apsolutno
pokazao je protiv nas kakva je klasa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
apsolutno
Gluho bilo, ne bi hercika to izdrzala…molotovljev wrote: ↑06/08/2025 17:44 Biće golova do kraja sezone...prognoziram 132 : 85![]()
Kad ih mlatnemo u derbiju 7 : 5![]()
Zna se to ima vec godina ali avi pokusaji Hordi su sabotirani ili omalovazavani i na kraju poslije kupa i njih je kupio veliki gazda za mir u kuci.
Ko je debeljko?rocco_siffredi wrote: ↑06/08/2025 18:24 Horde nakon sastanka sa Mirvićem šute kao zaliveni. Očito je debeljko uletio keš nekoliko ljudi da se šuti.
sencobih wrote: ↑06/08/2025 19:47Ko je debeljko?rocco_siffredi wrote: ↑06/08/2025 18:24 Horde nakon sastanka sa Mirvićem šute kao zaliveni. Očito je debeljko uletio keš nekoliko ljudi da se šuti.

E onda se super slaže u ovo trenutno FKS puno takvih alkosa, debila, mafijaša, hoštaplera i firgosa....samo još fali da vrati Ziljkića i Dudića za trenera i cirkus rajvosa može da počne, pripremite kokice!WarrenGrozni wrote: ↑07/08/2025 08:05 Ljajić je velemajstor i igračina, ali gdje god je igrao, s njim je bilo nekih problema.
Čak i kad je bio najbolji igrač tokom sezone, sklanjan je iz tima ili su ga otpuštali. To mu se desilo u Interu recimo kad je bio na pozajmici.
On igra za ćef svoju i kad mu se igra, pa ako ga se takvog prihvati, može biti nešto dobro...
A Dudić je očito odličan trener za neke manje sredine, neopterećene rezultatskim imperativom, gdje će on imati slobodu, birati igrače i stvarati atmosferu...Tako je napravio odlične rezultate sa Veležom i Radničkim iz Kragujevca.
Sarajevo nije ta priča.
jbg htjeli su da odigra jos polusezonu dobro i da ga mogu prodati za 4-5 miliona18mn97 wrote: ↑07/08/2025 09:36 Pred pocetak sezone sam se nadao da ce Zekic ostati. Vjerovao da ce nam to biti najvece pojacanje. Doveo je igrace, uigravao formaciju i uloge na terenu. Ovo je klasicno pucanje samom sebi u koljeno.
Ako je htio klupirati Guliashvilia, sta je problem? Ne bi ga klupirao bez razloga. Je li to gruzijac veci od kluba, pa mu se ne smije nista reci? Ocigledno da Mirvicu jeste.
Nije problem nastao s Guliashvilijem.18mn97 wrote: ↑07/08/2025 09:36 Pred pocetak sezone sam se nadao da ce Zekic ostati. Vjerovao da ce nam to biti najvece pojacanje. Doveo je igrace, uigravao formaciju i uloge na terenu. Ovo je klasicno pucanje samom sebi u koljeno.
Ako je htio klupirati Guliashvilia, sta je problem? Ne bi ga klupirao bez razloga. Je li to gruzijac veci od kluba, pa mu se ne smije nista reci? Ocigledno da Mirvicu jeste.
U principu, nametanje igraca treneru.F&N wrote: ↑07/08/2025 12:32Nije problem nastao s Guliashvilijem.18mn97 wrote: ↑07/08/2025 09:36 Pred pocetak sezone sam se nadao da ce Zekic ostati. Vjerovao da ce nam to biti najvece pojacanje. Doveo je igrace, uigravao formaciju i uloge na terenu. Ovo je klasicno pucanje samom sebi u koljeno.
Sinoc sam dobio info od jedne osobe iz kluba, da su problemi poceli jos u Craiovi. Naime prvo je poslije utakmice brat od onog idiota Cotmana poslije tekme pametovao Zekicu kako treba Sarajevo da igra, sve pred drugim ljudima.,
Dalje prema info koju sam dobio, Renan je problem. Kasni na treninge, generalno se ponasa nonsalantno. Ajla insistira da igra. "On se mora prodati", mora igrati "makar bio pjan" to su njene rijeci.
Onda ovo oko Adema je dogovoreno sve bez znanja Zekica, i preksinoc su mu rekli da pa je on popzidio. Navodno ga je Ajla nazvala i rekla da mu, tu se on s njom popickara jer je ocigledno vec neko vrijeme s njom u problemi, da bi mu se obratila sa "slusaj ti mene" prijetecim tonom kao radices sta ti mi kazemo...
Covjeku pukne film i podnese ostavku.
Eto ne tvrdim da je sve ovako, samo sam od vrlo obziljne osobe iz kluba ovo cuo. Je li isitna ili ne to ne mogu tvrditi.