Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
-
manki
#1151 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Inače, ovi koji se*u da se samo kod nas poziva na (nepotrebni) linč, pogledajte kako se to u svijetu radi, grupa namijenjena upravo toj djevojčici koja je bacala psiće:
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 423&v=wall
Inače, je li prijevio iko policiji ovo? Šta je s društvom za zaštitu životinja?
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 423&v=wall
Inače, je li prijevio iko policiji ovo? Šta je s društvom za zaštitu životinja?
-
manki
#1153 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Navodno se cura zove Antonia Miškić koja je bacila psiće u rijeku, a mail brata njenog koji je snimao [email protected]
Je li iko prijavio ovo policiji, krimolovcima?
Je li iko prijavio ovo policiji, krimolovcima?
- springtime
#1154 Re: pomozite da se monstrumi kazne
SanskiBiser wrote: Hajvan ne smije biti zedan ni gladan i ne smije se tuci, eto tako je rahmetli dedo govorio, ja neninu macku povukao za rep i dobio cvoku odmah a kad sam ko klinac ubio prackom lastu u dvoristu dobio sam koprivama po nogama. Eto sjecam se tog odgoja sa raspusta u Sanici a onda tek kako su moji roditelji rezonovali i odgajali. A govorim o ljudima rodjenim pocetkom 1900 i pocetkom 1940ih i o praksi koja se s koljena na koljeno prenosila od ranije.
Svaka čast na komentaru, to je poenta svega. I odgoj...
Djeci svašta padne na pamet, a odrasli bi ipak trebali znati bolje.
To je ta priča naših roditelja i njihovih starih, identično.
"Ako udariš životinju, nešto loše će ti se desiti"
Djeci to ostane u pamćenju...
- plonker
#1155 Re: pomozite da se monstrumi kazne
.
Last edited by plonker on 02/02/2014 17:52, edited 1 time in total.
-
manki
-
manki
#1157 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ja sam prijavio slučaj na krimolovci.ba ... 
- Alfons Kauders
#1158 Re: pomozite da se monstrumi kazne
jel iko skonto ko su ovi degenerici... nekako mi se cini nevjerovatno da bugojanci nisu prepoznali ni njega ni nju...
-
bjelave
#1159 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ima li neko od pravnika ovdje? Zna li iko ovdje postoji nesto u nasem zakoniku sto se zove "okrutnost prema zivotinjama" ili sl?
Ovo mora biti kaznjivo cak i kod nas. Smrdljivog cobana i istu takvu sestru nabiti iza resetaka.
Treba napraviti prtisak da policija i tuzilac urade svoj dio posla
Kolicina surovosti i uzitak s kojim to rade govori da se radi o ozbiljnim psihopatama.
Kad covjek pogleda video postane mu jasno otkud tolike jame i masovne grobnice sirom BiH.
Ovo mora biti kaznjivo cak i kod nas. Smrdljivog cobana i istu takvu sestru nabiti iza resetaka.
Treba napraviti prtisak da policija i tuzilac urade svoj dio posla
Kolicina surovosti i uzitak s kojim to rade govori da se radi o ozbiljnim psihopatama.
Kad covjek pogleda video postane mu jasno otkud tolike jame i masovne grobnice sirom BiH.
- waterfall
#1160 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Naravno da postoji zakon
Zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja
http://www.sos.ba/images/zakonnovi.pdf
Clan 3, Clan 27
http://www.sos.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=11
Zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja
http://www.sos.ba/images/zakonnovi.pdf
Clan 3, Clan 27
http://www.sos.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=11
- pirmin
#1161 Re: pomozite da se monstrumi kazne

Sad su naravno svi Bosanci krivi za sudbinu ovih jadnih zivotinja.
-
kEN0
#1162 Re: pomozite da se monstrumi kazne
jest ustanovio je veterinar, kojeg ces ti platitispringtime wrote:Je li to on kao veterinar ustvrdio?kEN0 wrote:nisu pacijenti samo u bosni i na balkanu, pacijenata je svuda na zemaljskoj kugli...
*( http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus ... /100831083 ), a na ovom forumu sam procitao da je kuja bila bolesna i da je to razlog sto su kucici baceni u rijeku,
To bi kao bilo opravdanje...
- Simply_Red
#1163 Re: pomozite da se monstrumi kazne
pirmin wrote:
Sad su naravno svi Bosanci krivi za sudbinu ovih jadnih zivotinja.
sto to sad bolan radis?? smiri malo
-
kEN0
#1164 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ma bravo.. tako sam i ocekivao, sad kofa strejndzeri puni morala ce naci porodicu i kaznit je , wow, sto niste nasli batkovu kad je moju zarobio 92, prokleti dvolicnjaci... FUJ ! ljudi gadite mi se...
-
ananas10
#1165 Re: pomozite da se monstrumi kazne
da su ti pse zarobili bilo bi ovakokEN0 wrote:ma bravo.. tako sam i ocekivao, sad kofa strejndzeri puni morala ce naci porodicu i kaznit je , wow, sto niste nasli batkovu kad je moju zarobio 92, prokleti dvolicnjaci... FUJ ! ljudi gadite mi se...
a to kod tebe su samo ljudi u pitanju... koga briga
vazno da se ova udruzenja kote
-
kEN0
#1166 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ma raja su mi preluda boga mi, potrebna su i ta udruzenja nema sta, ali ima toliko precih stvari, a oko ovoga se digla prasina i previse..ananas10 wrote:da su ti pse zarobili bilo bi ovakokEN0 wrote:ma bravo.. tako sam i ocekivao, sad kofa strejndzeri puni morala ce naci porodicu i kaznit je , wow, sto niste nasli batkovu kad je moju zarobio 92, prokleti dvolicnjaci... FUJ ! ljudi gadite mi se...
