Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ferratilis

#11526 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ferratilis »

Šta da sad radim sa životom do sljedeće sezone :cry:

Čini se da malo zbrzano ovo finale, ali opet je odlično odrađeno
dezurni_ucenik

#11527 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

Steta sto Arya ne rece na kraju: "Starks send their regards". :izet:
Forumerrer

#11528 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Forumerrer »

Extra epizoda, najjaca do sada. A sto se tice spojlanja ja sam za puno manje stvari pusio ban. Ovo je beze bilo od strane pojedinaca. Po meni je ok komentarisati neke stvari nakon epizode, ali ovo je prevrsilo sve mjere.
Pandakonda

#11529 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Amar_Chulle_Custic wrote:
Pandakonda wrote:
zlaataan wrote: Niko nije vidio taj trailer prije nego što si ti stavio. U oficijelnom traileru na youtubeu (https://www.youtube.com/watch?v=MehJaeTVrxI) se ta scena ne pojavljuje.
Pa vidiš da sam napisao Sky Atlantic, nisam napisao direktno HBO, SA je otkupio prava za GoT isto kao što je Fox otkupio prava za Walking Dead od AMC-a. Poenta je da ovo nije nešto što je trebalo bit sakriveno pa je neko pustio, ovo je bio samo klip za promociju prije epizode tako da nije ni spoiler a kamoli leak.
nikakav si ti čovjek
fino sam te zamolio, ko forumaša, da ne radiš to tako. Mogao si staviti i link koji vodi tamo. Ali ne, ti imaš neki fetiš na to da dođeš s nekim informacijama za koje mi ne znamo, nezz je li ti to svrš il šta ali je šupački, uprkos konstantnim molbama.
Spoiler je, nisu ga stavili u trailer, HBO nije planirao da se to vidi, i ti si meni sjebao još jednu scenu. Čitavu ovu sezonu si sje*ao forsirajući spoiler koji si pročitao na redditu, spoilao si mi najbolju epizodu a sad i finale.

A kako vidim infestirao si svaku temu serije koju pratiš, pa i twd. Nisi prije bio, ali ovo što sad radiš je sranje teško, tako da se iskreno i srčano nadam da ćeš snositi posljedice.

Što se tiče epizode...
Dobra je pravo, ali sam malo ambivalentan što se tiče nekih stvari.
Ja sam uvjeren da je Sansa maksimalno na Jonovoj strani. Prvo mu je rekla da on zaslužuje sobu oca i majke i još mu se izvinila za to što nije rekla da Vale dolazi.
Onda odbije Petyra i vrlo primamljivu činjenicu.
Realno gledajuću, sad čitam knjige ponovo i ima scena kad Robert kaže Nedu: "Svi mi stalno pričaju o mom kraljevstvu da sam skoro i zaboravio da je tvoj dio sam gotovo veći od svih ostalih zajedno."
Sjever je sila, za razliku od ostalih "partija". Greyjoy-evi su realno ništica.
Sansa je bila svjesna, kao i Petyr da ima šanse za tron sa sjeverom na svojoj strani, ali nije treba glupa, kao što smo i vidjeli.
Odjebala je Petyr-a.
Kasnije, ona scena s pogledom ka Petyru, ja mislim da je to više pogled koji kaže: "Znam te, učila sam od tebe, i pazim na tebe."
Sansa će biti ono fazon - the student has become master

Drago mi je da je R+J napokon potvrđeno. Jon na kraju izgleda daleko snažniji lik od Daenerys. Ako Daenerys dođe, osvoji prestolje... s kim drugo će ić u brak ako ne s likom kojeg prati ČITAV sjever.
A pazi čuda - taj isti lik je ( da li njoj svjesno ili nesvjesno) sin njenog brata... Targaeryeni nastavili sa tradicijom u tom slučaju.
Fazon je što ova tri zmaja mogu živjeti i umrijeti. To je to. Neće se plodit, garant.

