BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Pasha.car.aga
#1151 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jeli ima neko link, gdje da skinem utakmicu, s obzirom da nisam bio u mogucnosti je gledati?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
-
Dead Man Walking
#1152 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nisam mislio da ga lomi jarane, nego da mu se na ledja natovari, a ne da mu okrece pakash i ostavlja 2 metra prostora da osuta.jutarnji wrote:Da ga satare u 16?Dead Man Walking wrote: Treba reci da krivica za gol nije 100% njegova nego i Spahina koji je Marici okreno pakshu umjesto da ga satare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niko nije kriv, lopta se slucajno odbila, frajer je sastavio odokativno i jbg. Neka mu sad ponove istu situaciju 100
puta, napucace je u Nemilu.
- zimzelen
#1153 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Slazem se.Najtuznije sto ti nemas novinara da to pita Papeta, bar zarad nas publike/gledalaca. Spaho se izgubio, ne zna sta bi pitao Spahica, Lulica, a onaj Suko upropastio razgovor sa Susicem i Vedadom.shalla wrote:Samo da priupitam ima li ijedna osoba na forumu koja shvata pozivanje (haj to i nekako, nek bude motiv igracima iz domace lige) i ubacivanje Maletica kao prve izmjene???
Pa jbt lik je jednom Bartolovicu bio rezerva, ne kontam fakat. I sto je najtuznije, 3-4 puta ga super izbacise po strani i on svaki put centrira kao 5-godisnjak...
I druga stvar, jel Pape zna da se izmjena smije izvrsiti PRIJE 70-e minute? Ovo me nervira vec dugo, znam da sam istu stvar napisao poslije jedne od proteklih tekmi. Pa jbm mater iz aviona se vidi da ti treba svjeza krv al jok, dozvoljeno mijenjati tek u zadnjih 20 minuta...
Al eto, vecerasnji rezultat (hvala dragom Bogu na njemu) prikriva neke stvari koje se po meni itekako trebaju doraditi ako zelimo plasman na EP. Sreca pa se ima vremena 2,5 mjeseca do sljedece tekme da se igra jos poslozi, vraca se i Sejo (gdje ga staviti? ja bih ga volio vidjeti na mjestu medunjania, to je igrao par puta u hoffu) tako da mislim da imamo dobre sanse... Samo ne potpadati euforiji, uvijek se moze bolje
Ne znam ima li obraza Susic sada izbaciti Lulica i vratiti Salihovica, kad je covjek pokazao klasu. Mislim da ce naredne sezone, ako ovakonastavi sigurno u Englesku. On je nas Bale!
-
north
#1154 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
E fala qrcu više, pa stvarno....
ono što je osim pobjede za mene jedan veliki napredak, a koji do sada nismo imali je preokret kada gubimo, koliko se sjećam prvi put u istoriji repke da nakon 0-1 dobijemo tekmu i to protiv repke koju koliko god mi ismijavali i potcjenjivali nije baš mačiji kašalj, jebi ga, oni još dosta bolje od nas kotiraju u svijetu i za sada je to fakat.
Ne bih se složio da smo loše odigrali, ok nije sad bilo za uživanje, ali ljudi moji, već su mnogi pisali, 65-35% posjed lopte, 11-0 korneri, 16-6 ili koliko već udarci na gol.... itd...pa haloooo, pa to je ljudi apsolutna dominacija koju često nismo imali ni protiv lošijih ekipa.....
Svi nešto pričaju Rumuni veze nemaju, ok, možda nisu toliko jaki koliko su nekad bili, ali valjda smo se i mi nešto pitali pa su večeras bili toliko loši....Karakter koji smo pokazali u drugom poluvremenu, fizička snaga i ostalo je nešto što nisam siguran da smo do sada imali, i svi ćiroljupci koji pljujete papeta prihvatite da je to tako....
Ja sam i do večeras vjerovao Papetu, a nakon večerašnje tekme želim da mu vjerujem još više, i ono kad je rekao da u svojih 20 godina fudbalske karijere se nikad nije osjećao sretnim kao večeras, je za mene bilo emotivno, a na njegovom licu se moglo vidjeti da ne sere i da govori iz srca
Što se tiče igrača, da se puno ne ponavljamo, Lulić je bio ko na drogama, kapa do poda majstore, ali i svim ostalim
Na kraju, sve je rekao kapiten, također uz emocije, sada su na potezu ljudi iz saveza, neka pogledaju ovu radost večeras i neka paze šta će shodno tome uraditi za naš fudbal.....
