ERONET

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
saraf_osmica

#1151 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

doff wrote:
saraf_osmica wrote:Opet trollaš. U IZI imaš 9 naj brojeva gdje pičaš DŽABA + bonusi na dolazne pozive!
u Happy svi pozivi DŽABA!
u BlicNET svi pozivi DŽABA!
u Ultra fun 2 naj broja DŽABA!
u BHT Student tarifi 3/5 brojeva DŽABA (negdje 3 negdje 5)!

De ne trollaj i govori kako jeste.
Trolaš
Blicnet mobilna telefonija dostupna je u okviru DUO, TRIO i QUADRO paketa. + to je postpaid a ne prepaid. Sad ovo što ti nabroja BHT ispade najgori, ako mi ne vjeruješ pročitaj ponovo ponudu koju si napisao :lol:
Ne interesuje me koji paketi i jel postpaid ili ne. Kažem samo da ima i povoljnijih od haloo. U Blicu se priča DŽABA i ovo DŽABA je poenta priče. Kako šta to nije bitno. Bitno je da ima DŽABA i to NEOGRANIČENO. Tako isto i u BHT-u i u mtelu.

Na kraju krajeva pored ovih ponuda u paketu:

https://www.bhtelecom.ba/mini15.html

http://www.bhtelecom.ba/msurf0.html

i

https://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M51ecff0f2c8.html

smiješno je govoriti i opšte spominjati ponude drugih nazovi "operatora". Toliko od mene. Ko ima razum shvatio je. Pametnom je i išaret dovoljan a ahmaku ni soha ne pomaže.

Sad odoh na spavanje i pozdrav svima. ;)
Last edited by saraf_osmica on 28/04/2014 01:01, edited 1 time in total.
doff

#1152 Re: ERONET

Post by doff »

saraf_osmica wrote: Ne interesuje me koji paketi i jel postpaid ili ne. Kažem samo da ima i povoljnijih od haloo. U Blicu se priča DŽABA i ovo DŽABA je poenta priče. Kako šta to nije bitno. Bitno je da ima DŽABA i to NEOGRANIČENO. Tako isto i u BHT-u i u mtelu.
Aj molim te nađi mi gdje piše da je na blicu džaba razgovor unutar mreže, ja vidim da je 10kf/min
rovac13

#1153 Re: ERONET

Post by rovac13 »

A ludjaka majko mila.

Boli mene za halo ,cak i ne koristim njihovu mrezu.Nego se pitam zasto ljudi ne koriste nesto sto je dzaba.

Ako ima jos neka mreza za koju nisam znao a da je dzaba,zasto ljudi i nju ne koriste.

A saraf i bht su slucaj za psihijatra vec,ovo izmice kontroli.

Njemu su besplatni pozivi prema 2 najbroja na bht fun isto sto i besplatni pozivi prema cijeloj nekoj mrezi :D :D :D :D :D :D
doff

#1154 Re: ERONET

Post by doff »

^^
U sve mu diraj al ni slučajno u BHT, jer to shvata kao ličnu uvredu :lol:
saraf_osmica

#1155 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

doff wrote:^^
@rovac
Kako kažeš da ne koristiš njihovu mrežu a ranije si rekao da koristiš tarifu "savršena"? Zar Ero i hallo nisu ista mreža ;) ?

@ doff
ko kaže da mini 15 + msurf + 200% više nije najbolja tarifa na tržištu, taj je zbilja slučaj za psihijatra ;)
rovac13

#1156 Re: ERONET

Post by rovac13 »

Djecko je jako napredan :D :D :D

Ne znam kako se on nadje na ovoj temi,niko nije ni spominjao njegov bht.

Kud spomenuh ovu sasvim trecu mrezu nevezanu ni za sto.

Nego onako me zanimalo dzaba a narod ne koristi,a svi nesto traze povoljnije na bht,eronet i mtel.

Pitam se dali to jos uvijek vlada nacionalizam,pa svi gaje svoje.
rovac13

#1157 Re: ERONET

Post by rovac13 »

Sarafu bolesnice,ja koristim eronet,ne koristim halo.
doff

#1158 Re: ERONET

Post by doff »

saraf_osmica wrote:
@rovac
Kako kažeš da ne koristiš njihovu mrežu a ranije si rekao da koristiš tarifu "savršena"? Zar Ero i hallo nisu ista mreža ;) ?

@ doff
ko kaže da mini 15 + msurf + 200% više nije najbolja tarifa na tržištu, taj je zbilja slučaj za psihijatra ;)
Ti baš brkaš pojmove al haj, hebi se i ti i mini 15 i Rešidbegović i SDA :lol:
rovac13

#1159 Re: ERONET

Post by rovac13 »

rovac13 wrote:A jest ovaj navalio branit bht.Pa i ja sam bosnjo pa me zaboli za svima njima,uzeo sebi najjeftiniji paket,pa ciji je da je.

