Dino Merlin 2011
Moderator: _BataZiv_0809
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1151 Re: Dino Merlin 2011
I pohvala moderatoru je komentar, ne? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1152 Re: Dino Merlin 2011
Kakav tacno komentar Pera?Pera Trta wrote:I pohvala moderatoru je komentar, ne?
- Vrteska
#1153 Re: Dino Merlin 2011
Ovo najjaca tema
!
- cyprus
#1154 Re: Dino Merlin 2011
Đe su to oni prije pratili Eurosongplain vanilla wrote:Haman na svjetlo idu, gasite![]()
Gledala sam na jednom hrvatskom portalu, ljudi koji prate inace Eurosong, prilicno su razocarani Dininom pjesmom, nisu je popljuvali, ali vecina ih prognozira da necemo ni do finala. S obzirom da od njih ocekujemo 12 poena, nadam se da ce Hrvatska ipak glasati za nas, a ne za Ukrajine, Njemacke i sl...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1155 Re: Dino Merlin 2011
Pa hajde, bit ce lijepo ako je istina. Pratili na TV-u vjerovatno, ne znam gdje ga ti pratis niti se uopste zelim upustati u raspravu na takav nacin. Ako ne mozemo lijepo diskutovati, ne moramo nikako.cyprus wrote:Đe su to oni prije pratili Eurosongplain vanilla wrote:Haman na svjetlo idu, gasite![]()
Gledala sam na jednom hrvatskom portalu, ljudi koji prate inace Eurosong, prilicno su razocarani Dininom pjesmom, nisu je popljuvali, ali vecina ih prognozira da necemo ni do finala. S obzirom da od njih ocekujemo 12 poena, nadam se da ce Hrvatska ipak glasati za nas, a ne za Ukrajine, Njemacke i sl...![]()
Da su ondje gdje treba, znali bi da se kakvim god sranjem od pjesme pojavimo, uvijek dohvatimo finale
![]()
- cyprus
#1156 Re: Dino Merlin 2011
Ja Vam se duboko izvinjavam ako Vam se moj način diskutovanja nije učinio dovoljno lijepim. 
- plain vanilla
#1157 Re: Dino Merlin 2011
cyprus wrote:Ja Vam se duboko izvinjavam ako Vam se moj način diskutovanja nije učinio dovoljno lijepim.
Samo ti zezaj, ja ozbiljno isla u istrazivanje da vidim sta susjedi kazu, jer mi smo ovdje ipak subjektivni
Doduse, ne svidja im se ni srpska pjesma...a nece valjda za Slovence glasati
- cyprus
#1158 Re: Dino Merlin 2011
Ma samo sam htio reći koliko je neozbiljno sa njihove strane reći da nećemo do finala, što me nagnalo na razmišljanje da dotični i nisu baš neki stručnjaci za Eurosongplain vanilla wrote:cyprus wrote:Ja Vam se duboko izvinjavam ako Vam se moj način diskutovanja nije učinio dovoljno lijepim.![]()
Samo ti zezaj, ja ozbiljno isla u istrazivanje da vidim sta susjedi kazu, jer mi smo ovdje ipak subjektivni
Doduse, ne svidja im se ni srpska pjesma...a nece valjda za Slovence glasati
PS A 12 nam je garant od Croata, ne sekiraj se za to
- plain vanilla
#1159 Re: Dino Merlin 2011
Pa prognoze jesu nezahvalne, ali ta skupina ljudi prati izbore za predstavnice zemalja, znaju vec sve odabrane predstavnike, preslusavaju pjesme..i tako i komentarisu. Nas nisu popljuvali, ali kazu (vecina) da ih se pjesma nije dojmila..nisu strucnjaci, samo fanovi Eurosongacyprus wrote:Ma samo sam htio reći koliko je neozbiljno sa njihove strane reći da nećemo do finala, što me nagnalo na razmišljanje da dotični i nisu baš neki stručnjaci za Eurosongplain vanilla wrote:cyprus wrote:Ja Vam se duboko izvinjavam ako Vam se moj način diskutovanja nije učinio dovoljno lijepim.![]()
Doduse, ne svidja im se ni srpska pjesma...a nece valjda za Slovence glasati![]()
- cyprus
#1160 Re: Dino Merlin 2011
Heh, ja na Eurosongu obično nešto i ne pratim puno pjesme... 90% ih zaboravim odmah po završetku takmičenja... Ali sam zato veliki fan glasanja, tj. davanja boba
I sa takvim iskustvom
, mogu sa 100%-om sigurnošću reći da ulazimo u finale, a sa 99%-tnom da nećemo biti ispod 15. mjesta, kao i sa vrlo realnim šansama (koje neću izražavat u procentu) da budemo u prvih 10
Pobjedit nećemo, dokle god u zemljama bivšeg SSSR-a postoje telefoni, a na Eurosongu televoting
Pobjedit nećemo, dokle god u zemljama bivšeg SSSR-a postoje telefoni, a na Eurosongu televoting
- shalla
#1161 Re: Dino Merlin 2011
cyprus wrote: Pobjedit nećemo, dokle god u zemljama bivšeg SSSR-a postoje telefoni, a na Eurosongu televoting
Dodaj tu i skandivaniju i to je to. Imas ta 2 bloka koji cisto komsijski raspodjele bodove bez obzira kakvo sranje od pjesme posalju npr estonija, armenija ili danska...
