Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Mr. Brightside

#1151 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

Not My Idea wrote:
Mr. Brightside wrote:i šta, svjesno i namjerno biti samohrani roditelj je nešto cool i dobro danas :roll: :lol:

koja glupost :D
Mr. Brightside wrote: nesposoban si da imaš normalnu vezu/brak pa se želiš "ostvariti" na neki lakši način u životu? :roll:

a dijete je ok, kao da si ga kupio u supermarketu :D

Stvarno, sta je s osudama? Ne znas za njegove razloge al si odma poletio sa zakljuchcima.
po ovome:
Muškarac bi u potpunosti preuzeo brigu o djetetu, starateljstvo, izdržavanje i sve ostalo.
Ukoliko je neko pomislio da je u pitanju gay muškarac daleko od toga. Jednostavno istražujem opciju da li muškarac u BiH koji bi želio biti samohran otac slobodnim izborom to može uraditi. Realno gledajući kakve su žene u današnje vrijeme to mi se sve više čini kao prilično dobra opcija, ako je ikako izvodiva u našoj sredini.
po meni to nije u redu :)

razumijem parove koji ne mogu imati djecu iz ovih ili onih razloga pa se priklanjaju surogat...
ovo njegovo je bezveze :D

a i tražio je mišljenje, to što mu se moje ne sviđa, ah :D

i jedan članak, možda nije naletio na njeg' ranije :D
http://alturl.com/bgq42
Not My Idea

#1152 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Armine, glupo je da ti govorim da si ti jos mlad jer sam starija od tebe 5-6 godina ali zaista nije sve tako crno ili bijelo. Toliko. :)
Mr. Brightside

#1153 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

jah, hvataj se za moje godine :D
i za 5-6 godine ću imati isto mišljenje, nije dijete nešto što ćeš tek tako kupiti :D
ja svom djetetu ne bih uskratio pravo da ima mamu, nikad :)

toliko :run:
Not My Idea

#1154 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Ne radi se ovdje konkretno o tvojim godinama kao brojci nego o (ne)iskustvu.
Ti ces mozda i za 5-6 godina imat isto misljenje ali ovo
Mr. Brightside wrote: ja svom djetetu ne bih uskratio pravo da ima mamu, nikad :)
ne mozes tvrdit iz razloga sto ti sutra supruga moze bit sve ono sto roditelj ne bi smio bit i mozda bi vasem djetetu bilo bolje bez nje. Sad mi samo nemoj rec da je svakom djetetu bolje uz roditelja kakav god on bio.

I mislim da idemo u off, ako zelis otvori temu pa cemo nastavit. :)
VenomousV

#1155 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by VenomousV »

MGB wrote:na moje pitanje ni jedna zena nije htjela odgovoriti... :(
ili zele ostati diskretne, ili ih uopste nisu ljubitelji onoga sto sam pitao... :(

BTW, pitanje je bilo:

Koliko djevojaka/zena od vas zaista, upraznjava izmedju ostalog i analni sex, i da li uzivaju pri tome?
ne upraznjavam, ne zelim, ne zanima me i ne privlaci. tacka.
Mr. Brightside

#1156 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

Not My Idea wrote:Ne radi se ovdje konkretno o tvojim godinama kao brojci nego o (ne)iskustvu.
Ti ces mozda i za 5-6 godina imat isto misljenje ali ovo
Mr. Brightside wrote: ja svom djetetu ne bih uskratio pravo da ima mamu, nikad :)
ne mozes tvrdit iz razloga sto ti sutra supruga moze bit sve ono sto roditelj ne bi smio bit i mozda bi vasem djetetu bilo bolje bez nje. Sad mi samo nemoj rec da je svakom djetetu bolje uz roditelja kakav god on bio.

