Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jazzer

#1151 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jazzer »

hz__semir wrote:
ultima_palabra wrote:Odakle ti Mustafa Kodro, to je onaj što igra u Veležu? :-D

A zar je imao Meho problem sa Misketom?
hahahha Čuj Mustafa hahahhaa Koji sam ja kloc, Mustafa je onaj iz Veleža :D Na Mehu sam mislio, naravno.

Pa kod Kodre se Miske prvi put oprostio od reprezentacije (hint: kapitenska traka), drugi pot kod Ćire, a evo mogao bi i sad opet povući priču o opraštanju, ne bi me začudilo.
Pa vise se puta Miske oprastao nego sto smo mi deblokirali Sarajevo u ratu :lol: ..
Edin H.

#1152 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

hz__semir wrote:

hahahha Čuj Mustafa hahahhaa Koji sam ja kloc, Mustafa je onaj iz Veleža :D Na Mehu sam mislio, naravno.

Pa kod Kodre se Miske prvi put oprostio od reprezentacije (hint: kapitenska traka), drugi pot kod Ćire, a evo mogao bi i sad opet povući priču o opraštanju, ne bi me začudilo.
Ma ne vjerujem da ce se Miske povuci, svjestan je i on da postoji odredjena sansa da se plasiramo na Evropsko prvenstvo.

Ma Pape ko Pape, netaktican, premda je vjerovatno mislio najbolje i u biti je mahom u pravu u ovom slucaju.
juventus

#1153 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by juventus »

Ma ne valja bolan ni jedan selektor, samo Miske valja... :D

plačipička debeloguza... :-D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1154 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

vicious wrote:Na source. ba malo duži tekst, vrlo dobar komentar ove cijele situacije s Misketom, ne znam je li postavljano ranije:

http://source.ba/clanak/77105462737/spo ... ajcitaniji
U ovom komentaru je jedna veoma glupa recenica koja kaze da je Miske igrac za malih utakmica!!! i da nije nikad odlucio niti jednu utakmicu protiv velkih protivnika. A ko je onda dao gol Spaniji kad su nam u 97 minuti izjednacili????? Veci od Spanije tesko da mogu biti. Miske je dao 17 golova u 59 utakmica i samo za jedan vise je dao Dzeko kome to i jeste jedini posao i treci je strijelac od kada nastupa nasa reprezentacija tako da ovakve nebuloze ne treba citati. Ma ko sta mislio o Misketu on danas i sa viskom kilograma je ubjedljivo najjaci tehnicar u ekipi i covjek koji zna dati loptu ko na tacni. Usao je protiv Bjelih Rusa dao loptu Ibriciu ko rukom, sam promjesao citavu odbranu i pucao 10 cenata pored gola i na kraju dao majstorski gol. To jos uvijek ne moze ni Pjanic ni Stilic niti bilo ko osim Dzeke. Ali zato Dzeko i vrijedi ko njihova kompletna reprezentacija.
Samo radi napomene u proslim kvalifikacijama Miske je asistirao za 8 golova i postigao je 5 sto ga je stavilo na prvo mjesto asistenata od svih reprezentacija i na drugo mjesto iza Rooneya koji je dao 9 golova i upisao 5 asistencija.
I jos nesto ako se Pape rukovodi onom ko ne igra u klubu ne moze ni u reprezentaciji onda nikako Hasagic nije mogao ici ispred Begovic niti Ibricic ispred Misimovica jer i ibricic u Rusiji grije klupu mada i ja licno podrzavam Papeta sto je stavio sada Ibricica jer mu je trebao trkac i ako nista Ibro jeste trcao i borio se.
phillie

#1155 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by phillie »

Zvjezdan je nas najjaci play otkad se takmicimo po kvalifikacijama, ali isto tako je jako egocentrican. Za takve osobe selektor mora imati takta i stvarno ne mozes mu reci ono sto mu je Pape rekao. Isto tako nadam se da je onaj smajser i psovanje bio sasvim dovoljan arsenal i da se Miske ispucao, jer ako se nastavi produbljivati ovaj jaz izmedju papeta i misketa, to samo moze naskoditi reprezentaciji.
Idealno bi bilo da sada Miske krene igrati u Dinamu, da za ovaj mjesec dana explodira i vrati se u formu koju je imao u Wolfsburgu. A eto, vidjecemo.
byNelle

