Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Crvena Tifoza

#1151 Re: Vedad Ibisevic

Post by Crvena Tifoza »

BHF_Manijak wrote:
Crvena Tifoza wrote: Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.

Ja ga ne omalozavam, nego samo cinjenice pisem.

Protiv onako krhkog HSV je imao tri 100% sanse iz tri pokusaja. Najboljim se to ne desava.

Izgleda da se ovdje pokusava omlozavati Dzeko sa ovim vjecitim "talentom".
A kojeg HSV-a? KAd su sa njima igrali? Lahko je drugima samo srat i kontru pucat'.... :roll:
Pardon, do mene je. Presao sam se.

Wolf je bio.
kennwood

#1152 Re: Vedad Ibisevic

Post by kennwood »

Ruku na srce vedo je jedan od boljih napadaca bundeslige, dovoljno je vidjeti statistike unazad par godina svih napadaca bundeslige koji su igrali u tom periodu, i siguran sam da bi vedo bio medju boljima :)

Ove sezone ga je krenulo dobro sto se tice prijateljskih utakmica i eurolige, postigao je podosta pogodaka, istina da je imao nedavno peh u bundesligi al to se desava i messiju i ronaldu. Uglavnom mislim da ako bude imao srece sto se ozljeda tice da ove sezone moze zabiti najmanje 15 pogodaka u bundesligi. :thumbup:

Uz to sam siguran da ce u kvalifikacijama biti jedan od nasih glavnih igraca. :bih:
amoninan

#1153 Re: Vedad Ibisevic

Post by amoninan »

Ove godine pada Gert Muller s pedijastala

Da se ponovim još jednom 8-)
Crvena Tifoza

#1154 Re: Vedad Ibisevic

Post by Crvena Tifoza »

amoninan wrote:Ove godine pada Gert Muller s pedijastala

Mislis Messi. :wink:
Better Man

#1155 Re: Vedad Ibisevic

Post by Better Man »

Crvena Tifoza wrote:
Better Man wrote: Možeš ti pričati šta hočeš i omaložavati Vedu, ali on je dokazao da je klasa od napadača i da nije bilo one povrede ne bi mu bilo kraja! Daleko najbolji naš nogometaš u ovom trenutku!
Mislim da pretjerujes sa tim da je nas najbolji fudbaler u ovom trenutku.

Ja ga ne omalozavam, nego samo cinjenice pisem.

Protiv onako krhkog HSV je imao tri 100% sanse iz tri pokusaja. Najboljim se to ne desava.

Izgleda da se ovdje pokusava omlozavati Dzeko sa ovim vjecitim "talentom".
Ne pretjerujem, jer redovno zabija golove i to što je promašio penal i te šanse to se dešava i velikom Messiu i Ronaldu. Trenutno jeste bolji od Džeke, jer redovno zabija golove i puno više igra, dok Džeko zbog idiota Manchinia puno više sjedi na klupi, ai daje manje golova od Vede.[/quote]

Uredu cijenim tvoje misljenje. Isto tako mislim da je Ibisevic danas zabio strasan gol.

Ali...

Ne kazem ja da se to ne desava vrhunskim igracima kao sto su Messi, Ronaldo, Dzeko :wink: , svima se to desi da zicer promase, pa i tri puta zaredom. Pa i da "posti" od postizanja gola nekih 800-900 minuta. :wink:

Koristeci tvoju logiku, mozemo li se onda sloziti da za par odgiranim kola ove nase B-H Telekom lige, jedan napadac koji bude imao na kontu 5, 6 golova recimo, proglasimo boljim od Dzeke, jer ce vjerovatno postici vise pogodaka.

