U McDonaldsu bi za te pare mogao pojesti menu dobarhz__semir wrote:Ne znam ja gdje ti jedes cevape, ali ja za 7 KM pojedem odlicne cevape, u cijeli somun, s jogurtom i vise luka i jos mi ostane love da u granapu uzmem malu Coca-Colu i zvake505sCrtom wrote:@mayab:
Koliko je porcija cevapa. 7KM.
Mc Donalds u Sarajevu?!
-
sarajevsko_pivo
#1151 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
- jedaneska
#1152 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
nece valjda ovi amerikanci na mjesecu prije otvoriti nego u sarajevu

- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#1153 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
sarajevsko_pivo wrote:U McDonaldsu bi za te pare mogao pojesti menu dobarhz__semir wrote:Ne znam ja gdje ti jedes cevape, ali ja za 7 KM pojedem odlicne cevape, u cijeli somun, s jogurtom i vise luka i jos mi ostane love da u granapu uzmem malu Coca-Colu i zvake505sCrtom wrote:@mayab:
zar se i papir jede u mcD ???
-
sarajevsko_pivo
#1154 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Ja sam cuo da ce ovo biti kafic, a ne McD.manki wrote:A sad da se vratimo u realnost.... Slikano prije par sati, Admiral, Titova:
Unutra je btw sve uveliko porušeno i poravnano, i gabariti mi djeluju McDonalds-ovski.
- johntra
#1155 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
loše si čuo... 
- Obuca9
#1156 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Dobar, ako gledaš na papiru, pa ono što oni zovu Big stvarno smatraš nečim velikim.sarajevsko_pivo wrote:U McDonaldsu bi za te pare mogao pojesti menu dobarhz__semir wrote:Ne znam ja gdje ti jedes cevape, ali ja za 7 KM pojedem odlicne cevape, u cijeli somun, s jogurtom i vise luka i jos mi ostane love da u granapu uzmem malu Coca-Colu i zvake505sCrtom wrote:@mayab:
-
samo_ovaj_put
#1157 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
hz__semir wrote:Ne znam ja gdje ti jedes cevape, ali ja za 7 KM pojedem odlicne cevape, u cijeli somun, s jogurtom i vise luka i jos mi ostane love da u granapu uzmem malu Coca-Colu i zvake505sCrtom wrote:@mayab:
gdje to,gdje to
- GAU8
#1158 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
polako pomjeramo datum 
ja navijam da bude 3. Juli.
ja navijam da bude 3. Juli.
-
Gospoda Ministarka
#1159 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
[semir_hz"]Ne znam ja gdje ti jedes cevape, ali ja za 7 KM pojedem odlicne cevape, u cijeli somun, s jogurtom i vise luka i jos mi ostane love da u granapu uzmem malu Coca-Colu i zvake
[/quote]
I mene zanima gdje to imaju tako jeftini cevapi, jer najjeftinije sto ima to je Specijal i to 5 KM, jogurt 1 KM...
I mene zanima gdje to imaju tako jeftini cevapi, jer najjeftinije sto ima to je Specijal i to 5 KM, jogurt 1 KM...
- mrtva kokoš
#1160 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
ja juce u vogosci vidio 4 KMGospoda Ministarka wrote:I mene zanima gdje to imaju tako jeftini cevapi, jer najjeftinije sto ima to je Specijal i to 5 KM, jogurt 1 KM...
- alica.k
#1161 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
zavisi kako gdje, u egiptu je big mac veci nego tri u hrvatskoj :S a coca cola ima samo od litar i to im je kao medium haha. small je 0.75 al nisu imali. necu ni da mislim L kolika jehz__semir wrote:Dobar, ako gledaš na papiru, pa ono što oni zovu Big stvarno smatraš nečim velikim.
- jedaneska
#1162 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
BigMac mora svugdje biti isti, možda si mislila na Double BigMacalica.k wrote:zavisi kako gdje, u egiptu je big mac veci nego tri u hrvatskoj :S a coca cola ima samo od litar i to im je kao medium haha. small je 0.75 al nisu imali. necu ni da mislim L kolika jehz__semir wrote:Dobar, ako gledaš na papiru, pa ono što oni zovu Big stvarno smatraš nečim velikim.

-
Hariis_11
#1163 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Better Man wrote:Prema Mcdonaldsu sam ravnodušan, jer je obično smeće od hrane, kao i ovi naši što prave hamburgere i slično. Ali svako ima pravo da jede šta voli, pa bio to i otrov iz McDonaldasa ili otrov od ovih naših hamburegdžija. Ja bih više volio da se u Sarajevu konačno otvori jedan svjetski cd shop sa najnovijim muzičkim izdanjima i naravno starim izdanjima svjetske muzičke scene, kao i koncertna i dokumentarna izdanja svjetske muzičke scene na dvd, blu ray izdanjima i naravno dvd i blu ray filmovi svjetske produkcije. Dakle objavi se novi album npr. RHCP i mogu ga istog trenutka kupiti u Sarajevu ili neki film se objavi na dvd-u i blu rayu i možeš ga odmah kupiti u Sarajevu.
UPRAVO TAKO , ti si kralj, hitno nam treba tako nesto.
ali ipak, jeste da je smece i kod nas i u McD, ali ipak u McD-u sve bude lijepo napravljeno za razliku od nasih hamburgera sto cure itd.
