0:0
1:0
0:1
1:1 (utakmica sezone)
3:1 (FA Kup protiv 8-ligasa...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To je stil igre Mancinija, a ne Mourinha.drndalo wrote:Ko spomenu Murinja ??? Bas bi te utakmice bilo zadovoljstvo gledati...
Ne znam baš, ekipa koju vodi Mourinho ima prosjek od 2,38 golova po utakmici u prvenstvu i Ligi prvaka.drndalo wrote:Bogami nije ni on daleko... A Mancinija ni ne spominjem, jos od vremena kad je bio fudbaler...
Jedino sto bih priznao Murinju, je da bi on sebe kao "Upravnika" znao mnogo bolje postaviti, da se zna ko je sef...
dzeko je bio jedan od boljih, to sam i ja vec ranije rekao...nek neki pogledaju malo kako je juce wolsburg igrao, cak i bez misketa ljudi vezu na terenu, stvaraju prilike...ovi veznjaci sitija muce se da pređu centar, a o stvaranju prilika da ne pricamo.drmadzija wrote:Najjace su mi analize ovih foteljasa, kako nasih tako i engleskih. Te Dzeko spor, te ne zna, te nece. Ma idite svi u mp3. Siti je jedna obicna cobanska, ho-ruk, ekipa bez vizije, mastovitosti i timskog duha sa lipicanerom na trenerskom mjestu. Pa jedan Keln iz Bundeslige ima uigraniju sredinu terena i brzi prenos lopte sa sredine na krilo pa u sesnesterac. Na to je naviko i Dzeko. Sasvim jednostavna, precizna i elegantna igra gdje svako tacno zna koji mu je zadatak. Nije Dzekino da on ganja igrace haman do svog gola i otima lopte. To je danas radio i zato ga nije bilo u pola kontri koje je Siti imo. Jedine lopte koje do njega dolaze su frljoke iz odbrane koje ni bager ne bi ustopo. Ovom timu treba trener sa vizijom i autoritetom koji ce nametnut disciplinu. Sva ostala nagadzanja su pickin dim.
Da ne trolujemo vise temu, Murinjo je imao i ima rezultate, ali meni ga je cesto u Celziju bilo zanimljivo gledati kao kad Milan vodi 1:0 od 12 minute, pa preostalih 78 minuta... Sto ga Abramovic ne zadrza ? Moje misljenje je jer mu se nije slagao stil sa onim sto je on zelio da vidi, a to bi se i na gledanosti vidjelo... Ali to sam ja...ultima_palabra wrote:Ne znam baš, ekipa koju vodi Mourinho ima prosjek od 2,38 golova po utakmici u prvenstvu i Ligi prvaka.drndalo wrote:Bogami nije ni on daleko... A Mancinija ni ne spominjem, jos od vremena kad je bio fudbaler...
Jedino sto bih priznao Murinju, je da bi on sebe kao "Upravnika" znao mnogo bolje postaviti, da se zna ko je sef...
hz__semir wrote:
![]()
![]()
![]()
Pa smijenio ga je iz tog razloga, ali je njegov pečat toliko jako ostao u Chelseaju da su svi treneri koji su dolazili morali nastaviti sa Mourinhovim stilom igre.drndalo wrote:Da ne trolujemo vise temu, Murinjo je imao i ima rezultate, ali meni ga je cesto u Celziju bilo zanimljivo gledati kao kad Milan vodi 1:0 od 12 minute, pa preostalih 78 minuta... Sto ga Abramovic ne zadrza ? Moje misljenje je jer mu se nije slagao stil sa onim sto je on zelio da vidi, a to bi se i na gledanosti vidjelo... Ali to sam ja...ultima_palabra wrote:Ne znam baš, ekipa koju vodi Mourinho ima prosjek od 2,38 golova po utakmici u prvenstvu i Ligi prvaka.drndalo wrote:Bogami nije ni on daleko... A Mancinija ni ne spominjem, jos od vremena kad je bio fudbaler...
Jel' na ovog Mourinha misliš:drndalo wrote:Ko spomenu Murinja ??? Bas bi te utakmice bilo zadovoljstvo gledati...
Da ne trolujemo vise temu, Murinjo je imao i ima rezultate, ali meni ga je cesto u Celziju bilo zanimljivo gledati kao kad Milan vodi 1:0 od 12 minute, pa preostalih 78 minuta...
Evo i moj post od jucer.
drmadzija wrote:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nited.html
Neke spekulacije o Sitijevom novom treneru u engleskom portalu Dejli Fejl. Sto mi je zapelo u oci je sljedece:
Less well known but just as alarming for Mancini is the whispering campaign against Dzeko, emanating from inside the City dressing room, with some players unimpressed by the £27m striker's qualities in training.
Mancini wanted Dzeko so badly in January that chairman Khaldoon Al-Mubarak personally intervened with the Bosnian's representatives to push the deal over the line.
Yet the centre-forward travels to Stamford Bridge this afternoon still looking for his first Premier League goal and being blamed for sucking some of the power from Carlos Tevez, who is going through his longest drought of the season.
'Dzeko has not impressed the other players in training,' said a well-placed source. 'The word being used to describe his style is "stiff". His first touch isn't considered the greatest either, which is a surprise because that was touted as one of his assets when he joined.'
Mancini knows something has to change.
Znaci, ofrlje prevedeno ovde govore o nekoj "saptajucoj kampanji" u Sitijevoj svlacionici koja je protiv Dzeke. Suigraci nisu impresionirani Dzekinim kvalitetom, govoreci o onome sto on pokazuje na treninzima. Ovo je potvrdio "dobro poznati izvor," kojeg uzgred nisu ni naveli.
Dzeko jos uvjek nije postigao svoj prvi premijerligaski gol. Rijec koja najbolje opisuje njegov stil je "ukocen/ ukocenost." Njegov prvi dodir takodje nije najbolji, sto je iznenadjujuce, jer prije nego sto je dosao u Siti smatrano je da je to jedna od njegovih kvaliteta.
Mancini zna da se nesto treba promjeniti.
By Bob Cass and Joe Bernstein
dokazisplend wrote:ovaj dejl fejl i sarajevski san imaju slicne izvore![]()
i jedni i drugi lupaju za medalju.
al_akhisari wrote:hz__semir wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
dobar, svaka cast
Upravo tako !drmadzija wrote:Najjace su mi analize ovih foteljasa, kako nasih tako i engleskih. Te Dzeko spor, te ne zna, te nece. Ma idite svi u mp3. Siti je jedna obicna cobanska, ho-ruk, ekipa bez vizije, mastovitosti i timskog duha sa lipicanerom na trenerskom mjestu. Pa jedan Keln iz Bundeslige ima uigraniju sredinu terena i brzi prenos lopte sa sredine na krilo pa u sesnesterac. Na to je naviko i Dzeko. Sasvim jednostavna, precizna i elegantna igra gdje svako tacno zna koji mu je zadatak. Nije Dzekino da on ganja igrace haman do svog gola i otima lopte. To je danas radio i zato ga nije bilo u pola kontri koje je Siti imo. Jedine lopte koje do njega dolaze su frljoke iz odbrane koje ni bager ne bi ustopo. Ovom timu treba trener sa vizijom i autoritetom koji ce nametnut disciplinu. Sva ostala nagadzanja su pickin dim.
Kako nije.memlija wrote:Na stranu Baloteli, Edin glumi nešto što on u stvari nije..kontaš...