Arya uleti, malo su mi ove diskrepance pokvarile doživljaj budući da sad svaki lik može se pojavit bilo gdje, ne znaš koliko vremena je prošlo gdje itd.
Tipa od treće epizode, kad je oživio Jon pa do sad, prošlo je nekih 15ak dana maksimalno.
A u to vrijeme Arya je prošla maksimalni trening.
U isto vrijeme, Samwell na kraju sezone stiže u Citadel gdje ne znaju ni ko je Maester. Malo mi je čudno i glupo to budući da Mormon nije baš preminuo jučer. Faktički, ne vjerujem da će Samwell proći sav studij, ali vjerujem da će čitajući noćima pronaći nešto što je neophodno za borbu. Kladim se da će on igrat ogromnu ulogu u borbi za Westeros.
A Arya, pretpostavljam da se ovo s njom desilo u isto vrijeme kad i s Jonom. Iduća stepenica - winterfell. Možda baš Petyr zagine sad, iako ne bih to očekivao. Al ko zna više.

Cersei i sve što se dešavalo u Kings Landingu mi je jebeno spoilano od strane ljudi kojima je očito ekstaza doći na temu i spoilati ljudima stvari, a i bilo je previše nagovještanja da bi se tek tako zaboravilo. Samo iskreno, mislio sam da će više štete nanijeti. Šta je ona raznijela, jednu septu... a po pričama je čitav kings landing prožet divljom vatrom. King Aerys nije planirao spalit samo septu, pa nema logike da je samo SLUČAJNO pod septom bila riznica. Možda ima i po drugim dijelovima grada, al eto. Dio plota.
Skok Tommena mi je bio presmiješan.

I na kraju toliko očekivani polazak na Westeros od strane velikog Targaryena!
Samo, možda ljudima to ne znači, ali meni znači fkt.
Dokaz koliko D&D nemaju pojma o likovima svojim. Znači, govori Tyrion Dany kako je to ono što je ona ODUVIJEK željela. Što nije istina. Dany je nametnut teret vladanja od strane njenog brata. Ona to nikad nije htjela, tek kasnije se ta želja pojačala. Ali glupo je reći da je jedina želja tron od malih nogu, kad u prvom poglavlju knjige kaže kako ona uopšte ne želi da ima tron, to je ne zanima itd.

Ista stvar je bila i s Jonom. D&D faggoti uzmu doslovno jednu karakteristiku lika ( tipa mrzovoljno mrgođenje Jon-a, ili ledeni trenutak Daenerys) koja je u knjigama bila specifična za njih, ali ne UVIJEK, već u pojedinim scenama. Tako da kad dođe ledeni trenutak vatrene Dany, sjebeš se. Isto i kod Jon-a, kad se mrzovoljno mrgodi, znaš da je sad obukao odijelo Eddard Starka.
Al eto, ja se iskreno nadam da će nešto promijeniti dvojac, da će ponovo aktivirat martina da im pomogne ili nekog kreativnijeg. Očito je da nisu sposobni teret ovolike serije sami nositi.

P.S. - je li iko primjetio drugačiji tip soundtrack-a za ovu epizodu? Muzika je uvijek suptila u GOT, ali danas su violine baš vladale . Da li vam se sviđa ili ne?
Da HBO nije htio to da se vidi Sky Atlantic ga ne bi objavio jer nemaju pravo, HBO tu ima svu kontrolu i Sky pušta onoliko koliko im ovi dopuste, to je isto kao da kažeš da ti je HBO spoilao epizodu jer je prikazao Cersei u traileru (automatski ćeš znat da ćeš je vidjet tu epizodu) ili da ti je spoilao da će se Ramsay i Jon pojavit u epizodi jer su prikazani na traileru. Ja ništa nisam pisao u vezi spoilera tokom sezone jer sam tek prije par dana dok sam tražio neke informacije u vezi knjige naletio na stranicu gdje nisu označavali spoilere i samo sam saznao da će se Tommen bacit, da će Mountain izudarat Septu i da ćemo vidjet R+L=J slobodno prelistaj temu i vidjet ćeš da sam samo to stavio i bilo je ofarbano, prije toga ništa nisam pisao u vezi budućih stvari, pa nisam lud da sam sebi spoilam čitavu sezonu. Možda si me zamjenio sa picijem jer je on ovdje tokom sezone uvijek postavljao lažne informacije samo da bi prepadao raju. Ako pod najboljom epizodom misliš Battle of bastards ja ništa nisam pisao prije te epizode 100%, sjećam se da je neki lik ovdje objavio tekst i ono što sam pročitao je onaj početak gdje lik govori ko sudjeluje u bitci i odma sam tog lika na ignore stavio za svaki slucaj da ne bi opet objavio i vratio ga čim je epizode prošla. A Pici je par dana poslje tog objavio čitavu sliku pa smo gledali da li je lik pogodio ili ne. Tako da od mene nisi ništa mogao saznat u vezi devete epizode.

