Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
alzu1977

#11501 Re: Liverpool FC

Post by alzu1977 »

A fino vam se govorilo da je lani bila zadnja šansa, i da bi ove godine top 4 bio veliki uspjeh.

Realno, teško ćete Jedinstva uzeti sad kad su se pojačali ovako.
MyTao

#11502 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Losa igra... Ne lice na sebe u zadnje 2-3 tekme.

Nesto se mora mjenjati.
Charuga
Globalni moderator

#11503 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Opet gledamo stari Liverpool ... :roll:
todd_smith

#11504 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Charuga wrote:Opet gledamo stari Liverpool ... :roll:
Ma isti je to Liverpool.

Prosle sezone se stvorila lazna slika da su super mega sega tim, dok ih je vadilo samo odlicna sezona Suareza i Sturridgea i Sterlinga.

Vezni red je bio los, odbrana jos gora. Samo ih je napad vadio. Sada ove sezone oduzmes napad i ostane ti los vezni red i jos gora odbrana.
BHF_Manijak

#11505 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

To je ta strasna odbrana, to su te nade koje su zajedno kostale oko 60 mil eura! Jebo li vas dan i onaj ko vas dovede mater vam jebem! Moreno, Manquillo, Sakho i Lovren su kostali preko 60mil, jebo im ja mater sve cetvorici!
Mustang1

#11506 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jebo majku kad osvoje Ligu Prvaka :lol: :lol: :lol:
Ovako su i 2005. zavrsili 5-6 cini mi se uglavnom nisu isli u Ligu Prvaka a osvojili je :lol: Oni ne znaju na 2 fronta ali zato kad zagaze u jednom :D
MyTao

#11507 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

BHF_Manijak wrote:To je ta strasna odbrana, to su te nade koje su zajedno kostale oko 60 mil eura! Jebo li vas dan i onaj ko vas dovede mater vam jebem! Moreno, Manquillo, Sakho i Lovren su kostali preko 60mil, jebo im ja mater sve cetvorici!
Slobodno na tu listu dodaj i onog Mignoleta... koja je ono kanta majko draga. bilo im mrsko dati nekoliko miliona vise za begovica.

Moreno i nije toliko los, ali Sakho i Lovren su danas bili katastrofalni... Skertel los kao i obicno.

Ono sto mene brine vise jeste igra... neznaju sansu da stvore kao prosle i na pocetku ove sezone. Nadam se da ce BR nesto promjeniti i da ce biti bolje kada se Sturridge vrati.

btw... Sterling ce biti igracina.
MOSALJOZE

#11508 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Dečko Aston Villa i West Ham vas siluju,šta je tebi.
BHF_Manijak

#11509 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma bjezi ba samo se nerviram bezze radi njihove retardirane transfer politike!!! Gori od Tottenhama hljeba mi!

Spickaju 120mil eura na ublehe, ali bas ublehe u punom smislu te rijeci!
Logovan

#11510 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:To je ta strasna odbrana, to su te nade koje su zajedno kostale oko 60 mil eura! Jebo li vas dan i onaj ko vas dovede mater vam jebem! Moreno, Manquillo, Sakho i Lovren su kostali preko 60mil, jebo im ja mater sve cetvorici!
Ne bih da te provociram, ali najjači si kad se iznerviraš zbog poraza Liverpoola, psuješ sve od majke pa nadalje. :D
SaNsEo

#11511 Re: Liverpool FC

Post by SaNsEo »

manijak jebote , stani malo pa sto se sikiras toliko, nisam vidio da si toliko emocija iznjeo odavno , cak i na temi o papetu si smireni :wink:
todd_smith

#11512 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Logovan wrote:
Ne bih da te provociram, ali najjači si kad se iznerviraš zbog poraza Liverpoola, psuješ sve od majke pa nadalje. :D
Najdrazi forumas majke mi :lol: :lol: :lol:
PrtiBeeGee

