Federalna televizija
Moderator: anex
-
pravaistina
#1152 Re: Federalna televizija
Pa ne mogu da vjerujem Nermin Nikšić je slagao Bakira Hadziomerovica. Znajuci Bakira garant će ga oderati prvom prilikom. Skandalozno - Kako je vrh SDP-a uz asistenciju Dine Grabovice rasprodao viškove struje iz Sarajeva u Mostar preko Beograda.
-
tabloid
#1153 Re: Federalna televizija
pravaistina wrote:Pa ne mogu da vjerujem Nermin Nikšić je slagao Bakira Hadziomerovica. Znajuci Bakira garant će ga oderati prvom prilikom. Skandalozno - Kako je vrh SDP-a uz asistenciju Dine Grabovice rasprodao viškove struje iz Sarajeva u Mostar preko Beograda.
U pravu si.Na kraju ce ga Avdo Avdic ovjerit metkom u potiljak.
- Platformas
#1154 Re: Federalna televizija
tabloid wrote:pravaistina wrote:Pa ne mogu da vjerujem Nermin Nikšić je slagao Bakira Hadziomerovica. Znajuci Bakira garant će ga oderati prvom prilikom. Skandalozno - Kako je vrh SDP-a uz asistenciju Dine Grabovice rasprodao viškove struje iz Sarajeva u Mostar preko Beograda.
U pravu si.Na kraju ce ga Avdo Avdic ovjerit metkom u potiljak.
- dječak sa šibicama
#1155 Re: Federalna televizija
E sad ti prop`o fazon, procitali su ti idejukaranana wrote:hajmo iz zajebancije poslati ptpc-u otvoreno pismo protesta nazvano "vratite nam FTV" . oni bi ga u 19:30 objavili kao prvu vijest.
cudo i ove neke nase komentare ne objave i ne iskoriste.
-
iceman2010
#1156 Re: Federalna televizija
Zar zagor i ciko nisu zlatna serija a ne lunov mangnus strip. Moracu to da provjerimmosfet wrote:Čitava redakcija informativnog programa FTV zajedno je pročitala pola serijala o Zagoru i Čiku iz edicije Lunov Magnus Strip. Priča se da je neko Damiru Kaletoviću jednom podvalio Martija Misteriju, kad je zamalo poludio pokušavajući da pročita.
- dječak sa šibicama
#1157 Re: Federalna televizija
Jesu, ali su i Lunov Magnus strip.iceman2010 wrote:Zar zagor i ciko nisu zlatna serija a ne lunov mangnus strip. Moracu to da provjerimmosfet wrote:Čitava redakcija informativnog programa FTV zajedno je pročitala pola serijala o Zagoru i Čiku iz edicije Lunov Magnus Strip. Priča se da je neko Damiru Kaletoviću jednom podvalio Martija Misteriju, kad je zamalo poludio pokušavajući da pročita.
Oba izdanja
- iPod
#1158 Re: Federalna televizija
Izgleda Bakir u maloj bašti pravio uvertiru za specijal sa bregom 
Mora da je bilo, haj brega molim te po' sata da te snimimo, evo Komšo će ti pitanja izdiktirati
http://teve.ba/article/7313/ftv-60-minu ... n-bregovic
Mora da je bilo, haj brega molim te po' sata da te snimimo, evo Komšo će ti pitanja izdiktirati
http://teve.ba/article/7313/ftv-60-minu ... n-bregovic
-
StupskaBitanga
#1159 Re: Federalna televizija
Ja stvarno ne znam imaju li oni uopšte gledanost?
-
VjecitiStudent
#1160 Re: Federalna televizija
Dnevnik u 19.30 se vjerovatno, po inerciji, i dalje pristojno gleda.StupskaBitanga wrote:Ja stvarno ne znam imaju li oni uopšte gledanost?
A ove neprestane reprizine reprize reprize, hou jes nou
-
StupskaBitanga
#1161 Re: Federalna televizija
Jedino je na FTV premijera repriza već viđenogVjecitiStudent wrote:Dnevnik u 19.30 se vjerovatno, po inerciji, i dalje pristojno gleda.StupskaBitanga wrote:Ja stvarno ne znam imaju li oni uopšte gledanost?
A ove neprestane reprizine reprize reprize, hou jes nou
- avicena
#1162 Re: Federalna televizija
U vijestima u 15:20 na FTV rekoše da ovdje ima preko 400 osoba pa se sada nešto zbunjeno osjećam.
U 'Federacija danas' su smanjili na 200.
U 'Federacija danas' su smanjili na 200.
