Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
udrch

#1151 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

Oj Safete Sajo Sarajlijo....
2:1..
Djokej

#1152 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Odličan debi, kroz ove prijateljse utakmice Pape stječe potrebni kredibilitet da mu neki kvazi-novinari ne bi davali minuse u svojim truhlim sportskim emisijama..
sexstranka

#1153 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sexstranka »

Napokon ozbiljan trener..ne drzi burek u ruci,i govori kako ce gani hebat mater :-)
Jest da je malo povucen..ali tako i treba..nema povoda nekome da sklopi posao prije tekme(bar se nadam) :bih:
Ma, samo sam Safete :bih:
Ma,samo sam Safete :bih:
Ti sviraj,Balja neka pjeva..igraci neka deru..i vidimo se na EURU :bih:
Oj Safete sajo sarajlijo..a zato si ganu namagaarcijo..
Aj neka si,nisi htio..ziv ti nama i zdrav bio :bih:
Pa kaze..
Oj Safete sajo sarajlio..kazi nama ziv tio bio...
kazi nama nemoj kriti...
kada budes htio,drugu repku namagarciti... :bih: :bih:

Sevdalinka :-)
Curranphill

#1154 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Curranphill »

nesto nevjerovatno :) :razz: sušić uljepšao tmurni sarajevski dan i noć i ostale čaršijske ćoškove:P

sexstranka, tačno sevdah, postovski sevdah.

mir s vama :)
sexstranka

#1155 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sexstranka »

Curranphill wrote:nesto nevjerovatno :) :razz: sušić uljepšao tmurni sarajevski dan i noć i ostale čaršijske ćoškove:P

sexstranka, tačno sevdah, postovski sevdah.

mir s vama :)
Hvala drug..pjesmice inace nastaju u roku od 4 min..imam jednu i o dzeki (nije nesto)ali eto ja to opet nesto na brzinu..euforicno..ako neko zeli neku pjesmicu bilo saljivu ili ozbiljnu o nekom igracu,politicaru,pjevacu itd...
...ja cu to zacas sastavit..naravno bez naknade..nisam ja IZONI :mrgreen: :run:
:bih: :bih:
Ma samo sam SAFETE :bih:
Jaaaaaaaaao sta covjek uradi jednoj Gani..kao dosli sa B timom..pa i mi smo igrali sa B dok to nije sajo "ukariko"..
Cuj sad,B tim...ma sta nas boli,ako oni imaju problema sa abacedom..cuj gana..muntari..bolje da su se drzali paragvaja....djes sad doc na prijateljsku a ganic uhapsen...a budala :mrgreen:
Richard Peti

#1156 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Richard Peti »

pape pape pape susic.. to je ON

:bih:
s_bjelava

#1157 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

Pa moj Pape sto me izradi - ja bio uvjeren da ces igrati sa jednim spicom,bunkerica lagano i na kontre pa sta Bog da kad ono lola u drugom dijelu krenuo sa tri spica, k'o Barcelona haman. :thumbup:
Ovdje se vidi rukopis trenera, isti igraci kao i kod starog djuturuma ali drugacija postavka, dublja formacija u kojoj Pjanic igra defanzivnog veznog ali sa punom slobodom da krene naprijed, Miske (kas se razbudi, jos je mahmuran od svadja sa trenerima) i on mogu drzati srednji red, o Dzeki ne treba trositi rijeci, Vedo dobar, brz, agresivan, Zlatan jak, borben, zajeban. Odbrana dobra ali Ipak ostaje nasa rak rana, nemamo ni krila ni bekova, da nam je bar jednog brzanera koji zna nabaciti, ne bitno na kojoj je strani.
Pape nece biti u dilemi vec u trilemi ko ce mu pocinjati u spicu, sva trojica ne mogu ali zato ima alternativu da mu igraju Vedo i Zlatan po poluvrijeme i dobro namuce protivnicke stopere. Puno teze ce mu biti malo izmjesati odbranu, Jahic i Salihovic nisu rjesenje za bekove, Dzemo ni pod tackom razno ali nadamo se da ce Pape naci rjesenje.
U svakom slucaju zasluzena pobjeda i dobar pocetak majstora na klupi BH tima.
Djokej

#1158 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Ne valja biti nerealan, ali ne mogu da svarim kako neko može reći da s ovom igrom možemo pobjediti samo Wels i tamo kojekakve reprezentacije.. Treba biti oprezan sa izjavama, ali biti preoprezan za mene je kukavički. Neki ljudi ne kontaju da smo pobjedili ekipu koja je na listi 20 mjesta ispred nas i koja je učesnica Svjetskog prvenstva. Budimo realni, imamo solidnu ekipu, sa problemima ali imamo i prostora za napredak.. Daleko je septembar..
jeza u ledja

#1159 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ja bih se jedino Muratovica kutaris'o. Vala vrijeme mu je.

