SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
johnny_blazze

#1151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by johnny_blazze »

snaga_znanja wrote:Ma sta se sekirate. Da vidite zla u Norveskoj. Kod nas je mila majka...
ma suti uvijek ima gore od goreg,sta bi tek u Oslu da zive :oops:
Troll_Happens

#1152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

Nezvanicno avganistanski hrt sa feredzom promrzo i izgladnio ubio je nozem amera, kako bi skrenuo paznju na goruci problem u gradu i da animira americku vladu ne bi li pomogli pri rjesenju problema
L.e.g

#1153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by L.e.g »

snaga_znanja wrote:Ma sta se sekirate. Da vidite zla u Norveskoj. Kod nas je mila majka...
Kakva Norveska
Manic Psycho

#1154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

i jos americki drzavljanin ubijen, ima da amerika izvrsi invaziju na bosnu sada. nakon onog pucanja po ambasadi sad ovo. kuku nam se :-)
Alfons Kauders

#1156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Alfons Kauders »

Manic Psycho wrote:i jos americki drzavljanin ubijen, ima da amerika izvrsi invaziju na bosnu sada. nakon onog pucanja po ambasadi sad ovo. kuku nam se :-)
hoce nas zaaaajeeebaaaat.... :D
Manic Psycho

#1157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

Alfons Kauders wrote:
Manic Psycho wrote:i jos americki drzavljanin ubijen, ima da amerika izvrsi invaziju na bosnu sada. nakon onog pucanja po ambasadi sad ovo. kuku nam se :-)
pa ti si u hrvatskoj tebe nece zajebat
nihil_

#1158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Religious Fantastic wrote:
Manic Psycho wrote:
pa ti si u hrvatskoj tebe nece zajebat

ma jok....on je u erzeg bosni[/quote]

erceg bosna i rvacka, kaj to nije isto? :mrgreen:
snaga_znanja

#1159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

Sad kad izdje indentitet ono neki Smajo Smajic. :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

Ibrahim Derbasani, jedan od komšija koji stanuje u blizini, ispričao je za Oslobođenje da je poznavao Amerikanca te da se nemalo iznenadio kada je shvatio da iznose tijelo njegovog poznanika.

- Radi se o izvjesnom Klarku, koji je kao turista došao u Bosnu prije tri mjeseca. Bio je povučen čovjek, i nije se družio sa mnogo ljudi. Izbjegavao je čak i da se rukuje. U Americi je radio kao kompozitor, rekao mi je da je pisao za Lady Gagu i još neke grupe. Ispričao mi je da je sj..., da mu je život težak te da više nije sa ženom, kao i to da se razočarao u život. Iznajmio je rent-a-car auto i vodio sam ga u Visoko da vidi piramide", ispričao je Derbasani za Oslobođenje, tvrdeći da smatra da je Amerikanca vjerovatno neko ubio.

Dodao je i da je Klark isprva odsjeo u hotelu Yildiz, ali da mu je on predložio da nađe privatni smještaj, gdje će plaćati daleko manje.

- Bio sam donedavno menadžer u tom hotelu. Kada mi je rekao da namjerava duže da ostane u Sarajevu, našao sam mu privatni stan koji je platio unaprijed, dao je 900 maraka".

Kako saznaju iz Oslobođenja, Amerikanac je trebao da se vrati kući 8. februara.

Iako se u policiji špekuliše da je izvršio samoubistvo, za sada se ne odbacuju mogućnost ni da ga je neko ubio.

Obdukcija, koju će danas obaviti patolog Hamza Žujo, trebala bi otkriti više o načinu i uzroku smrti američkog turiste.

Policija traga za počiniocem i radi na rasvjetljavanju slučaja.
snaga_znanja

#1161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

plain vanilla wrote:
Ibrahim Derbasani, jedan od komšija koji stanuje u blizini, ispričao je za Oslobođenje da je poznavao Amerikanca te da se nemalo iznenadio kada je shvatio da iznose tijelo njegovog poznanika.

- Radi se o izvjesnom Klarku, koji je kao turista došao u Bosnu prije tri mjeseca. Bio je povučen čovjek, i nije se družio sa mnogo ljudi. Izbjegavao je čak i da se rukuje. U Americi je radio kao kompozitor, rekao mi je da je pisao za Lady Gagu i još neke grupe. Ispričao mi je da je sj..., da mu je život težak te da više nije sa ženom, kao i to da se razočarao u život. Iznajmio je rent-a-car auto i vodio sam ga u Visoko da vidi piramide", ispričao je Derbasani za Oslobođenje, tvrdeći da smatra da je Amerikanca vjerovatno neko ubio.

Dodao je i da je Klark isprva odsjeo u hotelu Yildiz, ali da mu je on predložio da nađe privatni smještaj, gdje će plaćati daleko manje.

