Gabaritan jesam al nagazio nista nisamsemirsar wrote:e to si garant nagazio na onije novije taze zalemljeni kabal od parice do routera ti anamo u sobi.
Mozda nisi dovoljno smrsao, mere bit jos kakav kredit podignes i sve bidne ok na kraju
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#11501 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
BIONA
#11502 Re: Logosoft ALL ABOUT
@ MTV, posto ja i ti imamo isti paket, da li tebi od jucer nedostaju neki kanali kao npr. Docu Box, History 2? itd....bas nemam dosta kanala i sve mi je izmijesano...
- MTV
#11503 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi se pretplatila na Osnovni paket kanala?! Ako jesi onda ti je istekao 3 mjesecni promotivni period gdje su bili svi kanali za 1 KM mjesecno. Zato ti nedostaju ti kanali jer su oni u Plus i HD paketu. Sa liste su povuceni i fali najvjerovatnije oko 45 kanala.BIONA wrote:@ MTV, posto ja i ti imamo isti paket, da li tebi od jucer nedostaju neki kanali kao npr. Docu Box, History 2? itd....bas nemam dosta kanala i sve mi je izmijesano...
Docu Box HD je u plus paketu a History 2 HD je u HD paketu.
Meni ti kanali nedostaju od 02.02.2016. a ugovor je sa Lolom potpisan 02.11.2015.
-
BIONA
#11504 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma da, to je to, istekao promotivni period. Sto je najgore, slabo gledam tv, ali Docu Box je meni bio najzanimljiviji kanal, i bas njega ukinuMTV wrote:Jesi se pretplatila na Osnovni paket kanala?! Ako jesi onda ti je istekao 3 mjesecni promotivni period gdje su bili svi kanali za 1 KM mjesecno. Zato ti nedostaju ti kanali jer su oni u Plus i HD paketu. Sa liste su povuceni i fali najvjerovatnije oko 45 kanala.BIONA wrote:@ MTV, posto ja i ti imamo isti paket, da li tebi od jucer nedostaju neki kanali kao npr. Docu Box, History 2? itd....bas nemam dosta kanala i sve mi je izmijesano...
Docu Box HD je u plus paketu a History 2 HD je u HD paketu.
Meni ti kanali nedostaju od 02.02.2016. a ugovor je sa Lolom potpisan 02.11.2015.
- MTV
#11505 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da nazalost on je dio Plus paketa. Bezveze su razporedili kanale u plus i HD bez ikakve logike i smisla. Moglo je to puno bolje.BIONA wrote: Ma da, to je to, istekao promotivni period. Sto je najgore, slabo gledam tv, ali Docu Box je meni bio najzanimljiviji kanal, i bas njega ukinu
@semirsar prestale mi kocke kocke kockice. Cike nesto tamo resetirale nekoliko puta i sad mi je konstantno brzina preko wifia koristeci mobilni uredjaj 39 -40 Mbps mada bolje bi bilo da nekad dobaci do 50 al hajde... Prije 37-38 i nekad dobaci 40. Nista ja necackam po njihovom routeru to je za me spansko selo.
- semirsar
#11506 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:
@semirsar prestale mi kocke kocke kockice. Cike nesto tamo resetirale nekoliko puta i sad mi je konstantno brzina preko wifia koristeci mobilni uredjaj 39 -40 Mbps mada bolje bi bilo da nekad dobaci do 50 al hajde... Prije 37-38 i nekad dobaci 40. Nista ja necackam po njihovom routeru to je za me spansko selo.Ugl. nema vise kockica.
da hi i ja zovem... dal da hi, dal da... ma jok, da sta ne uhebu
P.S. Nis su te bas nesto puno obradovali s tijem wifi brzinama, sitno je to ba
- MTV
#11507 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne zovi uhebat ce nestosemirsar wrote:![]()
da hi i ja zovem... dal da hi, dal da... ma jok, da sta ne uhebu
P.S. Nis su te bas nesto puno obradovali s tijem wifi brzinama, sitno je to ba
-
Dzontra_Volta
#11508 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo i ovi kažnjeni sa 65.000 KM (ne znam je li neko već objavio):

-
Sakazulu
#11509 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta je sa titlovima pretežno na FOX kanalima? Slova od crtica skrčkana!