Zelio bi da moja misao bude skromna i da ne uvrijedi neke ljubimce Ibisevica, ali ubijedjen sam da sutra Dzeko prestane igrati fudbal, i da se bavi, ne znam, kriketom, Vedad Ibisevic - samo prozvani idol nacije, ni tad ne bi bio bolji od Edina Dzeke. Samo moja mala skromna konstantacija.[/quote]

Govorimo o našim igračima iz lige petice, koji uz to igraju i LP ili Ligu Evrope, a ne ove naše cirkus lige!
denimb

#1156 Re: Vedad Ibisevic

Post by denimb »

Niko nista ovdje ne guzi haman, kakva je ovo rasprava valja li Vedo ili ne valja...ne sjeca se niko vremena kada smo od napadaca imali samo Bolica na izmaku snaga i Nedima Halilovica strasnog golgetera Cibalije, cini mi se...

Vedo je među prvih 5 napadaca bundeslige, i tacka :D
Bulbulina

#1157 Re: Vedad Ibisevic

Post by Bulbulina »

Ma Vedo je glavni nas napadac! Iako to mnogi iz zavisti ne mogu priznati.. Vedo kraljuuuuuu!
amoninan

#1158 Re: Vedad Ibisevic

Post by amoninan »

Crvena Tifoza wrote:

Ne, mislim Gert Muller :wink:
Crvena Tifoza

#1159 Re: Vedad Ibisevic

Post by Crvena Tifoza »

amoninan wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Ne, mislim Gert Muller :wink:
Vec prevazidjen. :wink:
amoninan

#1160 Re: Vedad Ibisevic

Post by amoninan »

U Njemačkoj, ne!
juventus

#1161 Re: Vedad Ibisevic

Post by juventus »

Sad opet nije kloc... :D
cindrlimindrli

#1162 Re: Vedad Ibisevic

Post by cindrlimindrli »

Evo sad pogledao gol, slucajno ga zabio. Prijem lopte nula bodova, cista sreca da se nije odbila k`o od direk, i
onaj sut je sirovo napucavanje pa gdje zavrsi.
trcicu trceci

#1163 Re: Vedad Ibisevic

Post by trcicu trceci »

Sta ima ?
Mustang1

#1164 Re: Vedad Ibisevic

Post by Mustang1 »

cindrlimindrli wrote:Evo sad pogledao gol, slucajno ga zabio. Prijem lopte nula bodova, cista sreca da se nije odbila k`o od direk, i
Ma 'ta 'kajes ? :D
BHF_Manijak

#1166 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:Evo sad pogledao gol, slucajno ga zabio. Prijem lopte nula bodova, cista sreca da se nije odbila k`o od direk, i
Druze, po ko zna koji put, fakat veze nemas sa ovim loptastim sportom! :( Koji ba prijem nula bodova, jes' dobar? Frajer je sebi prsima u for jos malo dao, nije se sekunde dalje odbila, ono je iz skolskih udzbenika primanje lopte!
Sut? Pa sad nemam vremena, ali sutra ti postavim milion onakivh golova od svjetskih klasa kakve su Kaka, Rooney, Balotelli itd, i njima je sreca je l' de? Jok, oni kad daju onda je znanje, a kad nas neko onda je sreca! :oops:

Sto nisi govorio slucajno je promasio onaj penal ili onu priliku poslije? Eh to ne moze da ga jebes, onda je neznanje, a ovako slucajnost...Sve se moze minimizirati kad se hoce i zeli!
luckylaka

#1167 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
Druze, po ko zna koji put, fakat veze nemas sa ovim loptastim sportom! :( Koji ba prijem nula bodova, jes' dobar? Frajer je sebi prsima u for jos malo dao, nije se sekunde dalje odbila, ono je iz skolskih udzbenika primanje lopte!
Sut? Pa sad nemam vremena, ali sutra ti postavim milion onakivh golova od svjetskih klasa kakve su Kaka, Rooney, Balotelli itd, i njima je sreca je l' de? Jok, oni kad daju onda je znanje, a kad nas neko onda je sreca! :oops:

