Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:ima par ok treba na survivoru. evo pocinje polusatna emisija "bez cenzure". vec su par puta izvirile sike kad su izlazile iz nekog brodica, ne skroz, ali evo gledam i cekam.....
dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.
edit: nista konkretno ovaj put. tek je pocelo, bit ce.
jes vidje sad kad onoj sto je plivala po kljuc ispade pola sise
Last edited by kurty on 29/10/2010 18:41, edited 1 time in total.
karanana wrote:ima par ok treba na survivoru. evo pocinje polusatna emisija "bez cenzure". vec su par puta izvirile sike kad su izlazile iz nekog brodica, ne skroz, ali evo gledam i cekam.....
dobra ona crna jedna. nemam pojma ko su osim one starohanke, ali ona mi nije interesantna. imaju 4 dobre trebe i starohanka i neka visoka ko neka kosarkasica ili sta li je vec koja mi nije nesto.
jao ovo nisam upratio. keli ovo katarina? a bas je sad gledam, i kontam kako je dobra i kako ima dobru sisu. cekat cu veceras survivor bez cenzure, mozda ponovo izleti
jao ovo nisam upratio. keli ovo katarina? a bas je sad gledam, i kontam kako je dobra i kako ima dobru sisu. cekat cu veceras survivor bez cenzure, mozda ponovo izleti
mislim da sam negdje na nekim srbijanskim portalima naletio na video...pokusam ga naci... bar je 45 secundi trcala ovako
EDIT:
Evo ga druze...
mala pliva za 10...pojela ovo nikolu mislim...od 11 minute i 10sec pocinje belaj sa brushalterom
Last edited by kurty on 29/10/2010 23:21, edited 1 time in total.
Kakvo je ovo, da prostite, s**nje od emisije tkz. "iskorak"..
Sjedem ti ja večeras pred TV i rekoh "Sad ću da gledam kokice na Filipinima", kad počinje nova "senzacionalna" emisija katastrofične OBN u kojoj neka plava, i posvemu viđenom, ne naročito bistra plavušica ugošćava tetu iz RTRS-a, svog šefa sa zanimljivim naglaskom, čike iz parlamenta, FTV-a, BHT-a i one neke agencije.. I sad se plavušica razgalamila : "Ne valja FTV ovo", "Ne valja FTV ono", šmih, pih, rig, rig, podrig... Pa onda se uključuje i ovaj sa zanimljivim naglaskom : "FTV nije ovo", "FTV nije ono.." drž-ne daj... U konačnici, eto ti i neke sexy tete sa RTRS-a koja svježa sa brifinga iz centrale stranke došla da malo priča kako je RTRS zapravo gledan samo to niko ne primjećuje...
Uglavnom, prvih 15 minuta se svelo na suhoparno pljuvanje po FTV-u od strane OBN-a i RTRS-a što je, ma koliko FTV bio loš, nije uopće objektivno... Dalje nisam gledao, ali ako nastave dovoditi ovako "dobre" i "inteligentne" goste, nema sumnje da će Marina Pelemiš iskoračiti direktno u propast gledanosti...
I jedna za kraj ... Teta sa RTRS-a : "Dužnost javnog RTV servisa je da educira i obrazuje građane"...Sjetim se dokumentarca o "antifašističkim četnicima", pa mi bi urnbebesno smiješno...
ladyblue18 wrote:Gledam ja sad ono cudo "A la carte" i fino napisali fishin chip umjesto fish and chips.
Pa dobro, ''upecani krumpjer'', more i tako, haj znaj kakijeh receptata postoji u vasioni
A danas su spremali nekakvog sarana. I sad, ne bi to bio nikakav problem vec kamerman se uhvatio zumiranja pa mi ona glava krepane ribe preko cijelog ekrana, jos nekakva sukrvica iz usta... ma ono je bilo za "roditeljska paznja"! Izdrzah cijelih 5 sekundi i onda progovori dvije-tri rijeci onaj pederasti voditelj i ja ti u panici potrazim daljinski lijevo i desno od sebe i brze-bolje prebacim kanal dok mi se nije zgadila i riba i TV i sve na svijetu!
Ja mislim da na Guantanamu svaki dan pritvorenici moraju gledat po 5-6 sati OBN ne bi li priznali, samo to amerikanci kriju jer bi ih onda Transparency International praaavo nagazio zbog nehumanog postupanja!
ima li išta na obn osim Talk show ili Gastro show
vidim na rasporedu
Talk show sa dejanom
Talk show sa Jelenom
Talk show sa Matom
Talk show sa Marinom
Talk show sa Vanjom
ladyblue18 wrote:Gledam ja sad ono cudo "A la carte" i fino napisali fishin chip umjesto fish and chips.
Pa dobro, ''upecani krumpjer'', more i tako, haj znaj kakijeh receptata postoji u vasioni
A danas su spremali nekakvog sarana. I sad, ne bi to bio nikakav problem vec kamerman se uhvatio zumiranja pa mi ona glava krepane ribe preko cijelog ekrana, jos nekakva sukrvica iz usta... ma ono je bilo za "roditeljska paznja"! Izdrzah cijelih 5 sekundi i onda progovori dvije-tri rijeci onaj pederasti voditelj i ja ti u panici potrazim daljinski lijevo i desno od sebe i brze-bolje prebacim kanal dok mi se nije zgadila i riba i TV i sve na svijetu!
Ja mislim da na Guantanamu svaki dan pritvorenici moraju gledat po 5-6 sati OBN ne bi li priznali, samo to amerikanci kriju jer bi ih onda Transparency International praaavo nagazio zbog nehumanog postupanja!
To sam inače primjetio, naime maloumnik koji snima očito ne zna snimiti ništa osim glave, pa ako već nije glava infantilne voditeljice ili gnjusnog voditelja, ono nek je bar onda glava krepane ribe Kamermani sa OBN-a nikada nisu ni uzeli kameru u ruke dok nisu dobili posao snimatelja, pa svaku emisiju snimaju iz jednog ugla i samo zumiraju glave isto kao da su im kamere zabetonirane u podlogu, jer očito ne posjeduju nikakvo znanje.
Slazem se sa kolegama forumasima, sve sto kamerman treba uraditi je zoom na dekolte kod Milice i Maje, ja zadovoljan, i receptima i ocjenama i svime ostalim.
svašta
a gdje će drugo Lora na Ciglanma bankrotirala kupio Bingo
Ja se samo pitam ko još može gledati OBN, Hayat i sl televizije
eto neka mi neko napiše šta ima interesatno na OBN
Zajon braće ukinuli i oveli 100000 talk show
rat bendova i ovaj hastal za 4 gledam evo ja...doduše hastal pratim i na njemačkom VOX-u, čisto radi samog čina kuhanja...ostalo---- ko može gledati, ne znam, možda neko kome su mozak izvadili, stavili u formalin pa u frižider...