ja ko bosnjo koji nije mako dalje od slovenije poslje rata i jednom spanije (skola) ne kontam kako goni ova stvar oko pice?
ps. zar nema merlin cd shop? uostalom dodju hrvati,srbi,austrijanci i hvale nesta nase ili "nase" i kako je to kul samo bosnjo dodje i kaze "jebo to nema knjizare ili cd shopa"... udure slazem se ja da treba imati takvo nesta jer ima ljudi koji koriste to ali zar vi fakat mislite da neko dosad to ne bi otvorio da ima kakve finansijske fajde? treba neko da se zavali 100 000KM za knjizaru sa nekim super kul stvarima,a kupovat ce mu 100 ljudi u pola godine...kontajte malo to i sa finansijske strane.neko rece sve ce ovo propast jer postajemo siromasniji,a ja bas mislim da nece nista propasti. BBI je dosad trebo 20 puta propasti po vasim komentarima.ne mora znaciti ako vi,ja peti ili deseti nema para da ce se sve zatvoriti. i ja kad tad mislim "jebote nike ce propasti, ko jos kupuje u njemu...",a kad god prodjem barem 10 ljudi stoji gleda tene,dukseve,a 5 ih sigurno kupi nesto.prodjite gradom i pogledajte kafice,hrana,odjeca...sve radi,sve puno sto znaci da kafici,fast food,picerija,restoran(normalan),odjeca,obuca i kompjuterske radne sada nikada nece propasti,jedino ako je gazda toliki debil da veze sa zivotom nema.
navalja ja svasta nesta pa ako ima kakvih gresaka ili nepovezanih rijeci halalite