FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- chelo
- irac300
#1152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako voliš da nam reprezentacija fasuje, onda je Baho prava osoba za komentarisanje. 'ebem ti baksuza!Jasmin93Mostar wrote:Više gotivim Sabahudina Topalbećirevića nego Marjana al etVolio bi i da zovnu Bahu da koju utakmicu komentariše.
Nevjerovatan čovjek
http://www.youtube.com/watch?v=Zk1uHmmK ... re=related
- karanana
#1153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nema veceg peha.
a i karina je komentator. dobro, bolji je nego prije 15 godina, ali i dalje meni bezveze. voli se i ulizivati.
a i karina je komentator. dobro, bolji je nego prije 15 godina, ali i dalje meni bezveze. voli se i ulizivati.
- Erzsebet
#1154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nismo svi u ratu rođeniJasmin93Mostar wrote:Ne slažem se s vama al et.Svako ima svoje mišljenje.Trebali bi ste imati barem neko poštavanje prema starijem.Gdje ćete to napisati...
- gidora
#1155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A bolji od njega je ?karanana wrote:nema veceg peha.
- mousstapha
#1156 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
moKe Ahmetovic.gidora wrote:A bolji od njega je ?karanana wrote:nema veceg peha.
Mah neki bi rekli da nije tesko u BiH biti najbolji, jer je konkurencija takva. Ali recimo nacin na koji radi kosarku Edin Avdic da je to neki recept. Marjan se uvijek dobro spremi za mec, ali on ima neke druge mane. Najveci problem nasih komenatora je sto nisu zanimljivi. Jer, lako je biti zanimljiv u ligi prvaka ili nekim drugim atraktivnim takmicenjima, ali kako uciniti zanimljivom neku utakmicu nase lige i sl. Sto se tice fudbala mislim da taj dio najbolje radi Velid Spaho, komentator kojeg svi nekako podcjenjuju, a ustvari je profesionalac.
- BHF_Manijak
#1157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nasu ligu ne moze ni onaj freak sa bbc ucinit zanimljivom!
Jednostavno mnooogo ti od utakmice zavisi kakav ces i ti biti! Pa ljudi tesko da mogu i pogledati utakmicu nase lige a ne da im je neko zanimljivom ucini, da je ne znam ti kakav komentator u pitanju.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#1158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ok je bio onaj komentator Feliks (ili tako nesto) sa hayata,zna li neko inace sta je sa njim 
- karanana
#1159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
po meni je bolji i onaj zucho sa pinka a sada je na tv1. anipatican mi je, ali mi kao komentator i sportski novinar nije los.gidora wrote:A bolji od njega je ?karanana wrote:nema veceg peha.
velid je bolji, marjan je bolji.
- BHF_Manijak
#1160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Denis se zove i sada radi na TV1, normala momak! 
@Velid uzasno ima antipatica glas, zenskast totalno! MEni ni Marjanova boja glasa nije naj, ali je bar muska za razlikud od Velida tetkice! Ustvari sav mi je nakav pederast, jos kad se sjetim supackog uvlacenja u pakas cetaljima, postane mi jes odvratniji, krme ono debelo!

@Velid uzasno ima antipatica glas, zenskast totalno! MEni ni Marjanova boja glasa nije naj, ali je bar muska za razlikud od Velida tetkice! Ustvari sav mi je nakav pederast, jos kad se sjetim supackog uvlacenja u pakas cetaljima, postane mi jes odvratniji, krme ono debelo!
-
arminem
#1161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- BHF_Manijak
#1162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Marjan nema zenskast glas, sta ti je ba...Bahu druge stvari zezaju, nema cist glas uopste, ali i meni je jedan od najdrazih, da ne bude zabune! 
-
StupskaBitanga
-
The Realist
#1164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bahin veliki problem je što "pojma" nema o fudbalu. Neke njegove izjave za neke igrače su katastrofalne, kao i za ekipe.arminem wrote:Vise marjan zvuci na to sto si reko nego Velid! I ne zelim nikog uvrijedit!Marjan jedino kad se prodere i promukne je prava muskarcina
Sabahudin Topalbecirevic po meni je najbolji komentator ,a u korak sa njim to je Zeljko Vela iz susjedne HR.
