Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

jeza u ledja

#11526 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote: Cekamo jos samo Zid :D :izet:
Ti si svoj zid davno docekao samo ti jos niko nije javio.
Jack Be Nimble

#11527 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Nezaposlenost medju crncima najniza u zadnji 45 godina. Bio Trump u pravu, ne moze Obama niti Hilary crncima pomoci koliko on moze.

Image
jeza u ledja

#11528 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Jack Be Nimble wrote:Nezaposlenost medju crncima najniza u zadnji 45 godina. Bio Trump u pravu, ne moze Obama niti Hilary crncima pomoci koliko on moze.

Image
Stopa nezaposlenosti medju crncima je u januaru 2010-e bila 17.3%, a u januaru 2017 7.9%. Sad je pala na 6.3. U sustini stopa nezaposlenosti generalno u Americi je u stalnom padu (manje-vise) od ljeta 2011-e. Trump je zasluzan za ovaj pad od 1.6% u roku godinu dana onoliko koliko je Obama bio zasluzan za rast stope sa 13.4% na 17.3% u svojih prvih godinu dana (tokom 2009-e). Prave rezultate cemo vidjeti na kraju balade.
B6Redhell

#11529 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

Ukida frajer sa republikanskim kongresom socijalu. Moraju traziti poso. :-D :-D
B6Redhell

#11530 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

Citam temu
Ovaj raoul duke neki domaći šTrumpovac :lol: :lol: :lol:
raoul duke

#11531 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

ultima_palabra wrote:Frajeru svaka druga liberali ovo liberali ono... a da ga pitas sta je liberal ne bi znao objasniti.
Evo ponudili ste nam ozbiljnijeg kandidata od Hillary za predsjednicu, Oprah Winfrey #2020 :lol:

Joj Trumpe sta uradi od Washingtona i Hollywooda :D
B6Redhell

#11532 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

raoul duke wrote:
ultima_palabra wrote:Frajeru svaka druga liberali ovo liberali ono... a da ga pitas sta je liberal ne bi znao objasniti.
Evo ponudili ste nam ozbiljnijeg kandidata od Hillary za predsjednicu, Oprah Winfrey #2020 :lol:

Pitanje za doticnog.
Jeli ti trump “Drain the swamp”. Ko sto je vam obećao u vašingtonu.. i radi li na tome....? Ozbiljno pitanje.??
GandalfSivi

#11533 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

B6Redhell wrote:
raoul duke wrote:

Pitanje za doticnog.
Jeli ti trump “Drain the swamp”. Ko sto je vam obećao u vašingtonu.. i radi li na tome....? Ozbiljno pitanje.??
Ti si novi, ne mozes sa njim ozbiljno...
B6Redhell

#11534 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

procitam po nekad koji post, nisam ljubitelj trumpa nimalo, ne mogu da svarim njegov najjednostavniji govor, koja inteligencija je tu prisutna.. :shock:..
ali to me svrstava u kategoriju da sam ljubitelj klintonovih, I nekih velikih liberala, Naprotiv...
Medjutim kooficijent inteligencije trumpovih ljubitelja I njihovo misljenje da ako neko nije za trumpa odmah je klintonovac ide mi na onu stvar..
I obicno tu prepirke krenu...
sto se tice dems, repub. politike, tu nisam novi nimalo :D
Jack Be Nimble

#11535 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Ni Bannon ne moze protiv Trump train :D Sve vise i vise Trump mi nekako postaje drag. Ne bi me zacudilo da izvuce pare od demokrata za zid na racun dreamers.
jeza u ledja

#11536 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

B6Redhell wrote:procitam po nekad koji post, nisam ljubitelj trumpa nimalo, ne mogu da svarim njegov najjednostavniji govor, koja inteligencija je tu prisutna.. :shock:..
ali to me svrstava u kategoriju da sam ljubitelj klintonovih, I nekih velikih liberala, Naprotiv...
Medjutim kooficijent inteligencije trumpovih ljubitelja I njihovo misljenje da ako neko nije za trumpa odmah je klintonovac ide mi na onu stvar..
I obicno tu prepirke krenu...
sto se tice dems, repub. politike, tu nisam novi nimalo :D
On ce ti na to odgovoriti da on u stvari nije ljubitelj Trumpa. Tako funkcionise model argumentacije trollova - navijace za jednog sve dok ne bude pobijen argumentima (ili ismijavanjem :D ), a onda ce reci da u stvari nikad nije bio za toga, vec mu samo drago da se ti zbog tog nerviras, od njega na kojeg ne utice ni Amerika, ni svjetska politika, ni ekonomija, ni ratovi, jer je nivo njegove ukljucenosti u tokove drustva - nula.
jeza u ledja

#11537 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Jack Be Nimble wrote:Ni Bannon ne moze protiv Trump train :D Sve vise i vise Trump mi nekako postaje drag. Ne bi me zacudilo da izvuce pare od demokrata za zid na racun dreamers.
Svako ko sa Trumpom sjeda na kraju zavrsi usran - Flynn, Manafort, Bannon, Sessions, Corker, Omerosa, Spicer, Scaramucci, Priebus...ovaj pedofil dole u Alabami, gdje vec, morao da se takmici protiv kandidata kojeg je podrzao Trump, da bi ipak pobijedio, da bi ga ovaj onda podrzao protiv Demokrate, da bi onda kad je izgubio protiv Demokrate opet bio posran od strane Trumpa. SVakome od njih debelo unistena karijera, a neki ce i u zatvoru zavrsiti.