Pjanic puno petlja s loptom, inace, ne samo sad, zna momak igrat ali dosta i grijesi, riskira. Ali zato je jebiga i dao gol. Ibisevic takodje. Puno njihovih gresaka je i zbog loseg terena. Ma mislim tipicno za klinca hoce sve da radi, interesantno mi je na primjer da je uglavnom (ili sve?) kornere i slobodne izvodio on, pored zivih Misimovica i Salihovica. Mozda se na tome treba poraditi? Malo nek se rotiraju, nije na odmet. Misimovic je malo bio sramezljiv, takodje zbog prisustva Pjanica mescini. Mislim da se jos tandem Pjanic-Misimovic treba uigrati.
Salihovic na boku....jebiga. :-? Susic tvrdi da je on jedini ljevak, a Medunjanin?? :-) Kad smo kod njega, voli frajer opucat pri kraju, ja sam bas konto kad udje bice sansi za gol.
Ibricic - bezze. Nije bas ko Muratovic beskoristan ali vala trebao bi na klupu.
Berberovic i Jahic, nako. Nadarevic taman onoliko koliko moze.
Rahimic jedan od najboljih sinoc.
Muslimovic standardno dobar.
Sto se tice izmjena, jedina zamjerka sto nije probao malo Pandzu ili Mirvica, ali ne moze sto izmjena jebiga.

Bez Spahica ili Dzeke bili bi puno losiji.
Sto se tice Begovica, kao sto neko rece da se ono desilo Supicu ili Hasagicu bila bi salva pljuvanja, al hajde.

Eh da, i na kraju, zadnjih 10 minuta smo cuvali rezultat, ali poprilicno neoprezno. Nije bilo vise tog zara u odbrani, mislim da smo im dali 3-4 faula na 20-30-ak metara u zadnjih 10 minuta plus jos par sansi, kornera.

Zec i Vladavic nisu se puno vidjeli.
and

#1160 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

jeza u ledja wrote:Zec i Vladavic nisu se puno vidjeli.
pogotovo vladavić :mrgreen:
pirmin

#1161 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by pirmin »

vee-jay wrote:dosadno ali ipak smo bili bolji :thumbup: :D
Grci uzese prvenstvo na dosadu, antipropagandu fudbala, Zabari godinama smaraju pa opet imaju masu titula...sta fali da i mi krenemo tim putem :bih:
Cestitke Papetu na dobrom startu. :dance:

P.S.
Vrijeme je zrelo za jednu prijateljsku u rodnom gradu Zlatana Muslimovica. :D :bih:
and

#1162 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

pirmin wrote:
vee-jay wrote:dosadno ali ipak smo bili bolji :thumbup: :D
Grci uzese prvenstvo na dosadu, antipropagandu fudbala, Zabari godinama smaraju pa opet imaju masu titula...sta fali da i mi krenemo tim putem :bih:
Cestitke Papetu na dobrom startu. :dance:

P.S.
Vrijeme je zrelo za jednu prijateljsku u rodnom gradu Zlatana Muslimovica. :D :bih:
sa ovakvim igračima naše utakmice niikada ne mogu biti dosadne i antipropaganda fudbala.podsjeti me kada smo odigrali 0:0 neku utakmicu.
puno toga možemo vidjeti od naših majstora i oni mogu biti samo propaganda fudbala
Hantraga

#1163 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Hantraga »

jeza u ledja wrote:Ma eto prijateljska ko prijateljska sluzi za upoznavanje sa novim selektorom, i igraca, a i nas.
Prijateljske utakmice pod FIFA terminom, nisu bas bezveze kako mnogi kontaju.