-
Mustang1
#1162 Re: Dino Merlin 2011
Haman smo bolji od Srba
A posto Hrvati jos nemaju pjesmu evo ja cu reci da ce biti bolji od nas ..pa me napadajte koliko hocete
Hudek ima fantastican glas ..valjda mu nece ujebat pjesmu
- plain vanilla
#1163 Re: Dino Merlin 2011
Da, po bobama prebrojis nasu dijasporu; odakle glas dodje, ima nas..cyprus wrote:Heh, ja na Eurosongu obično nešto i ne pratim puno pjesme... 90% ih zaboravim odmah po završetku takmičenja... Ali sam zato veliki fan glasanja, tj. davanja bobaI sa takvim iskustvom
, mogu sa 100%-om sigurnošću reći da ulazimo u finale, a sa 99%-tnom da nećemo biti ispod 15. mjesta, kao i sa vrlo realnim šansama (koje neću izražavat u procentu) da budemo u prvih 10
![]()
Bubalo, Hrvati jos nisu izabrali svog predstavnika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1164 Re: Dino Merlin 2011
Bas ovako, nazalost...shalla wrote:cyprus wrote: Pobjedit nećemo, dokle god u zemljama bivšeg SSSR-a postoje telefoni, a na Eurosongu televoting![]()
Dodaj tu i skandivaniju i to je to. Imas ta 2 bloka koji cisto komsijski raspodjele bodove bez obzira kakvo sranje od pjesme posalju npr estonija, armenija ili danska...
- plain vanilla
#1165 Re: Dino Merlin 2011
Nemojte tako, pa i mi smo blokshalla wrote:cyprus wrote: Pobjedit nećemo, dokle god u zemljama bivšeg SSSR-a postoje telefoni, a na Eurosongu televoting![]()
Sta god smo slali, susjedi nas pocaste, a bgm i mi njih
Tu je i Turska..
- because_of_you
#1166 Re: Dino Merlin 2011
A zaboravljate i opciju lobiranja, pa i "veze"... Svake godine neko ima sve sređeno da pobijedi, pa tako dobije neke skroz nelogične glasove, samo zato što je to unaprijed tako dogovoreno.. Pitanje je koje godine će BiH doći na red
Bilo je prošle godine u novinama da je ne znam sad koliko miliona koštala pobjeda Njemačke.. Ili kad su ona čudovišta pobijedila, zar nije providno to da su skoro sve zemlje ima dale najveće bodove, ispade svi volimo čudovišta na sceni?
Bilo je prošle godine u novinama da je ne znam sad koliko miliona koštala pobjeda Njemačke.. Ili kad su ona čudovišta pobijedila, zar nije providno to da su skoro sve zemlje ima dale najveće bodove, ispade svi volimo čudovišta na sceni?
- plain vanilla
#1167 Re: Dino Merlin 2011
kad vec spominjes cudovista, Finska je bas zanimljivabecause_of_you wrote:A zaboravljate i opciju lobiranja, pa i "veze"... Svake godine neko ima sve sređeno da pobijedi, pa tako dobije neke skroz nelogične glasove, samo zato što je to unaprijed tako dogovoreno.. Pitanje je koje godine će BiH doći na red![]()
Tolike godine na Eurosongu, a to je bila njihova prva pobjeda...Cak je i Jugoslavija pobijedila prije njih
- VenOM__
#1168 Re: Dino Merlin 2011
Najmanje me zanima misljenje Hrvata. Znam kakve su reakcije iz Evrope i sudeci prema tim reakcijama, mogu ocekivati visok plasman. Sada je na potezu nas tim, koji treba da sto bolje promovise pjesmu, i ukoliko to ucine, onda mozemo ocekivati plasman medju prva 3.
Btw. Znam na koji hrvatski forum mislite, i samo cu vam reci da ih ne uzimate za ozbiljno jer, svake godine oni seru po nasim pjesmama, za razliku od Srba...
Btw. Znam na koji hrvatski forum mislite, i samo cu vam reci da ih ne uzimate za ozbiljno jer, svake godine oni seru po nasim pjesmama, za razliku od Srba...
-
RtrnOfSalisbury
#1169 Re: Dino Merlin 2011
za sve one koji su protiv dina merlina da pripomenem da postoji realna opasnost da bi uskoro i zijad valentino mogo da nas predstavlja pa vi racunajte dje ce ko da bjezi
-
Sarajevski_Marlboro
#1170 Re: Dino Merlin 2011
Turci sad Azerbejdzanu daju 12.
- translater
#1171 Re: Dino Merlin 2011
plain vanilla wrote:Da, po bobama prebrojis nasu dijasporu; odakle glas dodje, ima nas..cyprus wrote:Heh, ja na Eurosongu obično nešto i ne pratim puno pjesme... 90% ih zaboravim odmah po završetku takmičenja... Ali sam zato veliki fan glasanja, tj. davanja bobaI sa takvim iskustvom
![]()
Bubalo, Hrvati jos nisu izabrali svog predstavnika
zar nas ima u Monacu???
-
Mustang1
#1172 Re: Dino Merlin 2011
Nisu Hrvati izabrali predstavnika ali zar neko sumnja da nece bit Zak Hudni 
- plain vanilla
#1173 Re: Dino Merlin 2011
U subotu je Daria imala najvise glasova, sto ne znaci nista, ovisi kome ce otici Zigini glasoviBubalo1 wrote:Nisu Hrvati izabrali predstavnika ali zar neko sumnja da nece bit Zak Hudni
- burek_in_space
#1174 Re: Dino Merlin 2011
Ja bih onog Morzha tuk'o i dan i noc kad ga vidim na shta lichi.
- plain vanilla
#1175 Re: Dino Merlin 2011
koga bolan?burek_in_space wrote:Ja bih onog Morzha tuk'o i dan i noc kad ga vidim na shta lichi.