Bože dragi da samo Kurir postoji planeta bi vjerovala i da Zemlja nije okrugla
e gledaj ti bagre s kokardama kako napada policiju:
>>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=SdhX9ig4ZDQ
Izdržao Milo i drugi napad ruskih plaćenika iz Beograda
Ah Slobo je imo svoga Bulatovica, taj se zvao MOMO. Ovaj je Predrag Mijatovic taj je Momu u dzep stavio, otkad znam za njega bio je sluga srpska, krzno je more puta promjenio, nekada u SNP-u, potom u DNP, sad se lize DF-u...ronnie wrote:Aja mislim da se onaj zvao Bulatović, onda je taj Milo patrot pravi i herojmir5 wrote:ronnie wrote:Ne pratim baš đetiće, nije li taj Milo bio nekad Miloševićev čovjek ?
taj je Miloševića dotukao kad je Milošević najjači bio...isto ovo pokušali samo još gore i otišli kući popišani
Sad ce Milov djak da rani bakljom Vucku usnice.costacurta wrote:Nemam pojma sta se desava niti me interesuje.
Ono sto mi je jefino bitno i drago jeste da su se o sebi zabavili. Samo bih im poželio da se sto duze i žešće marišu pa ko koga![]()
Ne brini se mi Milova agenda u BiH, zvani Fahrovi placenici, preko naseg servisa Dnevnog Avaza, poslacemo tvoju ip CG muriji, da ti bubrege odvale, pa ce ti biti pendrek u bulji dve tri sedmicePutnik ali stvarno wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mFHld9o917E
Ok
Samo sada nema kuci dok Maneken ne ode !
Kud 25 godina tu I dve tri nedelje. Drzite se
Dritan kreten, pa Albanci ce mu kucu zapaliti radi politicke gluposti, ali ovi iz Podgorice, a on ce morati preko Bojane bjezati u Albaniju. Budala nije ni svjestan kome sluzi...ElRe wrote:A pridruzili su se i Albanci, bravo Dritane
http://sandzakpress.net/abazovic-podrsk ... m-protestu
Sad je u toku ona"Od Glave Zete do grada Spuža crnogorska murja četnike kara"oridjidji wrote:Ne brini se mi Milova agenda u BiH, zvani Fahrovi placenici, preko naseg servisa Dnevnog Avaza, poslacemo tvoju ip CG muriji, da ti bubrege odvale, pa ce ti biti pendrek u bulji dve tri sedmicePutnik ali stvarno wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mFHld9o917E
Ok
Pa nepravedno su i uvuceni u tu pricu. Momu je Srbija nametnula Crnogorcima.dezurni_ucenik wrote:Znam jednu stvar - a to je da su nepravedno cisti izasli iz proslog rata. Srbiji su barem oduzeli Kosovo, a djetici se izvukose.
oridjidji wrote:Pa nepravedno su i uvuceni u tu pricu. Momu je Srbija nametnula Crnogorcima.dezurni_ucenik wrote:Znam jednu stvar - a to je da su nepravedno cisti izasli iz proslog rata. Srbiji su barem oduzeli Kosovo, a djetici se izvukose.
Svaka cast policiji CG, drugacije se sa bagrom ne moze... samo udri stokuAZRA JASAVIĆ
DF zloupotrebljava nezadovoljstvo građana
Demokratski front protestima želi da zloupotrijebi nezadovoljstvo građana za svoje uskopartijske interese, ocjenjuje poslanica Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić i dodaje da je, na protestima, nijesu vrijeđali obespravljeni, već oni koji su siti i koji koriste priliku da love u mutnom.
„Građani Crne Gore žive loše i mi to znamo, ali ovi protesti nijesu usmjereni ka rješavanju tih problema. Preduslovi za rješavanje tih problema su mir i stabilnost“, kazale je Jasavić u intervjuu Vikend novinama.
