Nije moj, ali sam bio nazocan
Uglavnom, ova mala se pokupila nakon 2 minute i otisla sa jaranicama i vise ih nisam vidjao u tom lokalu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
PeppermintSA wrote: ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....''![]()
![]()
PeppermintSA wrote:Evo i moje jedno iskustvo.
Helem, poceo sam izlaziti s jednom curom prije par godina - dobra k'o dobar dan: visoka, plava, zgodna-manekenska gradja, lijepa...a jednako i zanimljiva, raja, nacitana, pametna, simpaticna itd. Stvarno, all-round cura. I tako smo mi izlazili jedno vrijeme po kafama, setnjama, odemo na neku veceru itd. itd. i cura mi se bas pocela dopadati. I haj, dogovorimo se da ce doci do mene jedno vece - ja pripremio veceru, popalio svijece, samo sto nisam jos i latice po krevetu pobac'obas sve pripremio. Culi se tokom dana, i govori ona, kao, haj uzmi i malo vuTre - da pustimo neke lagane balade, malo se opustimo itd. Kontam, super, bice ekstra noc
Haj, zavrsim ja to sve, i dolazi ona. Sve krenulo ekstra, lagana muzika, malo crnog vina, nesto klopali...i smotamo mi dzoks, i lagano...u po frke, ustaje ona, i pocne izazovno plesati - znaci, do tog trenutka, kao da zivim film - ne moze biti savrsenije
'' . I haj, plese ona, lagano skida gornji dio...baci na mene...bretele grudnjaka spusti, ja ono zinuo
![]()
pocne skidati pantole, ali bas bas izazovno..kad zastade.
''Meni je muka..''
Ja nisam uspio ni izgvoriti ''Jel se salis..?'' , a ona se ispovraca po cijelom podu![]()
![]()
I haj, vodi je u kupatilu, drzi glavu nad soljom, hladna voda po vratu i cijela ta procedura...vratili se u sobu, haj, zaspala ona, ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....''![]()
Helem, spickam sve to, dodjem do nje na krevet, spava u sesnaest kad u po frke se samo trznu - ''Moram kuci'', samo ustade, navuce cipele, otkljuca sebi vrata i ode
sutradan mi se javlja - ja nikad nisam pusila travupa sto si trazila, bona?
pa et, nako
i tako mi ode ekstra date u 3 lijepe
Alma i Isko su već 7 godina u braku. Žive u nekom selu na sjeveru Njemačke. Dobili su dvoje djece, mlađe sin je dobilo moje ime. Alma je rođena u Švabiji, a i Isko je prošle godine dobio papire.TenDollars wrote:a sta je bilo dalje? jesul skupa? jel ona dobila te papire itd.arman1 wrote:Nije m.... .....id hitne.
Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?
propalo i veče i veza...
Garant ga je dočekala sa viškom odjevnih predmeta na sebi pa je imao vremena i da analizira okoliš.Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?
propalo i veče i veza...
PeppermintSA wrote:Evo i moje jedno iskustvo.
Helem, poceo sam izlaziti s jednom curom prije par godina - dobra k'o dobar dan: visoka, plava, zgodna-manekenska gradja, lijepa...a jednako i zanimljiva, raja, nacitana, pametna, simpaticna itd. Stvarno, all-round cura. I tako smo mi izlazili jedno vrijeme po kafama, setnjama, odemo na neku veceru itd. itd. i cura mi se bas pocela dopadati. I haj, dogovorimo se da ce doci do mene jedno vece - ja pripremio veceru, popalio svijece, samo sto nisam jos i latice po krevetu pobac'obas sve pripremio. Culi se tokom dana, i govori ona, kao, haj uzmi i malo vuTre - da pustimo neke lagane balade, malo se opustimo itd. Kontam, super, bice ekstra noc
Haj, zavrsim ja to sve, i dolazi ona. Sve krenulo ekstra, lagana muzika, malo crnog vina, nesto klopali...i smotamo mi dzoks, i lagano...u po frke, ustaje ona, i pocne izazovno plesati - znaci, do tog trenutka, kao da zivim film - ne moze biti savrsenije
'' . I haj, plese ona, lagano skida gornji dio...baci na mene...bretele grudnjaka spusti, ja ono zinuo
![]()
pocne skidati pantole, ali bas bas izazovno..kad zastade.
''Meni je muka..''
Ja nisam uspio ni izgvoriti ''Jel se salis..?'' , a ona se ispovraca po cijelom podu![]()
![]()
I haj, vodi je u kupatilu, drzi glavu nad soljom, hladna voda po vratu i cijela ta procedura...vratili se u sobu, haj, zaspala ona, ja cistim onu bljuvotinu i sve kontam u sebi, ''e ko li mi je bacio sihre, mater mu j....''![]()
Helem, spickam sve to, dodjem do nje na krevet, spava u sesnaest kad u po frke se samo trznu - ''Moram kuci'', samo ustade, navuce cipele, otkljuca sebi vrata i ode
sutradan mi se javlja - ja nikad nisam pusila travupa sto si trazila, bona?
pa et, nako
i tako mi ode ekstra date u 3 lijepe
ona latice cvijeća po sobiMedenoSrce wrote:Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?
ma nemam pojmaAC_grom_DC wrote:ona latice cvijeća po sobiMedenoSrce wrote:Suzie Q wrote:i moja prijateljica je za momka napravila romantično veče u stanu, popalila svijeće i posula latice cvijeća po sobi...momak kad je ušao s vrata postavio pitanje: Kakvo si mi ovo groblje pripremila?![]()
taj ''kakvo si mi ovo groblje pripremila''![]()
pa stani malo. otkud njih uopće skupa prije te romantične večeri, tj. grobarske večeri, zavisi iz čijeg ugla se posmatra.
šta li je ona mislila da će taj reć' kad ugleda atmosferu?

ne, ne..pin-up wrote:Suprotno od grobarska?
'ebe te salmonela pola godine nakon isteAC_grom_DC wrote:jebačka večera
čuj i to ima....kakva je ta ....jebačka....al pazi......jebačka večera