Pohvalno je da se netko javio iz HS-a na forum poslije skoro šest mjeseci.Hoće li biti nekih novosti?Ikakvih programskih noviteta?Korisnici su prilično nestrpljivi i radoznali...MH i HS kablovska wrote:Quadro paket formirate kombinacijom jednog od KID paketa i fiksne telefonije.hare_mne wrote:poz imali nekog na čengić vili da koristi Quadro play paket (Kablovsku TV, Digitalnu TV, Internet i fiksnu telefoniju)
i koliko je cijena osnovnog Quadro play paketa( nst mi nije jasan onaj cjenovnik i tabela na njihovoj stanici... poZZ
Osnovni Quadro paket : KID8 (36,30 KM) + Q2 fiksna telefonija (9,50 KM), ukupna mjesečna pretplata iznosi 45,80 KM.
Paket sadrži analognu TV, digitalnu TV, HD paket besplatno, internet brzine 20/2 Mbps i fiksnu telefoniju sa bonusom od 4,70 KM prema svim mrežama u BiH.
Osnovni Quadro Flat paket: KID8 (36,30 KM) + Q2F fiksna telefonija, ukupna mjesečna pretplata iznosi 48,30 KM.
Paket sadrži analognu TV, digitalnu TV, HD paket besplatno, internet brzine 20/2 Mbps i fiksnu telefoniju sa besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama u BiH.
HS kablovska
Moderator: anex
-
AdrianMole
#11526 Re: HS kablovska
- Benq
#11527 Re: HS kablovska
To ti je drug moj drzavna tajna...AdrianMole wrote: Pohvalno je da se netko javio iz HS-a na forum poslije skoro šest mjeseci.Hoće li biti nekih novosti?Ikakvih programskih noviteta?Korisnici su prilično nestrpljivi i radoznali...
-
kakaljin
#11529 Re: HS kablovska
Da se cesce javlja ova bi tema zivnula i korisnici bi imali bolje informacije i na vrijeme, dobro bi bilo da se aktiviraju kao sto je Telemach aktivansupercali wrote:vratio se postovani
- Maharadza
#11530 Re: HS kablovska
Da li imate kakav DUO paket gdje samo nudite TV + fiksnu telefoniju sa tim besplatnim razgovorima?MH i HS kablovska wrote:Quadro paket formirate kombinacijom jednog od KID paketa i fiksne telefonije.hare_mne wrote:poz imali nekog na čengić vili da koristi Quadro play paket (Kablovsku TV, Digitalnu TV, Internet i fiksnu telefoniju)
i koliko je cijena osnovnog Quadro play paketa( nst mi nije jasan onaj cjenovnik i tabela na njihovoj stanici... poZZ
Osnovni Quadro paket : KID8 (36,30 KM) + Q2 fiksna telefonija (9,50 KM), ukupna mjesečna pretplata iznosi 45,80 KM.
Paket sadrži analognu TV, digitalnu TV, HD paket besplatno, internet brzine 20/2 Mbps i fiksnu telefoniju sa bonusom od 4,70 KM prema svim mrežama u BiH.
Osnovni Quadro Flat paket: KID8 (36,30 KM) + Q2F fiksna telefonija, ukupna mjesečna pretplata iznosi 48,30 KM.
Paket sadrži analognu TV, digitalnu TV, HD paket besplatno, internet brzine 20/2 Mbps i fiksnu telefoniju sa besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama u BiH.
- perfect_guy
#11531 Re: HS kablovska
mislim da ima, 13,90 kablovska i 12 flat telefon, 25,90 ukupnoMaharadza wrote:
Da li imate kakav DUO paket gdje samo nudite TV + fiksnu telefoniju sa tim besplatnim razgovorima?
-
The Realist
#11532 Re: HS kablovska
Iskreno, ne znam šta bi tačno dobili time. Pratio sam nekada (pomalo) tamo temu i OK je što se javlja, pohvalno, ali nije da se previše stvari sazna, barem ne ono što nas stvarno zanima, jer takve stvari ne smiju javno pisati.....kakaljin wrote:Da se cesce javlja ova bi tema zivnula i korisnici bi imali bolje informacije i na vrijeme, dobro bi bilo da se aktiviraju kao sto je Telemach aktivansupercali wrote:vratio se postovani
- supercali
#11533 Re: HS kablovska
Ma vala svejedno kad ti opet kaze ostavite podatke u ppkakaljin wrote:Da se cesce javlja ova bi tema zivnula i korisnici bi imali bolje informacije i na vrijeme, dobro bi bilo da se aktiviraju kao sto je Telemach aktivansupercali wrote:vratio se postovani
To dobijem i kad nazovem
-
leon25
#11534 Re: HS kablovska
Hayat pokrenuo HD kanal
Sarajevska TV kuća Hayat TV potvrdila je početak emitovanja svog HD kanala. Hayat HD dostupan je u digitalnoj ponudi kablovskog operatera HS te na IPTV platformi Logosoft.