#11513 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Napokon i meni istece kazna koju mi admin dodjeli!! Meni lik psuje i bogara na PP ti prijavis i dobiješ ban :S !! Pa da te pitam admine koji je razlog mog bana na MJESEC DANA?? Nego ova sezona je krenula katastrofalno od prve utakmice se vidjelo da će ovo biti sezona patnja. Jedina dobra utakmica je bila protiv tottenhama ovo sve ostalo je suvišno i komentarisati. Žali para što se spickase na ove pavijane.. Sve stopere koje imamo su invalidi i nije mi jasno kako su uspijeli u životu i kako u opste igraju u ovako velikim klubovima i masno razrađuju to mi nikad neće biti jasno. Zar im ni jedan trener nije reko dok su bili u omladinskim školama fudbala da su profulali sport :S .. Mingole sad nas spasi sad nas ukopa toplo hladno brani od kako je došao u klub. Svima je jasno da je SG ikona kluba ali on jednostavno nije više za prvih 11.. Kad vidim da Leiva igra od prve minute meni pozli pa taj nije u stanju zaustaviti samog sebe i svoje gluposti a pogotovo protivnickog igrača!! I nekad se baš zapitam da li Liverpool ima čovjeka koji je zadužen za odbrambene igrače koji je zadužen za njihov napredak da ih taktički postavi ukaže na greške koje rade jer meni se sve čini da BR trenira sa svima osim sa njima, kao da njima dadne loptu i kaže radite šta hoćete sa nje jedite je ako hoćete ja odo pripremati napad :S .. I za kraj razlog ovakve loše forme leži u dvije stvari po meni ključna je BR koji ni sam ne zna sa kojom formacijom i postavom krenuti. U utakmici mjenja 10 puta formaciju nešto eksperimentise svaku utakmicu. Pa gdje ćeš ubaciti od prve minute lucasa i borinija kako!!!! A druga je odbrana za koju više nemam komentara!!
skafiskafsnjak

#11514 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

PrtiBreGee welcome back :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
Eweleen

#11515 Re: Liverpool FC

Post by Eweleen »

Tako je to kad se kupi ubleha od igrača Balloteli. Novi Andy Caroll u Liverpoolu.
Mustang1

#11516 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Da hoce odmah ove hefte dovesti Valdesa a u sljedecoj utakmici od prve minute mora igrati Lazar a Borinija nazad u Italiju nek pravio capricciose
Mustang1

#11517 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

I ovom klixu je krajnje vrijeme da nabavi novinare koji su strucnjaci za tu oblast o kojoj pisu a ne svako malo neki padobranski tekst ne smao o sportu nego o svemu

Da mi je samo znati sta je Balotelli uradio ovdje pa je nastavio po starom :-)
http://www.klix.ba/sport/nogomet/novi-s ... /140921026
King_Kenny

#11518 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Stvarno nije jasno zašto Rodgers u ekipu stavlja Borinija i Lucasa, igrače koje uopće nije planirao imati u ekipi. Sto je istresao milione na Markovića i Lallanu, ako misli da je Borini super igrač. U prvom poluvremenu ne znam da sam ga vidio na terenu. Balotelli nije loš, iako sam još uvijek skeptičan glede njegovog angažmana. Steve u zadnjim utakmicama loš, dodaje grozno, griješi, a ni preciznih dugih lopti nema kao nekad... Sterling uvjerljivo naš najbolji igrač.
alzu1977

#11519 Re: Liverpool FC

Post by alzu1977 »

Lovren je prevara od igrača, navijači ga otjerali iz Lyona koliko je loš bio.

Platiti 20 miliona za njega na osnovu jedne sezone u podmazanom timu Southamptona je smiješno.
vaučer

#11520 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Lucas je igrao jer su ostali koji tu mogu igrati ozljeđeni (Allen, Can).
Borini jer Balotelliju treba partner u napadu, iako je to mogao biti i Lambert - ne bi bio ništa gori.
Gerrard je bio katastrofalan - nepokretan cijelu utakmicu i u kojem kosmosu Rodgers misli da on može igrati tri utakmice u jednom tjednu mi nije jasno. Gerrard može u uhodanoj ekipi igrati 60 minuta tjedno, ne više. Sve iznad tog je svjesno nabijanje pritiska na ionako klimavu odbranu i to se obistinilo danas a isto tako i protiv Ludogoreca.

Sve u svemu, vrlo loše i već su u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.
Igra će se popraviti kad se vrati Sturridge i Allen, to me ne brine toliko, ali rezultatski smo već kurcu za uši a tek je deveti mjesec. Prošle sezone smo tek u 12-om izgubili drugu utakmicu a sad već tri poraza. Imat će krvav posao da se izbore za Ligu prvaka a ulazak u Ligu Prvaka ove sezone je krucijalan jer od naredne sezone uduplavaju financijski paket i ekipe koje je izbore ove godine će biti u dobroj prednosti.
sa1981

#11521 Re: Liverpool FC

Post by sa1981 »

Hajde da malo analiziramo igrace koji su dosli ove godine.