Ona smatra da nije slučajno što su, u predvečerje dobijanja pozivinice za NATO, intenzivirana aktuelna politička “gibanja".
Kako je naglasila, Crnoj Gori ne treba anarhija, već novi model političke kulture koji podrazumijeva uvažavanje političkih neistomišljenika.
„Nama treba da promjene realizujemo kroz izborni proces koji će pratiti povjerenje svih učesnika političke utakmice. Ne zaboravimo, ovo je godina raskršća i prekretnice na evroatlantskom putu Crne Gore. To je jasno i nama koji podržavamo evroatlantske integracije, ali i organizatorima protesta koji su protiv tog puta. Zato oni žele da zloupotrijebe proteste sa nezadovoljnim građanima koji teško žive, da bi ostvarili svoje uskopartijske ciljeve. To nije put koji donosi zapadnoevropske vrijednosti kojim težimo i to građanima treba objasniti“, kazala je Jasavić.
Osvrnula sei na uvrede koje su joj nedavno upitili učesnici protesta.
„Na proteste su došli osiromašeni i obespravljeni građani, oni koje doživljavam svojim. Cijeli moj život je posvećen borbi za prava građana i znam da ti građani nijesu upućivali "pozdrave". "Pozdrave" su upućivali siti, oni koji su daleko od onih čija su prava ugrožena i koji su nažalost došli da zloupotrijebe nezadovoljstvo građana, sa jasnim ciljem da destabilizuju multietnički sklad Crne Gore. To im neće poći za rukom“, poručila je Jasavić.
http://rtcg.me/vijesti/politika/107598/ ... djana.html
Nama je sinoć napadnuta Republika od strane paravojnih formacija četničke orijentacije, koji su došli i uzurpirali vlast, objavili rat Crnoj Gori, njenim državnim organima i mi to dalje dozvoliti nećemo.
Baš tako imali su i Bošnjaci Fikreta Abdića koji je i Legiju i Arkana u Kladušu pozvao da mu prave državu il makar republiku.oridjidji wrote:Pa nepravedno su i uvuceni u tu pricu. Momu je Srbija nametnula Crnogorcima.dezurni_ucenik wrote:Znam jednu stvar - a to je da su nepravedno cisti izasli iz proslog rata. Srbiji su barem oduzeli Kosovo, a djetici se izvukose.
Zbog nedovoljnog interesovanja, revolucija je otkazana. Ulaznice mozete zamijeniti u podgorickom zatvoru.Putnik ali stvarno wrote:Komsija komentar I Nik ti se slazu samo tako,jao_situacije wrote:
cheer up nema 90 etih vise, 2015ta je.
Kapiras da je Milo na vlasti jos od stare YU ?!
@ Le Clerk, na tom istom trgu ovoako popunjenom na referendumu za nezavisnost, govoreno je da se okupilo oko 100000 ljudi.
Tu je negde izmedju, kazu oko 20000 I to je dosta, samo sada moraju da ne idu kuci dok ne ode. Zauvek.
Citam, narusen balans profesionalne etike iz `48 pomesan sa do sada usvojenom radnom metodologijom I nekim seksualnim sklonostima sa margina.oridjidji wrote:Ne brini se mi Milova agenda u BiH, zvani Fahrovi placenici, preko naseg servisa Dnevnog Avaza, poslacemo tvoju ip CG muriji, da ti bubrege odvale, pa ce ti biti pendrek u bulji dve tri sedmicePutnik ali stvarno wrote:https://www.youtube.com/watch?v=mFHld9o917E
Ok
seln wrote: Zbog nedovoljnog interesovanja, revolucija je otkazana. Ulaznice mozete zamijeniti u podgorickom zatvoru.![]()
Putuj, igumane, ali stvarno.