Ovakve utakmice ubiru poene za FIFA rang listu, koja moze biti vazna kad bude opet tamo neki baraz...Nisam siguran koja je formula bodovanja, ali one ubiru poene, pogotovo dobre poene kad pobjedis ekipu koja je vise rangirana od nas...Ko zeli detaljnije neg pogleda sistem bodovanja FIFA liste:
http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... e/men.html

Ja se bas nebi puno petljao u posao selektora, nego bih samo dao onako komentar na igru.
Prilicno sam zadovoljan igrom nasih momaka, jel su prikazali ozbiljnost i spremnost.

Razumljivo je da je Gana u ovu utakmicu usla, bez da se previse ekponira u napadu, vec da puno vise radi na odbrani. OK, nije igrao njihov najjaci sastav, ali nije bas igrao ni najlosiji. Cak sam primjetio da mnogi igraci Gane uopste nisu u formi, samo su se valjali po terenu zbog radi laksi startova, ili grceva. No to je njihov problem.

Sve u svemu drago mi je za pobjedu, prvo, jel su momci igrom zasluzili, drugo da novo rukovodstvo krene sa pozitivnim startom, trece koji bod na FIFA ljestvici...
mikogoago

#1164 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Evo i Papetov intervju za San Realno i stalozeno:
Si­gur­no da ne bih za­ka­snio na sas­ta­nak sa Sa­fe­tom Su­ši­ćem u nje­go­vom omi­lje­nom kut­ku «Blue», gdje pi­je ju­tar­nji ka­pu­ći­no, da ni­sam na­le­tio na Se­na­da Re­pu­ha. Biv­ši prvo­ti­mac i ka­pi­ten Sa­ra­je­va, de­ve­de­se­tih go­di­na bh. re­pre­zen­ta­ti­vac, osje­tio je po­tre­bnu ne­što re­ći.

- Ne znam šta dru­gi mi­sle, ali ja sam odu­šev­ljen ka­ko su mom­ci igra­li. U igri pro­tiv ja­ke Ga­ne pre­po­zna­jem sna­žan ka­ra­kter na­še eki­pe i ru­ko­pis no­vog tre­ne­ra. Naj­te­že je igra­ti pri­ja­telj­ske uta­kmi­ce. Po­se­bno mi je dra­go zbog Su­ši­ća - izra­zio je Re­puh za­do­volj­stvo de­bi-po­bje­dom no­vog se­le­kto­ra, ko­ji je sa ko­le­ga­ma Ar­se­nom No­va­li­jom i Sa­šom Ibru­ljem vrtio film ko­šev­ske uta­kmi­ce.

- Dra­go mi je, da­ka­ko. Li­jep je osje­ćaj po­bje­di­ti na star­tu. Osje­tim i da je ra­ji dra­go, a po­se­bno sam sre­tan ka­ko su nas na­vi­ja­či pri­mi­li. Za ovo do­ba go­di­ne, bi­lo je dos­ta na­vi­ja­ča. Iako re­zul­tat ni­je u prvom pla­nu, sre­tan sam što smo po­bje­di­li - sta­lo­že­no je Su­šić ko­men­ti­rao svoj de­bi.

Ot­krio nam je svo­ja de­bi­tan­ska tre­ner­ska is­kus­tva u klu­bo­vi­ma u ko­ji­ma je ra­dio.

- Imao sam sre­ću da sam sa svim klu­bo­vi­ma star­tao po­bje­dom. I u Sa­udij­skoj Ara­bi­ji i u Fran­cus­koj i u Tur­skoj. Us­tva­ri, je­di­no ni­sam po­bje­dio ka­da sam pre­uzeo An­ka­ra­spor.

Po­bje­da na te­ži­ni do­bi­va ako se zna da je na kon­tra stra­ni bio vi­ce­prvak Afri­čkog Ku­pa na­ci­ja, je­dna od naj­bo­ljih re­pre­zen­ta­ci­ja iz tog di­je­la svi­je­ta.

- Ga­na jes­te bi­la osla­blje­na, ali su sve­je­dno po­ka­za­li i sna­gu i vo­lju za po­bje­dom. Ima­li su svo­jih fa­za, ali sam uvje­ren da bi moj tim la­kše odra­dio uta­kmi­cu da je te­ren bio bo­lji. Ni­je bi­lo la­ko kon­tro­li­sa­ti igru i te­ren po ora­ni­ci. Po­go­to­vo ne ka­da je tre­ba­lo is­trča­ti ve­će di­oni­ce.