Sto se tice TWD slobodno listaj i tu vidjet ćeš da sve što je 100% provjereno je ofarbano, a ako pratiš imalo TWD znas da su ljudi ljuti zbog cliffhangera i namjerno traze informacije da bi se osvetili AMC-u. Ja sam samo stavio informacije (ko je na setu ili ne) ljudima koji hoće da saznaju a to je ko je na setu ili ne mora ništa značit jer je producent rekao kako ne snimaju scene po redu tako da nema koristi od toga.

Sto se tice soundtracka koristili su mixeve, tokom Tower of Joy scene korišten je mix Jonove i Starkove teme. A u zadnjoj sceni je korišten mix Targaryan i Iron Born teme.
SanskiBiser

#11530 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Image

Lady Mormont drzi govor, svi ozbiljni, a Tormund zdere i zvace u pozadini :lol:
Idemedosumom

#11531 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Idemedosumom »

U sceni kada Jon-a proglase kraljem sjevera, baš me interesovalo šta će Tormund, jer nam je poznato da free folk ne kleče ni pred kim. Kad na kraju nam njega uopšte ne prikazaše :-x
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11532 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

9 i 10 epizoda CGI... izgleda zato ce i skratiti sedmu i osmu sezonu najvjerovatnije ce biti puna CGI...
brain bubbles

#11533 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by brain bubbles »

Mala Lyanna, najgotivniji lik ove sezone :)

Inace super epizoda, badass Arya

Samo je Deneris sada previse OP, ima previse svoje vojske, plus dvije jako mocne kuce koje se nisu trosile u ratovima, mozda Tyrelli malo skroz na Blackwateru. Na sjeveru se ljudi izmedju sebe biju sa jedva 10 hiljada vojske u totalu, a ovamo se radi o stotinu hiljada, mozda i vise, ovo je ugrubo samo, plus zmajevi...znaci kvota za tron je 1.05, mora je debeli malo osakatiti, ovo je previse

I da, Sansa ce da odluci sve, zavisi na cijoj strani bude, Jonovoj il Bealishovoj

Susret Arye i Red Woman, mislim da je neizbjezan, u Brotherhoodu vjerovatno

Nisu nam prikazali Zid, iako je Edd bio castovan??? Mozda je bio u Winterfellu negdje, u kadru :D
Sarcom

#11534 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Sarcom »

Zanima me da li je Arya faceless ili ne?Ako jeste u onoj sceni mi ono vise izgleda kao skidanje maske nego mijenjanje lica, a ukoliko nije koliko sam primjetio glas sa maskom nije isti kao glas bez maske.
Takode koliko se sjecam u seriji se ne spominju izmedu ostalog stvari koje mogu kontrolisati zmajeve, pa ukoliko su to izbacili iz serije onda je Daenerys stvarno OP :D
dezurni_ucenik

#11535 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

Sarcom wrote: Takode koliko se sjecam u seriji se ne spominju izmedu ostalog stvari koje mogu kontrolisati zmajeve, pa ukoliko su to izbacili iz serije onda je Daenerys stvarno OP :D

Te stvari cemo garant vidjeti u sljedecoj sezoni.
Idemedosumom

#11536 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Idemedosumom »

