FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
agent_001
#11501 FC Barcelona
Ponovo, sa kombinivanim sastavom odradiše utakmicu perfektno, sudija isto na visini zadatka, za razliku od nekih ove godine u ligi, za igru Lea ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
eXit.LP
#11502 Re: FC Barcelona
Ne daj Bože da je Barsa dobila penal nakon 3 sudijske greške u 5 sekundi kao MUTD danas, pa ovdje bi do sad bilo napisano 10 stranica o tome 
-
oridjidji
#11504 Re: FC Barcelona
svaka cast, vjerovatno si ti jedan od rijetkih starijih navijaca barse ovdje.erik2 wrote:Pratim Barcu od Krojfovih, Neskensovih igračkih dana, pamtim je i kao holandsku tzv. fudbalsku "koloniju" mnogo je njih prodefilovalo kroz Barcu, pamtim i prvi Barcin kup šampiona i Kumanov slobodnjak, pamtim i Ronalda (pravog) i Maradonu u dresu Barce, ali ova generacija je nešto posebno i nenadjebivo svi odreda predvođeni Xavi -jem, Iniestom, Messi -jem.oridjidji wrote:nisam mrzitelj barse, niti sam njihov navijac, ali tu ekipu svakako volim pogledati kada igraju. e sada sto neko ne vidi sinocnje lose sudjenje i izvizdavanje sudije na stadionu saragose to je neka druga stvar.erik2 wrote:Ma ja ba samo sudije Barci donose bodove zapravo isključivo, obožavam ove delegate što dolaze na ovu temu isključivo komentirati suđenje i još to uljepšaju svojim navodnim divljenjem genijalnosti Messi -ja. Odvadite ba malo.
volio bih samo da vidim mnogim od vas fanova prosjek godina i da vidim sjecate li se barem njenog sastava iz 96 godine, kada vec svrsavate na nju, kada je u beogradu zadnji put u nekom euro takmicenju gostovala barselona kod nas?
e sada sto mene za barsu vezu genijalci koje sam u tome dresu mogao vidjeti od romarija, stoickova, ronalda, enrikea, brace laudrup i masu drugih dragih igraca, do one cuvene generacije iz 2005/2006 koju su predvodili eto, dinho, zili, deko, beleti, inesta, van bomel, markez, larson, silvinjo i drugi, do ove sada koju gledam rado radi meni dragog inieste i mesija, to je neki drugi par rukava.
svaka cast ovoj ekipi na igrama. meni je generacija iz 2005/2006 bila najbolja barsina ekipa. dinho je bio fenomen, tehnicki najsposobniji i vjerovatno tehnicki najpotkovaniji igrac kojeg sam ikada gledao. utakmice su im imale draz i fudbalsku neizvjesnost, nisu uvijek bili dominantni, dobro bi se namucili da dobiju neku od utakmica, nije im islo glatko ali su bili lijepi za gledati jer su imali izuzetne tehnicare u ekipi i u najgoroj utakmici si mogao ocekivati neki dobar potez dinha, eta, deka.
sjecas li se mozda cuvenog brka barse?
-
oridjidji
#11505 Re: FC Barcelona
ferguson je gori i od murinja i od gvardiole kada je u pitanju stvaranje pritiska sudijama. kada sudije silje u njegovu korist i cine greske koje koriste manu hvali ih, kada mu neide glatko i kada sudije naprave gresku na racun manu pravi goru paljbu na njih nego murinjo i gvardiola zajedno. danas protiv QPRa katastrofalna sudijska greska je ubila utakmicu, ofsajd + faul koji nije bio ni za zutog, a kamoli crvenog + crveni + penal sto je bilo dovoljno za novih 3 boda manu.eXit.LP wrote:Ne daj Bože da je Barsa dobila penal nakon 3 sudijske greške u 5 sekundi kao MUTD danas, pa ovdje bi do sad bilo napisano 10 stranica o tome
-
oridjidji
#11506 Re: FC Barcelona
cuj sudija na visini zadatkaagent_001 wrote:Ponovo, sa kombinivanim sastavom odradiše utakmicu perfektno, sudija isto na visini zadatka, za razliku od nekih ove godine u ligi, za igru Lea ....
dobro je pa je to saragosa, pitao bi te da je real kojim slucajem marca bi vec pisala kako je real pokraden kartonima i nepostojecim penalom
-
agent_001
#11507 FC Barcelona
Za razliku od tebe, objektivan si k'o svaki pošteni talijan!
- skenderija04
#11508 Re: FC Barcelona
Na cetiri. U utotak Barca - Getafe u srijedu Atletiko Real
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11509 Re: FC Barcelona
Postaje zanimljivo!skenderija04 wrote:Na cetiri. U utotak Barca - Getafe u srijedu Atletiko Real
-
agent_001
#11510 FC Barcelona
Neka ovi malo bolji sa klipovima postave, pored bacanja u šesnesterac čim se približe, ko je gledo vjerovatno je primjetio, zanimljiva situacija, faul pravi lik iz valencije nad pepe ramenima se sudariše kad se krenu valjat, bacat, trzat kao da ga kolju, prilazi mu 17 reala i vuče ga da ustane gube vrijeme na bespotrebnim simulacijama 
Last edited by agent_001 on 08/04/2012 23:33, edited 1 time in total.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11511 Re: FC Barcelona
2008 - 2012