Sto se tice ove knjige, nekad tamo na samom pocetku njegovog mandata napisah da se Trump okruzuje takvim ljudima da ce stvoriti situaciju da ce svi iz Bijele Kuce tracati svojim novinarima, takmicice se jedni protiv drugih i zabijati u ledja jedni drugima preko curenja informacija. Ako se ko sjeca tacno tako sam napisao. Nisam ja doduse to smislio, nego cuo tada jednog novinara koji je nekad ranije radio u Bijeloj Kuci, da ce ova administracija biti zlatni rudnik za traceve. I evo upravo se to desava sa ovom knjigom, a desavalo se i svo ovo vrijeme.
Jest da je ovaj autor sav namazan i da je dosta toga iznio sto je bilo "off the record", ali apsolutno nista me ne cudi sto kaze, u stvari jos vise zabrinjava. :roll:
Last edited by jeza u ledja on 10/01/2018 01:08, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#11538 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

šta je fazon s Bannonom i JD-om? :mrgreen:
B6Redhell

#11539 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

Gledam i onaj bannon se ukopo do guše. Mnogi njegovi ljubitelji kontaju da je frajer um nad umovima. Trump ga nasamario pravo. Iskoristio ga tokom izbora. Taj isti bennon imao veliku specificnu glasacku publiku iza ledja. u medju vremenu je pokusao da preko trumpa ostvari neke svoje ciljeve. on je jedan od najvecih anti semita. I uopcenito svih koji ne misle kao krajna desnica. Jared kuschner naravno bio prepreka tome svemu. Benonu krivo vidi izigrat i sad udri po tamburi. Dobija otkaz i bilo kakva komunikacija sa bijelom kucom. Nazivao je ivanku da je glupa ko ćurka itd. Gledam i u braitbratu se povuko. A tamo je bio glavni gazda. Zidovi se ogromno okomili na njeg. Hakeri mu ruše imperiju.
jasko_ba

#11541 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jasko_ba »

Jos uvijek se iznenadim cinjenicom da je ovaj debil predsjednik najmocnije drzave na svijetu :lol: :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#11542 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

"people coming from shithole countries" :lol:
jeza u ledja

#11543 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Velkoski wrote:"people coming from shithole countries" :lol:
Jao lika. :shock: :o

Jos kaze "why don't we have more people from countries like Norway?" :shock: :shock:

Vau. :shock:

Nista me vise nece iznenaditi. Ali eto pravice nas ludim Republikanci da je sve to ok. :oops:
B6Redhell

#11544 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by B6Redhell »

Pa sta vam je cudno. On samo govori sto 50% amera misli.
Jack Be Nimble

#11545 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

hahahha kako frajer trola CNN i MSNBC :D
jeza u ledja

#11546 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Jack Be Nimble wrote:hahahha kako frajer trola CNN i MSNBC :D
Grohotom se evo svi smijemo. Hahaha :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#11547 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
Reason I canceled my trip to London is that I am not a big fan of the Obama Administration having sold perhaps the best located and finest embassy in London for “peanuts,” only to build a new one in an off location for 1.2 billion dollars. Bad deal. Wanted me to cut ribbon-NO!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#11548 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

jeza u ledja wrote:
Jos kaze "why don't we have more people from countries like Norway?" :shock: :shock:
Vidis, i mene to cudi... :shock:
zasto Norvezani ne napuste svoj socijalni, ekoloski i ekonomski raj i zasto ne odu zivjeti u drzavi krajnje desnice, gdje mozes rahat umrijeti od gladi.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#11549 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger_ »

seln wrote:Vidis, i mene to cudi... :shock:
zasto Norvezani ne napuste svoj socijalni, ekoloski i ekonomski raj i zasto ne odu zivjeti u drzavi krajnje desnice, gdje mozes rahat umrijeti od gladi.
Nemojte tako Seln, molim vas, ta Pasha078 kategorički tvrdi da je američki model "nešto najbolje što je svijetu do sada ponuđeno".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#11550 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger_ »

BTW, kako u prolazu, iz čistog hira, roknuti vozača kamiona :arrow: LINK
Post Reply