Na­vi­ja­či i sko­ro svi me­di­ji su Mi­ra­le­ma Pja­ni­ća pro­gla­si­li igra­čem uta­kmi­ce. Kao i uvjek od­bra­nom je su­ve­re­no ko­man­di­rao Emir Spa­hić i bez go­la blis­tao Edin Dže­ko, maj­stor­ski je odi­grao Ve­dad Ibi­še­vić. Že­lje­li smo od se­le­kto­ra ču­ti ko je igrač uta­kmi­ce?

- Ne­ka, to je vaš po­sao. Iako je bi­lo «pra­znog» ho­da, ne­kih gre­ša­ka, ko­je su sas­ta­vni dio igre, me­ne je odu­še­vio ka­ra­kter ove eki­pe. Ni­kad ni­sam vi­dio slo­žni­ju eki­pu od mo­jih igra­ča. Osje­tio sam to na­kon prvog sas­tan­ka, po­sli­je prvog tre­nin­ga, a pot­vrdi­li su to i to­kom uta­kmi­ce. U mo­joj ge­ne­ra­ci­ji sve se za­vrša­va­lo uta­kmi­com, iako sam igrao u slo­žnoj eki­pi. Pri­je uta­kmi­ce sam bio po­no­san ka­ko mom­ci u svla­či­oni­ci svi slo­žno sta­ve ru­ku na ru­ku, ka­ko se dru­že, bo­re je­dan za dru­gog. Dže­ku sam iz ho­te­la vo­zio do gra­da. I on mi je re­kao ka­ko su svi pri­va­tno do­bri. To me baš ra­du­je.

Sre­tan je što ima auto­ri­ta­ti­vnog ka­pi­te­na, ali i stra­hu­je...

- Spa­hić je ve­li­ki auto­ri­tet kod sui­gra­ča, on je pra­vi li­der. Me­đu­tim, mi da­nas ne­ma­mo za­mje­nu za nje­ga. Za­to sam za­bri­nut uko­li­ko bi kar­to­ni ili ne­daj Bo­že po­vre­da izba­ci­li Spa­hi­ća iz stro­ja. Na­dam se da to­ga ne­će bi­ti, a ja sva­ka­ko mo­ram tra­ži­ti rje­še­nja za de­fan­zi­vne po­zi­ci­je. Pre­po­ru­či­li su mi Su­di­ća iz Šved­ske, ne­ko mi je spo­me­nuo je­dnog mom­ka iz Kar­lov­ca. Sa­da ni­sam zvao Mrav­ca i Mir­vi­ća... Do uta­kmi­ce sa Šved­skom i Nje­ma­čkom, a po­se­bno do po­čet­ka kva­li­fi­ka­ci­ja, mo­ram na­ći igra­če za de­fi­ci­tar­ne po­zi­ci­je.

Se­le­ktor je znao ka­kvu moć, ra­dar u no­ga­ma, kom­pju­ter u gla­vi, ima Mi­ra­lem Pja­nić. Za­to mu je na­šao no­vu po­zi­ci­ju.

- Mi­ra­lem je kla­san igrač. Gle­dao sam ga pe­de­se­tak pu­ta u Li­onu, ali tek na­kon dva tre­nin­ga vi­dio sam ka­kvu ras­koš po­sje­du­je. Ima odli­čan pas, sja­jan pre­gled igre, a i kva­li­te­tan šut, što je pot­vrdio euro­go­lom. Ova po­zi­ci­ja mo­žda mu naj­vi­še od­go­va­ra, jer ima vi­še pros­to­ra.

O is­ku­snim ve­znja­ci­ma El­vi­ru Ra­hi­mi­ću i Sa­mi­ru Mu­ra­to­vi­ću, ka­že:

- Do­go­vo­rio sam pri­je uta­kmi­ce da će Ra­hi­mić po­če­ti, a dru­gi dio igra­ti Mu­ra­to­vić. Ra­hi­mić je bio kon­kre­tni­ji, jer je i la­kši od Mu­ra­to­vi­ća. Odra­dio je do­bar po­sao na sre­di­ni.

Zna da ne­ma brzih igra­ča u ti­mu, ali će ih tra­ži­ti.

- Ta­čno je da bez brzih igra­ča ne­ma brzog pro­to­ka lop­ti, da je su­par­ni­čki gol sve da­lje. Imao sam Admi­ra Vla­da­vi­ća i Er­mi­na Ze­ca. Eto, dao sam šan­su Ze­cu, ko­ji je odi­grao pe­tna­es­tak mi­nu­ta.