Evo ti malo slikovitije: bez pdv a sve

eronet super 25 :
-150min prema bilo kome
-150sms
-500mb + neograniceno sporije
-navedeno kosta 25KM

bht mini 15 + msurf koji koristi SARAF OSMICA :
-20min prema bhmobile (2KM),20min prema eronetu (4,80KM),20 min prema mtel(4,80)
-150 sms (4,50KM)
-1GB mislim (12KM)
-ovo navedeno kosta nesto oko 28KM pod uslovom da se obavezete na 2 godine koristenja,ako ne potpisete taj ugovor onda je sve duplo skuplje.

Daj saraf objasni nam sta je toliko jeftinije na bht u ovdje
Sarafu zar si vec zaboravio ovaj post u kom sam ti slikovito objasnio kolko je skuplja tvoja tarifa od moje.

Daj nam baci ovdje crno na bijelo to sto je najjeftinije na tvojoj tarifi.
saraf_osmica

#1160 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

rovac13 wrote:Djecko je jako napredan :D :D :D

Ne znam kako se on nadje na ovoj temi,niko nije ni spominjao njegov bht.

Kud spomenuh ovu sasvim trecu mrezu nevezanu ni za sto.

Nego onako me zanimalo dzaba a narod ne koristi,a svi nesto traze povoljnije na bht,eronet i mtel.

Ma ja. Kad koristiš BH Telecom, sa akcentom na BH a još većim akcentom na Bosnu, bosansko i sl., odmah si nacionalista. Kad neko koristi usluge BHT-a on je nacionalista, kad neko kaze da je musliman on je fašista a kad nedaj Bože neko se usudi reći da Eronet ima skupu ponudu, taj je neprijatelj svega 'rvatskog.
Pa zašto se ti onda držiš eroneta ko pijan plota? Kad Hrvat ne koristi eronet, kojim slučajem, nedaj Bože, kaže hiljada umjesto tisuća (omakne mu se) odmah je izdajnik koji mora na pokajanje u HDZ. Tipična Ero strategija.
saraf_osmica

#1161 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

doff wrote:
saraf_osmica wrote:
@rovac

@ doff
Ti baš brkaš pojmove al haj, hebi se i ti i mini 15 i Rešidbegović i SDA :lol:
U nedostatku argumenata prelazi se na psovku. Tipično za nedoškolovane osobe željne publiciteta. Freud je to davno dokazao. ;)
saraf_osmica

#1162 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

rovac13 wrote:Sarafu bolesnice,ja koristim eronet,ne koristim halo.
Jok eto nije most već ćuprija.
doff

#1163 Re: ERONET

Post by doff »

saraf_osmica wrote:U nedostatku argumenata prelazi se na psovku. Tipično za nedoškolovane osobe željne publiciteta. Freud je to davno dokazao. ;)
Shvati kako hoćeš, al vidi se da nisi ok, nevjerovatno koliko braniš kriminal zvani BHT i porediš fun tarifu sa haloo besplatnim pozivom u mreži. Krajnje smiješno :lol: Braniš BHT a sve druge pljuješ, pa jel moguće da jedini oni valjaju a drugi su "fuj to".

Pa bolan tamo gdje su prošli ovi tzv manji operateri, pomeli su BHT, vjerovo ti to ili ne. De mi nađi podatak kolkio korisnika moja tv ima u Zenici pošto vidim da sve znaš. Ja ću ti reć da je to manjina jer im je loša ponuda :bih:
rovac13

#1164 Re: ERONET

Post by rovac13 »

Sarafu bolesnice jedan. :D

-ne drzim se ja eroneta ko pijan plota
-ja sam dugo godina koristio bht
-sad koristim eronet samo zato sto je jeftiniji,a po nacionalnosti sam musliman i zivim na TK,ali po meni to nema nikakve veze sa telefonijom i mojim dzepom
-nego se ti drzis bht a ko pijan plota,i pricas nama bajke kako je najjeftiniji,a ja bio na njemu i otisao

Nego de ti ne izbjegavaj daj nam brojke to sto je kod tebe jeftinije nego kod mene :D :D :D
saraf_osmica

#1165 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

doff wrote:
saraf_osmica wrote:U nedostatku argumenata prelazi se na psovku. Tipično za nedoškolovane osobe željne publiciteta. Freud je to davno dokazao. ;)
Shvati kako hoćeš, al vidi se da nisi ok, nevjerovatno koliko braniš kriminal zvani BHT i porediš fun tarifu sa haloo besplatnim pozivom u mreži. Krajnje smiješno :lol: Braniš BHT a sve druge pljuješ, pa jel moguće da jedini oni valjaju a drugi su "fuj to".