Nada u bolji bh fudbal se večeras ponovo vratilla i zato čestitke selektoru i svim igračima
Ne bih se složio da smo loše odigrali, ok nije sad bilo za uživanje, ali ljudi moji, već su mnogi pisali, 65-35% posjed lopte, 11-0 korneri, 16-6 ili koliko već udarci na gol.... itd...pa haloooo, pa to je ljudi apsolutna dominacija koju često nismo imali ni protiv lošijih ekipa.....
Svi nešto pričaju Rumuni veze nemaju, ok, možda nisu toliko jaki koliko su nekad bili, ali valjda smo se i mi nešto pitali pa su večeras bili toliko loši....Karakter koji smo pokazali u drugom poluvremenu, fizička snaga i ostalo je nešto što nisam siguran da smo do sada imali, i svi ćiroljupci koji pljujete papeta prihvatite da je to tako....
Ja sam i do večeras vjerovao Papetu, a nakon večerašnje tekme želim da mu vjerujem još više, i ono kad je rekao da u svojih 20 godina fudbalske karijere se nikad nije osjećao sretnim kao večeras, je za mene bilo emotivno, a na njegovom licu se moglo vidjeti da ne sere i da govori iz srca
Što se tiče igrača, da se puno ne ponavljamo, Lulić je bio ko na drogama, kapa do poda majstore, ali i svim ostalim
Na kraju, sve je rekao kapiten, također uz emocije, sada su na potezu ljudi iz saveza, neka pogledaju ovu radost večeras i neka paze šta će shodno tome uraditi za naš fudbal.....
Nada u bolji bh fudbal se večeras ponovo vratilla i zato čestitke selektoru i svim igračima
-
kotace
#1155 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Safetomrzci ,fuuuuuuuuj.
SAFETE kralju,sahu,kingu,predsjednice
SAFETE kralju,sahu,kingu,predsjednice
- dingosp0
#1156 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
todd_smith wrote:Nevjerovatno kakav smo mi narod...
1-0 za Rumuniju, slusam oko sebe "jesu smotani nasi...ne znaju...gledaj ovog Pjanica, nista on ne zna...kakav Dzeko, bez glave one gola ne bi znao zabiti, smotan...Ibisevic, ma sta ce ono jadna mu majka...Misimovic, ne zna on nista, misli da je tehnicar...vidi bjeze od lopte fujj,fujj"
1-1, "ma nista i ovo je sreca, ako ostane rezultat ovako dobro su prosli
2-1 toooo super, gledaj Pjanica rodila ga majka, nevjerovatan talenat, si vidio Dzeko nista ne radi i na kraju zabije, to je covjece igrac
uglavnom...ovako ide i nesto po forumu ovdje, nas mentalitet jbg ga
sve u svemu, uzasno su igrali veceras, imamo nevjerovatan talenat u timu, ali Susic nije dovoljno dobar selektor za ovu ekipu, vidi se da nisi motivisani...covjek igra Medunjanina u odbrani, prije nego sto je izasao, sa Spahicem u odbrani bio
Lulic je zaradio startnu poziciju veceras...i to jedini igrac koji podsjecao na Salihovica po tome sto gine u dresu BiH
Pjanic...jedan, jedini igrac koji je od sva 22 igraca na terenu imao neku viziju/ideju za igrom...vidi se da je 1000 puta vise nadaren fudbalskim znanjem nego bilo ko drugi u nasem timu...sad to sto mu nije poslo za rukom par puta, jeb ga ali opet bitno je da ima neku ideju a ne samo gore,dole pa nabijes pa kome legne
Dzeko..umoran, jebga igra u Man Citiju svaka 2-3 dana, tako da i ne mozes nesto lose reci
i jos uvijek mi nije jasno zasto Muslimovic dobije maximum 10 minuta igre? cim je usao odmah se borio za loptom,prkosi...podsjeca me na nasu verziju Inzagija...covjek najmanje jedno poluvrijeme treba odigrati
Sve u svemu, ne govorim da treba negativno gledati...ali mora se malo realisticno analizirati, dobili smo ali jedva...da smo igrali protiv malo jace ekipe ili cak da je Rumunija podigla tempo zavrsilo bi se 1-0 ili vise...