Pri­zna­je "co­ach" bh. re­pre­zen­ta­ci­je da je for­ma­ci­ja bi­la pre­ofan­zi­vna.

- Bi­lo je u do­brom di­je­lu uta­kmi­ce po če­ti­ri-pet, po vo­ka­ci­ji na­pa­da­ča ili ofan­zi­vnih ve­znja­ka. Si­gur­no da pro­tiv Fran­cus­ke i Ru­mu­ni­je ne­će­mo igra­ti ta­ko ha­zar­der­ski. Ni­je mi re­zul­tat bio u prvom pla­nu, iako sam po ra­ni­jem do­go­vo­ru tre­bao Spa­hi­ća mi­je­nja­ti već na­kon prvog po­lu­vre­me­na, ali ka­ko je re­zul­tat bio 1:1, odlu­čio sam da odi­gra do kra­ja. Spa­hić mi je pri­je uta­kmi­ce re­kao da je nje­gov tre­ner za­mo­lio da igra sa­mo po­lu­vri­je­me, ali odi­grao je odli­čno ci­je­lu uta­kmi­cu.

Se­le­ktor će vri­je­me do na­re­dne uta­kmi­ce is­ko­ris­ti­ti da sni­mi sve po­ten­ci­jal­ne kan­di­da­te.

- Po­di­je­lit ću svo­jim sa­ra­dni­ci­ma za­da­ću, svi će­mo ra­di­ti i pra­ti­ti kan­di­da­te. Bor­če Sre­do­je­vić će pra­ti­ti ove iz Re­gi­ona, a mi os­ta­li po Evro­pi. Do­bi­jam dos­ta pre­po­ru­ka za na­še igra­če. Ni­kog ne­ću otpi­sa­ti, ni­kom za­tvo­ri­ti vra­ta, ali ni­ko ne­će ući zbog me­na­dže­ra ili re­kla­mi­ra­nja po no­vi­na­ma. Sa­mo for­ma i po­na­ša­nje su kri­te­ri­ji za po­ziv.

Na kra­ju je se­le­ktor re­kao i ne­ko­li­ko ri­je­či o stro­ži­jem re­ži­mu u ba­zi re­pre­zen­ta­ci­je.

- Čis­to, da se ne pro­tu­ma­či po­gre­šno. Ni­je ri­ječ o zah­tje­vu igra­ča, ni­ti o mo­joj odlu­ci. Ni­smo se izo­lo­va­li zbog no­vi­na­ra. Ni­po­što. Že­lja nam je da zbog dru­gih po­sje­ti­la­ca igra­či ima­ju mir. Moj stru­čni štab i igra­či bit će vam uvjek na ra­spo­la­ga­nju. Na is­tom smo za­dat­ku, sa­mo za­je­dni­čki će­mo iz­gra­di­ti pra­vu atmo­sfe­ru za uta­kmi­ce ko­je nas če­ka. U do­go­vo­ru sa se­kre­ta­rom Ja­smi­nom Ba­ko­vi­ćem, ko­ji je vaš pri­ja­telj i ko­le­ga, do­go­vo­rit će­mo šta je naj­bo­lje za sve, ka­ko bi os­tva­ri­li že­lje­ne re­zul­ta­te - izja­vio je za "San" Sa­fet Su­šić.

S. Si­na­no­vić

O Do­me­ne­ku i De­šam­pu

Se­le­ktor je ko­men­tu­rao pri­ja­telj­ske uta­kmi­ce na­ših su­par­ni­ka u gru­pi.

- Bi­lo bi izne­na­đe­nje da je Fran­cus­ka do­bi­la Špa­ni­ju, ta­ko da me ne ču­di is­hod nji­ho­vog me­ča. Ni po­bje­da Izra­ela pro­tiv Ru­mu­na ni­je sen­za­ci­ja. Ipak, sve su to pri­ja­telj­ske uta­kmi­ce. Po­bje­da Bje­lo­ru­si­je nad Ar­me­ni­jom je oče­ki­va­na, mo­žda je izne­na­đe­nje po­raz Lu­ksem­bur­ga na svom te­re­nu. Al­ba­ni­ja je po­bje­dom nad S. Ir­skom po­ka­za­la da će svi­ma bi­ti ne­ugo­dan pro­ti­vnik. Mi­slim da će Do­me­nek oti­ći sa klu­pe. Re­al­no bi bi­lo da ga za­mje­ni Di­di­je De­šamp. Do­me­nek ne­ka­ko ner­vi­ra fran­cus­ke na­vi­ja­če, pu­bli­ka zvi­ždi i nje­mu i re­pre­zen­ta­ci­ji - ka­že Pa­pe.

