ganjeta wrote:Fakta vas pojedine ne kontam, što nam se crno piše na Koševu? Jebo ga više to crno na Koševu, niti sam ne znam ko je počeo tu frazu da nam je ukleto. Čuj imaju brze igrače, pa imali su ih i u Lisabonu prošle godine, pa šta, jel nam se crno pisalo, imala ih je i Francuska i šta bi ?
Meni je bezze pravo ta priča, kako nam ne odgovara Koševo, kako je u Zenici bolja atmosfera, protivnik se usere i slične šuplje priče.
Nama je trenutno potreban stadion sa boljom travnatom površinom, da bi mogli igrati svoju igru, kao što smo igrali u Parizu, a Koševo je bolje za klasu od Bilinog polja...ja bih bio presretan kad bi se igralo u Sarajevu.
Vidim da aludiraš između ostalih na mene, imaš pravo uglavnom što kažeš i stoji dosta toga, samo ja nisam rekao da je ukleto Koševo (pročitaj još jednom), ali nisam siguran u ovako bitnim utakmicama sad odjednom poslije duže pauze izaći na Koševo....s te strane sam rekao da je bitnije popraviti teren u Zenici jer je igračima nekako tamo najlakše...Jebi ga, ja bih prvi valjda želio da repka igra na Koševu za koje me puno toga veže je l de, i da se udomaćimo tamo napokon....
Možda sam malo pretjerao da nam se crno piše na Koševu, ali činjenica je da tamo nismo navikli na pobjede i malo je rizično u ovakvim utakmicama pokušavati srušiti trad
Spominješ utakmicu u Francuskoj, zaboravljaš na vrlo važnu činjenicu te tekme, a to je psiha, mi smo tamo otišli sa osmijehom na licu jer smo već izborili varaž i igrači nisu imali maltene nikakav pritisak, i u takvoj atmosferi su i odigrali odličnu tekmu i zamalo prošli.....
Ne može se ta utakmica nikako porediti ovom sa Portugalom, sa francuzima smo imali popravni (baraž), sad ga nemamo....
Zato misli Koševo DA, ali poslije tekme sa Portugalom, tj. naredne kvalifikacije za SP....