kamen spoticanja wrote:a da nas vidi franjooooo,da nas vidi franjooooo
evo franje
http://www.youtube.com/watch?v=6Mzk3gVbRt0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kamen spoticanja wrote:a da nas vidi franjooooo,da nas vidi franjooooo
Ne bi me čudilo da se neki i ne turče po Ferhadiji...odlika mali frustrirani nacija.Sasvim_Obican wrote:Jao slavlja ! Ovo k'o da smo dobili Špance u polufinalu. I to ih otresli.
RIZVA wrote:Odoh sad mahsuz pojesti salamu "Ovako"
dosadan siuroborus wrote:Ne bi me čudilo da se neki i ne turče po Ferhadiji...odlika mali frustrirani nacija.Sasvim_Obican wrote:Jao slavlja ! Ovo k'o da smo dobili Špance u polufinalu. I to ih otresli.
De ljudi, dajte čovjeku tipku H.uroborus wrote:Ne bi me čudilo da se neki i ne turče po Ferhadiji...odlika mali frustrirani nacija.Sasvim_Obican wrote:Jao slavlja ! Ovo k'o da smo dobili Špance u polufinalu. I to ih otresli.
Richard Wagner wrote:De ljudi, dajte čovjeku tipku H.uroborus wrote:Ne bi me čudilo da se neki i ne turče po Ferhadiji...odlika mali frustrirani nacija.Sasvim_Obican wrote:Jao slavlja ! Ovo k'o da smo dobili Špance u polufinalu. I to ih otresli.
Comrad wrote:karanana wrote:crto je nesta na tabli
Ako još uvijek važe stara pravila, nije nevažno ko će sutra pobijediti, sve i da se plasiramo prije početka utakmice. U drugi krug prenose se samo pobjede protiv ekipa koje će zajedno s nama proći dalje.bosnovizija wrote:Do 20 sati biće završene utakmice Hrvatska-Grčka i C.Gora-Finska i imaćemo sve u svojim rukama. Čak, u povoljnom raspletu nije nam neophodna pobjeda nad Makedoncima!pemanapemani wrote:Čestitke našim igračima. Da smo bar ovako jučer igrali, sad bi bili u drugom krugu. Kada se boriš za svaku loptu, skačeš (čak i u napadu), onda te i šut sluša.
Da nas hoće sutra pronosati vile.
therrarrius wrote:Sjo grupebosnovizija wrote:Rezultati susreta četvrtog kola C-grupe Evropskog prvenstva za košarkaše u Litvaniji:
Makedonija - Finska 72:70
Grčka - Crna Gora 71:55
Bosna i Hercegovina - Hrvatska 92:80
Tabela:
1. Grčka 4 3 1 286:255 7
2. Makedonija 4 3 1 287:274 7
3. Hrvatska 4 2 2 327:330 6
4. BiH 4 2 2 317:334 6
5. Finska 4 1 3 302:301 5
6. Crna Gora 4 1 3 292:317 5
Parovi posljednjeg kola (5. septembra): Finska - Crna Gora, Grčka - Hrvatska, BiH - Makedonija.![]()
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “trolanje i provociranje”uroborus wrote:Ne bi me čudilo da se neki i ne turče po Ferhadiji...odlika mali frustrirani nacija.Sasvim_Obican wrote:Jao slavlja ! Ovo k'o da smo dobili Špance u polufinalu. I to ih otresli.

Bosna i Hercegovina 92runi wrote:Mi smo ispred Hrvatske zbog medjusobne pobjede
therrarrius wrote:Sjo grupebosnovizija wrote:Rezultati susreta četvrtog kola C-grupe Evropskog prvenstva za košarkaše u Litvaniji:
Makedonija - Finska 72:70
Grčka - Crna Gora 71:55
Bosna i Hercegovina - Hrvatska 92:80
Tabela:
1. Grčka 4 3 1 286:255 7
2. Makedonija 4 3 1 287:274 7
3. Hrvatska 4 2 2 327:330 6
4. BiH 4 2 2 317:334 6
5. Finska 4 1 3 302:301 5
6. Crna Gora 4 1 3 292:317 5
Parovi posljednjeg kola (5. septembra): Finska - Crna Gora, Grčka - Hrvatska, BiH - Makedonija.![]()
ma kud ste udarili na jadnu curu, pobogu braćo. jeste vidjeli kako je bila pokisla nakon utakmice protiv Finaca ?! Čak ni uvaženog gosta nije jebala ni pod stručno... To je prava patriotkinja ! Ivana, volimo te !vinnie_jones wrote:Kakvo karanje indisponirane susjede![]()
zoom-ova simpatijasa bht-a mal ne zaplaka dok je odjavljivala emisiju
au pizdu maternu,vinnie_jones wrote:Kakvo karanje indisponirane susjede![]()
zoom-ova simpatijasa bht-a mal ne zaplaka dok je odjavljivala emisiju
U balkanskom derbiju bosanska sevdalinka savladala dalmatinske klape, zagorske popevke i slavonsku tamburicu...