Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kurty

#1151 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

karanana wrote:ima par ok treba na survivoru. evo pocinje polusatna emisija "bez cenzure". vec su par puta izvirile sike kad su izlazile iz nekog brodica, ne skroz, ali evo gledam i cekam.....

dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.

edit: nista konkretno ovaj put. tek je pocelo, bit ce.
jes vidje sad kad onoj sto je plivala po kljuc ispade pola sise :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Last edited by kurty on 29/10/2010 18:41, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1152 Re: Televizija OBN

Post by plain vanilla »

vanjki wrote:otkud onaj dzenan u obe emisije..svasta :D :D :D
Kako te ljude nije sramota, namjerno daju niske ocjene da bi oni pobijedili.. sve obraz dzon :run:
karanana

#1153 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

kurty wrote:
karanana wrote:ima par ok treba na survivoru. evo pocinje polusatna emisija "bez cenzure". vec su par puta izvirile sike kad su izlazile iz nekog brodica, ne skroz, ali evo gledam i cekam.....

dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.

jes vidje sad kad onoj sto je plivala po kljuc ispade pola sise :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
jao ovo nisam upratio. keli ovo katarina? a bas je sad gledam, i kontam kako je dobra i kako ima dobru sisu. cekat cu veceras survivor bez cenzure, mozda ponovo izleti
kurty

#1154 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

karanana wrote:
kurty wrote:

Image
jao ovo nisam upratio. keli ovo katarina? a bas je sad gledam, i kontam kako je dobra i kako ima dobru sisu. cekat cu veceras survivor bez cenzure, mozda ponovo izleti
mislim da sam negdje na nekim srbijanskim portalima naletio na video...pokusam ga naci... bar je 45 secundi trcala ovako :lol: :lol:

EDIT:

Evo ga druze...

mala pliva za 10...pojela ovo nikolu mislim...od 11 minute i 10sec pocinje belaj sa brushalterom :mrgreen:
Last edited by kurty on 29/10/2010 23:21, edited 1 time in total.
karanana

#1155 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

ima na bureku to trcanje i snimak gocine mace. ali nije mi ova goca nesto.
LongDong

#1156 Re: Televizija OBN

Post by LongDong »

Uh jbt kol'ka bradavica :shock: , jedva stade u kadar :D
Been

#1157 Re: Televizija OBN

Post by Been »

Kakvo je ovo, da prostite, s**nje od emisije tkz. "iskorak"..

Sjedem ti ja večeras pred TV i rekoh "Sad ću da gledam kokice na Filipinima", kad počinje nova "senzacionalna" emisija katastrofične OBN u kojoj neka plava, i posvemu viđenom, ne naročito bistra plavušica ugošćava tetu iz RTRS-a, svog šefa sa zanimljivim naglaskom, čike iz parlamenta, FTV-a, BHT-a i one neke agencije.. I sad se plavušica razgalamila : "Ne valja FTV ovo", "Ne valja FTV ono", šmih, pih, rig, rig, podrig... Pa onda se uključuje i ovaj sa zanimljivim naglaskom : "FTV nije ovo", "FTV nije ono.." drž-ne daj... U konačnici, eto ti i neke sexy tete sa RTRS-a koja svježa sa brifinga iz centrale stranke došla da malo priča kako je RTRS zapravo gledan samo to niko ne primjećuje...

Uglavnom, prvih 15 minuta se svelo na suhoparno pljuvanje po FTV-u od strane OBN-a i RTRS-a što je, ma koliko FTV bio loš, nije uopće objektivno... Dalje nisam gledao, ali ako nastave dovoditi ovako "dobre" i "inteligentne" goste, nema sumnje da će Marina Pelemiš iskoračiti direktno u propast gledanosti...

I jedna za kraj ... Teta sa RTRS-a : "Dužnost javnog RTV servisa je da educira i obrazuje građane"...Sjetim se dokumentarca o "antifašističkim četnicima", pa mi bi urnbebesno smiješno...
Been

#1158 Re: Televizija OBN

Post by Been »

Koja jadna televizija... Direktor im ilegalan ! :)

Omg ! :run:
therrarrius

#1159 Re: Televizija OBN

Post by therrarrius »

ladyblue18 wrote:Gledam ja sad ono cudo "A la carte" i fino napisali fishin chip umjesto fish and chips. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa dobro, ''upecani krumpjer'', more i tako, haj znaj kakijeh receptata postoji u vasioni :D
wolf07

#1160 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

therrarrius wrote:
ladyblue18 wrote:Gledam ja sad ono cudo "A la carte" i fino napisali fishin chip umjesto fish and chips. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa dobro, ''upecani krumpjer'', more i tako, haj znaj kakijeh receptata postoji u vasioni :D
A danas su spremali nekakvog sarana. I sad, ne bi to bio nikakav problem vec kamerman se uhvatio zumiranja pa mi ona glava krepane ribe preko cijelog ekrana, jos nekakva sukrvica iz usta... ma ono je bilo za "roditeljska paznja"! Izdrzah cijelih 5 sekundi i onda progovori dvije-tri rijeci onaj pederasti voditelj i ja ti u panici potrazim daljinski lijevo i desno od sebe i brze-bolje prebacim kanal dok mi se nije zgadila i riba i TV i sve na svijetu! :run:
Ja mislim da na Guantanamu svaki dan pritvorenici moraju gledat po 5-6 sati OBN ne bi li priznali, samo to amerikanci kriju jer bi ih onda Transparency International praaavo nagazio zbog nehumanog postupanja!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1161 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :sax:
mahalik