- Jack Be Nimble
#1164 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
Better Man wrote:Prema Mcdonaldsu sam ravnodušan, jer je obično smeće od hrane, kao i ovi naši što prave hamburgere i slično. Ali svako ima pravo da jede šta voli, pa bio to i otrov iz McDonaldasa ili otrov od ovih naših hamburegdžija. Ja bih više volio da se u Sarajevu konačno otvori jedan svjetski cd shop sa najnovijim muzičkim izdanjima i naravno starim izdanjima svjetske muzičke scene, kao i koncertna i dokumentarna izdanja svjetske muzičke scene na dvd, blu ray izdanjima i naravno dvd i blu ray filmovi svjetske produkcije. Dakle objavi se novi album npr. RHCP i mogu ga istog trenutka kupiti u Sarajevu ili neki film se objavi na dvd-u i blu rayu i možeš ga odmah kupiti u Sarajevu.
Danas je 2011 a ne 91 ili 2001. Na internetu mozes to sve naci.
-
ig78sa
#1165 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
A mozda neko zeli imati nesto u kolekciji,ili kupiti cd,dvd,blu ray,onoga koga slusa,cijeni kao muzicara i slicno.Jack Be Nimble wrote:Better Man wrote:Prema Mcdonaldsu sam ravnodušan, jer je obično smeće od hrane, kao i ovi naši što prave hamburgere i slično. Ali svako ima pravo da jede šta voli, pa bio to i otrov iz McDonaldasa ili otrov od ovih naših hamburegdžija. Ja bih više volio da se u Sarajevu konačno otvori jedan svjetski cd shop sa najnovijim muzičkim izdanjima i naravno starim izdanjima svjetske muzičke scene, kao i koncertna i dokumentarna izdanja svjetske muzičke scene na dvd, blu ray izdanjima i naravno dvd i blu ray filmovi svjetske produkcije. Dakle objavi se novi album npr. RHCP i mogu ga istog trenutka kupiti u Sarajevu ili neki film se objavi na dvd-u i blu rayu i možeš ga odmah kupiti u Sarajevu.
Danas je 2011 a ne 91 ili 2001. Na internetu mozes to sve naci.
A za to nema pravo mjesto u Sarajevu.
- mrtva kokoš
#1166 Re: McDonalds useljava u Napretkovu palaču?!
slazem se, danas pojedes hamburger u McD i sutra se po njaske...ig78sa wrote:A mozda neko zeli imati nesto u kolekciji,ili kupiti cd,dvd,blu ray,onoga koga slusa,cijeni kao muzicara i slicno.Jack Be Nimble wrote:Better Man wrote:Prema Mcdonaldsu sam ravnodušan, jer je obično smeće od hrane, kao i ovi naši što prave hamburgere i slično. Ali svako ima pravo da jede šta voli, pa bio to i otrov iz McDonaldasa ili otrov od ovih naših hamburegdžija. Ja bih više volio da se u Sarajevu konačno otvori jedan svjetski cd shop sa najnovijim muzičkim izdanjima i naravno starim izdanjima svjetske muzičke scene, kao i koncertna i dokumentarna izdanja svjetske muzičke scene na dvd, blu ray izdanjima i naravno dvd i blu ray filmovi svjetske produkcije. Dakle objavi se novi album npr. RHCP i mogu ga istog trenutka kupiti u Sarajevu ili neki film se objavi na dvd-u i blu rayu i možeš ga odmah kupiti u Sarajevu.
Danas je 2011 a ne 91 ili 2001. Na internetu mozes to sve naci.![]()
A za to nema pravo mjesto u Sarajevu.
ovako kupis cd, dvd, blu ray i imas citav zivot
- Jack Be Nimble
#1167 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Pa moze uzeti sa interneta cd/dvd/blue ray itd. Meni McD i velike kuce cd/dvd/blue ray shopa su na istoj liniji. Jedno i drugo je lose.
- alica.k
#1168 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
nisam mislila na double, stvarno je troduplo veci u egiptu. znam jer smo se bas cudili tome...jedaneska wrote:BigMac mora svugdje biti isti, možda si mislila na Double BigMacalica.k wrote:zavisi kako gdje, u egiptu je big mac veci nego tri u hrvatskoj :S a coca cola ima samo od litar i to im je kao medium haha. small je 0.75 al nisu imali. necu ni da mislim L kolika jehz__semir wrote:Dobar, ako gledaš na papiru, pa ono što oni zovu Big stvarno smatraš nečim velikim.
i ne veci u visinu nego u sirinu
- Jack Be Nimble
#1169 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Nego ko ce raditi u ovim McD? Bi li nasa mlada raja htjela da to radi? Kineze zaposlati?
- Simply_Red
#1170 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
krenuo ja na sjever drage nam drzave, i pojedem na autobuskoj 5 u pola za 5 KM, prosjecnih cevapa. U Kljucu stanem i pojedem 10 u cijeli, predobrih cevapa i namočenog somuna po mom ukusu, za 3 KM. Neka malo McD nebil se opametili i skontali da nije Venecija da dizu toliko cijene. Mogu i razumijeti one na čaršiji, haman je gore skupa renta, ali nema u gradu ćevabdzinice da su normalne cijene. Haman mi je draze u Lukavicu na krmka otić
- GAU8
#1171 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Sta ti je, ovo je rocket science, kazu obuka traje mjesecimaJack Be Nimble wrote:
Nego ko ce raditi u ovim McD? Bi li nasa mlada raja htjela da to radi? Kineze zaposlati?
-
ig78sa
#1172 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
Bas se vidi da covjek voli svoj posao i uziva u njemuGAU8 wrote:Sta ti je, ovo je rocket science, kazu obuka traje mjesecimaJack Be Nimble wrote:
Fuj.
- VenomousV
#1173 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
jedino od mesa sto sam jela u mcdonald's-u
nikad vise!!
nikad vise!!
-
frngla
#1175 Re: 2 jula prvi Mc Donalds u Sarajevu!
ma odero bi sad ovaj šeherzada menu k'o papak napolitanku