Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ratata

#1151 Re: Arsenal F.C.

Post by ratata »

ccc jedva nadjoh temu :-)

Ruben Pinto? e to je igrac o kojem ce da bruji sve narednih 20 godina.

On je prvi na listi prioriteta Wengera za dovodjenje u Arsenal, a o kakvom se igracu radi, dovoljno govori cinjenica da mu je agent jedan "super-agent", covjek koji je agent Mourinhu i Cristianu Ronaldu gospodin Jorge Mendes.

evo samo jedan njegov gol:

Inace je kapiten U-19 reprezentacije Portugala i razvaljuje po sredini terena.

Image

Ima 18 godina i igra za Benficu.
burek_in_space

#1152 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Josh jedno pojachanje mekih kostiju i lohotne gradje?!

Arsene, mrsh u 3 PM! :oops:
ratata

#1153 Re: Arsenal F.C.

Post by ratata »

burek_in_space wrote:Josh jedno pojachanje mekih kostiju i lohotne gradje?!

Arsene, mrsh u 3 PM! :oops:
:lol: :lol: :lol:
belafonte

#1154 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Oo što guzove odraste Citiju, kapa dole, nisam ni sumnjo...

Al ja moram istaknuti jednog igrača tkz. unsung hero a to je definitivno Chamakh.
Pa frajer je dosad izborio jedno 10 krucijalnih prednosti za svoj tim u vidu penala, crvenih kartona protivničkih igrača...

Lik je prejak, timski igrač od glave do pete :thumbup:

A neki su se smijali kad sam govori da je Chamakh ključni igrač u Arsenalovu pohodu na titulu :skoljka:
ultima_palabra

#1155 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

belafonte wrote:Oo što guzove odraste Citiju, kapa dole, nisam ni sumnjo...

Al ja moram istaknuti jednog igrača tkz. unsung hero a to je definitivno Chamakh.
Pa frajer je dosad izborio jedno 10 krucijalnih prednosti za svoj tim u vidu penala, crvenih kartona protivničkih igrača...

Lik je prejak, timski igrač od glave do pete :thumbup:

A neki su se smijali kad sam govori da je Chamakh ključni igrač u Arsenalovu pohodu na titulu :skoljka:
Slažem se, da nije on došao uz povrede RVP i Bendtnera imali bi 5-6 bodova manje... Nego meni se čini da si se ti prešaltao sa Chelskog na Arsenal :P
belafonte

#1156 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Nije nego sa Sarajeva na Želju :run:

Ma šta da pišem na temi Chelsea kad su zadnja tri posta moja tamo, isp'o bi da pričam sam sa sobom :-)
Sad će zlobnici reći da nas je šaka jada, ali ima nas desetak s ovog foruma koji se izjašnjavaju kao simpatizeri ponosa Londona :mrgreen:

A s druge strane šta da se priča kad dominiramo trenutno, šta da kažem a da nije rečeno u svakodnevnim hvalospjevima o Chelsea-u, ne treba pretjerivat :wink:

Ovako malo dođem do teme direktnog konkurenta za titulu ne bi li se kakva konkretna rasprava razvila, nekad je to bila tema ManU-a ali tamo je grobna tišina - dešavanja s Rooney-em, slaba forma ekipe, buncanje SAF-a je uticalo na to...
ultima_palabra

#1157 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Ma nekako hvališ Arsenala previše :-D Još uvijek oni boluju od istih boljki kao prethodnih sezona...
A sve teme o EPL su zamrle kako nema cikija :(
burek_in_space

#1158 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

O nekom deranju guzova bi se moglo prichati da je City bio kompletan, ali sa igrachem vishe od 5. minute, to je samo ochekivan razvoj dogadjaja.
Josh uvijek nije Arsene(al) kandidat za titulu, a to mozhe postati samo ako se bar 7 igracha iz prve postave Chelsea povrijede na minimalno 6 mjeseci, i da pritom SAF ne kupi nikoga u januaru, ali...
belafonte

#1159 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

E jbg @burek, ispadoh ja veći optimista u vezi Arsenala od tebe...

Sad bi ti Paja reko ti si izdajnik a ne navijač Arsenala jer Vodja je uvijek u pravu :mrgreen:

A ne fakat, bilo je ono deranje guzova, još promašen penal, bez obzira na crveni i prije tekme se znalo da će Arsenal imati posjed lopte a ovi na kontre pokušavat, samo je City-u taj crveni omogućio da se još kompaktnije brani, kao što je to danas Amar elaborirao u Avazu u primjeru tekme Željo-Sarajevo...

Samo je zabrinjavajuće definitivno postalo, da ne kažem ozbiljan problem, ono odbijanje Clichy-a od protivničkih igrača kao da je riječ o krpenoj lutki, mislio sam da je za to kriv Drogba al ipak je do Clichy-a, trebalo bi Wenger definitivno razmislit o Gibbsu na poziciji lijevog bočnog.
burek_in_space

#1160 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

belafonte wrote:E jbg @burek, ispadoh ja veći optimista u vezi Arsenala od tebe...

Sad bi ti Paja reko ti si izdajnik a ne navijač Arsenala jer Vodja je uvijek u pravu :mrgreen:

A ne fakat, bilo je ono deranje guzova, još promašen penal, bez obzira na crveni i prije tekme se znalo da će Arsenal imati posjed lopte a ovi na kontre pokušavat, samo je City-u taj crveni omogućio da se još kompaktnije brani, kao što je to danas Amar elaborirao u Avazu u primjeru tekme Željo-Sarajevo...

