Partizzanka wrote:ama boga mi alice moje su toliko normalne da sam se i ja sama zijanila
skroz tamni teksas ono indigo plavi i nikakvih ali NIKAKVIH karafeka
jedino sto mi malo pobajaju

ali nista previse
Hej, imam riješenje za to!
Kod nas u DM -u ( a vjerovatno i kod vas )imaš one maramice za bojenje koje stavljaš kad pereš farmerke ili obojene stvari. I zaista su super, ja perem zajedno crvene, crne, plave, zelene stvari - i ubacim par maramica, čak perem tako kad kupim novu stvar, maramice pokupe boju onih stvari koje puštaju, a stvari ostanu kao nove
Koristim već mjesecima, i za bijeli veš, pa kad operem veš te maramice budu sive, a veš bijel. Odkako koristim preporodila sam se, uopšte se ne brinem ako nešto slučajno stavim što ne treba
Ove koje ja koristim zovu se Denk mit i koštaju 4 marke, unutra dobiješ 15 kom
"denk mit maramioca tijekom pranja rublja pouzdano oslobađaju boju i skupljaju čestice nečistoće prije nego što se natalože na drugom rublju. Tako se djelotvorno spriječava da rublje tijekom pranja poprimi neželjene boje ili da posivi. Redovna upotreba štiti vaše tkanine i omogućava im da duže ostaju kao nove.
Upotreba: Na uobičajen način staviti rublje u perilicu te dozirati sredstvo za upotrebu rublja. Uz rublje stavite maramice , odabrati željeni program i uključiti perilicu. Iskorištenu maramicu nakon pranja baciti u otpad. "
Mada ja uvijek stavim dvije ili tri za svaki slučaj