i dalje mislim da je jedini trener za nas Vaha, mada znam da su sanse u vezi toga vrlo,vrlo male, on je takav trener koji bi Pjanica,Lulica i jos 2-3 digao na veci nivo

Posjed Lopte
BH 65% - 35% Ruminija
-
rufas
#1157 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sta ce mi kaput,zima je gotov proslaudrch wrote:Ja tebi preporučujem da se uhvatiš kaputa i pravac Barselona ili Real, a može i M. City..rufas wrote:Kako vas vise nije stid![]()
Da je ostalo O:1 ovde bi se ispisalo 20ak stranica plus,na pljuvanje i omalozavanje repke i trenera nam,a da ne pisem o savezu itd.
Ovako pobijedili smo(jedva) i sve je ok![]()
Ibisevica pogodila lopta u glavu,dzeko drugi ugurao sa gol crte.
Pjanic izvodi slobodne udarce,vjerovatno da pokloni loptu navijacima.
Da smo izgubili ,ne bih se ni javio,pomislio bih nema se motiva i gotovo.
Mogli smo ih ubiti sa krila,ali svaki put traljavo.
Hoce ljudine kroz sredinu,gdje je ciganija bila najjaca,a to je trener kriv,za prvo poluvrijeme.
Bez obzira na gol,ja bih ibisu preporucio biciklizam,tu bi imao vise uspjeha.
Ako ces kritikovat samo kada gubimo,od repke nema nista.
Dzaba nam sve,i da budemo drugi,baraz necemo proc,sudije i njihove gazde nam nisu naklonjeni,da ga jebes.
A,prvo mjseto nam davno izmaklo,i da smo bili malo ozbiljniji bili bi vec sada na drugom
Igra nam je i dalje ko kurton,napalimo se,navlacimo se kao neki favoriti,a na kraju puknemo.
Sada ce igraci otici na "popravak" da se malo opuste,hebo te kao da smo prvi u grupi,a jednoj albaniji se gleda u ledja.
Dirljivo.
Nema sta
Šteta je da tvoj neviđeni talenat propada u ovim balkanskim zabitima..
Jedino da kupim koje paklo zvakacih guma,to sada svi veliki treneri zvacu
A,mogu pitati papeta da mi proda onaj svoj,vidjeh,haman mu je tijesan,pa niti jedne preporuke ili gestikulacije igracima nije uputio tokom utakmice.
Ciro je razvaljivao ovakve pacere po 7:0
Barem na domacem terenu.
A,sto li,kako
- BegA_
#1158 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
dingosp0 wrote:todd_smith wrote:Nevjerovatno kakav smo mi narod...
1-0 za Rumuniju, slusam oko sebe "jesu smotani nasi...ne znaju...gledaj ovog Pjanica, nista on ne zna...kakav Dzeko, bez glave one gola ne bi znao zabiti, smotan...Ibisevic, ma sta ce ono jadna mu majka...Misimovic, ne zna on nista, misli da je tehnicar...vidi bjeze od lopte fujj,fujj"
2-1 toooo super, gledaj Pjanica rodila ga majka, nevjerovatan talenat, si vidio Dzeko nista ne radi i na kraju zabije, to je covjece igrac
sve u svemu, uzasno su igrali veceras, imamo nevjerovatan talenat u timu, ali Susic nije dovoljno dobar selektor za ovu ekipu, vidi se da nisi motivisani...covjek igra Medunjanina u odbrani, prije nego sto je izasao, sa Spahicem u odbrani bio
Lulic je zaradio startnu poziciju veceras...i to jedini igrac koji podsjecao na Salihovica po tome sto gine u dresu BiH
Pjanic...jedan, jedini igrac koji je od sva 22 igraca na terenu imao neku viziju/ideju za igrom...vidi se da je 1000 puta vise nadaren fudbalskim znanjem nego bilo ko drugi u nasem timu...sad to sto mu nije poslo za rukom par puta, jeb ga ali opet bitno je da ima neku ideju a ne samo gore,dole pa nabijes pa kome legne
Dzeko..umoran, jebga igra u Man Citiju svaka 2-3 dana, tako da i ne mozes nesto lose reci
i jos uvijek mi nije jasno zasto Muslimovic dobije maximum 10 minuta igre? cim je usao odmah se borio za loptom,prkosi...podsjeca me na nasu verziju Inzagija...covjek najmanje jedno poluvrijeme treba odigrati
Sve u svemu, ne govorim da treba negativno gledati...ali mora se malo realisticno analizirati, dobili smo ali jedva...da smo igrali protiv malo jace ekipe ili cak da je Rumunija podigla tempo zavrsilo bi se 1-0 ili vise...