- MTV
#11510 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad pregledao sve je ok sa titlovima na svim FOX kanalima, Nat geo kanalima, AXN Adria, Universal, TV 1000, Film BOX Plus i Arthouse...Sakazulu wrote:Šta je sa titlovima pretežno na FOX kanalima? Slova od crtica skrčkana!
Medjutim od ponedjeljka imam stalne probleme sa kockanjem kanala. Zovem njih oni resetuju i nista nepomogne onda ga ja iskljucim iz struje pa se dohaviza sebi pa radi sljedecih 2 sata kako treba pa opet pocne malo kockanje oko 5 minuta pa opet 2 sata kako treba...
Prije nego sto ih zovnem naravno sve resetujem pogledam kablove zice sve.
Danas je svjetlosnu godinu bolje nego juce. Al opet ima kockica
-
Sakazulu
#11511 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne pomažu reseti i slične zeze, ovo već traje duži period nego nisam imao vremena ni da njih zovem, a kamoli ovdje da pitam. Ali izgelda da ću morati zvati!MTV wrote:Sad pregledao sve je ok sa titlovima na svim FOX kanalima, Nat geo kanalima, AXN Adria, Universal, TV 1000, Film BOX Plus i Arthouse...Sakazulu wrote:Šta je sa titlovima pretežno na FOX kanalima? Slova od crtica skrčkana!
Medjutim od ponedjeljka imam stalne probleme sa kockanjem kanala. Zovem njih oni resetuju i nista nepomogne onda ga ja iskljucim iz struje pa se dohaviza sebi pa radi sljedecih 2 sata kako treba pa opet pocne malo kockanje oko 5 minuta pa opet 2 sata kako treba...
Prije nego sto ih zovnem naravno sve resetujem pogledam kablove zice sve.
Danas je svjetlosnu godinu bolje nego juce. Al opet ima kockica
- MTV
#11512 Re: Logosoft ALL ABOUT
Javni kako ce se situacija rijesiti.Sakazulu wrote:ovo već traje duži period nego nisam imao vremena ni da njih zovem, a kamoli ovdje da pitam. Ali izgelda da ću morati zvati!
- semirsar
#11513 Re: Logosoft ALL ABOUT
gremlin se zakacio na wifi i handri vas 
- MTV
#11514 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgledasemirsar wrote:gremlin se zakacio na wifi i handri vas
- semirsar
#11515 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prije par godina dadoh komsiji wifi password da se posluzi dok mu HS ne uvede prikljucak. Nakon pola godine odem u postavke rutera i vidjeh 7 uredjaja povezano?!
Skontao sam svoja 2 uredjaja, ali ovijeh drugih 5 ni naopako, veli komsija da nisu njegovi, ima on svoj wifi
U ta doba sam bio ono bas extremni korisnik torrenta, pa povremeno kockanje slike mi nije smetalo, al' nejma vise djabe ni u stare babe a pogotovo kod mene i udarim him mandal i ja sad rahat 
Skontao sam svoja 2 uredjaja, ali ovijeh drugih 5 ni naopako, veli komsija da nisu njegovi, ima on svoj wifi
- MTV
#11516 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nikad nikom nisam dao sifru wifia. Kocke na ekranu su se pojavile od kako je konekcije nestalo, pa zovi njih pa oni resetuju pa nita pa ja resetujem pa pomogne sat dva pa opet. Danas kao sto rekoh svjetlosnu godinu bolje nego juce.
- semirsar
#11517 Re: Logosoft ALL ABOUT
T-mach je kriv, znadu oni, pratu te, jer si se izjasnio da ces him uzeti odnjihA onaj nji'ov prostoprosireni D3 paket, pa oru okolinaokoli da iskopaju prokopaju, kable ti doturu, da s' ne odhavizasMTV wrote:Nikad nikom nisam dao sifru wifia. Kocke na ekranu su se pojavile od kako je konekcije nestalo, pa zovi njih pa oni resetuju pa nita pa ja resetujem pa pomogne sat dva pa opet. Danas kao sto rekoh svjetlosnu godinu bolje nego juce.
- semirsar
#11519 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je l' ko ovo trazio?
7.4.2016.SUPERTVLOGO!
Novi kanali u ponudi Logosofta
Poštovani korisnici,
Logosoft ponuda je bogatija za još 2 kanala visoke rezolucije Al Jazeera English HD i VIP HD.
