Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#11526 Re: Liverpool FC
Kad i ako izgubis Ligu prvaka zbog toga, onda ces tek da vidis cija mati crnu vunu prede!!! Previse u oni kesa izdvojili da bi mogli halalit ponovno neigranje Lige prvaka!
Nikad nije dobro kad dovedes 6 novih igraca i hajmo onda igrat lopte... Pa nije FM jebo ga majka! Valja to uigrati. Doveo je pojacanja i opet mu mrtvi Lucas igra, jebo ga Lucas! Najveca podvala koja se pojavila u svijetu fudbala.
Otkad je BHF govorio da im su im potrebni odlicni bekovi i zadnji vezni! I? Sta bi? Nista. Oni doveli Emre Cana. Dobar je to igrac, ali ne svjetska klasa, kakva je u ovoj sezoni Liverpoolu bila potrebna. Da su barem oni doveli Xabi Alonsa... Kakvi debili!
Bojim se da ce se ovi uigrati u 32. kolu sa zaostatkom od 15 bodova za 4. pozicijom!
Nikad nije dobro kad dovedes 6 novih igraca i hajmo onda igrat lopte... Pa nije FM jebo ga majka! Valja to uigrati. Doveo je pojacanja i opet mu mrtvi Lucas igra, jebo ga Lucas! Najveca podvala koja se pojavila u svijetu fudbala.
Otkad je BHF govorio da im su im potrebni odlicni bekovi i zadnji vezni! I? Sta bi? Nista. Oni doveli Emre Cana. Dobar je to igrac, ali ne svjetska klasa, kakva je u ovoj sezoni Liverpoolu bila potrebna. Da su barem oni doveli Xabi Alonsa... Kakvi debili!
Bojim se da ce se ovi uigrati u 32. kolu sa zaostatkom od 15 bodova za 4. pozicijom!
- Charuga
- Globalni moderator
-
Arsene Wenger
#11528 Re: Liverpool FC
Ja ne znam koga su to oni mogli i trebali dovesti na svim tim pozicijama? Već se jednom Liverpul razbacivao (parama koje su dobili prodajom Toresa) i ovaj put su to uradili pametnije. Doveli su čitavu gomilu super talentovanih igrača za bukvalno sve pozicije na kojima je škripalo. Ako polovina od njih ostvare svoj potencijal, onda se se sav rizik, pa i propuštanje lige prvaka isplatio. Trebalo je naći zamjenu za Suareza, što je vrlo teško, zapravo nemoguće. Mogli su pokušati dovesti npr. Falkaa ili Kavanija, ali bi morali istresti sve pare od Suareza i šta onda? Odlučili su rizikovati sa Balom a ostatak para potrošiti da se osvježi čitava ekipa. I taj famozni zadnji vezni, ako imalo valja, košta bar 30 miliona ojrića. Sporting neće da čuje za prodaju nekog anonimusa Karvalja ispod 40 miliona (funti ili eura, ko će znat)?? Eno Roma traži isto tako brdo para Mančesteru za Strutmana. Ne znam, al meni se čini da su uradili ono što su mogli, sad treba pustiti Brendana da radi posao i nadati se najboljem....BHF_Manijak wrote:Kad i ako izgubis Ligu prvaka zbog toga, onda ces tek da vidis cija mati crnu vunu prede!!! Previse u oni kesa izdvojili da bi mogli halalit ponovno neigranje Lige prvaka!
- BHF_Manijak
#11529 Re: Liverpool FC
A je l' se mog'o Benatia dovesti za onu cifru za koju ga je Bayern doveo? Bolji od Lovrena za klasu.
Je l' bolje bilo dovesti 3 provjerena igraca za 100 mil funti, nego li 7 poluigraca?
I koji talenti? Lovren sa 25 godina, Lallana sa 26? Jedino Can i Markovic mogu u tu kategoriju, ostali nikako.
Je l' bolje bilo dovesti 3 provjerena igraca za 100 mil funti, nego li 7 poluigraca?