S Hayat TV-a su najavili skori početak emitovanja HD kanala preko satelita i ostalih TV operatera, a uskoro počinje i emitovanje Hayat MUSIC HD-a.
Pokretanje dva HD kanal s Hayat TV-a su najavili nedavno, prilikom proslave 23. rođendana.
http://teve.ba/article/20415/hayat-pokrenuo-hd-kanal
je li neko zna je li ovo krenulo na HS-u
Sarajevska TV kuća Hayat TV potvrdila je početak emitovanja svog HD kanala. Hayat HD dostupan je u digitalnoj ponudi kablovskog operatera HS te na IPTV platformi Logosoft.
S Hayat TV-a su najavili skori početak emitovanja HD kanala preko satelita i ostalih TV operatera, a uskoro počinje i emitovanje Hayat MUSIC HD-a.
Pokretanje dva HD kanal s Hayat TV-a su najavili nedavno, prilikom proslave 23. rođendana.
- fortaleza
#11536 Re: HS kablovska
Njima je HD upscalani SD, ne bih baš rekao da će proizvoditi program u HD-u.
-
kreker
#11537 Re: HS kablovska
Nema ovo na Logosoftuleon25 wrote:Hayat pokrenuo HD kanal
-
The Realist
#11538 Re: HS kablovska
leon25 wrote:Hayat pokrenuo HD kanal
Testira se, ne znam je li ušlo oficijelno u šemu programsku.
- Adriatic
#11539 Re: HS kablovska
Ja bih im platio da izbace sve Hayate 
Last edited by Adriatic on 09/03/2015 12:31, edited 1 time in total.
- Darh Wader
#11540 Re: HS kablovska
Ne znam ko normalnan može gledati smeće od kanala kao što je Hayat.Programska shema im se svodi na ZMBT sezona 267, indijske i turske sapunice.Zaboravio sam dodati i debilne emisije poput Glam kurčev Blam gdje one amebe Vranj,Hodžić i Švrakić bacaju ublehe.
Ubacite kanale edukativnog karaktera a ne lobotomizirane tv stanice poput Hayata,OBN i sličnih.Narod je dovoljno glup i bez njih.
Ubacite kanale edukativnog karaktera a ne lobotomizirane tv stanice poput Hayata,OBN i sličnih.Narod je dovoljno glup i bez njih.
- madridist
#11541 Re: HS kablovska
Darh Wader wrote:Ne znam ko normalnan može gledati smeće od kanala kao što je Hayat.Programska shema im se svodi na ZMBT sezona 267, indijske i turske sapunice.Zaboravio sam dodati i debilne emisije poput Glam kurčev Blam gdje one amebe Vranj,Hodžić i Švrakić bacaju ublehe.
isto vazi i za OBN i vala sve ono pinkovo smece hajd eto osim onih 5 ili 6 filmskih mada i tu repriziraju neumorno..
- JanuaryJones
#11542 Re: HS kablovska
Hoće li HS ubaciti Cineplex ili kako se već zove ili to samo ima Telemach?
- Benq
#11543 Re: HS kablovska
Poštovani korisnici ,
Obavještavamo Vas da će od 10.03.2015.godine digitalna programska shema biti bogatija za tri nova progama.
Na frekvenciji 330 MHz možete pronaci novi sportski program Fight Sports namijenjen ljubiteljima borilačkih vještina.
Na 370 MHz se nalazi program iz Pink paketa Pink Classic dok na frkvenciji 642 MHz korisnici koji posjeduju HD prijemnike mogu gledati program Hayat HD.
Izvor : http://www.hs-hkb.ba/2015/03/09/obavjes ... skoj-semi/
Cuj Pink Classic novi kanal od 10.03. a to smece od programa je tu vec godinu dana...
Obavještavamo Vas da će od 10.03.2015.godine digitalna programska shema biti bogatija za tri nova progama.
Na frekvenciji 330 MHz možete pronaci novi sportski program Fight Sports namijenjen ljubiteljima borilačkih vještina.
Na 370 MHz se nalazi program iz Pink paketa Pink Classic dok na frkvenciji 642 MHz korisnici koji posjeduju HD prijemnike mogu gledati program Hayat HD.
Izvor : http://www.hs-hkb.ba/2015/03/09/obavjes ... skoj-semi/
Cuj Pink Classic novi kanal od 10.03. a to smece od programa je tu vec godinu dana...
-
The Realist
#11544 Re: HS kablovska
Zar imamo Pink Classic?
Suštinski jedan novi kanal, ali eto cijenim i stavljanje kanala u HD (iako mi Hayat nisam baš sretan izborom kanala, ali namjera je bitna
, da su barem Hayatovce stavili).
