Heheheh dobrog oglasa........pise sve osim koliko je presao.......hehehehe
I dobro mi je ono pod kubikaza...........
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Heheheh dobrog oglasa........pise sve osim koliko je presao.......hehehehe
Beg_Babic wrote:ja mislim da se glede konkurencije mislilo na motore, V12 oba i haman iste zapremine , ja mislim da je ovo prvi v12 bmw-ov ?![]()
, ne racunajuci avionske motore
i da je bmw prije merca izbacio isti...

Beg_Babic wrote:Sretnice s tim da si vozio 840-u a ne 540 , ako se ne varam![]()
![]()
Kaze viki da je ovaj model osmisljen kao direktna konkurencija SL-u![]()
, bas nesto gledam slike koje sam postavio i mislim zar nije CSi bio automatika pa opet procitam kako je samo isao u manuali
, ma ovaj BMW je po meni bas odgovarao americkom trzistu nesto kao Z8
, pravi americki kruzer
, ali je stvarno mocan

Svabe su ih proizvodile kad i cijeli svijet tj kao avionske motore u prvom svjetskom ratu.citroen wrote:ma kakve svabe,kasno su oni poceli praviti V12 motore![]()
![]()
![]()
citroen wrote:Moj "amonimni" clanu,slab si ti poznavalac auto industrije,ja koliko znam francuz je prvi i napravio V12 motor jos za vrijeme prvog svjetskog rata,i to renault za avione...tad svaba nije bilo s tim motorom,al helenejse oni su to pokusavali da vrate u zivot,tj u auto industriju,al vidis kakva vremena dolaze,jos malo pa ce u formuli 1 dominirati motori sa 4 cilindra,kome trebaju ti motori sa 12 cilindarcica..mozda jos samo lokomotivama
![]()
![]()
![]()
Takodjer duboki i za tebeanonimni clan wrote:citroen wrote:Moj "amonimni" clanu,slab si ti poznavalac auto industrije,ja koliko znam francuz je prvi i napravio V12 motor jos za vrijeme prvog svjetskog rata,i to renault za avione...tad svaba nije bilo s tim motorom,al helenejse oni su to pokusavali da vrate u zivot,tj u auto industriju,al vidis kakva vremena dolaze,jos malo pa ce u formuli 1 dominirati motori sa 4 cilindra,kome trebaju ti motori sa 12 cilindarcica..mozda jos samo lokomotivama
![]()
![]()
![]()
Duboki naklon za poznavanje auto i avio industrije............
Jos samo da savladas zeljeznicu ......................i gdje ce ti biti kraj...................![]()
![]()
hebo lud zbunjenogBeg_Babic wrote:ja nisam skontao pitanje
Beg_Babic wrote:ja nisam skontao pitanje