Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PSG mi nešto djeluje kao da su došli na trening pred neku ligašku utakmicu,koja i nema neki veći značaj.
Biće zanimljivo gledati izvlačenje za nokaut fazu,jer će dosta dobrih ekipa startovati sa 2.mjesta.
golman wrote:PSG mi nešto djeluje kao da su došli na trening pred neku ligašku utakmicu,koja i nema neki veći značaj.
Biće zanimljivo gledati izvlačenje za nokaut fazu,jer će dosta dobrih ekipa startovati sa 2.mjesta.
PSG dosao bez golmana koliko suteva na gol toliko golova
luckylaka wrote:Dzeko danas truba,Sehic bez velike galame sigurno ide u veci klub.Onaj ga na Areni hvali ko da mu je menadjer
Cim igras utakmice,nije bitno u kojem klubu napravices nesto,Sehic brani standardno i normalno da ima i greski ali za mene on ima prednost u odnosu na Begovica
S obzirom koji su timovi na drugom mestu, dodje prakticno isto ko zavrsio prvi ko drugi u grupi. Ako si prvi mozes dobit Real, Bayern, Juve, a ako si drugi Barcu, Man City, PSG..
Atletico je protiv sebe imao nepremostivu prepreku - Ibrahima Šehića
Realno, njih je dosta poremetio onaj FIFA ban kojeg su fasovali, nisu mogli dovesti svježu krv, potpisati neke nove igrace (Costa i Vitolo, prije svih).
luckylaka wrote:Dzeko danas truba,Sehic bez velike galame sigurno ide u veci klub.Onaj ga na Areni hvali ko da mu je menadjer
Cim igras utakmice,nije bitno u kojem klubu napravices nesto,Sehic brani standardno i normalno da ima i greski ali za mene on ima prednost u odnosu na Begovica
Brani i Bega dobro ove sezone. Ne pratiš
Mada treba i Šehi dati priliku, slažem se
Nije tačno ovo za Atletico na slici gore.
2014/15 ne štima. Mislim da su tad dobacili samo do 1/4 finala. Chicharito Hernandez im je presudio u revanšu na Bernabeu. Polufinale su igrali Barcelona-Bayern i Real-Juventus. A neki "pismen" novinar se zamaksuzio i sliku napravit.
Brani i Bega dobro ove sezone. Ne pratiš
Mada treba i Šehi dati priliku, slažem se
Ok,ove sezone.....sam si naglasio,Sehic je konstantan godinama dok je Begovic sjebo klupu na kojoj je sjedio dok je bio u Celziju .
leškarenje wrote:
Ok,ove sezone.....sam si naglasio,Sehic je konstantan godinama dok je Begovic sjebo klupu na kojoj je sjedio dok je bio u Celziju .
Pa jeste, izlet u Chelsea mu je jedino valjao što je uzeo lovu.
Šehić svakako konstantni uspon i nadam se da ga je nakon ovih partija uhvatio na radar kakav bolji klub.
I ovi Bayernovi navijači....postalo izlizano ovo sa lažnim novčanicama....nek smisle nešto novo, štajaznam, nek bacaju, recimo, prave
Kukaju ko zadnja fukara....mislim ono, niste navijači Sloge iz Trna
Šehić ima odličnih odbrana, to je tačno, ali vala, meščini da ja nisam nikad gledao neku njegovu utakmicu gdje on nije napravio neku krupniju grešku (koju protivnik nekad iskoristi, nekad ne), kao sinoć ono sa izlijetanjem u prazno... Zbog toga mu džaba sve one odbrane, po meni on ne ulijeva baš neko povjerenje, i ne može ni u ludilu imat prednost nad Begovićem...
Ali vjerujem da bi sad mogao otić u neki ozbiljniji klub od Qarabaqa... Samo se nadam da to neće opet bit turska liga
Tomahawk11 wrote:I ovi Bayernovi navijači....postalo izlizano ovo sa lažnim novčanicama....nek smisle nešto novo, štajaznam, nek bacaju, recimo, prave
Kukaju ko zadnja fukara....mislim ono, niste navijači Sloge iz Trna