Nešto se barem dešava, valjda će ubaciti par onih koje tražimo (mada zadovoljan sam ovim Fights Sports, mislim da je on već bio tu ranije).
Samo, dok ne uvedu pakete, teško se tu može nešto veliko napraviti, jer kanali jesu skupi i ne može na ovoj cijeni ostati, a da nam ubace 5-6 jakih kanala.
Suštinski jedan novi kanal, ali eto cijenim i stavljanje kanala u HD (iako mi Hayat nisam baš sretan izborom kanala, ali namjera je bitna
Nešto se barem dešava, valjda će ubaciti par onih koje tražimo (mada zadovoljan sam ovim Fights Sports, mislim da je on već bio tu ranije).
Samo, dok ne uvedu pakete, teško se tu može nešto veliko napraviti, jer kanali jesu skupi i ne može na ovoj cijeni ostati, a da nam ubace 5-6 jakih kanala.
- Benq
#11545 Re: HS kablovska
Fight Sports nije bio do sada , redovno pratim ove TS kanaleThe Realist wrote:Zar imamo Pink Classic?
Suštinski jedan novi kanal, ali eto cijenim i stavljanje kanala u HD (iako mi Hayat nisam baš sretan izborom kanala, ali namjera je bitna, da su barem Hayatovce stavili).
Fight Sports je na TS kanalu.
-
The Realist
#11546 Re: HS kablovska
Ma dobro, ne računam to na testnimBenq wrote:
Fight Sports nije bio do sada , redovno pratim ove TS kanale, a sto se tice Pink Classic , on je tu jos od ubacivanja PINK paketa , mozda mjesec-dva da je kasnio za njima , a nalazio se (i tu jos jos uvijek) na TS4.
Fight Sports je na TS kanalu.
- Benq
#11547 Re: HS kablovska
Haha racunao ti ili ne , on je bio na raspolaganju svima i malo mi je glupo da se naziva "novim" kanalom kad je tu vec godinu dana
, al dobro , to ti je nasa politika... Niko ne slusa sta zele korisnici vec ono sto njima odgovara to i stave , ajde sad anketiraj sve korisnike HS-a pa da cujemo misljenja u vezi ovih kanala ... Fight Sports - tu i tamo , nije lose imati jedan takav program , Hayat i Pink Classic 
EDIT: na TS5 je Pink Style vec jako dugo , hoce li i on biti "novi" program u ponudi... I kakav je ovo sund na TS6 , tu mi je bio Hayat HD , a sad ...
, HS nadmasuje sam sebe...
EDIT: na TS5 je Pink Style vec jako dugo , hoce li i on biti "novi" program u ponudi... I kakav je ovo sund na TS6 , tu mi je bio Hayat HD , a sad ...
-
The Realist
#11548 Re: HS kablovska
Ma meni tako poredani TS kanali, da uopšte ne gledam šta ima tu i zato ih i ne brojim, mislim da čak većinu ne vidim. Odoh baš vidjeti šta se dešava i nadam se da neću morati skenirati za ove "nove" kanale.Benq wrote:Haha racunao ti ili ne , on je bio na raspolaganju svima i malo mi je glupo da se naziva "novim" kanalom kad je tu vec godinu dana, al dobro , to ti je nasa politika... Niko ne slusa sta zele korisnici vec ono sto njima odgovara to i stave , ajde sad anketiraj sve korisnike HS-a pa da cujemo misljenja u vezi ovih kanala ... Fight Sports - tu i tamo , nije lose imati jedan takav program , Hayat i Pink Classic
EDIT: na TS5 je Pink Style vec jako dugo , hoce li i on biti "novi" program u ponudi... I kakav je ovo sund na TS6 , tu mi je bio Hayat HD , a sad ..., HS nadmasuje sam sebe...
Btw. kada bi recimo stavili Nat Geo Wild, Foxove i slično u HD i da radi, vjerujem da bi većina nas to prihvatila kao novi kanal
- Benq
#11549 Re: HS kablovska
Jesi li vidio ovaj cirkus od kanala na TS6 ?The Realist wrote: Ma meni tako poredani TS kanali, da uopšte ne gledam šta ima tu i zato ih i ne brojim, mislim da čak većinu ne vidim. Odoh baš vidjeti šta se dešava i nadam se da neću morati skenirati za ove "nove" kanale.
Btw. kada bi recimo stavili Nat Geo Wild, Foxove i slično u HD i da radi, vjerujem da bi većina nas to prihvatila kao novi kanal.
Sto se tice foxova , suti dobro je i ovo sto imamo (Adria, Life , Crime , Movies) , kako su krenuli ubacivat ove sund kanale , ovi foxovi su zlato...
-
soha96
#11550 Re: HS kablovska
Smijesni kanali, dao bih sve 4 arene + milion pinkova za 1 Sport Klub