I koji talenti? Lovren sa 25 godina, Lallana sa 26? Jedino Can i Markovic mogu u tu kategoriju, ostali nikako.
- MOSALJOZE
#11530 Re: Liverpool FC
Pojačanje(čitaj biće plaćen 10-15 miliona,odigraće 10 i po utakmica,onda će otići u Milan ili Inter...)Charuga wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/real-u- ... nsa/141061
- Towelie
#11531 Re: Liverpool FC
Ne, zato sto Liverpul, nazalost, nije Bajern.A je l' se mog'o Benatia dovesti za onu cifru za koju ga je Bayern doveo? Bolji od Lovrena za klasu.
- MOSALJOZE
#11532 Re: Liverpool FC
BHF ne moram ti uopšte objašnjavati sposobnosti Bajernove uprave.Dok bi Real sigurno dao 40-50 miliona oni su ga doveli za nekih 25(nisam siguran)+4 bonusi.
-
todd_smith
#11533 Re: Liverpool FC
benatia je veliko sranje Romi pravio jer je zelio u Bayern i samo BayernBHF_Manijak wrote:A je l' se mog'o Benatia dovesti za onu cifru za koju ga je Bayern doveo? Bolji od Lovrena za klasu.
-
missko
#11534 Re: Liverpool FC
Benatia je prosjek igrac kao sto je bio i Dante. Ako ga nafuraju mozda bude od njega nesto a ako ne ima da zivi za dan kad ce napustit Minhen
- BHF_Manijak
#11535 Re: Liverpool FC
Ma dobro, uzeo sam samo za primjer Benatiu, jer je bio top tema prelaznog roka od odbrambenih igraca. Ali sam siguran da se za ovu cifru koju je Lovren placen mogao naci kvalitetniji stoper!
-
Mustang1
#11536 Re: Liverpool FC
David Luiz je pokazatelj da su stoperi precijenjeni .. Nema puno kvalitetnih i ako se neki pojavi da mirise na dobrog stopera odmah mu je cijena paprena
-
todd_smith
#11537 Re: Liverpool FC
Onaj Chileanac zasto njega nisu doveli meni ne ide u glavu nikako
Medel onaj, eno ga rastura a dosao besplatno ili za 5-6m koliko znam, lik odlican igrac
Cak i Lescott iz Citija u West Brom, lik im stub odbrane i glavni razlog sto nisu izgubili od Tottenhema neki dan, a besplatno dosao
Doduse kada tim baci 20m na Sahka ili onog Sissokoa ili na Llalanu te 20m na Downinga, ne treba me ni ovo cuditi
Bas uzasan posao rade u Liverpoolu sto se tice transfera
Zadnjih 5 godina samo Suarez, Sutturidge i Coutinho su bili ODLICNA pojacanja i mozda sada Henderson, ali promasaja da Bog sacuva, i to ne promasaj kao promasaj nego 20m bacis na njega
Medel onaj, eno ga rastura a dosao besplatno ili za 5-6m koliko znam, lik odlican igrac
Cak i Lescott iz Citija u West Brom, lik im stub odbrane i glavni razlog sto nisu izgubili od Tottenhema neki dan, a besplatno dosao
Doduse kada tim baci 20m na Sahka ili onog Sissokoa ili na Llalanu te 20m na Downinga, ne treba me ni ovo cuditi
Bas uzasan posao rade u Liverpoolu sto se tice transfera
Zadnjih 5 godina samo Suarez, Sutturidge i Coutinho su bili ODLICNA pojacanja i mozda sada Henderson, ali promasaja da Bog sacuva, i to ne promasaj kao promasaj nego 20m bacis na njega
- BHF_Manijak
#11538 Re: Liverpool FC
Godin - beton stoper! Cijena mu 100% nije veca od Lovrenove.
Miranda - isto tako!
Eto, na prvu samo izvukoh dva odlicna defanzivca!
Miranda - isto tako!
Eto, na prvu samo izvukoh dva odlicna defanzivca!
- MyTao
#11539 Re: Liverpool FC
Tesko je potrtefiti sa pojacanjima... United je doveo zvijezde pa su opet sranje od ekipe.