Sa­ša će igra­ti

Se­le­ktor ža­li, ali ni­kom ne za­mje­ra, što ra­ni­je ni­je znao da će se igra­ti na Ko­še­vu. Evo i za­što?

- Mi­sli­li smo da se igra sa Sa­udij­skom Ara­bi­jom i za­to ni­sam zvao Sa­šu Pap­ca. Da sam mo­gao na vri­je­me po­zva­ti Pap­ca, zvao bih ga za ovu uta­kmi­cu. Za me­če­ve sa Šved­skom i Nje­ma­čkom sva­ka­ko ću ga zva­ti - na­jav­lju­je Su­šić.

Kćer­ka i Ha­dži­be­gić prvi čes­ti­ta­li

Čak i pri­je uta­kmi­ce se­le­kto­ru su sti­za­le čes­tit­ke. Dvi­je ja­ko va­žne.

- Fa­ruk Ha­dži­be­gić me zvao pri­je uta­kmi­ce. Ja sam nje­mu čes­ti­tao jer je pos­tao djed, a on me uvje­ra­vao ka­ko će­mo do­bi­ti Ga­nu. Na­kon uta­kmi­ce zva­la me kćer­ka, ko­ja je ne­gdje na in­ter­ne­tu na­ša na­šu uta­kmi­cu. Iako je sin De­ni ek­spert za kom­pju­te­re i in­for­ma­ti­ku, kćer­ka je i nje­ga oba­vi­jes­ti­la gdje da gle­da. Na­kon uta­kmi­ce je sa­mo re­kla: Igra­li ste su­per!
jeza u ledja

#1165 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

mikogoago wrote:Pre­po­ru­či­li su mi Su­di­ća iz Šved­ske, ne­ko mi je spo­me­nuo je­dnog mom­ka iz Kar­lov­ca.
S obzirom da je ovo Sinanovicev tekst, nikad ne znas sta je stvarno intervjuisani rekao, ali ako je ovo tacno - super. :) Sto se tice ovoga iz Karlovca, ne znam je li mislio na Gordana Bunozu , koji je nas mladi reprezentativac, ali stoper, ili na ovog Borislava Pilipovica koji igra lijevog beka, ali vec mu je 25.
Edin H.

#1166 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

mikogoago wrote: - Fa­ruk Ha­dži­be­gić me zvao pri­je uta­kmi­ce. Ja sam nje­mu čes­ti­tao jer je pos­tao djed, a on me uvje­ra­vao ka­ko će­mo do­bi­ti Ga­nu. Na­kon uta­kmi­ce zva­la me kćer­ka, ko­ja je ne­gdje na in­ter­ne­tu na­ša na­šu uta­kmi­cu. Iako je sin De­ni ek­spert za kom­pju­te­re i in­for­ma­ti­ku, kćer­ka je i nje­ga oba­vi­jes­ti­la gdje da gle­da. Na­kon uta­kmi­ce je sa­mo re­kla: Igra­li ste su­per!
Ne da Pape 90 eura za karticu BHT-a :roll:

Nije ni cudo da nije pratio niti jednu utakmicu reprezentacije :-)

Ali zato mu je Munja dao (video :D ) kasete :cry:
burek_in_space

#1167 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:

Jel morash bash sve crno predstavljati i u svemu trazhiti neku zamjerku, bar kad je Pape u pitanju?!
lerdi

#1168 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

burek_in_space wrote:
Edin H. wrote:

Jel morash bash sve crno predstavljati i u svemu trazhiti neku zamjerku, bar kad je Pape u pitanju?!
Neki definitivno postaju opsjednuti i smješni.

Pa šta je sad? Nakon utakmice se nema šta drugo prigovoriti nego ovo. Ti si od onih koji bi volio da smo zijanili pa da nam kažeš da si bio upravu. Jesi upravu si. Ti si stručnjak kakvog nigdje nema i sve si nam rekao kako jeste i kako će biti. Jel sada ok?
jeza u ledja

#1169 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Naljepise te Edine. :zjev:
Borej

#1170 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Borej »

e koja je rinaka bhte ja ni cenera ne bi dao....
Edin H.

