Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitanjee wrote:Colina je sve fino objasnio tako da forumski strucnjaci nemaju vise sta vaziti sto se tice kartona
Daj izvor bogati To sto pisu kvazivlogovi je maloumno, a da ne kazem sta je to sa strane onih koji iste stvari povjeruju a ne provjere da li je istina.
Sada cu ja otvoriti sajt i reci da je Uefa rekla da je sinoc sramota sta se desilo, ti bi odmah proguglao da nadjes demant, a ovako si se prihvatio neke senzacije no-name portala.
pitanjee wrote:Colina je sve fino objasnio tako da forumski strucnjaci nemaju vise sta vaziti sto se tice kartona
Daj izvor bogati To sto pisu kvazivlogovi je maloumno, a da ne kazem sta je to sa strane onih koji iste stvari povjeruju a ne provjere da li je istina.
Sada cu ja otvoriti sajt i reci da je Uefa rekla da je sinoc sramota sta se desilo, ti bi odmah proguglao da nadjes demant, a ovako si se prihvatio neke senzacije no-name portala.
Ok mozda i jeste izmisljeno jer ne nađoh puno o tome na netu ali eto bilo kako bilo Real ide dalje
Za puno blaži prekršaj protiv Valencije je Ibrahimović dobio crveni karton i nije se dizala ovakva frka. Poslije ovakvih odluka najviše kukaju oni koji su stalno navikli da im sudije gledaju kroz prste, pa im se ovakvo normalno suđenje čini kriminalnim.
problem je u tome sto se Modrica kao igraca ocjenjuje pogresno
LM nije Show-igrac i nije igrac za neke spektakularne poteze.
Real kupi igraca za 30-40 mil. i onda ga novine proglase kao eto nekakvog Genija ili Madjionicara itd.
e navijaci koji su ga prije toga malo poznavali,nalete na tu foru i ocekuju asistencije i poteze masovno.
Njegova snaga je dosta u defenzivi,i to ne mozda tjelesno nego kroz inteligenciju. zatvara pametno prostor i malo kad u tom smislu ima pogresno rjesenje,ali on nije samo iskljucivo jedan takav igrac. ima vrlo ubojit zadnji potez i pas.....sto slicni defenzivci kao Khedira naprimjer ni nemaju,a o tehnici i da ne govorim
Bosanski_kralj wrote:Za puno blaži prekršaj protiv Valencije je Ibrahimović dobio crveni karton i nije se dizala ovakva frka. Poslije ovakvih odluka najviše kukaju oni koji su stalno navikli da im sudije gledaju kroz prste, pa im se ovakvo normalno suđenje čini kriminalnim.
bravo...a zamisli tek sta bi bilo da su kojim slucajem ono uradile pepe ili ramos,odma bi se digla frka trazili bi suzpenziju do maja...juce gdje god sam gledo na tv emisiju o LP svi govore cist crveni,i u onoj tekmi mancester je dao gol iz ofsajda,rafael crveni + penal tako da oni mogu bit zahvalni gospodinu turcinu...
ioannes wrote:problem je u tome sto se Modrica kao igraca ocjenjuje pogresno
LM nije Show-igrac i nije igrac za neke spektakularne poteze.
Real kupi igraca za 30-40 mil. i onda ga novine proglase kao eto nekakvog Genija ili Madjionicara itd.
e navijaci koji su ga prije toga malo poznavali,nalete na tu foru i ocekuju asistencije i poteze masovno. Njegova snaga je dosta u defenzivi,i to ne mozda tjelesno nego kroz inteligenciju. zatvara pametno prostor i malo kad u tom smislu ima pogresno rjesenje,ali on nije samo iskljucivo jedan takav igrac. ima vrlo ubojit zadnji potez i pas.....sto slicni defenzivci kao Khedira naprimjer ni nemaju,a o tehnici i da ne govorim
Vrlo istinito...Opisan igrac u 2 recenice. U Realu je njegova najveca snaga u defanzivi.
Ko ce poskidati Mourihnove slike iz svlacionica na kraju sezone? Ja tipujem na velikog maga Rafaela Beniteza! Real Madrid ce mu pruziti priliku da vrati nekadasnji sjaj!
Lucas Leiva wrote:Ko ce poskidati Mourihnove slike iz svlacionica na kraju sezone? Ja tipujem na velikog maga Rafaela Beniteza! Real Madrid ce mu pruziti priliku da vrati nekadasnji sjaj!
Lucas Leiva wrote:Ko ce poskidati Mourihnove slike iz svlacionica na kraju sezone? Ja tipujem na velikog maga Rafaela Beniteza! Real Madrid ce mu pruziti priliku da vrati nekadasnji sjaj!
Rafael Benitez je vrhunski strucnjak samo lose klubove je poslije Liverpoola odabrao. Velika imena ali ekipe totalno potrosene i u evidentnom rasulu, losi rezultati nisu bas njegova krivica.
popokatepetl_com wrote:Rafael Benitez je vrhunski strucnjak samo lose klubove je poslije Liverpoola odabrao. Velika imena ali ekipe totalno potrosene i u evidentnom rasulu, losi rezultati nisu bas njegova krivica.
Pa boljih ponuda nije imao.
Ali sa stanovišta Madrida, stvarno ne shvatam zašto bi smijenili Mourinha da dovedu njega. Glavne pritužbe na Mourinha su da ne igra atraktivan fudbal i da se konfrontira sa svima... u oba ta segmenta Benitez je još gori. Da ne govorimo o tome da je Mou pobjednik i karizmatičan, a debeljko ne.