Coutinho I Sturridge su dosli za samo 20m skupa... a vrijede vise od gotovo svih pojacanja ovog ljeta.
Ali opet se salazem sa Manijakom, bolje da su doveli dva tri provjerena igraca nego ovih 9 po 10-20m
Coutinho I Sturridge su dosli za samo 20m skupa... a vrijede vise od gotovo svih pojacanja ovog ljeta.
Ali opet se salazem sa Manijakom, bolje da su doveli dva tri provjerena igraca nego ovih 9 po 10-20m
-
missko
#11540 Re: Liverpool FC
Ager kaze da je otisao zbog Rodzersa nisu se mogli ni nacrtani
-
sa1981
#11541 Re: Liverpool FC
A Agger je doktor nauka za Lovrena. Mada sjecam se nekih igraca koji su ono bili bas losi na pocetku karijere da bi kasnije postali odlicni: Carragher, Kuyt, Henderson. Cak me je i Sterling nervirao a sad je najbolji igrac.
-
Arsene Wenger
#11542 Re: Liverpool FC
sa1981 wrote:A Agger je doktor nauka za Lovrena. Mada sjecam se nekih igraca koji su ono bili bas losi na pocetku karijere da bi kasnije postali odlicni: Carragher, Kuyt, Henderson. Cak me je i Sterling nervirao a sad je najbolji igrac.
-
sa1981
#11543 Re: Liverpool FC
Pa o tome i pisem, za sada izgleda katastrofalno, nema igre, nema prilika, nema golova, ali se nadam da ce biti bolje i da cu se predomisliti za neke igrace (kao sto sam npr. za Sterlinga). A Agger je bio dobar, pogotovo u odnosu na Lovrena, niko ne kaze da treba igrati svaku utakmicu ali je u rotaciji koju ce Rodgers forsirati mogao dati svj doprinos. Drugo je pitanje da li je Agger htio ostati.Arsene Wenger wrote:sa1981 wrote:A Agger je doktor nauka za Lovrena. Mada sjecam se nekih igraca koji su ono bili bas losi na pocetku karijere da bi kasnije postali odlicni: Carragher, Kuyt, Henderson. Cak me je i Sterling nervirao a sad je najbolji igrac.Jarane izvini, al fakat mi nisu jasni tvoji komentari. Kakav crni Agger, čovjek jednu utakmicu igra pa onda 10 povrijeđen. I drugo, nije bolji od Lovrena. Živi bili pa vidjeli. Mislim da je Liverpul odlično trgovao, osim Balotelija kojeg ja lično nikad ne bih doveo da sam trener, frajer mi je odvratan, al šta je, tu je. Liverpul je sa ovom ekipom + Suarez prošle sezone zamalo osvojio ligu, ove sezone nema Suareza, ali imaju puno bržu i energičniju, pa i kvalitetniju ekipu generalno. Ja sam ubijeđen da će Liverpul biti dobar ove sezone, samo dok se uigraju.
-
todd_smith
#11544 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:Tesko je potrtefiti sa pojacanjima... United je doveo zvijezde pa su opet sranje od ekipe.
Kako god okrenes oba su bila jeftini, a za klasu bolji od onih koje su platili 20m, tako da mi nema smisla njihova transfer politika
Ne znam zasto nisu Alonsa kontaktirali, rasprodaja bila u Barci niko ni habera
Mogli su Songa uzeti, sasvim pristojan igrac, vec dokazan u EPLu, a Liverpoolu za zivota treba takav igrac
Kada vec odbranu ko jebe ono
-
missko
- AmiĐa_Idriz
#11546 Re: Liverpool FC

Rickie Lambert kapiten
17-godišnji Jordan Rossiter po prvi puta igra za Redse.
-
todd_smith
#11547 Re: Liverpool FC
evo vam link http://streamsp.com/
- PrtiBeeGee
#11548 Re: Liverpool FC
Rossiterrrrrrrrrrr

- AmiĐa_Idriz