- Simply_Red
#1167 Re: pomozite da se monstrumi kazne
i to sto velisananas10 wrote:da su ti pse zarobili bilo bi ovakokEN0 wrote:ma bravo.. tako sam i ocekivao, sad kofa strejndzeri puni morala ce naci porodicu i kaznit je , wow, sto niste nasli batkovu kad je moju zarobio 92, prokleti dvolicnjaci... FUJ ! ljudi gadite mi se...
- plonker
#1168 Re: pomozite da se monstrumi kazne
.
Last edited by plonker on 02/02/2014 17:51, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#1169 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ovakve likove fakat treba procesuirati, ali gdje je vise granica nadhebavanja s pravima zivotinja u ciju korist se stalno koriste ovakvi slucajevi. Eno nekima je krsenje prava zivotinja sto su ljudi izmjestili pascad iz naseljenog mjesta, na kraju ces krsiti zivotinjska prava ako ne nahranis lutalicu pa ce te on imati pravo malo i slatko "gricnuti".
Kuda ide ovaj svijet, i sa ovim sto bacaju pse u rijeku, a bogami i sa ovim sto bi takve vjesali i bitnije su im zivotinje od ljudi uz vrhunsko opravdanje da "ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude "
Kuda ide ovaj svijet, i sa ovim sto bacaju pse u rijeku, a bogami i sa ovim sto bi takve vjesali i bitnije su im zivotinje od ljudi uz vrhunsko opravdanje da "ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude "
- SanskiBiser
#1170 Re: pomozite da se monstrumi kazne
2500 $ nagrade za one koji pomognu u otkrivanju pravog identiteta djevojke i snimatelja i prosljede te informacije policiji i PETA USA, formular na ovoj straniciPETA is offering a reward of up to $2,500 for information leading to the arrest and conviction of the person(s) responsible for drowning a litter of helpless puppies in the video above. Despite several leads, the identity of the girl has yet to be confirmed. If you have information regarding this case, please contact PETA's Cruelty Investigations Department.
http://www.peta.org/about/c-report_cruelty.asp
-
smijesni_ste
#1171 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Pa ja tek sad skontah da su svjetski mediji prenijeli ovo
...doduše tek sad i pročitah detaljno članak...na naslovnici dailymaila-a???????? Stvarno se u cirkus sve pretvorilo....još kad bi se za ljude ovako brinuli...naravno ne opravdavam niti umanjujem nedjelo ove ludjakinje
- Simply_Red
#1172 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ali opet, uvijek se sjetim jedne stvari sto mi je u srednjoj rekla profesorica psihologije, i nikad to necu zaboraviti. Kaze, najokrutnija i najkrvolocnija zivotinja svoj plijen ubija u sekundi, a ljudi ljude znaju muciti danima, godinama, bez ikakvog egzistencijalnog razloga. Tako da ipak stajem na stranu zivotinja, hvala i dovidjenja.
-
ananas10
#1173 Re: pomozite da se monstrumi kazne
profesorica ti je neuka, barem sto se tice ovog dijela sa krvolocnim zivotinjamaSimply_Red wrote:Ali opet, uvijek se sjetim jedne stvari sto mi je u srednjoj rekla profesorica psihologije, i nikad to necu zaboraviti. Kaze, najokrutnija i najkrvolocnija zivotinja svoj plijen ubija u sekundi, a ljudi ljude znaju muciti danima, godinama, bez ikakvog egzistencijalnog razloga. Tako da ipak stajem na stranu zivotinja, hvala i dovidjenja.
- HAVANA
#1174 Re: pomozite da se monstrumi kazne
kEN0 wrote:ma bravo.. tako sam i ocekivao, sad kofa strejndzeri puni morala ce naci porodicu i kaznit je , wow, sto niste nasli batkovu kad je moju zarobio 92, prokleti dvolicnjaci... FUJ ! ljudi gadite mi se...
Čitav život se mlavio sa takvim kretenima...a i u ratu prilično fasovao...i ima nešto što ih povezuje...takva osoba u mladosti ,poslije izraste u bolesnika koji je spreman i ljudima iste stvari činiti...
Znao sam denisa batkovog...od malih nogu kreten...iživljavao se na macama,cukama...završio prvo u vukovaru ...pa grbavica...
Za ovo dijete ne znam šta joj uraditi ali znam da je ozbiljno bolesna i poremećena ličnost...
O borbama i pitovima ne treba ni pričati...zna se koji su ih kreteni držali i šta su radili sa njima...
-
1906
#1175 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ananas10 wrote:profesorica ti je neuka, barem sto se tice ovog dijela sa krvolocnim zivotinjamaSimply_Red wrote:Ali opet, uvijek se sjetim jedne stvari sto mi je u srednjoj rekla profesorica psihologije, i nikad to necu zaboraviti. Kaze, najokrutnija i najkrvolocnija zivotinja svoj plijen ubija u sekundi, a ljudi ljude znaju muciti danima, godinama, bez ikakvog egzistencijalnog razloga. Tako da ipak stajem na stranu zivotinja, hvala i dovidjenja.
a ti si ogranicen
pokazi bar malo suosjecanja