Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Ja bih samo da se zahvalim nadleznom sektoru za ove nove kanale, TV Posavina, Kanal 6, Visoko, neki dan na Kanal 6 derbi u Poculici, Mrkonja razvalio Saronju, iako je Saronja bio favorit.
I onaj Valentino otv je pun pogodak, uzivam gledajuci posavska sijela po dijaspori, Dani Orasja u Stutgartu, specijalni gost Mara Bubamara.
I daj uvedite vise tv Busovacu.
Imaš već u ponudi tv Busovaču, samo se reproducira u 4K ultra HD formatu.
dječak sa šibicama wrote:Ja bih samo da se zahvalim nadleznom sektoru za ove nove kanale, TV Posavina, Kanal 6, Visoko, neki dan na Kanal 6 derbi u Poculici, Mrkonja razvalio Saronju, iako je Saronja bio favorit.
I onaj Valentino otv je pun pogodak, uzivam gledajuci posavska sijela po dijaspori, Dani Orasja u Stutgartu, specijalni gost Mara Bubamara.
I daj uvedite vise tv Busovacu.
Imaš već u ponudi tv Busovaču, samo se reproducira u 4K ultra HD formatu.
Fuck .... znaci nemam televiziju 4K da bi mogao pratit njihov program , nista valja mi kupovat novi tv .....
Zbog čega često nestaju one najave programa u donjem dijelu ekrana? Restartujem risiver i odmah se pojave i nakon dan-dva opet nestanu i samo stoji prauni boxovi "nema informacija".
Kad će se to više srediti? Pa neću svaka dva dana resetovati risiver.
Zbog čega često nestaju one najave programa u donjem dijelu ekrana? Restartujem risiver i odmah se pojave i nakon dan-dva opet nestanu i samo stoji prauni boxovi "nema informacija".
@agent_zero
Radi se na rješavanju spomenutog problema.
Srdačan pozdrav,
Last edited by Telemach on 28/02/2014 10:18, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,vi baš nećete da odgovorite na moje pitanje?
@kakavdanakneiskustvu
Ukoliko Vam je potrebna tehnička podrška ili informacije koje se odnose na uslugu/ponudu kompanije Telemach,budite slobodni da se obratite putem PP ili da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.
kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,vi baš nećete da odgovorite na moje pitanje?
@kakavdanakneiskustvu
Ukoliko Vam je potrebna tehnička podrška ili informacije koje se odnose na uslugu/ponudu kompanije Telemach,budite slobodni da se obratite putem PP ili da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.
Srdačan pozdrav,
a što ovdje ne odgovorite kao i na većinu drugih pitanja?
@kakavdanakneiskustvu
Srdačan pozdrav,
@kakavdanakneiskustvu
Da li imate neko konkretno pitanje koje se odnosi na tehničku podršku ili uslugu/ponudu kompanije Telemach?
@kakavdanakneiskustvu
Srdačan pozdrav,
@kakavdanakneiskustvu
Da li imate neko konkretno pitanje koje se odnosi na tehnička podrška ili uslugu/ponudu kompanije Telemach?
Srdačan pozdrav,[/quote]
imam,postavio sam ga na prošloj ili pretprošloj stranici,zašto vršite diskriminaciju pojedinih vaših korisnika,konkretno zašto ne smanjite iznos mjesečnih računa onim korisnicima kojima zatamnite HRT 2 za vrijeme sportskih prenosa?
Srdačan pozdrav,
@kakavdanakneiskustvu
Da li imate neko konkretno pitanje koje se odnosi na tehnička podrška ili uslugu/ponudu kompanije Telemach?
Srdačan pozdrav,
Imam ja pitanje za vasu uslugu/ponudu kompanije Telemach,
Pitanje je: Zasto se isti iznos naplacuje korisnicima u Sarajevu i Mostaru za usluge koje Vi smatrate iste ali su razlicite u ova dva grada?
Nek se onda i prelije pretplata i umanji za recimo 1 km mjesecno , pa kad se i nama bude hrt preljev'o onda nek preliju opet sebi tu 1 km za pretplatu , posteno.
Nek se onda i prelije pretplata i umanji za recimo 1 km mjesecno , pa kad se i nama bude hrt preljev'o onda nek preliju opet sebi tu 1 km za pretplatu , posteno.