Osoba koja radi u opcini/ drzavnoj instituciji, a koja se financira i iz mog dzepa, trebala bi znati 12 rijeci hrvatskog jezika koji je by the way jedan od sluzbenih jezika koji se govore u Bosni i Hercegovini.... Ako ne zna nek si zalijepi negdje ispod pulta pa nek svaki put pogleda koji je to mjesec, ako vec ne zna i nije u stanju da ih nauci...dede merdzane wrote:Komentar nije bio prema tebi licno upucen. Medjutim ovo sad je malo bezobrazno. Zasto bi neko, koliko god godina imao, bio smatran nepismenim zato što ne zna nazive mjeseca na hrvatskom? Ti ih, pošto si haman pismena i puna opceg/opsteg znanja, vjerojatno/vjerovatno znas nabrojati i na makedonskom, madjarskom ili slovenackom jeziku?kockica_kockica wrote: Ja bas ne razumijem ovaj komentar.... pretpostavljam da je problem u tome sto sam ogorcena jer osoba sa gomilom godina nije u stanju razlikovati svibanj i srpanj? Meni je to samo odraz nepismenosti i manjka opceg /opsteg znanja...
Za boldirano sam prvo mislila da je greska u pisanju no kako je na oba mjesta napisano pogresno polako shvacam da nije slucajno nego namjerno pogresno slovo ubaceno... sramota ...
Ja nisam "legenda iz cetrdesetih" dapace puno sam mladja od tih pa znam razliku izmedju ova dva mjeseca...
Inace te mjesece u godini mogu bez problema nabrojati na makedonskom, slovenackom, bosanskom, hrvatskom, srpskom, i na jos barem tri svjetska jezika... Ali to nije tema danasnje emisije...