Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
drag_gost

#1151 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drag_gost »

:thumbup: za temu, sve sam iscitao, ismijah se bas bas.

Nije moj, ali sam bio nazocan :D : Prije par godina jos dok sam bio mlad i lud, sjedim s rajom u jednom kaficu i jedan jaran smeka jednu curu, a ona dobra skroz. On inace onako nije bas ljepuskast, ali je raja velika i decko bez ikakvih kompleksa. I sad on tako smeka nju, a ona u nekom razgovoru s jaranicama ne vidi nista oko sebe. Svakih 5 minuta se gleda u ogledalce i sminku popravlja. "Maca" je bila, sto jest - jest :D. I ajd' mi ga odgovaramo, kao "Nemoj, vidis da puca bas visoko, a i muzika je glasna ne cuje se nista". Uglavnom, poslije par tura pive i drugih alkoholnih napitaka okurazi se on, pridje joj i rece nesto kao:"Cao, mozemo li se upoznati?" Ona, valjda da ispadne "faca" odgovori u fazonu:"Ne mozemo, previse si mi ruzan." Nekako bas u tom trenutku dok je ona govorila, muzika prestade da svira pa se to bas culo, koliko se ona dreknula. Svi su culi i okrenuli se. Mi sad gledamo, sta ce bit' kad on, ni pet - ni ses':"Aj sto sam ruzan, nego sam jos i glup draga djevojko". Sjede s nama i nazdravi. Cijela kafana je umrla od smijeha, a mi i dan - danas kad se sjetimo toga smijemo se.
Uglavnom, ova mala se pokupila nakon 2 minute i otisla sa jaranicama i vise ih nisam vidjao u tom lokalu. :D :mrgreen:
PeppermintSA

#1152 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PeppermintSA »

Evo i moje jedno iskustvo.

Helem, poceo sam izlaziti s jednom curom prije par godina - dobra k'o dobar dan: visoka, plava, zgodna-manekenska gradja, lijepa...a jednako i zanimljiva, raja, nacitana, pametna, simpaticna itd. Stvarno, all-round cura. I tako smo mi izlazili jedno vrijeme po kafama, setnjama, odemo na neku veceru itd. itd. i cura mi se bas pocela dopadati. I haj, dogovorimo se da ce doci do mene jedno vece - ja pripremio veceru, popalio svijece, samo sto nisam jos i latice po krevetu pobac'o :lol: bas sve pripremio. Culi se tokom dana, i govori ona, kao, haj uzmi i malo vuTre - da pustimo neke lagane balade, malo se opustimo itd. Kontam, super, bice ekstra noc :evil: Haj, zavrsim ja to sve, i dolazi ona. Sve krenulo ekstra, lagana muzika, malo crnog vina, nesto klopali...i smotamo mi dzoks, i lagano...u po frke, ustaje ona, i pocne izazovno plesati - znaci, do tog trenutka, kao da zivim film - ne moze biti savrsenije :run: '' . I haj, plese ona, lagano skida gornji dio...baci na mene...bretele grudnjaka spusti, ja ono zinuo :shock: :D pocne skidati pantole, ali bas bas izazovno..kad zastade.
''Meni je muka..''
Ja nisam uspio ni izgvoriti ''Jel se salis..?'' , a ona se ispovraca po cijelom podu :run: :run:

I haj, vodi je u kupatilu, drzi glavu nad soljom, hladna voda po vratu i cijela ta procedura...vratili se u sobu, haj, zaspala ona, ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....'' :lol: :lol: Helem, spickam sve to, dodjem do nje na krevet, spava u sesnaest kad u po frke se samo trznu - ''Moram kuci'', samo ustade, navuce cipele, otkljuca sebi vrata i ode :run:

sutradan mi se javlja - ja nikad nisam pusila travu :oops: pa sto si trazila, bona? :shock: pa et, nako :skoljka: i tako mi ode ekstra date u 3 lijepe :lol:
ema_

#1153 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

PeppermintSA wrote: ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....'' :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#1154 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by brad90 »

izlazio ja jednom sa curom, nije bila dobra ama bash ni malo, ali sta cu, imala je brkove i salo na bedrima i kao takva me odbila jer je u moj zivot usao 90/60/90 andjeo sa kojim sam osnovao porodicu na fejsu, sad mi pise sister pored njenog imena 8-)
fatamorgana

#1155 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatamorgana »

Prokleta droga, :lol:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#1156 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
zovemsecrveni

#1157 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zovemsecrveni »

:lol: Ne da se usranom do potoka! :-)
todd_smith

#1158 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

PeppermintSA wrote:Evo i moje jedno iskustvo.

