Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- Point.
#1151 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ne kontam ove holivudske amere nikako. Snimaju glupe filmove po strip junacima tipa Iron Man, Captain America, The Avengers i slicna sranja a mogli su snimat Tex Willera, Mister Noa, Zagora. 
- ExNihilo
#1152 Re: Gledali ste ne preporucujete
Prvo, osim mister noa i to su sranja xD Hajd da si rek'o Lazarus Ledd il Nathan NeverPoint. wrote:Ne kontam ove holivudske amere nikako. Snimaju glupe filmove po strip junacima tipa Iron Man, Captain America, The Avengers i slicna sranja a mogli su snimat Tex Willera, Mister Noa, Zagora.
Drugo, nakon što su uradili sa Dylan Dogom ono sto su uradili, nemoj Boga ti da vise išta diraju.
Treće, sta prosječan Amer zna ko je Zagor xD Zaradili bi nula dolara
- Point.
#1153 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ma znam da ih jedino interesuje kako zaraditi dollar. Ipak, radnja se isto tako odvija u USA, valjda bi im bilo zanimljivo, i to je dio njihove istorije. Izgleda vse oni vole superjunake koji lete, pretvaraju se u hrpu gvodja, postaju zeleni divovi slicne gluposti.Ellinor wrote:Prvo, osim mister noa i to su sranja xD Hajd da si rek'o Lazarus Ledd il Nathan NeverPoint. wrote:Ne kontam ove holivudske amere nikako. Snimaju glupe filmove po strip junacima tipa Iron Man, Captain America, The Avengers i slicna sranja a mogli su snimat Tex Willera, Mister Noa, Zagora.![]()
Drugo, nakon što su uradili sa Dylan Dogom ono sto su uradili, nemoj Boga ti da vise išta diraju.
Treće, sta prosječan Amer zna ko je Zagor xD Zaradili bi nula dolara
ps. Tex i Zagor nisu sranja, nemoj tako.
- ExNihilo
#1154 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ma dobro, nisu sranje naspram dobrog dijela američkih stripova. Al' htio sam reći da ima boljih Bonellijevih stripova
Meni barem lično, jer sam veliki fan Lazarusa 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1155 Re: Gledali ste ne preporucujete
pa čovječe oni nemaju pojma ko su ti likoviPoint. wrote:Ne kontam ove holivudske amere nikako. Snimaju glupe filmove po strip junacima tipa Iron Man, Captain America, The Avengers i slicna sranja a mogli su snimat Tex Willera, Mister Noa, Zagora.
osim kod nas u brazilu turskoj i sporadično u nekim zemljama
boneli je čisto lokaltalijanski produkt
-
duboka_misao
#1156 Re: Gledali ste ne preporucujete
dje Thale ima ? sjecam se trailera koka sa repom ako imas link kakav daj na ppHarry Tuttle wrote:onda se ja bolje razumijem u film od onih koji pisu za zuti titl.Black swan wrote:žuti titl kaže da je dobar
ps. danas gledam "Black Out" i "Thale" pa ti javim kakvi su oni
- Point.
#1157 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ma znam da je talijanski produkt, ali i spageti vesterni su talijanski pa je dozivio medjunarodni uspijeh, cak i u drzavama preko bare.Black swan wrote:pa čovječe oni nemaju pojma ko su ti likoviPoint. wrote:Ne kontam ove holivudske amere nikako. Snimaju glupe filmove po strip junacima tipa Iron Man, Captain America, The Avengers i slicna sranja a mogli su snimat Tex Willera, Mister Noa, Zagora.
osim kod nas u brazilu turskoj i sporadično u nekim zemljama
boneli je čisto lokaltalijanski produkt
Neznam ni ja ko je Iron Man i slicno pa pogledam film da vidim o cemu se radi.
- Truba
#1158 Re: Gledali ste ne preporucujete
više "nas" zna ko je iron man nego "njih" koji znaju za bonelija
- roki
#1159 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ja neznam sta je sa ovim scifi zanrom ali zadnjih godina sve sama katastrofa.Recimo sada sam do pola pogledao
Lockout http://www.imdb.com/title/tt1592525/ i nakon krace pauze uopste nemam volju dalje gledati.Scena u prvih 5 minuta: prevrce se auto a sve izgleda kao jedna jako lose uradena animacija,kao u crticu.Tema prozvakana 1000 puta i u prvih 15 minuta filma znate cijelu radnju do samog kraja.
Edit: evo vidim vec ga ima na temi ,tako da je ovo potvrda da je tesko njesra
Lockout http://www.imdb.com/title/tt1592525/ i nakon krace pauze uopste nemam volju dalje gledati.Scena u prvih 5 minuta: prevrce se auto a sve izgleda kao jedna jako lose uradena animacija,kao u crticu.Tema prozvakana 1000 puta i u prvih 15 minuta filma znate cijelu radnju do samog kraja.
Edit: evo vidim vec ga ima na temi ,tako da je ovo potvrda da je tesko njesra
- ExNihilo
#1160 Re: Gledali ste ne preporucujete
2009 je bila fina godina za sci fi
district 9
star trek
od nesto novijih nije lose source code
district 9
star trek
od nesto novijih nije lose source code
- BHF_Manijak
#1161 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ma jarane ne znam kakvo je ali meni je sranje sve osim "normalne" kamere, pa bilo ono ko blair witch project ili ovako nesto, meni je sranje, nazovi ga kako hoces. Meni je isto i ne vidim neku razliku Hajd par scena ok, ali ciejli film da mi je "rucno" sniman, ma vala kod mene ne moze proci, smor za gledanje.Black swan wrote:ne ne
ovo je drugačije
Found footage o found footageu, u formatu omnibusa.
- KPNCTNJAH
#1162 Re: Gledali ste ne preporucujete
Gledao sam dosta takvih filmova, ali meni recimo Cloverfield uopste nije los, cak bi rekao da je vrlo dobar...
s druge strane Monsters je na slican fazon i postavljao sam ga na ovoj temi...
s druge strane Monsters je na slican fazon i postavljao sam ga na ovoj temi...
- Truba
#1163 Re: Gledali ste ne preporucujete
i ja sam se umorio od toga ali ima dobrih naslova
- BHF_Manijak
#1164 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jaooo pogledah The Cabin in the woods, koje sranje od filma Bog te vidio!
Jos raja govori da je njesra, ali djavo mi ne dade mira pa se natjerah da pgoledam, uzas jedan! Prvo jer nije moj filmova, dakle zombiji i ta sranja, vise volim neke psiho koji me napetoscu karaju u mozak, drugo film kao film je sranje. Ne volim takve tipve horora u kojima imas elemten komedije, nekakvog crnog humora i slicno, fuj! O pocetku filma da ne pricam, totalno nidje veze...
Nego ima te li kakvih prijedloga trilera, psihotrilera iz protekle dvije godine, posto nisam upratio zadnje dvije godine sta je izlazilo, nekako mi lakse nafatati starije filmove, o njima se vise prica.
(da ne bi dva puta predlagali, u bookmarksima su vec Red State i Tall man
).
Nego ima te li kakvih prijedloga trilera, psihotrilera iz protekle dvije godine, posto nisam upratio zadnje dvije godine sta je izlazilo, nekako mi lakse nafatati starije filmove, o njima se vise prica.
- Truba
#1165 Re: Gledali ste ne preporucujete
proberi ko zrelih krušaka