R+L=J još nije 100% potvrđen, ono bi mogla biti navlakuša od strane režisera. Ja mislim da je Bran čuo šta Lyanna šapće Nedu, i tek kada se Bran vrati na jug ćemo saznati istinu.
pici

#11537 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

vrijeme je da i Dany dobije po picKi... previse euforijski mi i pobjeda za Meereen i ona voznja flotom, sve joj ide ko podmazano dok Jon muku muci evo sad Maloprsti kuje kako da ga skrati za glavu... Sansa je rekla Jonu kad ju je ovaj pitao dali moze vjerovat Maloprstom ona je rekla da NE i da ga podrzava kao Starka jer da ga ovi nisu ni priznali on je za nju Nedov sin i Stark, jebemliga jedino ako onaj pederli D&D nesto nestumbaju a i Debeli prdonja mi je sumljim, odlizit ce knjigu do osme sezone garant...
P308

#11538 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by P308 »

Prejaka epizoda. Znam da ce me mnogi sad osuditi, ali meni je Cersei premocna u ovoj epizodi i pristaje joj da sjedi na prijestolju :D
dezurni_ucenik

#11539 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by dezurni_ucenik »

pici wrote:vrijeme je da i Dany dobije po picKi... previse euforijski mi i pobjeda za Meereen i ona voznja flotom, sve joj ide ko podmazano dok Jon muku muci evo sad Maloprsti kuje kako da ga skrati za glavu... Sansa je rekla Jonu kad ju je ovaj pitao dali moze vjerovat Maloprstom ona je rekla da NE i da ga podrzava kao Starka jer da ga ovi nisu ni priznali on je za nju Nedov sin i Stark, jebemliga jedino ako onaj pederli D&D nesto nestumbaju a i Debeli prdonja mi je sumljim, odlizit ce knjigu do osme sezone garant...

Prosla je i Deni svega - jetim, dijete bez roditelja, prodao je rodjeni brat zadnjim divljacima, manje vise niko je nije ozbiljno shvatao dok zmajevi nisu odrasli. Pobune, neposlusni gospodari koji su je gledali ko zadnju pisulju i balavicu. Zato nek im se svima naj...e keve u Westerosu :D
Pandakonda

#11540 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Idemedosumom wrote:R+L=J još nije 100% potvrđen, ono bi mogla biti navlakuša od strane režisera. Ja mislim da je Bran čuo šta Lyanna šapće Nedu, i tek kada se Bran vrati na jug ćemo saznati istinu.
Ma nema tu navlakuše, čujemo kako Lyanna govori "His name is ____ If Robert finds out, he'll kill him, you know he will... You have to protect him. Promise me Ned", znači Robert bi ga ubio 100% kad bi saznao da je Targaryan. A ono nije Robertovo djete zato što je Lyanna bila nevina kad mu je bila obećana, nisu se oženili tako da nisu konzumirali brak. Jedino ko je bio sa njom tih godinu dana pobune je Rhaegar, jedino ako je bio bolestan pa pustio kingsguardu da siluju Lyannu pa da djete bude npr od Arthura Dayna. Znamo da je ono Jon 100% jer je kamera odma zumirala na Jona poslje te scene. Neki lik što čita sa usana je "otkrio" kako je Lyanna rekla da se beba zove Aemon/Aegon, i Ned je morao promjenit ime jer bi bilo sumnjivo da dolazi kući sa djetetom koje ime Targ. ime.
Amar_Chulle_Custic

#11541 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Amar_Chulle_Custic »

Pandakonda wrote:...
ama nebitno bolan, jesi li ofarbao? Jesi. Jesu li ti ljudi rekli da se to ofarbano nekad vidi na telefonima? Jesu. Šta si ti rekao?
Da ne ulaze na temu sa mobitela. I onda opet napišeš spoiler ofarban.

Kasnije pričaš kako ne stavljaš linkove već napišeš spoiler da ne bi komplicirao drugima.
Šta? Problem ljudima kliknuti pa pročitati? A nije problem to što ja zbog tebe ne mogu na temu ako nemam kompjuter tu?

