FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R2D2_SA
#1151 Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko si upucen govori to da ne znas ni da je Zakon o otpisu dugova sportskim klubovima usvojen, na nivou FBiH, pa je sva daljna rasprava besmislen dok se ne javi neko stariji i informiraniji. Sretan povratak u elitu.
1946
1946
- korisnik.1
#1152 Re: FK Sloboda Tuzla
Evo u ovome podvučenom je riječ. Niko nije pratio dešavanja oko Slobode po ispadanju u 1.FBiH (mislim, i logično je, šta koga boli k.), ali to je razlog što nas sad većina podcjenju i smatra neozbiljno.R2D2_SA wrote:Dečki, zaista vam želim sve najbolje, jer iskreno mislim da bez par dobrih, snažnih klubova, bez jake konkurencije nema napretka našem fudbalu. Ali slušajući ovu vašu priču, mi ćemo ovo, ono, bojim se da ništa niste naučili ispadanjem u drugu ligu.
Ako se dobro sjećam bili ste pred gašenjem, bila i ona priča oko Olimpica, da se fuzija napravi itd. Ma ko da vam je došao, taj Azmir, Asmir, nije Tan. Bojim se da se dugova starih niste riješili a dovođenjem Ćire, hrpe igrača i mnogo čega drugog nabijate nove dugove i stvarate obaveze. Nisam Vas nešto pratio pa me zanima, ako neko zna, da li ste dobili neku licencu, tipa licencu za Premijer ligu? Jeste li napravili reprogram dugova, platili dugovanja ovim, onima i šta sve ne ide s tim.
Kakva je vaša vlasnička struktura, je li se i vi kao 99,99 posto klubova vodite kao udruženja građana? Ako je tako očekujete stvarno da će neko uložiti grdnu lovu a tamo se neka ekipa može skupiti i jednostavno ga maknuti, čak i grupa navijača u krajnjem slučaju.
Uzdajete se u stadion, izgradićete pa ćete zarađivati. Pogledajte prosjek gledalaca na drugim stadionima, pogledaj u sarajevskim klubovima...dok plate kazne za bakljade ne ostane nista. Uzdajete se u igranje u Evropi. Pa bogami mala je bara a puna krokodila. Do predzadnjeg kola se nije znao prvak, 5 ekipa u vrhu jakih, tu je i Olimpic, svake godine bude i neko prijatno iznenađenje, baš mislite da ćete se odmah progurati, a opet treba dobiti licencu za UEFA takmičenja.
Shvatam euforiju zbog vjerovatnog povratka u Premijer ligu ali...
BrziEto vama Brzi, nama naši ovi gori od njega
jedva čekam ogled sa vama
Što se predsjednika tiče, on je sebi izabrao Upravni odbor na čijem je čelu on, a u skupštinu su ubačeni ljudi koji su navijači Slobode. Ne kažem da predsjednika UO ne mogu smijeniti i sje.ati ali to niko za sada barem ne smije učiniti. Čovjek je za godinu, sad godinu i po uložio oko milion KM svojih para, što je za većinu klubova u BiH pojam. Druga korisna stvar, čovjek je veliki fan Slobode već godinama. Mi smo go.vna.re koji su nas doveli do ključa u bravi istjerali zajedno sa ovim čovjekom A.Husić. Za ljeto se govorka da će biti mijenjanja statuta, slično što je FK Sar. uradilo, da bi se čovjek ogradio.
Nije bogat kao Tan, ali ne vidim da je Tan toliko uložio na spram svog bogatstva. Ne sporim, otplata dugova i akademija je velika stvar, ali vjerujem da su mnogi očekivali i kapitalce na Koševu.