Vidio sam neke njegove komentare na FB-u i to je ravno djetetu od 10 godina.
Ono što mi se kod njega sviđa je atmosfera koju napravi i tu ga volim.
- Artest
#1165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zna li se ko prenosi protiv grka?
jel nadja karic na odmoru, ili je i ona odleprsala s facea? ova mala lamija je zesce iritantna
jel nadja karic na odmoru, ili je i ona odleprsala s facea? ova mala lamija je zesce iritantna
-
StupskaBitanga
#1166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oni u gostima BHT domaćuArtest wrote:zna li se ko prenosi protiv grka?
-
hico
#1167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE TV I SENAD HADZIFEJZOVIC
NAJBOLJI 
-
The Realist
#1168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kao što rekoh, ima stvari koje volim o njemu, ali puno toga ne zna.Jasmin93Mostar wrote: Nema pojma o fudbalu ? -.-'' Komentari ravni djetetu od 10 godina ? Zaključivanje situacije ti je poprilično katastrofalno.Ima li iko vam valja?
Lik prati United i komentar radi prošle sezone mu je bio da United mora dovesti barem 6-7 igrača, od toga 3-4 SVJETSKE KLASE da bi ikakve šanse imao da osvoji ligu, ili LP. Znači tim koji je na gol razliku izgubio titulu, mora dovesti 6-7 igrača, od toga 3-4 svjetske klase.
Također, govorio je da je Welbeck najgluplji igrač koje je ikada vidio. Welbeck može svašta biti, ali glup sigurno nije.
I td..... Lik jednostavno ne zna. Marjan je puno bolji poznavaoc fudbala, nego Baho, ali kao što rekoh, volim način na koji Baho prenosi utakmice. Od svake napravi zanimljivu utakmicu.
-
The Realist
#1169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja volim kada on prenosi, pogotovo repku, jer me tu ne zanima što je subjektivan, ali me iritira što neko ko se toliko bavim tim poslom, ipak ima tako ograničeno poznavanje fudbala.Jasmin93Mostar wrote: Svako ima svoje mišljenje :/ Meni su obojica dobri ali Baho mi je number one.
- vatrogasac
#1170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Izvinuo se Avaz....izgleda da nije uputno zamjeriti se Senadu.StupskaBitanga wrote:
-
Nuken
#1171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve pohvale ta FACE TV,stvarno za kratko vrijeme su dokazali kako se radi program.Sve pohvale za FACE-aše xd 
- mayab
#1172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne pratim FACE TV bas previse, ali moram reci da je pravi odmor za oci njihova HD slika (pa sta god islo na programu
), pogotovo kad presaltas sa npr.nasih "javnih TV-a" tipa FTV i BHT1

- karanana
#1173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
senad je gigant!
heeeee, avaz mu se izvinjaje. avaz se ne bi ni chuck norrisu izvino a izvinjaje se senadu. respect!
a i djoko poletio s karikaturom. procita informaciju ovdje na forumu pa onda crta.
sad ce komentari kako je senad fahrin.
heeeee, avaz mu se izvinjaje. avaz se ne bi ni chuck norrisu izvino a izvinjaje se senadu. respect!
a i djoko poletio s karikaturom. procita informaciju ovdje na forumu pa onda crta.
sad ce komentari kako je senad fahrin.
-
The Realist
#1174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Može li se vidjeti to izvinjenje, baš me zanima o čemu se radi?
- vatrogasac
#1175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne kupujem Avaz da ti skeniram članak koji je najvjerovatnije izašao u prošloj sedmici. Izvinjenje je okruglo pa na ćoše jer očito je šta je Đoko htio reći, ali ga je Senad pročitao, pokazao i prihvatio od strane Avaza, ali nisam siguran da je i Đoki halalio. Nije tako djelovao.The Realist wrote:Može li se vidjeti to izvinjenje, baš me zanima o čemu se radi?