i dalje mislim da je jedini trener za nas Vaha, mada znam da su sanse u vezi toga vrlo,vrlo male, on je takav trener koji bi Pjanica,Lulica i jos 2-3 digao na veci nivo
Posjed Lopte
BH 65% - 35% Ruminija
Suscu nek' ti se hejtjeri napse k...a
- kamen spoticanja
#1159 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nije se odnosilo na tebe nego na sibicarski mentalitet koji ce kazat hebo pobjede de da prodamo koji cevapŠibicar wrote:Valjda se ovo nije odnosilo na menekamen spoticanja wrote: koji ba teren i igra po zemlji...ovde je pritisak bio kljucan...a onakav pritisak na kosevu ne bi mogli napraviti sve da nas bude pola miliona na tribinama![]()
al jok...smeta sibicaru sto nije prodavao cevape danas...pa nije vazna pobjeda...vazno je da on hoce dobar terenali ako jeste,onda da ti odgovorim,ja ni pomislio nisam da bi se npr. trebalo igrati u Sarajevu,već da bi se trebalo uraditi nešto po pitanju travnjaka,koji je,složio se ti ili ne,katastrofa.A ruku na srce ni u Sarajevu nije puno bolje.
pa ce onda ovakvoj jednoj igri i ovako sjajnoj atmosferi i pobjedi naci zamjerku u grbavom terenu...
a teren jeste sranje...i sranje je zbog strucnjaka iz saveza koji onomad kad smo nasli pare za zamjenu terena kazao da je teren dobar i da treba promjeniti 5% povrsine...i zbog prvog kola nase jadne lige koje se igralo u snijegu i blatu do koljena
- quasar
#1160 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001481042448
Evo covjeka utakmice. Evo sad prevrcem sta je sve pocinio, pa mi sve nekako nadrealno.
Dobro je, dobro je, ali treba malo spustiti loptu. Nece biti lako u revansu, mozda caki poraz treba ukalkulisati, ali bez obzira, mislim da su oni ukakili kvalifikacije i da ce sad samo gledati koga jos mogu sa sobom povuci. Imace motiv protiv nas, a treba se paziti i namjernih povreda.
Evo covjeka utakmice. Evo sad prevrcem sta je sve pocinio, pa mi sve nekako nadrealno.
Dobro je, dobro je, ali treba malo spustiti loptu. Nece biti lako u revansu, mozda caki poraz treba ukalkulisati, ali bez obzira, mislim da su oni ukakili kvalifikacije i da ce sad samo gledati koga jos mogu sa sobom povuci. Imace motiv protiv nas, a treba se paziti i namjernih povreda.