napokon...Superhikk wrote:Jeste se primili na ovu predstavu crnogorske udbe. Trenutno je zapetljana politička situacija u cg, ni sam narod u cg se ne snalazi dobro pa onda vama nije za zamjeriti![]()
Da pokušam u kratkim crtama da vam približim moje stavove povodom ovih dešavanja. Demokratski Front je organizator protesta, već dugo najjači opozicioni blok, koga je u zadnje vrijeme teglio na plećima svog renomea njihov bivši lider Miograd Lekić, koji im se inače naknadno priključio. Sastavljen je od klasičnih golgetera,ali koji zabijaju u sopstvenu mrežu. Glavni konstituent je Nova Srpska Demokratija, inače bivša Srpska Narodna Stranka, nastala raspadom starije četničke Narodne Stranke ( dinamičan život srpske sloge u CG) koja okuplja gro četnika u cg. Ima tu u DF i drugih minornih konstituenata građanske profilacije,poput navedenog Lekića i Pokreta za Promjene, nekih intelektualaca, koji su neuspješno pokušavali da četničkoj opciji daju građanskog tj. crnogorskog šmeka ne bi li uhvatili koji glas od Crnogoraca nezadovoljnih lopovskom i štetočinskom vladavinom Đukanovića. Opšte je poznata stvar da je Narodnu Stranku formirala UDBA,po priznanju njenog bivšeg predsjednika, a i vama poznate face, Novaka Kilibarde. Dakle DF ima korijene iz te udbaške tvorevine, i ne samo to, već je lider Nove Srpske Demokratije i kum Mila Đukanovića koji je nekada davno imao kafanu u kojoj su se okupljali udbaši i koji se obogatio u šićardžijskim poslovima oko Kombinata Aluminijuma, a tim poslovima imali su pristup samo oni bliski vlastima. E vidite, ta Nova,iDF su po svemu najpoželjnija opozicija za Mila Đukanovića jer sa tim radikalnim četnicima on plaši ostali narod i sebe predstavlja kao jedinog zaštitnika Crne Gore i njene nezavisnosti. Odgovaraju mu kao najjači u opoziciji i dugo su to bili (mada Đukanović i u gotovo svim ostalim opozicionim partijama ima svoje ljude zbog kojih nikada ne može da dođe do unutaropozicione saradnje i sazrijevanja kako bi ga ugrozilina izborima) .
Međutim,u međuvremenu je mnogim ljudima iz opozicije, iskrenim opozicionarima, postala jasna takva slika opozicione scene i od nedavno se krenulo u formiranje novih stranaka što ima podršku nekih zapadnih ambasada. Ti ljudi su napuštali svoje matične stranke vidjevši da su u suštini one pod šapom Mila Đukanovića. Jedan od njihje i Miodrag Lekić, lider Deokratskog Fronta. Tako su formirane tri stranke koje imaju solidnu startnu podršku po svim anketama (URA, Demos,Demokrate) i koje se distanciraju od podjela i mržnje na kojoj režim Mila Đukanovića opstaje. Iste ankete su pokazale da su omiljeni Milovi opozicionari iz DF pali na oko 6 % podrške. Ove proteste su organizovali, po meni, u dogovoru sa Đukanovićem iz više razloga. Prvo, ne bi li povratili koliko toliko biračkog tijela koje im okreće leđa. Zatim, Đukanoviću odgovara da proteste te grupacije koja nema nekadašnju političku snagu predstavi kao antiNATO proteste i svojim partnerima iz Evrope pokaže da ta je ta opcija neubjedljiva. I na kraju, vlastima odgovara da se što više građana koji su revoltirani, a kojih je puno u CG, priključi ovim protestima koje bukvalno on kontroliše kako bi potrošio tu njihovu energiju i obeshrabrio ih za neke buduće proteste. Prvog dana protesta sakupilo se jedva 3,4 hiljade ljudi iz cijele CG. Masovniji su bili čak i protesti uspavanih studenata operisanih od aktivizma. U