#1171 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Ma jednostavno me svaki put iznenadi svojim izjavama.
U krajnjoj liniji je do njega da li ce pratiti reprezentaciju ili ne, ali eto mene to iritira.
Previse sam zivaca, vremena i novaca potrosio na ovu reprezentaciju da bi bilo drugacije.
Valjda sa vremenom i razocarenjima dodje do zasicenja, pa opada i optimizam. A nije uvijek bilo tako. Jedan sam od tridesetak nasih momaka (i nekoliko djevojaka) koji su bodrili Bakinu reprezentaciju u Valensiji, kada je svako ocekivao da cemo fasovati peticu ili npr. u Litvaniji.
Imas tu i na forumu momaka koji su kroz razne peripatije prolazili od trazenja nemogucih kombinacija da bi dosli do mjesta gdje igra reprezentacija, problema sa vizama, skupim avionima i smjestajem, ali su na kraju bili tamo i podrzali.
Znam recimo da je Muhamed kada je igrao u Engleskoj imao sve moguce kartice, da bi mogao pratiti izmedju ostaloga i hrvatsku ligu, a ne samo nasu reprezentaciju.
Ali dobro, krenuo je Safet sa pobjedom, istina sa istim timom koji je sastavio stari mufljuz, (navodno) vraca se Sasa protiv Svedske :-), vidjecemo.
klixober

#1172 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

Mislim da bi Pape sljedecu utakmicu trebao probati sa Medunjaninom na lijevom beku,obzirom da Salihovic nece igrati 4 utakmice.Mislim da Medunjanin ne bi nista losiji od Salihovica bio na lijevom beku,mozda cak i bolji obzirom da cesto igra zadnjeg veznog u klubu.
burek_in_space

#1173 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:Ma jednostavno me svaki put iznenadi svojim izjavama.
U krajnjoj liniji je do njega da li ce pratiti reprezentaciju ili ne, ali eto mene to iritira.
Previse sam zivaca, vremena i novaca potrosio na ovu reprezentaciju da bi bilo drugacije.
Valjda sa vremenom i razocarenjima dodje do zasicenja, pa opada i optimizam. A nije uvijek bilo tako. Jedan sam od tridesetak nasih momaka (i nekoliko djevojaka) koji su bodrili Bakinu reprezentaciju u Valensiji, kada je svako ocekivao da cemo fasovati peticu ili npr. u Litvaniji.
Imas tu i na forumu momaka koji su kroz razne peripatije prolazili od trazenja nemogucih kombinacija da bi dosli do mjesta gdje igra reprezentacija, problema sa vizama, skupim avionima i smjestajem, ali su na kraju bili tamo i podrzali.
Znam recimo da je Muhamed kada je igrao u Engleskoj imao sve moguce kartice, da bi mogao pratiti izmedju ostaloga i hrvatsku ligu, a ne samo nasu reprezentaciju.
Ali dobro, krenuo je Safet sa pobjedom, istina sa istim timom koji je sastavio stari mufljuz, (navodno) vraca se Sasa protiv Svedske :-), vidjecemo.
Svaka tebi chast na pracenju reprezentacije, i niko ti ne oduzima to pravo da kritikujesh, ali sada, kada je chovjek pokazao da nije diletant kako je bio predstavljan od strane pojedinih forumasha, kada je kritikovan a da nije ni sjeo na klupu...e pa majku mu, ne morash ga pohvaliti, ali nemoj ga ni kuditi.
cyprus

#1174 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

Ja mislim da hitno nekog iz naše lige treba oprobat na lijevom beku. Sad nisam baš upratio ko je najbolji... :roll:
lerdi

#1175 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

burek_in_space wrote:
Edin H. wrote:Ma jednostavno me svaki put iznenadi svojim izjavama.
Svaka tebi chast na pracenju reprezentacije, i niko ti ne oduzima to pravo da kritikujesh, ali sada, kada je chovjek pokazao da nije diletant kako je bio predstavljan od strane pojedinih forumasha, kada je kritikovan a da nije ni sjeo na klupu...e pa majku mu, ne morash ga pohvaliti, ali nemoj ga ni kuditi.
:thumbup:
Locked