-
Bušman
#11512 Re: FC Barcelona
Presmijesna situacija. Na kraju jadni Arbeloa dobi po koljenu. Pepe retard pomislio da mu je Piatti prisaoagent_001 wrote:Neka ovi malo bolji sa klipovima postave, pored bacanja u šesnesterac cim se približe, ko je gledo vjerovatno je primjetio, zanimljiva situacija, faul pravi lik iz valencije nad pepe ramenima se sudariše kad se krenu valjat i nacat kao da ga kolju, prilazi mu 17 reala i vuče ga da ustane gube vrijeme na bespotrebnim simulacijama
- East_side
#11513 Re: FC Barcelona
Kakve je uspjehe postigao, kroz kakve stresne situacije prolazio... i ne osijedio i ne oćelavioEntropio wrote:2008 - 2012
-
agent_001
#11514 FC Barcelona
Jedan komentator govori pukla je noga, drugi kaže nije i onda se odvališe smijati, ima i drugi, taj sa ramenima, pomiješo sam 
A onaj ozil, ronaldo i na kraju karim, mislim no coment za poteze...
A onaj ozil, ronaldo i na kraju karim, mislim no coment za poteze...
-
pakica_
#11515 Re: FC Barcelona
hohohooooo, ugrijalo!
hvala sismisima hihi
hvala sismisima hihi
-
Bušman
#11517 Re: FC Barcelona
ascari wrote:Odavno nije bilo![]()

A evo i tebe
- burek_in_space
#11518 Re: FC Barcelona
505scrtom, mozhesh ti i bez tih "epiteta" 
- veljaca
#11519 Re: FC Barcelona
U utorak ide na operaciju
Igrači Barcelone proveli dan s Abidalom
Barcelonini nogometaši proveli su nedjeljno poslijepodne sa saigračem Ericom Abidalom kojeg u utorak očekuje transplantacija jetre.
Francuskom nogometašu je prije godinu dana uklonjen tumor s jetre, ali njegovi problemi time nisu prestali. Prije nekoliko sedmica je objavljeno da će se morati podvrgnuti transplantaciji, a donor će biti njegov rođak Gerard.
Dva dana uoči operacije Barcelonini su nogometaši i stručni stožer ručali s Abidalom i njegovom porodicom u njihovom domu, želeći mu na taj naćin pružiti podršku u teškim trenucima.
Iako nije igrao od 26. februara i dvoboja protiv Atletico Madrida, Abidal je posljednjih dana trenirao sa saigračima, a potpisao je i novi ugovor koji će ga u redovima evropskog i španskog prvaka zadržati do ljeta 2013. godine.
-----------------------

Barcelonini nogometaši proveli su nedjeljno poslijepodne sa saigračem Ericom Abidalom kojeg u utorak očekuje transplantacija jetre.
Francuskom nogometašu je prije godinu dana uklonjen tumor s jetre, ali njegovi problemi time nisu prestali. Prije nekoliko sedmica je objavljeno da će se morati podvrgnuti transplantaciji, a donor će biti njegov rođak Gerard.
Dva dana uoči operacije Barcelonini su nogometaši i stručni stožer ručali s Abidalom i njegovom porodicom u njihovom domu, želeći mu na taj naćin pružiti podršku u teškim trenucima.
Iako nije igrao od 26. februara i dvoboja protiv Atletico Madrida, Abidal je posljednjih dana trenirao sa saigračima, a potpisao je i novi ugovor koji će ga u redovima evropskog i španskog prvaka zadržati do ljeta 2013. godine.
-----------------------
-
didgeridoo
#11521 Re: FC Barcelona
svaka castveljaca wrote:U utorak ide na operaciju
-----------------------
velika sretna porodica...
- skenderija04
#11522 Re: FC Barcelona
Vec imamo i termin.
Subota,21.04 u 20:00 Barcelona - Real Madrid
Subota,21.04 u 20:00 Barcelona - Real Madrid
- skenderija04
#11523 Re: FC Barcelona
Evo gledam raspored i liga se odlucuje u Bilbau. Real ce dobiti Atletika i, nadam se , Barca Reala. Nakon clasica razlika ce biti +1 za Madrid . Izvinite optimisti, ali ne vjerujem Atletiku iz Madrida. Dobro, nisam vjerovao ni Malagi ni Villarealu ni Valenciji. Osasuni jesam. Rezultati su tu. Ostavljam prognoze-
- veljaca
#11524 Re: FC Barcelona
Kako to da komijski klub Espanjol igra "na noz" protiv Barcelone a Atletiko komsijski klub unaprijed "skine gace" protiv svoga komsije Reala ?
Mislim da mi cijenjeni 505sCrtom moze na ovo odgovoriti
.....
Mislim da mi cijenjeni 505sCrtom moze na ovo odgovoriti
-
Bušman
#11525 Re: FC Barcelona
Mah, katalonci su po prirodi strasno tvrdoglavi i ponosni. Znam ih nekoliko i svi su takviveljaca wrote:Kako to da komijski klub Espanjol igra "na noz" protiv Barcelone a Atletiko komsijski klub unaprijed "skine gace" protiv svoga komsije Reala ?
Mislim da mi cijenjeni 505sCrtom moze na ovo odgovoriti.....
Tako da je to stvar mentaliteta. Kastiljanci su meraklije po prirodi (zato ih i ne vole pretjerano u Spaniji).