I mislim da idemo u off, ako zelis otvori temu pa cemo nastavit. :)
rekao bih da je to nešto drugo, u braku ne ide.... postaješ samohrani roditelj iz nekih drugih razloga :)
nenamjerno...

ne kao u ovom njegovom primjeru, kad kaže jao vidi kakve su žene danas... kupiću ja sebi dijete i biću tata (malo grubo zvuči al' ja tako vidim) :roll:

to nije ok, jebi ga :roll:
zakon ne dozvoljava, ljekari su malo stegnuti po tom pitanju...
i to sve kod primjera kad par to želi, a tek pojedinac.... :-)

"Sad mi samo nemoj rec da je svakom djetetu bolje uz roditelja kakav god on bio. "
daleko od tog :)
Not My Idea

#1157 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

Pa dobro to nije tebi okej al nemoj mu govorit da to cini jer misli da je to cool il da nije sposoban za vezu i da cini glupost.
Imam ja jednu poznanicu, u kasnim tridesetim, ima vlastiti stan u Sarajevu, super posao, auto...Ono, fin zivot ali ne moze nac osobu s kojom se vidi do kraja zivota a voljela bi da ima dijete. Voli malog od brata kao da je njeno ali nije. Ona bi vjerujem isto sutra uradila. Zar nije bolje to nego da se uda za nekog bez ljubavi, cisto da bi se udala, pa da joj u braku bude emotivni pakao nego da sama dobije dijete (preko donora) i njemu posveti svu tu ljubav koju bi joj taj brak crpio?
Mr. Brightside wrote: zakon ne dozvoljava, ljekari su malo stegnuti po tom pitanju...
Je li ovo cinjenica il tvoje misljenje? Ja zaista ne znam.
Mr. Brightside

#1158 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mr. Brightside »

http://alturl.com/bgq42

neću više stvarno, izvini @raspored :)

@nmi, vezano za tu poznanicu... ne znam fakat :roll:
treba težiti ka boljem, pa kol'ko može :D
Not My Idea

#1159 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

@Armin, nisam vidjela clanak prije.
Treba teziti bolje, slazem se ali at some point of life, desi se neki reality check kad covjek shvati da to nije uvijek moguce i dostici, i onda se zadovoljavas sa stvarima koje su ti realne u zivotu.

@Raspored
Vezano za ovaj clanak koji kaze da zakonom jest zabranjeno..Vjerujem da se to svejedno desava samo se o tome ne govori. U svakom slucaju ti zelim ostvarenje zelje.
hamalalija

#1161 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

Mr. Brightside wrote:jah, hvataj se za moje godine :D
i za 5-6 godine ću imati isto mišljenje, nije dijete nešto što ćeš tek tako kupiti :D
ja svom djetetu ne bih uskratio pravo da ima mamu, nikad :)

toliko :run:
Pa ako ga je Bruno dobio za IPod sto to on ne bi mogao kupiti dijete. Samo mene zanima sta bi bilo kada bi se djete razbolilo bi li trazio povrat novca.
Not My Idea

#1162 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

hamalalija wrote: Pa ako ga je Bruno dobio za IPod sto to on ne bi mogao kupiti dijete. Samo mene zanima sta bi bilo kada bi se djete razbolilo bi li trazio povrat novca.
Naravno da bi. Kao i prvi put kad bi se dijete ukakilo i trebalo mu stavljat pelene.
Asia

#1163 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Asia »

anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#1164 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anoush »

Mr. Brightside wrote:ne kao u ovom njegovom primjeru, kad kaže jao vidi kakve su žene danas... kupiću ja sebi dijete i biću tata (malo grubo zvuči al' ja tako vidim) :roll:
ne malo, nego vrlo grubo zvuči...
BASS

#1165 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by BASS »

Gdje naci kvalitetnu djevojku? :)
Mislim na ono, emotivno neostecena, bez nekih problema sa vezivanjem (u smislu da gusi ili da izbjegava) ili sa vezivanjem u bukvalnom smislu :P, da nije bezvoljna ljencuga iz koje kao da je sav zivot iscrpljen, da je voljna da bude kreativna u vezi i da nije mentalitet mahale. Pored toga fine noge i(li) grudi bi dosle pravo dobro :)
Naime prilazim djevojkama po kaficima, odnos prilazaka i dobivenih brojeva je mali,a i ono brojeva sto dobijem obicno nikud ne vode poslije, znaci naporan proces - a corak, slicna stvar i sa djevojkama koje poznam preko prijatelja ili rodbine, obicno ili su u vezi ili mi ne odgovaraju jer im fali neki od gorenavedenih parametara.
Tako pitanje glasi : gdje je koncentracija kvalitetnih djevojaka (u smislu gore navedenih parametara) najveca? :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1166 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

sta ima ?
♥ Julianna ♥

#1167 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ♥ Julianna ♥ »