Helem, poceo sam izlaziti s jednom curom prije par godina - dobra k'o dobar dan: visoka, plava, zgodna-manekenska gradja, lijepa...a jednako i zanimljiva, raja, nacitana, pametna, simpaticna itd. Stvarno, all-round cura. I tako smo mi izlazili jedno vrijeme po kafama, setnjama, odemo na neku veceru itd. itd. i cura mi se bas pocela dopadati. I haj, dogovorimo se da ce doci do mene jedno vece - ja pripremio veceru, popalio svijece, samo sto nisam jos i latice po krevetu pobac'o :lol: bas sve pripremio. Culi se tokom dana, i govori ona, kao, haj uzmi i malo vuTre - da pustimo neke lagane balade, malo se opustimo itd. Kontam, super, bice ekstra noc :evil: Haj, zavrsim ja to sve, i dolazi ona. Sve krenulo ekstra, lagana muzika, malo crnog vina, nesto klopali...i smotamo mi dzoks, i lagano...u po frke, ustaje ona, i pocne izazovno plesati - znaci, do tog trenutka, kao da zivim film - ne moze biti savrsenije :run: '' . I haj, plese ona, lagano skida gornji dio...baci na mene...bretele grudnjaka spusti, ja ono zinuo :shock: :D pocne skidati pantole, ali bas bas izazovno..kad zastade.
''Meni je muka..''
Ja nisam uspio ni izgvoriti ''Jel se salis..?'' , a ona se ispovraca po cijelom podu :run: :run:

I haj, vodi je u kupatilu, drzi glavu nad soljom, hladna voda po vratu i cijela ta procedura...vratili se u sobu, haj, zaspala ona, ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....'' :lol: :lol: Helem, spickam sve to, dodjem do nje na krevet, spava u sesnaest kad u po frke se samo trznu - ''Moram kuci'', samo ustade, navuce cipele, otkljuca sebi vrata i ode :run:

sutradan mi se javlja - ja nikad nisam pusila travu :oops: pa sto si trazila, bona? :shock: pa et, nako :skoljka: i tako mi ode ekstra date u 3 lijepe :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

sjetih se ove scene, iz jedne serije nakon sto sam ovo procitao

:lol: :lol: :lol:
FreeSol

#1159 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

Meni ova scena bila u glavi

:lol:
todd_smith

#1160 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#1161 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by arman1 »

TenDollars wrote:
arman1 wrote:Nije m.... .....id hitne.
a sta je bilo dalje? jesul skupa? jel ona dobila te papire itd.
Alma i Isko su već 7 godina u braku. Žive u nekom selu na sjeveru Njemačke. Dobili su dvoje djece, mlađe sin je dobilo moje ime. Alma je rođena u Švabiji, a i Isko je prošle godine dobio papire.
Almin bauštelac je oženio švabicu imaju jedno dijete, drugo na putu, a on je u čuzi zbog saobračajke koju je izazvao.
Zadovoljan???
A ja ovdje s vama nabijam postove.
:mrgreen:
Suzie Q

#1162 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Suzie Q »

i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?

propalo i veče i veza...
shin

#1163 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?

propalo i veče i veza...

I ja bih isto upitao.
Averus

#1164 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

da zabilježim... :roll:
MedenoSrce

#1165 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?

propalo i veče i veza...
Garant ga je dočekala sa viškom odjevnih predmeta na sebi pa je imao vremena i da analizira okoliš.
maxy

#1166 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

PeppermintSA wrote:Evo i moje jedno iskustvo.

''Meni je muka..''