Od polovine klubova PL smo trenutno bolji u svakom pogledu. Za kazne nije belaj, eto za ovu sezonu je bilo ukupno oko 2500-3000 KM kazne zbog navijača. Fukare su se dosta promijenile, shvataju ljudi da od neke antipoltike nema ništa, kroz razgovor sa predsjednikom je i došlo do promjene te retorike. Tako da kazne nisu belaj, iako će bit bakljade sad zadnje kolo
Kao što rekoh na početku ne prate se vijesti, sastanci u NS BiH i Elvedin Begić na Tušnju, PL licenca neće biti problem dugovanja su ili reprogramirana ili otplaćena a pojedinci dobili kontra tužbe zbog tih ugovora. Eto imali ste gostovanje predsjednika Slobode u onoj emisiji što je usvojen zakon o otpisu dugova, zajedno sa pred. Sar Želj, Bosne.
Sposobni ljudi se okupljaju oko Slobode, jbg kad se sjetim da u februaru 2013 od općine Tuzla smo imali 7500 KM mjesečno, od TK ništa od sponzora ništa, i nije ni čudo da smo se trebali ugasit.
- Charuga
- Globalni moderator
#1153 Re: FK Sloboda Tuzla
Ti si, izgleda, stao sa čitanjem mog posta kod "šega" pa si onda prešao na navijačko prepucavanje ...PrtiBeeGee wrote:Zasto bi bila šega, da je u pitanju Željo to bi se ozbiljno shvatilo zar ne??Charuga wrote:Ma nisam, samo mi šega da neko u BiH izjavljuje tako nešto. Nekako mi nerealno ...![]()
Dobro onda, ako se čovjeku otelo ...
Šega mi je da neko u BiH, bio to i neko iz Želje, priča o milionskim transferima. Možda nekad u budućnosti ali sad je to još uvijek nerealno.
-
sumirprimus
#1154 Re: FK Sloboda Tuzla
I pored najbolje namjere i ja mislim da je sega dok najveci baja u selu ne stane iza njih,al dab8gda sceri da te udaju.
-
Tyke
#1155 Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je pisac htio reci!?R2D2_SA wrote:Koliko si upucen govori to da ne znas ni da je Zakon o otpisu dugova sportskim klubovima usvojen, na nivou FBiH, pa je sva daljna rasprava besmislen dok se ne javi neko stariji i informiraniji. Sretan povratak u elitu.
1946
Ne teturaj covjece samouvjereni, zar si kadar podmladiti me na osnovu posta? Da nisi mislio na godine, ta ti prica nece proci, ali volio bih da sam 10ak godina mladji, iskreno.
Posljednjih godina nisam cesto u BiH, radi se, tako da sam preskocio taj info o otpisu dugova, iako sam znao da se cekalo sa usvajanjem zakona. Eto sad sam ovdje tako da cesce mogu pratiti i utakmice, dnevnu stampu, palamuditi po forumu...
Ali neumjesno je diskreditirati nekoga, a da pozadinu ne znas. Nekad je ljepse, jednostavno, pomoci nekome, nego ga prozvati.
Bice naredna sezona i vise nego zanimljiva. Tan protiv Azmira.
- ZonFon
#1156 Re: FK Sloboda Tuzla
Izgradnjom nove tribine ukinuta je "gostujuca livada" (nije provokacija). Gdje sad planirate smjestiti gostujuce navijace?
-
Ras Al Ghul
#1157 Re: FK Sloboda Tuzla
Valjda su i onaj kran skloniliZonFon wrote:Izgradnjom nove tribine ukinuta je "gostujuca livada" (nije provokacija). Gdje sad planirate smjestiti gostujuce navijace?
- korisnik.1
#1158 Re: FK Sloboda Tuzla
Od ispadanja u 1fbih, gosti koji dođu su smještani na A sektor zapada, ovo gdje piše FK crne stolice.ZonFon wrote:Izgradnjom nove tribine ukinuta je "gostujuca livada" (nije provokacija). Gdje sad planirate smjestiti gostujuce navijace?
-
Ras Al Ghul
#1159 Re: FK Sloboda Tuzla
Biće zanimljivo kad braća Manijaci dođukorisnik.1 wrote:Od ispadanja u 1fbih, gosti koji dođu su smještani na A sektor zapada, ovo gdje piše FK crne stolice.ZonFon wrote:Izgradnjom nove tribine ukinuta je "gostujuca livada" (nije provokacija). Gdje sad planirate smjestiti gostujuce navijace?