BASS wrote:Gdje naci kvalitetnu djevojku? :)
Mislim na ono, emotivno neostecena, bez nekih problema sa vezivanjem (u smislu da gusi ili da izbjegava) ili sa vezivanjem u bukvalnom smislu :P, da nije bezvoljna ljencuga iz koje kao da je sav zivot iscrpljen, da je voljna da bude kreativna u vezi i da nije mentalitet mahale. Pored toga fine noge i(li) grudi bi dosle pravo dobro :)
Naime prilazim djevojkama po kaficima, odnos prilazaka i dobivenih brojeva je mali,a i ono brojeva sto dobijem obicno nikud ne vode poslije, znaci naporan proces - a corak, slicna stvar i sa djevojkama koje poznam preko prijatelja ili rodbine, obicno ili su u vezi ili mi ne odgovaraju jer im fali neki od gorenavedenih parametara.
Tako pitanje glasi : gdje je koncentracija kvalitetnih djevojaka (u smislu gore navedenih parametara) najveca? :)
Odmah pored kvalitetnih veš mašina :wink:
sha_ba

#1168 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

BASS wrote:Gdje naci kvalitetnu djevojku? :)
pretpostavljam da si mlad pa samo da kazem da sa vremenom kriteriji ce ti se prepoloviti i bice to puno puuuno lakse :D

i bwt 2 puta citah opis tvog auta :) nacin na koji je opisano... woow
ScoobyDoo

#1169 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ScoobyDoo »

Raspored wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/9 ... tjela.html

Sumnjam da će se neko posebno zamjeriti ovoj ženi. Ovakav slučaj nije izolovan niti usamljen. Prije nego sam došao kući i otvorio ovu temu vidio sam komšinicu,djevojku koja je također odjednom zatrudnila i rodila dijete. Muža i momka ni na vidiku. Odgaja ga samostalno.
Moji razlozi su moja stvar ali poenta je da nam se svima trebaju dati jednake mogućnosti za sreću. Možda sam i ja kao ta prijateljica, muškarac koji je postigao sve osim sreće u ljubavi pa zašto zbog toga uskratiti sebi taj divni osjećaj roditeljske ljubavi.
Ovo je danas kao dobar dan... Mada kao sto sam uvijek tvrdio, zene koje su daleko mudrije, znaju da iskoriste muske slabosti. Withces of Blair :mrgreen:
JThomas

#1170 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by JThomas »

nema to veze sa spolom, u nas u društvu preovladavaju bezvoljne ljenčuge. zato smo tu gdje jesmo.
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#1171 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anoush »

JThomas wrote:nema to veze sa spolom, u nas u društvu preovladavaju bezvoljne ljenčuge. zato smo tu gdje jesmo.
:thumbup:

i čim neko naiđe na osobu koja odgovara ovom veličanstvenom opisu pobjegne glavom bez obzira jer konta da je to gluma i navlakuša :roll:
JThomas

#1172 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by JThomas »

pa zna biti i to. prodaju se ljudi na početku, a malo ko to može otkriti za baš kratko vrijeme.
BASS

#1173 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by BASS »

@sha_ba - moje auto je prosjecno po svim standardima,al ga volem :) i vec sam izbacio neke stvari sa opsia, pa nije valjda da je i ovo too much?

@JT & anooush - ne znam da li je meni reply - neke stvari iz mog opisa se bas ne mogu fejkat, npr. mahalski mentalitet ce izletit u roku od 15-20 dana, a ljenost i nekreativnost je self-evident :) i ja nekad glumim zajebatala, ali sam nice guy :-D

@juliana - malo detaljnije :P
JThomas

#1174 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by JThomas »

to sam i ja rekao, vrlo kratko se može prodavati da si bolji nego što jesi. al' tu nema po meni razlike među spolovima, komplet društvo je u odronu.
sha_ba

#1175 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

@ Thomas potpuno se slazem sa tobom :)

@bass
ma neee... kakvi too much :D nego nacin na koji si opisao... bas me dojmilo :)
a otprilike imamo isto i vjeruj da sam ja in love :)

LP
Locked