Jebiga, tako sam i kad se igralo u Bukureštu, dvije minute skako ko mahnit, misleći da je 0:1, a onda vratim slušalice u uši i čujem komentator sjebanEdin H. wrote:hz__semir wrote:Blago se vama, vi ćete bar gledati tekmu...
Ima opet da se tresem, ko i protiv Rumunije, slušajući radio prenos
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1151 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
-
Stari
#1152 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
hz__semir wrote:Jebiga, tako sam i kad se igralo u Bukureštu, dvije minute skako ko mahnit, misleći da je 0:1, a onda vratim slušalice u uši i čujem komentator sjebanEdin H. wrote:hz__semir wrote:Blago se vama, vi ćete bar gledati tekmu...
Ima opet da se tresem, ko i protiv Rumunije, slušajući radio prenos
A jel ima Radio prenosa na nekom od ovih internetskih radio kanala ?
-
Korisničkoime
#1153 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Evo ja sad objašnjavam djevojci kako se nećemo moći vidjeti večeras zbog utakmice ( inače ne voli fudbal )i objašnjavam ja njoj kako je to "odlučujuća" i "historijska" utakmica za nas kad će ti ona meni: "jel ti to misliš da sam ja luda niko na svijetu nema toliko odlučujućih i historijska, nije moguće da je svaka druga historijska što se praviš lud" veli ona.
Nešto me uhvati smijeh jer u biti i jest (kod drugih repki) i nije (kod naše repke) u pravu. Ne znam šta će biti ako bude htjela da se vidimo slijedeće srijede.
To eto ovako malo ne skroz u skladu s temom jer me nervoza već puca a ima još 7 sati.
To eto ovako malo ne skroz u skladu s temom jer me nervoza već puca a ima još 7 sati.
- karanana
#1154 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
opet neka euforija. nesto kao pred portugal ili rumuniju nedavno. razvalicemo ih, bolji smo....i onda dobijes po usima i kao cudimo se kako smo to dobili po usima.
a u realnosti, white russians su favoriti na ovoj utakmici, sto se po izjavama i euforiji ne bi nimalo dalo zakljuciti.
a u realnosti, white russians su favoriti na ovoj utakmici, sto se po izjavama i euforiji ne bi nimalo dalo zakljuciti.
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#1155 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
u srijedu ce te se moci vidjeti, al u utorak i ne bas. jer tad je utakmica milenijaKorisničkoime wrote:Evo ja sad objašnjavam djevojci kako se nećemo moći vidjeti večeras zbog utakmice ( inače ne voli fudbal )i objašnjavam ja njoj kako je to "odlučujuća" i "historijska" utakmica za nas kad će ti ona meni: "jel ti to misliš da sam ja luda niko na svijetu nema toliko odlučujućih i historijska, nije moguće da je svaka druga historijska što se praviš lud" veli ona.![]()
Nešto me uhvati smijeh jer u biti i jest (kod drugih repki) i nije (kod naše repke) u pravu. Ne znam šta će biti ako bude htjela da se vidimo slijedeće srijede.
![]()
-
Mustang1
#1156 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Srijede nece nista biti ako nesto ne izmislis ..ali bi u utorak mogla biti historijska utakmica 
- mrtva kokoš
#1157 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ocekujem pobjedu bjelorusije 2:1, ne nadam se nicemu...
-
zlajaBHF
#1158 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hmmmkaranana wrote:opet neka euforija. nesto kao pred portugal ili rumuniju nedavno. razvalicemo ih, bolji smo....i onda dobijes po usima i kao cudimo se kako smo to dobili po usima.
Kao prvo ne vidim razloga zasto bi Bjelorusija bila favorit. Daj mi jedan dobar razlog
i zasto je losa ta euforija???
- pirmin
#1159 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Evo dva:zlajaBHF wrote: Kao prvo ne vidim razloga zasto bi Bjelorusija bila favorit. Daj mi jedan dobar razlog
http://static.sarajevo-x.com/media/imag ... .11_mn.jpg
- karanana
#1160 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
tako je na kladionicama, a kladionicari obicno znaju takve stvari kada su u pitanju imanovanja favorita i slicno.zlajaBHF wrote:Hmmmkaranana wrote:opet neka euforija. nesto kao pred portugal ili rumuniju nedavno. razvalicemo ih, bolji smo....i onda dobijes po usima i kao cudimo se kako smo to dobili po usima.
Kao prvo ne vidim razloga zasto bi Bjelorusija bila favorit. Daj mi jedan dobar razlog
i zasto je losa ta euforija???
jeli i vama spor forum i ova stranica?
- lord blackadder
#1161 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Svanuo je i taj dan
...Optimista sam, samo cu to reci.
-
Mustang1
#1162 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pirmin wrote:Evo dva:zlajaBHF wrote: Kao prvo ne vidim razloga zasto bi Bjelorusija bila favorit. Daj mi jedan dobar razlog
http://static.sarajevo-x.com/media/imag ... .11_mn.jpg
- star(i)mo
#1163 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Historija se ponavlja...
- shalla
#1164 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x
Pa stvarno nemam ništa protiv Kene, Bogami dragog nemam ali čovjek ne brani već duže vremena
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/hasa ... nute/63631
Pa stvarno nemam ništa protiv Kene, Bogami dragog nemam ali čovjek ne brani već duže vremena
- Kazoo
#1165 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Euforija je daleko manja kod trenera i igrača nego kod nas, davali su normalne izjave, poštuju bjeloruse i znaju s kim imaju posla. Znaju oni da to nije Luksemburg, ali ne vidim razlog da se ne bude optimista, mislim da nikad nismo imali bolji, jači, kvalitetniji i spremniji sastav, gdje god pogledam vidim jakog igrača na poziciji. Neće biti lahko, ali se može. Sad na džumu lagano.