- korisnik.1
#1160 Re: FK Sloboda Tuzla
Biće jašta, na tom dijelu je uglavnom okorjeli ološ od staraca. Ako ne bude zabrana opet, ustvari ako se ukine uopšte ova zabrana 
- SmokingMan
#1161 Re: FK Sloboda Tuzla
Ima da vam trener svih trenera u znak dobrodošlice podjeli Mikado ćokolade.
- korisnik.1
#1162 Re: FK Sloboda Tuzla
Hahaha sad za 8. mart najavljeno curama čokolade za poklon, kad na ulazu Bgm mikado čokolade 
- Maharadza
#1163 Re: FK Sloboda Tuzla
Taman da se umore na vama i onda im mi dođemo naredno kolo i natrpamo levate do vrha i spustimo brutalno na zemlju.Ras Al Ghul wrote:Valjda su i onaj kran skloniliZonFon wrote:Izgradnjom nove tribine ukinuta je "gostujuca livada" (nije provokacija). Gdje sad planirate smjestiti gostujuce navijace?Samo kad se sjetim
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- emigrazione
#1164 Re: FK Sloboda Tuzla
Slabo pratim Slobodu otkako je drugoligas...drzite li se jos tradicije da se npr. dva centralna vezna valjaju ako napadac fasuje udarac? Bacaju li jos blokove sa onog brda iznad stadiona na gostujuce navijace?
-
Tyke
#1165 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne bacaju, jer nega gostujucih navijaca. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1166 Re: FK Sloboda Tuzla
Jes' im ovaj njihov Blekić prod'o maglu, drama. 
- Edin H.
#1167 Re: FK Sloboda Tuzla
emigrazione wrote:Slabo pratim Slobodu otkako je drugoligas...drzite li se jos tradicije da se npr. dva centralna vezna valjaju ako napadac fasuje udarac? Bacaju li jos blokove sa onog brda iznad stadiona na gostujuce navijace?
-
Tyke
#1168 Re: FK Sloboda Tuzla
Majka mu stara, uocio sam da si nenadjebivi spamer, ali postoji i drugi nacin nabijanja 30 i nesto hiljada postova.Velkoski wrote:Jes' im ovaj njihov Blekić prod'o maglu, drama.
- korisnik.1
#1170 Re: FK Sloboda Tuzla
Direktan prijenos utakmice FK Sloboda Tuzla - FK Igman Konjic možete pratiti na programu RTVTK.
Ovaj kanal je dostupan kod sl. kablovskih operatera: MojaTV, BHB Cable TV, Elta-kabel, KTV E-G-E, M&H Company, TX Tv.
Ovaj kanal je dostupan kod sl. kablovskih operatera: MojaTV, BHB Cable TV, Elta-kabel, KTV E-G-E, M&H Company, TX Tv.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#1171 Re: FK Sloboda Tuzla
wannabe_ultra wrote:U kol'ko je utakmica, mozda bi se moglo i pogledati ako se bude imalo vremena![]()
Sljedece sezone ocekujem 3 lagana boda na tusnju, ipak se Selimagic borio za vas kada je iznosio prljav ves u vezi sa korupcijom u bh fudbalu
vidi sliku
- korisnik.1
#1172 Re: FK Sloboda Tuzla
U 17.30 ili ti ga pola šest.wannabe_ultra wrote:U kol'ko je utakmica, mozda bi se moglo i pogledati ako se bude imalo vremena![]()
Sljedece sezone ocekujem 3 lagana boda na tusnju, ipak se Selimagic borio za vas kada je iznosio prljav ves u vezi sa korupcijom u bh fudbalu
A što se sl godine tiče, ma dogovorićemo se, ipak su naša dva čovjeka u vašem rukovodstvu
- R2D2_SA
#1173 Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li neki stream, da vas vidimo
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...