-
internazionale
#1161 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
malo ti namiksa svegakamen spoticanja wrote: koji ba teren i igra po zemlji...ovde je pritisak bio kljucan...a onakav pritisak na kosevu ne bi mogli napraviti sve da nas bude pola miliona na tribinama![]()
al jok...smeta sibicaru sto nije prodavao cevape danas...pa nije vazna pobjeda...vazno je da on hoce dobar teren
ova ekipa pokušava igrati
druga je stvar što ti kontaš da se na "galamu" može stalno dobijati
- shalla
#1162 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jebo mater da je kako izmajmunisati da se suspenduje savez, klubovi al da reprezentacija nastavi igrati
Meni je jako tesko zamisliti situaciju da nam drzavni tim ne igra, plakao bih od muke. Pa nista u ovoj drzavi ne animira ljude vise od utakmice reprezentacije
Meni je jako tesko zamisliti situaciju da nam drzavni tim ne igra, plakao bih od muke. Pa nista u ovoj drzavi ne animira ljude vise od utakmice reprezentacije
- Šibicar
#1163 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pretpostavio sam da nisi mislio na mene,ali i ja sam pričao o lošem terenu,pa zato.Pa upravo ti stručnjaci su i problem,dok namire sebe,pa svoju bližu rodbinu,pa onda i dalju,dodju do zaključka da treba promijeniti 5% terena.kamen spoticanja wrote:nije se odnosilo na tebe nego na sibicarski mentalitet koji ce kazat hebo pobjede de da prodamo koji cevapŠibicar wrote:Valjda se ovo nije odnosilo na menekamen spoticanja wrote: koji ba teren i igra po zemlji...ovde je pritisak bio kljucan...a onakav pritisak na kosevu ne bi mogli napraviti sve da nas bude pola miliona na tribinama![]()
al jok...smeta sibicaru sto nije prodavao cevape danas...pa nije vazna pobjeda...vazno je da on hoce dobar terenali ako jeste,onda da ti odgovorim,ja ni pomislio nisam da bi se npr. trebalo igrati u Sarajevu,već da bi se trebalo uraditi nešto po pitanju travnjaka,koji je,složio se ti ili ne,katastrofa.A ruku na srce ni u Sarajevu nije puno bolje.
![]()
pa ce onda ovakvoj jednoj igri i ovako sjajnoj atmosferi i pobjedi naci zamjerku u grbavom terenu...
a teren jeste sranje...i sranje je zbog strucnjaka iz saveza koji onomad kad smo nasli pare za zamjenu terena kazao da je teren dobar i da treba promjeniti 5% povrsine...i zbog prvog kola nase jadne lige koje se igralo u snijegu i blatu do koljena...
- burek_in_space
#1164 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jedno drugarsko pitanje, jer te ne smatram zlonamjernim ni najmanje - je li ti vidish neki napredak u nashoj igri otkako je Safet preuzeo selektorsku poziciju?!shalla wrote:Samo da priupitam ima li ijedna osoba na forumu koja shvata pozivanje (haj to i nekako, nek bude motiv igracima iz domace lige) i ubacivanje Maletica kao prve izmjene???
Pa jbt lik je jednom Bartolovicu bio rezerva, ne kontam fakat. I sto je najtuznije, 3-4 puta ga super izbacise po strani i on svaki put centrira kao 5-godisnjak...
I druga stvar, jel Pape zna da se izmjena smije izvrsiti PRIJE 70-e minute? Ovo me nervira vec dugo, znam da sam istu stvar napisao poslije jedne od proteklih tekmi. Pa jbm mater iz aviona se vidi da ti treba svjeza krv al jok, dozvoljeno mijenjati tek u zadnjih 20 minuta...
Al eto, vecerasnji rezultat (hvala dragom Bogu na njemu) prikriva neke stvari koje se po meni itekako trebaju doraditi ako zelimo plasman na EP. Sreca pa se ima vremena 2,5 mjeseca do sljedece tekme da se igra jos poslozi, vraca se i Sejo (gdje ga staviti? ja bih ga volio vidjeti na mjestu medunjania, to je igrao par puta u hoffu) tako da mislim da imamo dobre sanse... Samo ne potpadati euforiji, uvijek se moze bolje
Samo kratak odgovor sa da ili ne, pa cu te upitati josh neshto.
- atmel
#1165 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
rufas wrote:Jedino vidjeh bas taj prelijep potez misimovica(i jos bolju odbranu golmana), ostalo sve odbijanci i karanbol igra.-danTe- wrote:procitaj post od @LSD-a(stranica prije)...cinjenice...rufas wrote:
Cinjenica je i to da smo jos uvijek cetvrti na tabeli,mislite da je lahko dobiti nekoga,samo zato ako imate dzeku.
Voleo bih i ja da se napokon negdje kvalificiramo,cak vise nego da dobijem jednu platu,ali tesko brate.
Nismo uigrani,stalno se trener mijenja,i svako forsira svoje igrace.
Zasto stilic ne dobija makar minute,zasto muslimovic ne pocinje utakmicu,zasto je ibro sada na klupi.
Odkuda najednom opet maletic.
Jos smo u igri,i to je dobro![]()
Djekna jos nije umrla,a kad ce ne zna se .