Pa bolan tamo gdje su prošli ovi tzv manji operateri, pomeli su BHT, vjerovo ti to ili ne. De mi nađi podatak kolkio korisnika moja tv ima u Zenici pošto vidim da sve znaš. Ja ću ti reć da je to manjina jer im je loša ponuda :bih:

Sent from my Microsoft Mobile Lumia 620 using Tapatalk
100000 moja tv i 2 000 000 gsm korisnika. Metu li metu ;)iti branim BHT niti pljujem po ostalim. Maloprije sam bas u superlativu govorio o blicnetu. Govorim samo argumentima a neko psovkama. ;)
rovac13

#1166 Re: ERONET

Post by rovac13 »

rovac13 wrote:A jest ovaj navalio branit bht.Pa i ja sam bosnjo pa me zaboli za svima njima,uzeo sebi najjeftiniji paket,pa ciji je da je.

Evo ti malo slikovitije: bez pdv a sve

eronet super 25 :
-150min prema bilo kome
-150sms
-500mb + neograniceno sporije
-navedeno kosta 25KM

bht mini 15 + msurf koji koristi SARAF OSMICA :
-20min prema bhmobile (2KM),20min prema eronetu (4,80KM),20 min prema mtel(4,80)
-150 sms (4,50KM)
-1GB mislim (12KM)
-ovo navedeno kosta nesto oko 28KM pod uslovom da se obavezete na 2 godine koristenja,ako ne potpisete taj ugovor onda je sve duplo skuplje.

Daj saraf objasni nam sta je toliko jeftinije na bht u ovdje
Sarafu daj nam brojeve koje govore drugacije od ovog :D :D :D :D :D
doff

#1167 Re: ERONET

Post by doff »

saraf_osmica wrote:Sent from my Microsoft Mobile Lumia 620 using Tapatalk
100000 moja tv i 2 000 000 gsm korisnika. Metu li metu ;)iti branim BHT niti pljujem po ostalim. Maloprije sam bas u superlativu govorio o blicnetu. Govorim samo argumentima a neko psovkama. ;)
Za blicnet si iznio netačne info :kiss: De mi konkretan podatak koji sam te pitao, BHT dominira samo gdje nema konkurencije, je li tako? :lol:
saraf_osmica

#1168 Re: ERONET

Post by saraf_osmica »

I "psovaci" bez argumentacije nisu moj nivo za raspravu tako da idem sad. Maloprije sam rekao da ahmaku ni soha ne pomaze. Vozdra :run:

Sent from my Microsoft Mobile Lumia 620 using Tapatalk
rovac13

#1169 Re: ERONET

Post by rovac13 »

Sarafu opet bjezis i opet ne iznese nikakve brojeve koji govore kako je bht jeftiniji.jao jao.

Pas koji laje ne ujeda :D :D :D :D :D
doff

#1170 Re: ERONET

Post by doff »

^^
Psovao si mu i još si bez argumenata (dvostruka povreda) pa ti neće odgovoriti :lol:
rovac13

#1171 Re: ERONET

Post by rovac13 »

Od sad kad dobije napad pa pocne buncat o bht-u uvijek cu mu kopirat onaj post sa cijenama :D :D :D

Da se dzaba ne raspravljamo,ko shvati shvatio je,ko nije nece nikad ni shvatit :D :D :D
fortaleza

#1172 Re: ERONET

Post by fortaleza »

Ne znam zašto se prepirete, ima cjenovnik pa usporedite tarife, cijene poziva, poruka, potrošnju te cijene istih telefona na istim pretplatama. Uspoređivanje različitih mreža te tarifa u svrhu dokazivanja zacrtanog i od potpuno istih likova ispada krajnje neozbiljno.

Evo kažem da su Eronetove Super tarife POVOLJNIJE od BHT postpaida (u većini slučajeva i cijenom telefona), netko je to i usporedio na prethodnih par stranica pa nek se netko osvrne na taj post ako, može prvi @šaraf osmica jer vidim da je on najglasniji ovdje.
escobar__

#1173 Re: ERONET

Post by escobar__ »

^^ A i na prepaidu je Savršena bolja od bilo čega šta nudi BH Mobile na Ultri.
rolacity

#1174 Re: ERONET

Post by rolacity »

Uzeo sam nedavno samsung galaxy s4 i imam problema s eronetovim mobilnim interentom. radi al je jako spora veze. može obaviti neke manje zahtjevenje zadatke, recimo pokupiti mail, ali ne mogu čak ni speed test obaviti.

nisam ispucao mjesečni limit, imam više od 100 mega prometa.

od službe za korisnike nikakve koristi, oni kažu da je kod njih sve ok i da podaci idu. probao sam od prijatelja drugu karticu (na pretplatu, kod mene je hej kartica) i sve radi ok. znači nije do mobitela.

ima li ko kakvu ideju?
Doda37

#1175 Re: ERONET

Post by Doda37 »

Probao na 3G ?
Post Reply