sledećim danima ti su se protesti osipali i služili su samo za sprdnju. Ta parada četništva, antievropskih i antinato snaga je trajala 20-ak dana uz učešće 300-400 ljudi. Sve što je vlast trebala da uradi je da bude strpljiva i da puste da se ti protesti ugase u trendu koji su poprimili i usljed vremenskih prilika. Ali, šta oni rade. Nasilno razbijaju tu šačicu ljudi,prebijaju i hapse, što se naravno medijski napumpa i izazove revolt kod mnogih ljudi koji su naoštreni za proteste protiv ovakve vlasti a koji uopšte ne podržavaju DF,i kojido tada nisu htjeli sa njima . Zato sledećeg dana imamo 7,8 hiljada na ulice, mnoštvo crnogorskih zastava, nasuprot srpskim koje su do tada bile većinske. Tada imamo defanzivu vlasti,policiju koja se povlači, atmosferu Đukanovićeve ugroženosti, medije sa zapada koji staju na stranu demonstracija. Vjerujte mi sve je to zabrinulo režim i postojala je opasnost da im se stvari otmu kontroli. I tada se dešava ključna stvar, protesti koji su naglo dobili na masovnosti, građanskoj energiji, atmosferi i otkrili slabost vlasti, protesti koji su do tada trajali svakodnevno, bivaju od strane organizatora odloženi za sledeći vikend nakon 6 danaJasno, da se režimu tj gazdi da dovoljno vremena da sve stavi pod kontolu i izrežira kraj protesta. Sve ono što se desilo večeras a što je bilo lako predvidivo. Večeras neki glupi alibi zahtjevi u fazonu "sad ili nikad" od strane organizatora i prijetnje nemirima. Grupica od par desetina maskiranih delikvenata ohrabrena je da se zaleti na policiju i da im povoda da suzavcem i šok bombama lako rastjera prisutnih oko 12000,koji su tu većinski bili da mirno protestuju a ne da se sukobljavaju sa policijom. No, tako im i treba. Kad vidiš da magarac vozi autobus,sam si kriv što se istumbaš kad uđeš u njega. Vjerujem da je ovo noćas definitivan kraj protesta, da su zadovoljni i vlasti i organizatori ovakvim ishodom, a narod je navikao da bude topovsko meso. Pride, uhapsili su dva vodeća čovjeka Nove Srpske Demokratije, vjerne saradnike njihove UDBE (Mandića i Radunovića, koji je takođe biznismen koji se obogatio poslujući uz režim) kako bi im koliko toliko očuvali opozicioni renome. Nadam se da je ovo definitivna marginalizaciija Demokratskog Fronta i da će njihove birače pokupiti Demos (nova stranka njihovog bivšeg lidera Lekića) i Demokrate, stranke koje neće raspirivati četničke strasti kao što je to radio DF. Nadam se da će nakon ovoga CG dobiti opoziciju kadru da ugrozi predugu vladavinu umivene komunističke DPS mafije.
radostan dan » 21/10/2015 11:09
milo ima pravo da se igra sa političim neznalicama, tačno onako kao što se i sloba nekoć igrao (prvo napraviš opoziciju, pa tek onda raspišeš izbore)...
...i da citamo srBsku propagandu jos pazljivije, prije nego je upotrebimo kao tariguz.Putnik ali stvarno wrote:
90ete su nas naucile da citamo BBC pazljivo
Ko reko? Reko Raso...inace, znamo jos jednog obersrbina iz Karadaga, koji se takodjer vice Raso."More than 25 years in power would be too much even if he was Mahatma Gandhi and not this thief," Raso, a 30-year old protester, told the AFP news agency.
Ta vlast je izabrana od ca. 70% biraca, a Milova partija sama od 47%. To sto bi srbi opet htjeli da rep mase psom....Kao sto rekoh iskustvo govori da se ne sme odustati, to uvek potraje kada se autisticna zver Vlasti grcevito bori za vecni ostanak na istoj