-
sgunited
#1166 Re: Gledali ste ne preporucujete
Frozen
http://www.imdb.com/title/tt1323045/
kakva glupost pa to je nevjerovatno, volim ovakve filmove ali mi nije jasno kako su usojeli napraviti ovako dosadan film na ovu temu, sve zanimljivo se desi za minutu pa onda 20 minuta price i sve tako, pun nekih nelogicnosti...uglavnom ustedite sebi 90 minuta
kakva glupost pa to je nevjerovatno, volim ovakve filmove ali mi nije jasno kako su usojeli napraviti ovako dosadan film na ovu temu, sve zanimljivo se desi za minutu pa onda 20 minuta price i sve tako, pun nekih nelogicnosti...uglavnom ustedite sebi 90 minuta
- Truba
#1167 Re: Gledali ste ne preporucujete
daj ba ne zezaj
odličan film
gledaš film frozen po ovim vrućinama
pa zato ti je i loš 
odličan film
gledaš film frozen po ovim vrućinama
-
sgunited
#1168 Re: Gledali ste ne preporucujete
SPOILER ALERT
citav film koji bi trebao biti kao neka avantura odvija sa na trosjedu u njihovoj prici, i sto me najvise iznerviralo, vukovi. Na stazi gdje je svaki dan na hiljada posjetitelja nema vukova cim se zatvori njih milion izlazi iz sume tu noc pa sutra opet, i ona na kraju puze pridje je jedan i taman da je napadne ostali kao da mu kaze ma stipu trebu dobra je ona (ono kao security na ulazu u neku diskoteku) i nastave jesti onoga
nesto me krenulo sa ovim zimskim, pregledao sam pored ovoga The Grey i Sibir Monamour za ova dva dana
citav film koji bi trebao biti kao neka avantura odvija sa na trosjedu u njihovoj prici, i sto me najvise iznerviralo, vukovi. Na stazi gdje je svaki dan na hiljada posjetitelja nema vukova cim se zatvori njih milion izlazi iz sume tu noc pa sutra opet, i ona na kraju puze pridje je jedan i taman da je napadne ostali kao da mu kaze ma stipu trebu dobra je ona (ono kao security na ulazu u neku diskoteku) i nastave jesti onoga
nesto me krenulo sa ovim zimskim, pregledao sam pored ovoga The Grey i Sibir Monamour za ova dva dana
- ExNihilo
#1169 Re: Gledali ste ne preporucujete
jel ovo windows 98 komiBlack swan wrote:proberi ko zrelih krušaka![]()
![]()
![]()
- KPNCTNJAH
#1170 Re: Gledali ste ne preporucujete
Bila je rasprava o tom filmu kad je tek izasao.. ja mu dadoh 4/10, a i to je previse...sgunited wrote:Frozen
- johnnykola
#1171 Re: Gledali ste ne preporucujete
realnega.
- Curve
#1172 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt1735898/

pogledao na jedvite jade, fkt film nidje veze, za uspavat te ubilo se..
pogledao na jedvite jade, fkt film nidje veze, za uspavat te ubilo se..
-
LSD
#1173 Re: Gledali ste ne preporucujete

E kakvo smeće od filma
- karanana
#1174 Re: Gledali ste ne preporucujete
meni ovaj nije ni bio tako los. mozda sto nisam nista drugo ni ocekivo nego njih zaglavljene na korpi.sgunited wrote:Frozen
u drugu ruku, grey.......odron odrona.
ne znam kako se legendarni liam mogao prihvatiti onog odrona. mozda nije citao skriptu prije pristanka da glumi.
- Altsa
#1175 Re: Gledali ste ne preporucujete
Men in black III = KATASTROFA