Budite u toku sa svjetskim dešavanjima i novostima sada u HD kvaliteti uz Al Jazeera English HD kanal. Vip HD kanal je kanal za aktivnu ženu, a tim koji upravlja i vodi kanal je sastavljen isključivo od žena. VIP HD je jedini kanal sa temskim danima, i vjerujemo da će ljepša polovina našeg gledateljstva uživati u sadržaju ovoga kanala.
Kanal Al Jazeera English HD dostupan je u Plus paketu, a kanal VIP HD u Osnovnom paketu.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/novi-kanali-april
i Iphone je tuj, cijena... sitnica
http://www.logosoft.ba/webshop
Samo za poslovnjake, da se ne obraduje ko jeftinocom
7.4.2016.SUPERTVLOGO!
Poštovani korisnici,
Logosoft ponuda je bogatija za još 2 kanala visoke rezolucije Al Jazeera English HD i VIP HD.
Budite u toku sa svjetskim dešavanjima i novostima sada u HD kvaliteti uz Al Jazeera English HD kanal. Vip HD kanal je kanal za aktivnu ženu, a tim koji upravlja i vodi kanal je sastavljen isključivo od žena. VIP HD je jedini kanal sa temskim danima, i vjerujemo da će ljepša polovina našeg gledateljstva uživati u sadržaju ovoga kanala.
Kanal Al Jazeera English HD dostupan je u Plus paketu, a kanal VIP HD u Osnovnom paketu.
Vaš Logosoft
i Iphone je tuj, cijena... sitnica
- MTV
#11520 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nek mi prvi kockice srede nek mijenjaju router, STB, paricu, kutiju na zgradi. TV nemoraju on je sigurno ispravan a i ja sam ga platio.semirsar wrote:Je l' ko ovo trazio?![]()
7.4.2016.SUPERTVLOGO!
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
i Iphone je tuj, cijena... sitnica![]()
Na vipu mi je crna slika a zvuk radi. Kod tebe? Za Al Jazzera English HD ne znam jer nemam plus paket.
Vip HD sam i ocekivao jer su ga TXTV i Elta uvrstile i znao sam da je kanal dzaba i da ce doc al iskreno kojeg ce qu.ca ovi kanali gdje su kanali koji se traze?!
S ovim updateom Logosoft sad ima ukupno 35 HD kanala.
- semirsar
#11521 Re: Logosoft ALL ABOUT
Radu kod mene kanali, dobro radu, mislim nejma ni kocki ni grahaMTV wrote: Nek mi prvi kockice srede nek mijenjaju router, STB, paricu, kutiju na zgradi. TV nemoraju on je sigurno ispravan a i ja sam ga platio.
Na vipu mi je crna slika a zvuk radi. Kod tebe? Za Al Jazzera English HD ne znam jer nemam plus paket.
Vip HD sam i ocekivao jer su ga TXTV i Elta uvrstile i znao sam da je kanal dzaba i da ce doc al iskreno kojeg ce qu.ca ovi kanali gdje su kanali koji se traze?!
S ovim updateom Logosoft sad ima ukupno 35 HD kanala.
mada mi bezveze ovi kanali, al' hajd' "narod je to trazio" , valjda ce se narod jednom zajbt i trazit nesto i za naske "djuturum zakerala"
- MTV
#11522 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mijenjam kockice za grah 
Edit: Ukinut World Fashion HD. Ukupno 34 HD kanala u lol ponudi. Medjutim vip hd jos uvijek nema slike kod mene.
Edit: Ukinut World Fashion HD. Ukupno 34 HD kanala u lol ponudi. Medjutim vip hd jos uvijek nema slike kod mene.
- perfect_guy
#11523 Re: Logosoft ALL ABOUT
ako sam dobro povezao, nema SK, ali idu arene u paketima umjesto njih?
i kako ide princip sa više TV uređaja u kući, da li se plaćaju dodatni resiveri ili?
i kako ide princip sa više TV uređaja u kući, da li se plaćaju dodatni resiveri ili?
- MTV
#11524 Re: Logosoft ALL ABOUT
Arena 1,2,3,4, 1 HR u SD formatu su u osnovnom paketu. Drugi HD resiver je 5 KM + pdv ako zelis jos jedan onda je jos 5 KM + pdv.perfect_guy wrote:ako sam dobro povezao, nema SK, ali idu arene u paketima umjesto njih?
- perfect_guy
#11525 Re: Logosoft ALL ABOUT
ma ja, što su možda i povoljniji kroz cijenu paketa, izgubiš kroz to