Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaka cast adis
A Dzontra me podsjeti na Gladbach, gura ispocetka ko veliki, i sad stade pred kraj sezone.
Ali zato je Dortmund neprikosnoven i odlucan u svojoj namjeri
nema me da komentarishem i dva mjeseca ....dodjem...i odmah "serem"
bonus par Marseille - Montpellier bi po mom misljenju trebalo izbacit podhitno....jer koliko sam upratio igraci domace ekipe dobivaju prijetnje od strane svojih navijaca u kojima se trazi od njih da izgube ovu utakmicu da bi zaebali PSG-a
sve to me podsjeca na "oh nooo" duel izmedju lazia i intera
uglavnom...
ekipa sa nizbrdic arene u nikad tezoj situaciji...ali nakon svih burnih desavanja koja su dovela do totalnog raspada igrackog kadra kojeg trenutno u vecem dijelu cine juniori...i nakon bankrota...svijetliji dani su na pomolu...
u slucaju da ekipa obezbjedi opstanak u "ersteu" novi sponzor je usmeno vec dao obecanje da ce za sljedecu sezonu obezbjediti oko 100 miliona eura za pojacanja i stabilizaciju financija (ime josh uvijek ne mozemo da objavimo jer je josh uvijek sve nesluzbeno)...zato, idemo bez predaje i svim silama se truditi da izborimo opstanak u eltinom drustvu a prva prepreka nam je lider na tabeli
Nista, nadoknadit cemo mi to nekako.. moglo se sad u utorak/srijedu/cetvrtak Jest da nisu ove bjesne lige, al ima liga prvaka, europska liga, nesto malo iz francuske, ima engleska II, ima copa libertadores , onda danski kup, grcka, hrvatski kup.. mozda bi se moglo nesto sastavit, il da cekamo kipra i da vidimo sta ce on odlucit. Ja sam za opciju 1
Šteta što se nismo ranije sjetili.
Ovako, imamo dvije mogućnosti, i predstavnici saveza bi se trebali što prije izjasniti. Prva je da se odmah sutra hitno sastavi ponuda utorak-petak, stvarno je tanko ovo ako se uzmu samo utorak i srijeda. To bi rezultovalo da dosta ljudi ni ne vidi šta se desilo.
Zato sam ja više da spojimo čitavu sljedeću radnu sedmicu, bit će nešto malo liga petice u ponedjeljak i petak, u utorak i srijedu evropska takmičenja, igrat će se i bh. Kup, švedska liga, ostalo se popuni kupovima - dosta, a i ima vremena da svi budu obaviješteni.
Ne znam ko je u savezu, al mislim da bi to trebalo veceras, eventualno sutra da se rijesi. Ja sam ZA to da svi clanovi lige(prve i druge) glasaju za svoj prijedlog, znaci da glasanje 'zavrsimo' sutra oko podne i ako se izglasa, da se odmah stavi ponuda da se moze igrat, mozda bi bilo previse i petak sastavit jer bi se sve pomijesala dva kola.. znaci pon-cet, mislim da ima dovoljno parova.. Izjasnjavajte se