Sto nisi govorio slucajno je promasio onaj penal ili onu priliku poslije? Eh to ne moze da ga jebes, onda je neznanje, a ovako slucajnost...Sve se moze minimizirati kad se hoce i zeli!
Joj i ti se palis na ove komentare,vidis da tip hem provocira,hem je operisan od fudbala,hem mu Vedo mazno curu :lol:
cindrlimindrli

#1168 Re: Vedad Ibisevic

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote: Koji ba prijem nula bodova, jes' dobar? Frajer je sebi prsima u for jos malo dao, nije se sekunde dalje odbila, ono je iz skolskih udzbenika primanje lopte!
Ono nije skolsko primanje lopte, ona se odbila od njega.
BHF_Manijak wrote:Sut?
Opucaj pa sta bude, bez da gledas u loptu ili gdje pucas, sreca udje. Od deset onih, devet ce fulat.
BHF_Manijak wrote:Druze, po ko zna koji put, fakat veze nemas sa ovim loptastim sportom!
Jbg, ti ovo posmatras vise emocionalno i navijacki nego kao realna osoba. Al` ne zamjerim ja tebi, vecinom sam
i sam takav.
Mustang1

#1169 Re: Vedad Ibisevic

Post by Mustang1 »

Gdje god sam gledao snimak gola svaki komentator govori "what a fantastic goal..." "unglaublich tore" Cak je i onaj arapski rekao "Elhamdullilah subhanallah.." Samo ti nasao da objasnjavas i pravis se pametan
ljevoruki

#1170 Re: Vedad Ibisevic

Post by ljevoruki »

Bubalo1 wrote:Gdje god sam gledao snimak gola svaki komentator govori "what a fantastic goal..." "unglaublich tore" Cak je i onaj arapski rekao "Elhamdullilah subhanallah.." Samo ti nasao da objasnjavas i pravis se pametan
Arap je legenda, nema boljih komentatora na svijetu. :D
Vedo :thumbup: :bih:
amoninan

#1171 Re: Vedad Ibisevic

Post by amoninan »

ljevoruki wrote:
Bubalo1 wrote:Gdje god sam gledao snimak gola svaki komentator govori "what a fantastic goal..." "unglaublich tore" Cak je i onaj arapski rekao "Elhamdullilah subhanallah.." Samo ti nasao da objasnjavas i pravis se pametan
Arap je legenda, nema boljih komentatora na svijetu. :D
Vedo :thumbup: :bih:
Oni i južnoamerikanci su zakon!

>Stvori ti sliku ljudi do tebe na tribini kad padne gol i počne urlanje. Nikog ništa n ekontaš, ali i ti urlaš :D
novi.dan.nova.nafaka

#1172 Re: Vedad Ibisevic

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Bubalo1 wrote:
cindrlimindrli wrote:Evo sad pogledao gol, slucajno ga zabio. Prijem lopte nula bodova, cista sreca da se nije odbila k`o od direk, i onaj sut je sirovo napucavanje pa gdje zavrsi.
Ma 'ta 'kajes ? :D
Nevjerovatni likovi - ako je ono slučajan go onda...
ultima_palabra

#1173 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Čuj odbila se :lol: Primanje perfektno, što se tiče šuta logičnije je bilo da je pucao u drugi dio gola, ali ušla je i to je to.
udrch

#1174 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Čista perfekcija od početka do kraja.
Dok se Vedo lagano otkriva i sam ide prema golu ona dvojica se ubiše da ga stignu. Međutim njega to ne zanima, on je tačno procjenio situaciju i kreće se i zabija bez ikakvog srkleta.

Znači ovom liku Vedo sad dere bivšu curu :lol: . A ja sam mislio onom libertyiju.
BHF_Manijak

#1175 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Al' cuj odbila se od njega a frajer je idealno primio na prsa i gurno sebi u for! :lol: :lol: :oops:

Daj nam postavi onda primjer adekvatnog primanja lopte! :roll:
Post Reply