Vidi sto se nalaze uvrijedjene tastine egomanijaka koji misle da su pokupili svu pamet ovog svijeta pametujuci i supljirajuci po forumima,zaboga,pa padaju tako nisko da ne prezaju ni od uvreda kad im dirnes u svekoliku pamet bezazlenom salom.I ne cudi me sto si se ti,od sviju,nasao u tome ali da je zalosna takva reakcija-zalosna je...Jos ono sebi nalazi za pravo da pametuje sta ko da radi sa nekih '50 maraka mjesecno koje prokockamo(sic!)'....1gorstak wrote:To kod tebe postaje ozbiljan problem ...Co0l wrote:De kad ste tako pametni svi i sve znate sta ce bit pomozite meni sta da stavim na kladionici danas,ev obecavam da cu podijelit pare ako dobijem s onim ko mi pomogne
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ovisnost_o ... sre%C4%87u
50 maraka mjesecno (koliko vecina vas koji kockate mjesecno potrosite na kladionice) puno znaci svakom od ove djece po BiH koja pokusava studirati na nikakvom budzetu. Pomozi nekom od njih sa kirijom/hranom/prevozom umjesto sto se kreveljis po forumu sa glupim komentarima.
O Vase Visocanstvo oprostite nama smrtnicima sto postojimo i sto Vas uznemiravamo na ovo suncano nedjeljno popodne svojim 'kreveljenjima po forumima (koji su,inace,mjesta na kojima se sve osim smrtne ozbiljnosti glavom placa) sa glupim komentarima.Za razliku od Vasih iz kojih frca mudrost na sve strane,toliko da se mora smanjit rezolucija na monitoru da ne bi doslo do kocenja i pada sistema od silne invazije mudrosti.Sreca pa mi je internet provider prebacio limit na flat inace bi moro dodatno placat svaki mjesec potrosnju jer svaka tvoja ne da zlata vrijedi nego vrijedi ko milijardu nasih smrtnickih.
Ohladi malo covjece.Niko se tebi licno nije obracao da trazi tvoj komentar pogotovo ne takav iz kojeg kipti nekakva gorcina na sve strane,sta se palis i trzas na svaki pokret etiketirajuci tako jadno ljude koji ti nikad nisu ruznu rijec uputili,ccccc.Cir ces dobit od silne gorcine il sta gore,ne do Bog....A steta bi bila za bh forumsku zajednicu da ostane bez takog sjajnog uma,nenadoknadiva!