Evo još jednom ću te ko čovjek zamoliti da ne lijepiš spoilere nikakvim farbama, već da ih staviš u link kao što bi i trebalo. Ja sam bio čovjek više nego što bi trebalo, jer si se do sad na pet istih kulturnih mobli oglušio. Ako opet postaviš "ofarban" spoiler morat ću te staviti na ignore, a ne želim baš to rado. Volim raspravljati s ljudima. Međutim ako tebi već ljudske molbe ništ ane znače meni neće biti mrsko uzet i prelistat svaku temu na kojoj si bio i svaki spoiler koji si stavio prijaviti administraciji.
Možeš i sebe i mene i vamo sto drugih ljudi koji će ti isto pisat za spoilere poštedit muke, zadržat civilizovanu konverzaciju s time što nećeš više pisat spoilere, stavljati slike itd, već omogućit link. Et, fer je zar ne?

Reci mi šta ti misliš ko će presuditi Daenerys? Ja sam siguran da će ona zijaniti zmajeve, prosto vjeruje da su najmoćnija bića na svijetu a nisu.
rage_guy

#11543 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

Bran se vraca juzno od Zida. Arya je u Twinsima. Mozda krene na sjever. Mozda ce se u sljedecoj sezoni sva preostala Stark djeca ponovo okupit? :D
Pandakonda

#11544 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Amar_Chulle_Custic wrote:
Pandakonda wrote:...
ama nebitno bolan, jesi li ofarbao? Jesi. Jesu li ti ljudi rekli da se to ofarbano nekad vidi na telefonima? Jesu. Šta si ti rekao?
Da ne ulaze na temu sa mobitela. I onda opet napišeš spoiler ofarban.

Kasnije pričaš kako ne stavljaš linkove već napišeš spoiler da ne bi komplicirao drugima.
Šta? Problem ljudima kliknuti pa pročitati? A nije problem to što ja zbog tebe ne mogu na temu ako nemam kompjuter tu?

Evo još jednom ću te ko čovjek zamoliti da ne lijepiš spoilere nikakvim farbama, već da ih staviš u link kao što bi i trebalo. Ja sam bio čovjek više nego što bi trebalo, jer si se do sad na pet istih kulturnih mobli oglušio. Ako opet postaviš "ofarban" spoiler morat ću te staviti na ignore, a ne želim baš to rado. Volim raspravljati s ljudima. Međutim ako tebi već ljudske molbe ništ ane znače meni neće biti mrsko uzet i prelistat svaku temu na kojoj si bio i svaki spoiler koji si stavio prijaviti administraciji.
Možeš i sebe i mene i vamo sto drugih ljudi koji će ti isto pisat za spoilere poštedit muke, zadržat civilizovanu konverzaciju s time što nećeš više pisat spoilere, stavljati slike itd, već omogućit link. Et, fer je zar ne?

Reci mi šta ti misliš ko će presuditi Daenerys? Ja sam siguran da će ona zijaniti zmajeve, prosto vjeruje da su najmoćnija bića na svijetu a nisu.
Eto neka bude rješena stvar da od sad se slikaju svi budući spoileri i to je to. Ja sam koristio boju jer je lakše al nisam pretpostavio da ima toliko ljudi koji ulaze sa mobitela tako da od sad nema farbi. Ovdje ispade da sam ja htio namjerno nekome pokvarit nešto, da sam to htio lakše bi mi bilo napravit fake account i velikim crvenim slovima spoilat po temi :-)

GRRM je rekao da će kraj bit bittersweet, tako da mislim da će Jon morat ubit Dany i tako od mača napravit Lightbringer i zvanično postat Azor Ahai :-)
jasko_ba

#11545 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

Jebat ce im Deneris mater. Zmajevi i mali milion brodova :lol:
Image
pici

#11546 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

dezurni_ucenik wrote:
pici wrote:vrijeme je da i Dany dobije po picKi... previse euforijski mi i pobjeda za Meereen i ona voznja flotom, sve joj ide ko podmazano dok Jon muku muci evo sad Maloprsti kuje kako da ga skrati za glavu... Sansa je rekla Jonu kad ju je ovaj pitao dali moze vjerovat Maloprstom ona je rekla da NE i da ga podrzava kao Starka jer da ga ovi nisu ni priznali on je za nju Nedov sin i Stark, jebemliga jedino ako onaj pederli D&D nesto nestumbaju a i Debeli prdonja mi je sumljim, odlizit ce knjigu do osme sezone garant...