:D

Kad smo kod bljuvotina sjetio sam se jos jedne situacije, koja definitivno ide u first date kos.
Buraz mi se za bavljao sa djevojkom koja je jos isla u srednju, obzirom da je buraz godinu mladji..izmedju njega i nje bile 3 godine razlikem, a izmedju mene i njenih drugarica 4 godine :D
Bio sam ja tada pravo popularan, ne znam sto...al eto valjda takve godine, ona se zabalja sa momkom koji ima brata, on uz to i fino izgleda i tako to ide :D I upoznao sam ja tako sve te cure, sa nekoliko njih je bilo nekih avanturica...posvadjao sam svojevremeno nekoliko njih medjusobno. Danas kada se sjetim ne ponosim se, ali mladost-ludost..i vjerovatno bih ponovio sve na isti nacin :D
Elem, paralelno sa bratom imao sam jos jednog frenda koji je imao curu iz tog razreda..i ona je cesto imala kljuceve od tetkinog stana i dogovorimo da cemo nas 4 se druzit. Drug i ja zajedno dodjemo, onev vec bile i smirile pola litre votke...opletemo i mi...i lako se ja smuvam s njom :D Vec dodje do momenta da se podijelimo po sobama, ja sa svojom, na krevet...skinemo se mi i sada vec ja njoj radim neke stvari :D (to sam nevjerovatno volio dok sam bio mlad, mislim i dan danas..al dok sam bio mlad...ufff :lol: ) i ona je tako naked, na ledjima, ja sam vec svojim licem na nekom mjestu... :D Kad skoci ona, "muka mi je, muka mi je", sa carsafom kroz hodnik i prije solje poce povracat. :-) Unistila se pravo, znaci bila je jedna od onih situacija kada si skoro mrtav-tko je dozivio zna o kakvoj gadnoj situaciji je rijec :skoljka: Ja joj malo pomognem, umijem je..al ona lezi sklupcana oko solje...donesem ja majicu, obucem je, a ona polumrtva...Probo je vatiti na krevet, kaze ona "meni je lijepse ovdje"..donesem joj deku, pokrijem...vratim se pred TV, lagano meze i pice dok nisam zaspo. Ujutro kad sam se pobudio vidim da se nekako vratila u krevet, ja lagano se izvucem da ne probudim ni onaj drugi par...

Nikada vise nismo nista uradili po pitanju muvanja, vjerujem da joj je bio crnjak...ostali smo onako poznanici!!! :dance:
AC_grom_DC

#1167 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by AC_grom_DC »

MedenoSrce wrote:
ona latice cvijeća po sobi :shock:
taj ''kakvo si mi ovo groblje pripremila'' :P
pa stani malo. otkud njih uopće skupa prije te romantične večeri, tj. grobarske večeri, zavisi iz čijeg ugla se posmatra.
šta li je ona mislila da će taj reć' kad ugleda atmosferu?
Suzie Q

#1168 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Suzie Q »

AC_grom_DC wrote:
MedenoSrce wrote:
ona latice cvijeća po sobi :shock:
taj ''kakvo si mi ovo groblje pripremila'' :P
pa stani malo. otkud njih uopće skupa prije te romantične večeri, tj. grobarske večeri, zavisi iz čijeg ugla se posmatra.
šta li je ona mislila da će taj reć' kad ugleda atmosferu?
ma nemam pojma :lol: :lol: :lol: , davno je to bilo, ona se uvijek furala na neku romantiku kasnije je shvatila da neke stvari zaista postoje samo u američkim filmovima

druga prijateljica je iskoristila situaciju kada su joj starci negdje otišli pa je pozvala momka na večeru i u spavaćoj sobi od roditelja planirala nastavak romantike. tako je u spavaćoj popalila sve svijeće koje je u kući našla i ostavila ih da gore dok oni večeraju. odjednom su se vratili starci i zamalo infarkt dobili kad su ugledali te svijeće, valjda je zamalo i požar izbio :lol: :lol: :lol:
uglavnom, danas smo sve manje-više operirane od romantike na taj način
Last edited by Suzie Q on 19/09/2011 10:35, edited 1 time in total.
VeriBizi

#1169 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

...
Last edited by VeriBizi on 13/12/2011 23:45, edited 1 time in total.
shin

#1170 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

Romantika i to, normala. Ali ba latice, arome, i sta ja vec znam :lol:

Napravi jebacku veceru, pusti dobru muziku, gdje ces vece romantike od toga.
AC_grom_DC

#1171 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by AC_grom_DC »

jebačka večera
čuj i to ima....kakva je ta ....jebačka....al pazi......jebačka večera
pin-up

#1172 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pin-up »

Suprotno od grobarska?
shin

#1173 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

Jo engleza i sile :D

Image

Ako i dalje nije jasno, goglati ''feast''. :lol:
AC_grom_DC

#1174 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by AC_grom_DC »

pin-up wrote:Suprotno od grobarska?
ne, ne..
pazi.
dakle....cura je u zanosu pripremila romantičnu večeru koju je medžed mrtav hladan krstio kao grobarsku.
ali ova.....jebačka ...to je neka opet posebna.
jebačka večera 8-)
VeriBizi

#1175 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

AC_grom_DC wrote:jebačka večera
čuj i to ima....kakva je ta ....jebačka....al pazi......jebačka večera
'ebe te salmonela pola godine nakon iste :D :D
Post Reply