Samo je zabrinjavajuće definitivno postalo, da ne kažem ozbiljan problem, ono odbijanje Clichy-a od protivničkih igrača kao da je riječ o krpenoj lutki, mislio sam da je za to kriv Drogba al ipak je do Clichy-a, trebalo bi Wenger definitivno razmislit o Gibbsu na poziciji lijevog bočnog.
Zashto ne bi bio ti optimista, ipak simpatishesh Chelsea, i da sam ja na tvom mjestu, ne bih imao nishta protiv ovakvog protukandidata za titulu. :mrgreen:
sumirprimus

#1161 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

njihova standardna boljka iz sezone u sezonu je blizu,crna rupa od jedno 5 kola...
Baltazar_khan

#1162 Re: Arsenal F.C.

Post by Baltazar_khan »

abondanzieri

#1163 Re: Arsenal F.C.

Post by abondanzieri »

krusty

#1164 Re: Arsenal F.C.

Post by krusty »

burek_in_space wrote:O nekom deranju guzova bi se moglo prichati da je City bio kompletan, ali sa igrachem vishe od 5. minute, to je samo ochekivan razvoj dogadjaja.
bili su kompletni protiv Wolverhamptona pa sta bi ?

City je presmijesna ekipa koja bi igrala dobro samo kad bi im dosao jedan Mourinho na klupu

jedino mi ne ide u glavu kako li su samo Chelsea pobjedili, valjda zato sto im je bio onaj vlasnik prvi put na tekmi pa malo se vise zalagali :)
ultima_palabra

#1165 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

krusty wrote:
burek_in_space wrote:O nekom deranju guzova bi se moglo prichati da je City bio kompletan, ali sa igrachem vishe od 5. minute, to je samo ochekivan razvoj dogadjaja.

City je presmijesna ekipa koja bi igrala dobro samo kad bi im dosao jedan Mourinho na klupu

jedino mi ne ide u glavu kako li su samo Chelsea pobjedili, valjda zato sto im je bio onaj vlasnik prvi put na tekmi pa malo se vise zalagali :)
Jednostavno, imaju malo kreativnosti u ekipi, a puno nabildanih terijera, zato im je teže igrati kada su favoriti i kad oni moraju napadati ;-)
Tačno je to za Mourinha, kada imaš neograničen izvor keša lako je poluditi i dovoditi imena... treba imati u glavi viziju ekipe kao što je ovaj imao kad je pravio Chelseajev šampionski tim...
Baron_Samedi

#1166 Re: Arsenal F.C.

Post by Baron_Samedi »

Faraon mi se ne cini kao ciki, citao sam malo prethodne komentare...ili grijesim? :D
Obuca9

#1167 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Kako se zove onaj kreten što poništi gol Englezima, sjeme mu se zatrlo dabogda.
burek_in_space

#1168 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

krusty wrote:

Ma mene City interesuje kao lanjski snijeg. :D
Samo znam da sam se nagledao dovoljno utakmica Arsenala u kojima oni kiksaju i gube titule na glupostima. Iskreno, ochekivao sam u najboljem sluchaju remi protiv City-ja, da su ovi bili kompletni. Ali ne sumnjam da ce vec negdje uprskati stvar. :mrgreen:
belafonte

#1169 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

hz__semir wrote:Kako se zove onaj kreten što poništi gol Englezima, sjeme mu se zatrlo dabogda.
Jorge Larrionda

Što će ti on :?:

@ultima u pravu si vezano za City, zato su i dobili Chelsea, čekaju šansu na kontre protiv jačih ekipa, a kad treba razbiti slabije timove nema kreativnosti, uigranosti i onda ga obale...
Al ne može se reći da Mancini nije imao viziju, doveo je finih igrača, al treba to posložit, vidjećemo, ja još uvijek mislim da im je osigurana LP a za više teško mogu šta uradit...
burek_in_space

#1170 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

burek_in_space wrote:
krusty wrote:

Ma mene City interesuje kao lanjski snijeg. :D
Samo znam da sam se nagledao dovoljno utakmica Arsenala u kojima oni kiksaju i gube titule na glupostima. Iskreno, ochekivao sam u najboljem sluchaju remi protiv City-ja, da su ovi bili kompletni. Ali ne sumnjam da ce vec negdje uprskati stvar. :mrgreen:
:oops:
belafonte

#1171 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

Ja ne znam bil se smijo il plako, mislim da je najbolje da se pospem pepelom :lol:

Ovaj Arsenal, ja ne znam fakat, pojede jaknu Wenger, ja mislim da bi popaso onu travu sa terena da moze, pa ja ne znam stvarno sta treba ovom Arsenalu, mozda golman, al ne bih reko da golmani zabijaju golove, ne znam stvarno ali ako Chelsea ne uzme titulu treba Carla za jaja objesit :skoljka:
ultima_palabra

#1172 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Pa ne mogu zajedno igrati Cesc, Nasri i Wilshere... tri ista igrača, smetaju jedan drugom i usporavaju igru. Već par utakmica ne igraju kako treba, West Ham i Shakhtar su im bili opomena.
Chivas1

#1173 Re: Arsenal F.C.

Post by Chivas1 »

Ciki vrati se ako boga znas :D
ultima_palabra

#1174 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Eto Arsenala na dva boda od vrha :shock: Biće u ovoj sezoni preokreta, svako može uzet svakoga...haman će se titula osvajati sa 80 bodova.
sinkaspud

#1175 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Image
Post Reply