Pročitan si care, ajd sad spavat.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1166 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kao sto sam ja bio kada je ciro bio trenershalla wrote:Sad ocekuj 94 posta u kojima ces biti okarakterisan kao neznalica i izdajniktodd_smith wrote:Nevjerovatno kakav smo mi narod...
i dalje mislim da je jedini trener za nas Vaha, mada znam da su sanse u vezi toga vrlo,vrlo male, on je takav trener koji bi Pjanica,Lulica i jos 2-3 digao na veci nivo![]()
- Obuca9
#1167 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
shalla wrote:Jebo mater da je kako izmajmunisati da se suspenduje savez, klubovi al da reprezentacija nastavi igrati![]()
Drug, ne zajebaji
- burek_in_space
#1168 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
@todd_smith nije antipatriota, jednostavno ne shvata da ovo nije Manchester United, nego BiH, ekipa koja se godishnje sastavi 20-30 dana u vrh glave, gdje se vodi rachuna hoce li ekonom biti balija, chetnik ili ustasha, gdje se postavlja pitanje ko ce se vishe namiriti od dnevnica, iako mu nije mjesto ne na tribinama nego u hemisferi uopshte gdje se nalaze ovi momci, i josh hejbet pitanja koja Pape za sada znalachki rjeshava u hodu, ali jebe se za to svim toddovima. 
- Koshpa
#1169 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Lulic = Bale

-
BaileyS
#1170 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nije izdajica ali //todd_smith nema veze sa zivotom kao ni ti.shalla wrote:Sad ocekuj 94 posta u kojima ces biti okarakterisan kao neznalica i izdajnik![]()
Citam vam komentare pa se pitam gdje ste vi prije pratili BiH, reprezentaciju koja do juce ni sa Estonijom nije uspijevala izvuci 50% posjeda lopte.
Ti pricas za Maletica, on vjerovatno nije igrac za reprezentacije ali ako si pratio utakmicu morao si primjetiti da sa Pjanicem i Mujdzom za 70' min nismo uspjeli napraviti ni jedan prodor po toj desnoj strani. To je razlog sto je Pape probao sa Darkom a nije Papetova greska smo mi nemamo desnog krila da valja. Ili mozda ti i //todd znate nekog za kog niko od nas ne zna?
Uglavnom nisam ni ja potpuno zadovoljan, popravili smo igru i raniju boljku da su i najslabije ekipe imale jaci posjed lopte od nas. Problem ove Papetove ekipe je da tesko dolazi u sanse ali ako ovo danas poredim sa svim sto smo imali prije onda moram biti prezadovoljan.
-
romanovero
#1171 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
neka ga je ubacio,prvo da osvjezi odbranu(mada smo prejaki pa je i Maletic jurisao po krilushalla wrote:Samo da priupitam ima li ijedna osoba na forumu koja shvata pozivanje (haj to i nekako, nek bude motiv igracima iz domace lige) i ubacivanje Maletica kao prve izmjene???
- burek_in_space
#1172 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
I na kraju, u ponoc je prestalo moje "sljepilo" na sve uvrede kojima ste se medjusobno chastili!
Necu se vracati unazad i ischitavati 20 i kusur stranica, ali od ovog trenutka ce sve shto je mimo pravila foruma biti strogo sankcionisano.
Necu se vracati unazad i ischitavati 20 i kusur stranica, ali od ovog trenutka ce sve shto je mimo pravila foruma biti strogo sankcionisano.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1173 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mozel neko naci posjed lopte protiv estonije, armenije, belgije, turske i spanije u zenici?
-
mariannealen
#1174 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Zasto nema slike iz 60 minute i bakljade na sjeveru,zasto nema kad je murija uletila na sjever i pocela guzvarija,a iskreno nisam vidio ni jedan go sto su nasi dali jer sam se slomio pored Sefe,kako god smo igrali dobili smo.
- shalla
#1175 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jucer sam sjedio i pricao sa njim i Mujdzom 15-ak minuta. Ne mozes vjerovati koliko su ti momci "normalni", na mjestu (kao i svi ostali). Koliko su "rega" momci pokazali su tako sto su mi se obojica sjetili imena (upoznali se prije pola godine kod mene na poslu). Pretuzno je to sto ce politika i licni interesi uskratiti ovim momcima da se bore na svoj nacin za svoju zemljuquasar wrote:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001481042448