- Bio sam donedavno menadžer u tom hotelu. Kada mi je rekao da namjerava duže da ostane u Sarajevu, našao sam mu privatni stan koji je platio unaprijed, dao je 900 maraka".

Kako saznaju iz Oslobođenja, Amerikanac je trebao da se vrati kući 8. februara.

Iako se u policiji špekuliše da je izvršio samoubistvo, za sada se ne odbacuju mogućnost ni da ga je neko ubio.

Obdukcija, koju će danas obaviti patolog Hamza Žujo, trebala bi otkriti više o načinu i uzroku smrti američkog turiste.

Policija traga za počiniocem i radi na rasvjetljavanju slučaja.
Nije moguce. Neko ubio Supermena. Eto ti Sarajeva. :lol:
plain vanilla

#1162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

sarajlije bi i chuk norrisu dohakale :D
nihil_

#1163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Ma ovaj ga Ibrahim ucmeko koibog...zna ga, vodio ga na piramide, predlozio mu da se odseli iz motela u kom je ON radio u neki jeftinij i to bas u njegov komsliuk i bas mu on naso stan...kaze da je radio izmedju ostalog i za Gagu, sto znaci da bi moglo bit da ima para, Ibro bio menadzer u hotelu a gdje sad radi? Radi li uopste?...:-)
Smrdi mi ovdje nesto...koristoljublje...
hljebarnik

#1164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

Ma spijun neki garant. :D
plain vanilla

#1165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

sutra glavna vijest-forumasi razrijesili ubojstvo :shock: :D
sheilak

#1166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

plain vanilla wrote:sutra glavna vijest-forumasi razrijesili ubojstvo :shock: :D
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -LIBERO- »

Ja koliko sam shvatio taj ubijeni je imao ubodnu rano u predjelu prsa?
A kao spominje se samoubistvo. Pa nesto ne vjerujem kao realnu opciju,sem u filmovima japanske produkcije gdje se velica harakiri,da se neko ubije ubadanjem nozem samog sebe u prsa. :shock:
burek_in_space

#1168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by burek_in_space »

-LIBERO- wrote: Pa nesto ne vjerujem kao realnu opciju,sem u filmovima japanske produkcije gdje se velica harakiri,da se neko ubije ubadanjem nozem samog sebe u prsa. :shock:
Nije to toliko rijetko, koliko mi mislimo.
nihil_

#1169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

Ma ovaj ga ucmeko, jos fol mu amerikanac isprico da je sjeban, te problemi sa zenom, te mu zivot tezak...
Nesto tu smrdi, kazem vam ja, al tesko da cemo ikad saznati :D
Cyrax

#1170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cyrax »

-LIBERO- wrote:Ja koliko sam shvatio taj ubijeni je imao ubodnu rano u predjelu prsa?
A kao spominje se samoubistvo. Pa nesto ne vjerujem kao realnu opciju,sem u filmovima japanske produkcije gdje se velica harakiri,da se neko ubije ubadanjem nozem samog sebe u prsa. :shock:
Harakiri je rez preko stomaka. Malo je tesko sebe ubosti u prsa...osim ako ti neko pomogne. :)
cigara

#1171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

burek_in_space wrote:
-LIBERO- wrote: Pa nesto ne vjerujem kao realnu opciju,sem u filmovima japanske produkcije gdje se velica harakiri,da se neko ubije ubadanjem nozem samog sebe u prsa. :shock:
fkt? zar ljudima ne padne na pamet bolji nacin da se ubiju? ja glupana majko draga :-D
amrica

#1172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

cigara wrote:
burek_in_space wrote:
fkt? zar ljudima ne padne na pamet bolji nacin da se ubiju? ja glupana majko draga :-D
ima toga :sad: i to uspjesno odradjeno... :(

ali to nije tema
Not My Idea

#1173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Not My Idea »

a ni za smajlija
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -LIBERO- »

Cyrax wrote:
-LIBERO- wrote:Ja koliko sam shvatio taj ubijeni je imao ubodnu rano u predjelu prsa?
Harakiri je rez preko stomaka. Malo je tesko sebe ubosti u prsa...osim ako ti neko pomogne. :)
Ok,tacno znam sta je harakiri..ali eto,prvo mi palo na pamet kada sam pomislio na tu mogucnost da sam sebi covjek zabije noz u prsa. Nekako mi taj primjer bio najpriblizniji,zato ga i spomenuh. Ali nebitno sada. Ja i dalje mislim da sam taj nacin na koji je doslo do smrti,vise mi govori da se ne radi o samoubistvu nego sto mi aludira na samoubistvo.

Ne znam,mozda i grijesim.
dzeno123

#1175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dzeno123 »

cigara wrote:
burek_in_space wrote:
Sizofrenija je bolest...Ne daj boze nikome... :(
Locked