- krompir i riza
#1166 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Iskreno se nadam da to samo piconov duh progovara iz tebeSplinter wrote:ocekujem pobjedu bjelorusije 2:1, ne nadam se nicemu...
- Kazoo
#1167 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nije to još ništa sigurno, nadam se da će Begović početi jer definitivno bolji od Hasagića u ovom trenutku. A volio bih da Zahirović počne umesto Misketa.shalla wrote:Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x![]()
![]()
Pa stvarno nemam ništa protiv Kene, Bogami dragog nemam ali čovjek ne brani već duže vremena![]()
- star(i)mo
#1168 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
'ta ce White Russia!? 
- lord blackadder
#1169 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
shalla wrote:Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x![]()
![]()
Pa stvarno nemam ništa protiv Kene, Bogami dragog nemam ali čovjek ne brani već duže vremena![]()
khmm...necu nista reci.
- krompir i riza
#1170 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
jel im preCjednik white medvedev?star(i)mo wrote:'ta ce White Russia!?
- shalla
#1171 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Al stvarno mi nije jasno...lord blackadder wrote:shalla wrote:Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x![]()
![]()
khmm...necu nista reci.
Mislim stvarno nemam ništa protiv Kene ali nije branio mjesecima, prvenstvo nije počelo, pa ne mogu da vjerujem... S druge strane imaš golmana koji brani u najjačoj ligi na dunjaluku i koji nije neki flj golman nego sigurno među 5 golmana u toj ligi... I opet ti prednost ima golman koji 2-3 mjeseca nije navukao rukavice na ruke
Al nadam se da je ovo samo novinarsko sranje
- Obuca9
#1172 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne znam, ja sam prošli put slušao BHRadio 1 preko mobitela. Ja mislimda na njihovom sajtu ima da se online sluša.Stari wrote:hz__semir wrote: Jebiga, tako sam i kad se igralo u Bukureštu, dvije minute skako ko mahnit, misleći da je 0:1, a onda vratim slušalice u uši i čujem komentator sjeban
A jel ima Radio prenosa na nekom od ovih internetskih radio kanala ?
- Industrialyzer
#1173 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jebo repku koja DzekE nema 
- MyCore
#1174 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da mi je da ovo prokomentiram a da ne dobijem ban.........shalla wrote:Al stvarno mi nije jasno...lord blackadder wrote:shalla wrote:Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x![]()
![]()
khmm...necu nista reci.
Mislim stvarno nemam ništa protiv Kene ali nije branio mjesecima, prvenstvo nije počelo, pa ne mogu da vjerujem... S druge strane imaš golmana koji brani u najjačoj ligi na dunjaluku i koji nije neki flj golman nego sigurno među 5 golmana u toj ligi... I opet ti prednost ima golman koji 2-3 mjeseca nije navukao rukavice na ruke![]()
Izrazito sam nezadovoljan izborom golmana, izrazito!
Jebo li ih Keno u šupak da ih jebo
-
Abacija
#1175 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ovo gore je sigurno novinarsko lupanje. Evo sta kaze Pape.shalla wrote:Al stvarno mi nije jasno...lord blackadder wrote:shalla wrote:Joj Pape jeboga tito mrtvi i Hasagić:x![]()
![]()
khmm...necu nista reci.
Mislim stvarno nemam ništa protiv Kene ali nije branio mjesecima, prvenstvo nije počelo, pa ne mogu da vjerujem... S druge strane imaš golmana koji brani u najjačoj ligi na dunjaluku i koji nije neki flj golman nego sigurno među 5 golmana u toj ligi... I opet ti prednost ima golman koji 2-3 mjeseca nije navukao rukavice na ruke![]()
Sušić: Ni moji saradnici ne znaju ko će igrati
http://--- NO LINKS ---/vijesti.aspx?id=28139
Najveću brigu dan uoči kvalifikacionog susreta s Bjelorusijom u Minsku selektoru Safetu Sušiću stvara povreda Mensura Mujdže zbog koje desni bočni Frajburga nije sto posto spreman.
- Još sam u dilemi hoću li Mensuru Mujdži dati priliku od prve minute u Minsku s obzirom na povredu koju je imao. Riječ je o dobrom igraču, profesionalcu koji je redovno bio na visini zadatka. Ostavio sam mu priliku da na dan utakmice odluči može li igrati ili ne. Do utakmice ćemo obaviti još jedan trening u Minsku pa ćemo tada imati više informacija - kazao je selektor Sušić za Dnevni avaz.
Kako bilo, na posljednjem sarajevskom treningu desni bek bio je Senad Lulić. Lijevom stranom ordinirao je Saša Papac, a sredinom odbrane Emir Spahić i Boris Pandža. Tri zadnja vezna bili su Elvir Rahimić, Adnan Zahirović i Haris Medunjanin, dok su po stranama djelovali Sejad Salihović (lijevo) i Miralem Pjanić (desno). U vrhu napada bio je Džeko, a na golu Begović. Iako sve to sugerira da ćemo u Minsku gledati postavu sa jednim napadačem te da u prvom timu neće biti Zvjezdana Misimovića, Sušić ništa nije želio potvrditi.
- Ni moji prvi saradnici ne znaju ko će igrati. Neki će igrači možda biti i nezadovoljni kada vide da nisu u početnom sastavu, ali je ipak najveća odgovornost na meni kao selektoru i o tome odlučujem ja. Bjelorusi su fizički veoma jaka ekipa, izrazito su spremni i visoki tako da i na to trebamo računati. Očekuju nas dvije veoma bitne i teške utakmice – dodao je Sušić.
Naši reprezentativci sletjeli su u Minsk gdje će večeras u 19.30 sati održati trening.