- luckylaka
#1163 Re: Federalna televizija
Sve manje i manje
"Tražimo od Skupštine KS da ne prihvati ostavku Emira Suljagića"
Stotinjak građanki i građana, prosvjetnih radnika i slučajnih prolaznika protestovali su u četvrtak u Velikom parku kod Spomenika ubijenoj djeci Sarajeva zbog ostavke ministra obrazovanja nauke i mladih Kantona Sarajevo, Emira Suljagića. Od Skupštine KS traže da ne prihvati njegovu ostavku koju je podnio nakon što je na njegovu kućnu adresu Izvor Sa-x
Stotinjak građanki i građana, prosvjetnih radnika i slučajnih prolaznika protestovali su u četvrtak u Velikom parku kod Spomenika ubijenoj djeci Sarajeva zbog ostavke ministra obrazovanja nauke i mladih Kantona Sarajevo, Emira Suljagića. Od Skupštine KS traže da ne prihvati njegovu ostavku koju je podnio nakon što je na njegovu kućnu adresu Izvor Sa-x
- avicena
#1164 Re: Federalna televizija
OČEKIVANO I EKSKLUZIVNO!!!
http://teve.ba/article/7313/ftv-60-minu ... n-bregovicPrvi veliki poslijeratni TV intrervju Gorana Bregovića ekskluzivno za magazin 60 minuta. Kroz razgovor sa urednikom serijala Bakirom Hadžiomerovićem po prvi put možete saznati šta se dešavalo u ratnom i postratnom peridu u životu ovog, sada već, svjetski poznatog muzičara.
Intervju je vođen na ulicama Sarajeva i Federalna televizija će ga emitovati u dva nastavka. Prvi dio intervjua na rasporedu je u ponedjeljak, 20.februara u 20:10 sati, a drugi za sedam dana u isto vrijeme.
- brzica
#1165 Re: Federalna televizija
Pa zar nije ekskluzivno za FTV? Prikazuje li se još negdje?
- avicena
#1166 Re: Federalna televizija
Poenta je u nečem drugom. "60 minuta" sa voditeljem Hadžiomerovićem se bavilo SKANDALOZNIM temama. Izgleda da se drže tradicije pa zato i rekoh da je očekivano.brzica wrote:Pa zar nije ekskluzivno za FTV? Prikazuje li se još negdje?
- Platformas
#1167 Re: Federalna televizija
Nisam religiozan (nimalo) al kad vidim Aidu sjetim se Boga
Cini mi se da je konacno bio pristojan dnevnik, il me Aida zaslijepila
Cini mi se da je konacno bio pristojan dnevnik, il me Aida zaslijepila
- brzica
#1168 Re: Federalna televizija
A to...ja budala mislio to je kritika zato što je intervju
sa Bregovićem passe...
sa Bregovićem passe...
- rimac
#1169 Re: Federalna televizija
Večerašnji dnevnik počinje pričom o današnje događaju u Sarajevu kad je grtalica pogazila dvoje starijih ljudi u usmrtila jednu osobu.
POznavajući stanje sa snijegom u Sarajevu i da nije SDP na vlasti, u neku drugo vrijeme dnevnik bi počeo ovako.
Skandalozno i sramotno. HOći li itko ustati da nas odbrani od korumpirane i nesposobne kantolane vlasti! Ni petnaest dana nakon što je pao snijeg, kantolane vlasti nisu bile sposobne da osposobe gradske ulice i trotoare. Na ulicama je prošišćena samo jedna traka, trotori su neprohodni. Pješaci su prinuđeni da hodaju ulicom. Zbog ove i ovakve vlasti jedan građanin je danas platio svojim životom. Tko će odgovarati za to!
POznavajući stanje sa snijegom u Sarajevu i da nije SDP na vlasti, u neku drugo vrijeme dnevnik bi počeo ovako.
Skandalozno i sramotno. HOći li itko ustati da nas odbrani od korumpirane i nesposobne kantolane vlasti! Ni petnaest dana nakon što je pao snijeg, kantolane vlasti nisu bile sposobne da osposobe gradske ulice i trotoare. Na ulicama je prošišćena samo jedna traka, trotori su neprohodni. Pješaci su prinuđeni da hodaju ulicom. Zbog ove i ovakve vlasti jedan građanin je danas platio svojim životom. Tko će odgovarati za to!
- avicena
#1170 Re: Federalna televizija
A to je već SKANDALOZNO!!!brzica wrote:A to...ja budala mislio to je kritika zato što je intervju
sa Bregovićem passe...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1171 Re: Federalna televizija
Elma Kazagić
gost Meholjić daje utisak većeg intelekta od nje. Pa stvarno odron, na osnovu čega ova žena ima emisiju u udarnom terminu?
gost Meholjić daje utisak većeg intelekta od nje. Pa stvarno odron, na osnovu čega ova žena ima emisiju u udarnom terminu?
-
Chuckie
#1172 Federalna televizija
Koji se klinac ona Elma kezi uvijek i zavrće glavom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- nellington
#1173 Re: Federalna televizija
Elma = Achmed the dead terrorist. Nema razlike, kako u nastupu, tako nekad i u izgledu 
-
sandra01
#1174 Re: Federalna televizija
nellington wrote:Elma = Achmed the dead terrorist. Nema razlike, kako u nastupu, tako nekad i u izgledu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1175 Re: Federalna televizija
"Silence! I kill you!"nellington wrote:Elma = Achmed the dead terrorist. Nema razlike, kako u nastupu, tako nekad i u izgledu