Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LaCici wrote:Zrce, nije ni cudo, slomise se izvijajuci se
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.
Ako gdje spazis, javi, a otici cu i do Oviesse-a da vidim. Hvala
imas na prugice u accessorize, skoro pa isti kupaci
al kosta oko 40KM svaki dio.
BBI? Nema veze, nije mi to preskupo. Hvala
da, u bbi
javi kakve je kvalitete, ja sam ga htjela uzet al strah me zbog toga
Imas takve one gumene sto ih reklamira gisele bundchen, ne mogu da se sjetim kako se zovu ima ih u svakoj prodavnici, mislim da kostaju oko 35 km, mozes ih i onako po gradu a vala su i za plazu
BIONA wrote:Imas takve one gumene sto ih reklamira gisele bundchen, ne mogu da se sjetim kako se zovu ima ih u svakoj prodavnici, mislim da kostaju oko 35 km, mozes ih i onako po gradu a vala su i za plazu
Sjetih se,zovu se Ipanema
ipanemice su zakon, ja imam sigurno 3-4 para
one prve, od prije 3 godine, jos se drze, bas sam ih se nanosala
a za plazu imam neke roxy, ima im 5 il 6 godina, jos izgledaju ko nove
Hadzinice, imas u retru mislim crne sa bijelim nekim ruzama, ne znam ima l drugih boja meni te zapele za oko, te gumene sandalice 20 km sve mi se cini.
inspire_me wrote:Hocu da narucim neke Dorothy Perkins otvorene sadale, ali posto kod nas nosim medjubroj 38/39, cesce 38, u dilemi sam da li da narucim ove sandale velicinu 5 ili 6. Hajmo zene, ko ima iskustva sa DP brojevima??
ja nosim 41 i taj broj i naručujem ili mama donosi kad je u londonu
miss slefridge ima malo manje brojeve DP je standardizovan
koje hoćeš da naručiš možda ih ja imam?
inspire_me wrote:Hocu da narucim neke Dorothy Perkins otvorene sadale, ali posto kod nas nosim medjubroj 38/39, cesce 38, u dilemi sam da li da narucim ove sandale velicinu 5 ili 6. Hajmo zene, ko ima iskustva sa DP brojevima??
ja imam dorothy perkins sandale, nosim ih već 3 godine. inače nosim 38, a ove moje su 5, tako da ne možeš pogriješiti s tim brojem.
Vec sam ih narucila prije 3 dana, i to broj 5, valjda ce biti ok. Evo link:
LaCici wrote:Zrce, nije ni cudo, slomise se izvijajuci se
Treba mi ovakav oblik, ono da se ne veze oko vrata, a jos kad bi se potrefilo na prugice bilo bi idealno.
Ako gdje spazis, javi, a otici cu i do Oviesse-a da vidim. Hvala
imas na prugice u accessorize, skoro pa isti kupaci
al kosta oko 40KM svaki dio.
Nestalo, ostale samo gacice, ali i izgleda mi fus.
Uglavnom, kupila sam u Golden pointu ovaj:
Jos da sam ovako gradjena, kako bi mi stajao
Vec sam ih narucila prije 3 dana, i to broj 5, valjda ce biti ok. Evo link:
joj taj u golden pointu je bio moj drugi izbor, da nisam nasla ovaj u h&m uzela bi njega.
al posto nisam imala crni kupaci vec 6 godina, uzela sam ovaj crni
i to ga platila 20KM u zenevi i<3h&m kace nam doooooooooooooooooc
zamzija wrote:Lacici - kupaći je stvarno lijep, i zahvalan za kombinovanje, znaš li uz šta ćeš ga nositi na plaži - japanke ? šorcić ili haljinica ?
Baš me zanima, koliko ko od vas gleda da kupi nešto uz kostim i kombinuje za plažu - od odjeće do dodataka - peškira...
Vidis nisam o tome razmisljala nesto pretjerano, Japanke definitivno i ja volim svezati sal za plazu oko bokova, ili neku bijelu laganu dugu kosulju, i naravno sesiric.
Samo je problem sto nemam sal i japanke u boji koja mi ide uz ovaj kostim.
hehehehehe, ma meni je za plažu sve pomiješano, ja volim da se osjećam ugodno
Alica - baš je lijep - jednostavan kostim, ti ga baš uz sve možeš kombinovati