VOZAC SIVOG AUTA JE SERONJA

Moderators: _BataZiv_0809, anex

IcedFlame wrote:Objasnicu ovo na najjednostavniji moguci nacin:
VOZAC SIVOG AUTA JE SERONJA![]()
na motorveju ili hajveju (po ogranicenju) apsolutni seronja, gradskom ulicom svoj na svom... smetaju i meni pjesaci titovom sto razvlace od izloga do izloga, zastaju, javljaju se jedni drugima, prave guzvu itd. ali to je ulica a ne trkaliste pa usporim, zaobidjem, predjem na drugu stranu ulice...IcedFlame wrote:Objasnicu ovo na najjednostavniji moguci nacin:

IcedFlame wrote:Objasnicu ovo na najjednostavniji moguci nacin:
holowey wrote:na motorveju ili hajveju (po ogranicenju) apsolutni seronja, gradskom ulicom svoj na svom... smetaju i meni pjesaci titovom sto razvlace od izloga do izloga, zastaju, javljaju se jedni drugima, prave guzvu itd. ali to je ulica a ne trkaliste pa usporim, zaobidjem, predjem na drugu stranu ulice...IcedFlame wrote:Objasnicu ovo na najjednostavniji moguci nacin:
drugi je par cipela kad bi ova dvojica bila na gradskoj ulici pa onda lagano voze jedan pored drugog i caskaju i time ometaju saobracaj...
pokusaj uociti razliku izmedju ove dvije saobracajnice i sve ce ti se samo kazati:
blago tebixamp wrote:
Pogodi razliku?
Gornje je Skenderija a donje je Poljska?Blizu ne?
HOĆU LI SE JA OVO SLOŽITI SA RESPOM!respo wrote:zato jer moze i boli tebe briga sto ona ide 40
otkud znas da joj nije s autom nesto u redu ili slicno?
to tebe ne treba da zanima jednostavno
zato nam i jeste ovako kad volimo znati sta kako gdje kuda i jos milion pitanja u vezi drugih a niko da pogleda sebe i sebe preispita
Da, kad mu u centru Tuzle manijaci , kraj Mupa ili Pozorišta,voze preko sto, nikom ništa, njih ne smiju kazniti, kažnjavaju uglavnom normalne ljude koji voze malo preko dozvoljene brzine, ali ne zato što to žele, već što moraju, jer u protivnom bi kočili saobraćaj.KvaziExpert wrote:Ovo je fakat bezobrazluk, ujutro u 6h izađe s kamerom, puracic, dobosnica, koksara (mislim da si ovu raskrsnicu opisivao), pa u tuzli kod kipova ili gore kod princeve dzamije, bas kad ljudi idu na posao, a navece u sitne sate, kad kreteni divljaju nigdje nikogaGreat Cornholio wrote:A vala nervira mi ona Policija koja se brine za "sigurnost saobraćaja", pogotovo ona patrola kad ideš od Lukavca prema Tuzli, pa ima onaj pravac gdje je ograničenje 80, pa tu svi uglavnom idu oko 100, pa onda na tom pravcu onaj nagli prestanak ograničenja 80, i nagli prelazak na 60, tako da nema šanse da oboriš brzinu na 60. E ti što tu vrebaju nerviraju mnoge,jer nemoj brate glumit' da ti je stalo do sigurnosti u saobraćaju, znamo mi do čega je tebi stalo
pa ovaj dio skenderije je ogranicen na 40, tj. "nova" ulica.. ne znam sto postas slike kad ni sam ne znas gdje je i koliko je ogranicenjeholowey wrote:
na motorveju ili hajveju (po ogranicenju) apsolutni seronja, gradskom ulicom svoj na svom... smetaju i meni pjesaci titovom sto razvlace od izloga do izloga, zastaju, javljaju se jedni drugima, prave guzvu itd. ali to je ulica a ne trkaliste pa usporim, zaobidjem, predjem na drugu stranu ulice...
drugi je par cipela kad bi ova dvojica bila na gradskoj ulici pa onda lagano voze jedan pored drugog i caskaju i time ometaju saobracaj...
pokusaj uociti razliku izmedju ove dvije saobracajnice i sve ce ti se samo kazati:
genijalac, govorim o tipu saobracajnice a ne o konkretnoj saobracajnici... da ti pojasnim jer ocigledno da si duduk - jedno je autoput gdje sa punim pravom mozes da prijavljujes i pljujes po vozacima koji voze lijevom trakom ili koji voze debelo ispod ogranicenja, a drugo je gradska ulica gdje su obje trake u istom rangu, gdje se svakih par stotina metara skrece lijevo i/ili desno, gdje je ocekivati da pjesaci prelaze i mimo pjesackog, da pokoja lopta ili pas izlete na ulicu tako da nema brzanja, gasanja, voznje "samo" 10 iznad ogranicenja i tako to... iz tog razloga kod voznje gradskim ulicama je jako bitno da li ces se zaustaviti nakon 20m ili nakon 21m jer je to pitanje zivota/smrti ili invaliditetamirzet87sa wrote: pa ovaj dio skenderije je ogranicen na 40, tj. "nova" ulica.. ne znam sto postas slike kad ni sam ne znas gdje je i koliko je ogranicenje