Manquillo i Moreno - ofanzivno solidni, ponekad i odlicni ali imaju ozbiljnih problema u odbrani, pogotovo da isprate igraca kojeg cuvaju. Manquillo je takodje spor za beka.

Lovren - za sada najslabije pojacanje Liverpoola. Vrlo je spor, sto ga cini posebno ranjivim u kontranapadima, vidjeti golove provit City-ja i Ludogoreca. Moze odigrati dobro u ofanzivnim prekidima jer ima dobar skok.

Lallana - daleko od keativca koji nedostaje Liverpoolu. Ipak, po meni odigrao solidno dvije utakmice ove sezone.

Lambert - mislim da ce biti dobar. Igrac koji moze sa klupe uticati na tok rezultata, nije puno ni placen.

Can - lik koji je jako trom i ima pet kila viska.

Ballotelli - bice dobar. Nije Suarez, ni blizu, ali nacin na koji prima loptu i dijeli pasove pokazuje da zna igrati, pitanje je samo koliko ce biti stabilan u "glavi"

Markovic - iako je protiv ville bio katastrofalan mislim da ce pokazati svoju klasu ove sezone, brz je i ima dobar dribling, treba tu malo uhodavanja sa ekipom.

Sve u svemu, za sada se cini da je transfer rok odradjen po Liverpoolovim standardima, vrlo lose. Kad uz to dodamo i katastrofalnu formu Coutinha, neke Brendanove greske (gdje je Flanagan?) i povredu Sturridgea, dobijemo to sto imamo, a to su tri poraza u pet kola.
Arsene Wenger

#11522 Re: Liverpool FC

Post by Arsene Wenger »

sa1981 wrote:Hajde da malo analiziramo igrace koji su dosli ove godine.

Manquillo i Moreno - ofanzivno solidni, ponekad i odlicni ali imaju ozbiljnih problema u odbrani, pogotovo da isprate igraca kojeg cuvaju. Manquillo je takodje spor za beka.

Lovren - za sada najslabije pojacanje Liverpoola. Vrlo je spor, sto ga cini posebno ranjivim u kontranapadima, vidjeti golove provit City-ja i Ludogoreca. Moze odigrati dobro u ofanzivnim prekidima jer ima dobar skok.

Lallana - daleko od keativca koji nedostaje Liverpoolu. Ipak, po meni odigrao solidno dvije utakmice ove sezone.

Lambert - mislim da ce biti dobar. Igrac koji moze sa klupe uticati na tok rezultata, nije puno ni placen.

Can - lik koji je jako trom i ima pet kila viska.

Ballotelli - bice dobar. Nije Suarez, ni blizu, ali nacin na koji prima loptu i dijeli pasove pokazuje da zna igrati, pitanje je samo koliko ce biti stabilan u "glavi"

Markovic - iako je protiv ville bio katastrofalan mislim da ce pokazati svoju klasu ove sezone, brz je i ima dobar dribling, treba tu malo uhodavanja sa ekipom.

Sve u svemu, za sada se cini da je transfer rok odradjen po Liverpoolovim standardima, vrlo lose. Kad uz to dodamo i katastrofalnu formu Coutinha, neke Brendanove greske (gdje je Flanagan?) i povredu Sturridgea, dobijemo to sto imamo, a to su tri poraza u pet kola.
'Nači oko moje, niđe veze. Tek ćeš ti da vidiš kakva je Can igračina. Ostalo neću ni da komentarišem. :-?
vaučer

#11523 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Po meni su svi osim Lovrena vrlo dobre kupovine. Problem je vezni red, mlak presing i neuigrana igra u protivnickoj polovici sto je dosta uvjetovano i ozljedama. Lallana je igrac 'svilenog' dodira i kad udje u natjecateljsku formu nece lako ispasti iz prve postave.
Arsene Wenger

#11524 Re: Liverpool FC

Post by Arsene Wenger »

vaučer wrote:Po meni su svi osim Lovrena vrlo dobre kupovine. Problem je vezni red, mlak presing i neuigrana igra u protivnickoj polovici sto je dosta uvjetovano i ozljedama. Lallana je igrac 'svilenog' dodira i kad udje u natjecateljsku formu nece lako ispasti iz prve postave.
Ma nije ni Lovren loš, al realno vrijenost mu je bliže 10 miliona, umjesto 20 koliko su istovarili za njega. Ostali su dobri ali neiskusni i neuigrani. Mislim da će Liverpul tek u drugoj polusezoni da proigra.
vaučer

#11525 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Slažem se s tim. Trebat će ih 'otrpit' neko vrijeme.
Post Reply