Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav rajaj jel neko narucivo ove podloge za MIS sa aliexpressa ili sa pika. Ima li neko kakvu preporuku da nije preskupa podloga, a da iprium valja. Imam mis g502 hero i kad igram igre imam nekako osjecaj da ne radi dobro radi moje ove prejeftine podloge.
Ne cudi me , kad je bolji mis to je katastrofa sa ovim obicnim .Budi malo precizniji , na koje mislis podloga je širok pojam
Ja sam uzimao razerove sa eBay i ekstra su
typeOnegative wrote:Ne cudi me , kad je bolji mis to je katastrofa sa ovim obicnim .Budi malo precizniji , na koje mislis podloga je širok pojam
Ja sam uzimao razerove sa eBay i ekstra su
Mislim na podloge samo za mis, ne da ide ispod tastature. Ne razumijem se bas tacno da kazem ta i ta mi treba, nego ono koje su dobre za neku cijenu 5 eura 10 eura 20 eura.. ili manje.... Moze li link tih sto ste vi uzmali ili neke koje vi znate da valjaju ... moze i PP.
Papucarec wrote:Pozdrav rajaj jel neko narucivo ove podloge za MIS sa aliexpressa ili sa pika. Ima li neko kakvu preporuku da nije preskupa podloga, a da iprium valja. Imam mis g502 hero i kad igram igre imam nekako osjecaj da ne radi dobro radi moje ove prejeftine podloge.
Gdje kupiti vr headset po normalnoj cijeni? Planiram naruciti na amazonu, ali se brinem da ce biti nekih problema/ visoke carine, tako da me zanima ima li "sigurnijih" opcija?
kio01 wrote:Gdje kupiti vr headset po normalnoj cijeni? Planiram naruciti na amazonu, ali se brinem da ce biti nekih problema/ visoke carine, tako da me zanima ima li "sigurnijih" opcija?
kio01 wrote:Gdje kupiti vr headset po normalnoj cijeni? Planiram naruciti na amazonu, ali se brinem da ce biti nekih problema/ visoke carine, tako da me zanima ima li "sigurnijih" opcija?