#1162 Re: Televizija OBN

Post by mahalik »

ima li išta na obn osim Talk show ili Gastro show
vidim na rasporedu
Talk show sa dejanom
Talk show sa Jelenom
Talk show sa Matom
Talk show sa Marinom
Talk show sa Vanjom

Gastro Vijeko
Gastro Stola za 4
Gastro A la carte

nek se ugase
General_Jackson

#1163 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

wolf07 wrote:
therrarrius wrote:
A danas su spremali nekakvog sarana. I sad, ne bi to bio nikakav problem vec kamerman se uhvatio zumiranja pa mi ona glava krepane ribe preko cijelog ekrana, jos nekakva sukrvica iz usta... ma ono je bilo za "roditeljska paznja"! Izdrzah cijelih 5 sekundi i onda progovori dvije-tri rijeci onaj pederasti voditelj i ja ti u panici potrazim daljinski lijevo i desno od sebe i brze-bolje prebacim kanal dok mi se nije zgadila i riba i TV i sve na svijetu! :run:
Ja mislim da na Guantanamu svaki dan pritvorenici moraju gledat po 5-6 sati OBN ne bi li priznali, samo to amerikanci kriju jer bi ih onda Transparency International praaavo nagazio zbog nehumanog postupanja!
To sam inače primjetio, naime maloumnik koji snima očito ne zna snimiti ništa osim glave, pa ako već nije glava infantilne voditeljice ili gnjusnog voditelja, ono nek je bar onda glava krepane ribe :cry: Kamermani sa OBN-a nikada nisu ni uzeli kameru u ruke dok nisu dobili posao snimatelja, pa svaku emisiju snimaju iz jednog ugla i samo zumiraju glave isto kao da su im kamere zabetonirane u podlogu, jer očito ne posjeduju nikakvo znanje.
samo malo

#1164 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Slazem se sa kolegama forumasima, sve sto kamerman treba uraditi je zoom na dekolte kod Milice i Maje, ja zadovoljan, i receptima i ocjenama i svime ostalim.
terra_incognita

#1165 Re: Televizija OBN

Post by terra_incognita »

danas na " stol za 4" prikazuju spisak namirnica koje će domaćica koristiti i na zadnjem mjestu je lovorov listopad :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1166 Re: Televizija OBN

Post by plain vanilla »

terra_incognita wrote:danas na " stol za 4" prikazuju spisak namirnica koje će domaćica koristiti i na zadnjem mjestu je lovorov listopad :roll:
:lol: :lol: :lol:
mahalik

#1167 Re: Televizija OBN

Post by mahalik »

terra_incognita wrote:danas na " stol za 4" prikazuju spisak namirnica koje će domaćica koristiti i na zadnjem mjestu je lovorov listopad :roll:
jel i dalje namirnice kupuju u Robotu
terra_incognita

#1168 Re: Televizija OBN

aha
mahalik

#1169 Re: Televizija OBN

Post by mahalik »

terra_incognita wrote:aha
svašta
a gdje će drugo Lora na Ciglanma bankrotirala kupio Bingo

Ja se samo pitam ko još može gledati OBN, Hayat i sl televizije
eto neka mi neko napiše šta ima interesatno na OBN
Zajon braće ukinuli i oveli 100000 talk show
terra_incognita

#1170 Re: Televizija OBN

rat bendova i ovaj hastal za 4 gledam evo ja...doduše hastal pratim i na njemačkom VOX-u, čisto radi samog čina kuhanja...ostalo---- ko može gledati, ne znam, možda neko kome su mozak izvadili, stavili u formalin pa u frižider...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1171 Re: Televizija OBN

Post by pici »

eeeeee jeTko Hova crnka šHo aukciju vodi :dance: :thumbup: jooooooooooojjjj DOOOOOOOBBBRRRAAAAA :dance: :thumbup:

ja koji je Hovo lopovluk s aukcijama :mrgreen: ćuj perilica 36KM :shock: :mrgreen: ev 38 KM
karanana

#1172 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

sta je to? neka nova emisija? nisam upratio. ima li navecer? hoce li crnka na aukciju? dao bih 47 KM.
pici

#1173 Re: Televizija OBN

Post by pici »

karanana wrote:sta je to? neka nova emisija? nisam upratio. ima li navecer? hoce li crnka na aukciju? dao bih 47 KM.
vjeruj mi ja bi joj dao milju samo da mi zanjiše kukovima na Hastalu :dance: :thumbup:
karanana

#1174 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

e onda tu emisiju definitivno na neki nacin moram upratiti. odoh vidjeti ima li veceras ta emisija. kako se zove? jeli "aukcija"?

jos jednom: bravo obn!
pici

#1175 Re: Televizija OBN

Post by pici »

karanana wrote:e onda tu emisiju definitivno na neki nacin moram upratiti. odoh vidjeti ima li veceras ta emisija. kako se zove? jeli "aukcija"?

jos jednom: bravo obn!
jes jes ....aukcija,vodi crnka ko mlažnjak na parni pogon :dance: :mrgreen: ......ev veĆeraske laptop na draĐŽbu il ti bubanj ide :dance: :mrgreen:
Post Reply