Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste li i vi primijetili da danas u odnosu na ranije mozete bez ptoblema pojesti 100gr cokse odjednom, gric po gric i gotovo!
Ja se sjecam ranije, jela sam cokoladu danima i to ne zato sto sam stedila, nego mi je bilo dovoljno jedan red za jedan dan...sada na zalost nije. Sada mi je ova Milka sa keksima od 300 gr taman za dan.
melrose wrote:Jeste li i vi primijetili da danas u odnosu na ranije mozete bez ptoblema pojesti 100gr cokse odjednom, gric po gric i gotovo!
Ja se sjecam ranije, jela sam cokoladu danima i to ne zato sto sam stedila, nego mi je bilo dovoljno jedan red za jedan dan...sada na zalost nije. Sada mi je ova Milka sa keksima od 300 gr taman za dan.
ja sam primijetila da je tesko naci cokoladu od 100 grama, uglavnom su od 80 grama
a jucer sam dobila veliku milku, i vidim da je i ona od 250 gr
pa pogledaj na njihovoj zvanicnoj stranici, ove sa keksima (lu i tuc) su 87gr jer su valjda keksi laksi, ostale su i dalje po 100 gr (male table), ove velike su po 200, 250 i 300 kako koji 'model'. a cijene su zavisno od prodavnice.
melrose wrote:pa pogledaj na njihovoj zvanicnoj stranici, ove sa keksima (lu i tuc) su 87gr jer su valjda keksi laksi, ostale su i dalje po 100 gr (male table), ove velike su po 200, 250 i 300 kako koji 'model'. a cijene su zavisno od prodavnice.
Milka noisette evo 100 gr! I u samoposlugama isto. Nije mi jasno gdje je proizvedena ta 'tvoja'? I kako je to napisano g/r? Sta im to znaci? Oznaka za gram je gr ili g...
melrose wrote:Milka noisette evo 100 gr! I u samoposlugama isto. Nije mi jasno gdje je proizvedena ta 'tvoja'? I kako je to napisano g/r? Sta im to znaci? Oznaka za gram je gr ili g...
meni iskreno najdraza steta sto je nema u sa , jedino zg i bg,cak sam jednom i zvao nestle u sarajevu kaze nije im dobro isla prodaja i zato su je ukinuli
jesam vani sam, ali svejedno...standard je isti, Milka je renomirana firma?!?
Btw. ja sam pisala Ferreru da ih pitam zasto vise nema da se kupi Kinderlada kao namaz, ne kao one cokoladne stangice? I odgovorili su mi da za razna trzista imaju razlicite proizvode (mozda je isti slucaj i sa Milkom), da Kinderlade kao namaz na evropskom trzistu nije nikada ni bilo i da mi preporucuju Nutellu , a ja volim vise bijeli dio!
melrose wrote:jesam vani sam, ali svejedno...standard je isti, Milka je renomirana firma?!?
Btw. ja sam pisala Ferreru da ih pitam zasto vise nema da se kupi Kinderlada kao namaz, ne kao one cokoladne stangice? I odgovorili su mi da za razna trzista imaju razlicite proizvode (mozda je isti slucaj i sa Milkom), da Kinderlade kao namaz na evropskom trzistu nije nikada ni bilo i da mi preporucuju Nutellu , a ja volim vise bijeli dio!
jel moze da ja uslikam sve cokolade od 80 gr, pa mi ti posaljes sve te od 100 gr
i de im pisi i pitaj sto je kod nas cokolada od 80 gr
melrose wrote:jesam vani sam, ali svejedno...standard je isti, Milka je renomirana firma?!?
jel moze da ja uslikam sve cokolade od 80 gr, pa mi ti posaljes sve te od 100 gr
i de im pisi i pitaj sto je kod nas cokolada od 80 gr