apsolutno se slazem! medjutim ovdje je par njih tvrdilo da ista pravila sa autoputa vaze i po gradskim ulicama sa vise traka tako da se moj post odnosi na te tvrdnjetitinho wrote:Desnom trakom se vozi, lijevom se prestize !
U Njemackoj na Autobahnu nemas ogranicenja al imas jasno regulisano pravilo da ne smijes voziti lijevom trakom osim ako ne prestizes. Nije dzaba to najsigurniji autoput na svijetu.
holowey wrote:apsolutno se slazem! medjutim ovdje je par njih tvrdilo da ista pravila sa autoputa vaze i po gradskim ulicama sa vise traka tako da se moj post odnosi na te tvrdnjetitinho wrote:Desnom trakom se vozi, lijevom se prestize !
U Njemackoj na Autobahnu nemas ogranicenja al imas jasno regulisano pravilo da ne smijes voziti lijevom trakom osim ako ne prestizes. Nije dzaba to najsigurniji autoput na svijetu.
sema911s wrote:jutros oko 08h vracamo se iz visokog i sluzbeno pa malo ubrzali 125kmh i koji km vise,. i poce nam se lijepit neki passat b5,5 TDcrveno I,., i svira on mase blica,., kontam il smo nesto zaboravili il nas poznaje ja u lijevu poce tip usporavat i ja tako i dok smo se stigli prozorima spusta kolega prozor da pita sta je ko je,. kad ce tip sta si razvuko vidis da zurim,., a ja nako kroz smjeh klocu imas lijevu pa pretekni,. kad ce krezava glava odg,. da idu auta iz drugog pravca.,.,meni upitnici, uzvicnici po glavi kontam koji mu je,., sreca pa kolega zatvori prozor,., evo jos kontam kako tip nije skonto da je to"nazovi auto put" imaju dvije trake u oba pravca i da smo od "njih" razdvojeni ogradom,.,. do kucica nas je pratio otisao je prema vogosci kako je dalje vozio neznam,., mozd aga je strah voziti brzo pored auta iz suprotnog smjera koja jure ko in il mozda neznam mozdaaa
Hahahhahahah ljudinesema911s wrote:jutros oko 08h vracamo se iz visokog i sluzbeno pa malo ubrzali 125kmh i koji km vise,. i poce nam se lijepit neki passat b5,5 TDcrveno I,., i svira on mase blica,., kontam il smo nesto zaboravili il nas poznaje ja u lijevu poce tip usporavat i ja tako i dok smo se stigli prozorima spusta kolega prozor da pita sta je ko je,. kad ce tip sta si razvuko vidis da zurim,., a ja nako kroz smjeh klocu imas lijevu pa pretekni,. kad ce krezava glava odg,. da idu auta iz drugog pravca.,.,meni upitnici, uzvicnici po glavi kontam koji mu je,., sreca pa kolega zatvori prozor,., evo jos kontam kako tip nije skonto da je to"nazovi auto put" imaju dvije trake u oba pravca i da smo od "njih" razdvojeni ogradom,.,. do kucica nas je pratio otisao je prema vogosci kako je dalje vozio neznam,., mozd aga je strah voziti brzo pored auta iz suprotnog smjera koja jure ko in il mozda neznam mozdaaa
Ne znam jesam li ja taj ali....holowey wrote: apsolutno se slazem! medjutim ovdje je par njih tvrdilo da ista pravila sa autoputa vaze i po gradskim ulicama sa vise traka tako da se moj post odnosi na te tvrdnje