Prosla je i Deni svega - jetim, dijete bez roditelja, prodao je rodjeni brat zadnjim divljacima, manje vise niko je nije ozbiljno shvatao dok zmajevi nisu odrasli. Pobune, neposlusni gospodari koji su je gledali ko zadnju pisulju i balavicu. Zato nek im se svima naj...e keve u Westerosu :D

ma prelako je ona to sve prebrodila a i imal je ogromnu podrsku evo sad su tu Tyrion i Varys, dje ce bolje savjetnike i spije... Jonu je ostao Davos a Melisandru je otjerao, Tormud samo jede i misli kako ce Bieene povaliti :mrgreen: mada je odan i hrabar to je bez daljeg, a ni Davos nije bas mnogo pametan tek je nedavno naucio citat..
Last edited by pici on 27/06/2016 14:11, edited 1 time in total.
rage_guy

#11547 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

jasko_ba wrote:Jebat ce im Deneris mater. Zmajevi i mali milion brodova :lol:
Image
Plus 100 000 Dotrakija, 8000 Unsullieda i Martell i Tyrell vojske. :izet:
mrgreen

#11548 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mrgreen »

pici wrote:
dezurni_ucenik wrote:

ma prelako je ona to sve prebrodila a i imal je ogromnu podrsku evo sad su tu Tyrion i Varys, dje ce bolje savjetnike i spije... Jonu je ostao Davos a Melisandru je otjerao, Tormud samo jede i misli kako ce Bieene povaliti :mrgreen: mada je odan i hrabar to je bez daljeg, a ni Davos nije bas mnogo pametan tek je nedavno naucio citat..
ako bran dogura do winterfella, jon ce imati NSA na raspolaganju :D
pici

#11549 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Dotrakija je 50 000 do 60 000 boraca onih 100 000 se odnosilo na kompletan grad sa zenama i djecom to je Jorah rekao Daariu prije ulaska u grad, 8000 bezmudih manje gubitaka sto su pretrpili sa harpijinim sinovima, mozda oko 7000... Tyrella je najvise mislim preko 80 000 vojnika, za Martell nisam siguran al i njih nek je 30 000 i plus tri zmaja i normala Theonova i Yarina flota tome niko u westerosu nemoze se oduprjet pa i da nije bio rat pet kraljeva i da imaju citave vojske... Dany ih gazi e sad ja se nadam da ce joj Euron i cersei zadat glavobolje ako se useta u Dubrovnik nek odmah gase seriju... jebat vise i nju i njezino prcenje nosica... :evil:
AleksoMKD

#11550 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

pici wrote:Dotrakija je 50 000 do 60 000 boraca onih 100 000 se odnosilo na kompletan grad sa zenama i djecom to je Jorah rekao Daariu prije ulaska u grad, 8000 bezmudih manje gubitaka sto su pretrpili sa harpijinim sinovima, mozda oko 7000... Tyrella je najvise mislim preko 80 000 vojnika, za Martell nisam siguran al i njih nek je 30 000 i plus tri zmaja i normala Theonova i Yarina flota tome niko u westerosu nemoze se oduprjet pa i da nije bio rat pet kraljeva i da imaju citave vojske... Dany ih gazi e sad ja se nadam da ce joj Euron i cersei zadat glavobolje ako se useta u Dubrovnik nek odmah gase seriju... jebat vise i nju i njezino prcenje nosica... :evil:
Meh, videcemo kako ce Dotraki i Unsullied proci na -25 kad stigne zima. Ipak su oni ceo zivot proveli u puno toplijoj klimi.
Post Reply