#1156 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by byNelle »

http://source.ba/clanak/355695762760/sp ... ref=vezani

koliko sam ja shvatio, izjava selektora o tome da bi ga bilo sramota i sl. se odnosila na klub tj. da bi ga bilo sramota da klub plati velike novce za dovodjenje igraca i da onda taj isti igrac ne igra u tom klubu, da bi se zapitao sta je razllog i sl.
nestasna

#1157 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nestasna »

jazzer wrote:
hz__semir wrote:

Pa vise se puta Miske oprastao nego sto smo mi deblokirali Sarajevo u ratu :lol: ..
Kralju!!!!!
saramara

#1158 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by saramara »

Samo jedno pitanje: pošto je Miske ispao u očima nekih mudonja zajeban otresit, a bez njega se ne može kako pričate i kad prestane igrati fudbal će se ugasiti.
Što mudonja ne izadje u tom svom klubu i kaže ja sam igrač za 90 minuta mene trener podcjenjuje, itd, itd.... Pa se posere po klubu koji ga plaća i treneru koji ga smješta na klupu pa da vidimo kako će proći ?
dzeno123

#1159 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by dzeno123 »

saramara wrote:Samo jedno pitanje: pošto je Miske ispao u očima nekih mudonja zajeban otresit, a bez njega se ne može kako pričate i kad prestane igrati fudbal će se ugasiti.
Što mudonja ne izadje u tom svom klubu i kaže ja sam igrač za 90 minuta mene trener podcjenjuje, itd, itd.... Pa se posere po klubu koji ga plaća i treneru koji ga smješta na klupu pa da vidimo kako će proći ?
Bravo, svi su mangupi preko reprezentacije.
serpico

#1160 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by serpico »

Intervju od prije 5-6 godina ali je par stvari i danas aktuelno
Interview: Zvjezdan Misimović
Iako je nastupao za mlade selekcije Srbije i Crne Gore, Zvjezdan Misimović (24) se nije dvoumio oko prihvatanja ponude da igra za nogometnu reprezentaciju BiH.
Dečko koji je rođen u Minhenu (porijeklom je iz sela Jablanica kod Bosanske Gradiške) i koji je jedan period svoje karijere proveo u gigantu iz Bavarske – Bayernu, na preporuku Hasana Salihamidžića postao je član škvadre Blaža Sliškovića.

Po vokaciji polušpic, Misimović je za Bayern skupio nekoliko nastupa, ali kada su treneri slavnog kluba birali između njega i Guerrera, odabrali su ovog drugog. Nisu pogriješili, jer mladi napadač igra odlično. Međutim, ni Misimović nije pogriješio. Odlaskom u Bochum, dobio je priliku da igra, da stiče iskustvo, a zadržao je i mjesto među prvih 11 u reprezentaciji.

--- SPAM ---: U Bochumu ti odlično ide. Da li si zadovoljan?

MISIMOVIĆ: Itekako sam zadovoljan! Igram vrlo dobro, iako je bilo problema u toku prošle sezone. Čak je i trener putem medija izrazio nezadovoljstvo mojom formom. Ipak, vratio sam se i zaista sam igrao na razini koju sam želio. Bio sam među najboljim strijelcima lige. Bochum će igrati u Bundesligi i zaista je sve kako treba.

--- SPAM ---: Nakon odlične partije u Španiji kada si zatresao mrežu Casillasa, stigla je i ponuda iz Italije, iz Fiorentine?

MISIMOVIĆ: Razgovarali jesmo, bilo je dosta blizu, ali na kraju nisam otišao. Zašto? Pa, ni sam ne znam. Bio sam sretan što se jedan takav klub interesuje za mene, Italija je odlična za mladog igrača kao što sam ja, ali eto...

--- SPAM ---: Postao si standardni A reprezentativac. Često si i strijelac. Koliko si zadovoljan svojim igrama u državnom timu?

MISIMOVIĆ: Prilično sam zadovoljan, ali eto nemamo sreće da se plasiramo na jedno veliko takmičenje. Za reprezentaciju sam debitovao prije tri godine u Skoplju protiv Makedonije. Interesantno je da je moja supruga Stefanija baš iz Skoplja. Već u narednom meču protiv Luksemburga postigao sam gol. Pa, protiv Finske u Zenici sam bio strijelac... Bilo je tih dobrih utakmica. Protiv Japana u Dortmundu, također sam pogodio mrežu. Mogu biti zadovoljan, jer selektor Slišković vjeruje u mene.

--- SPAM ---: Ovaj put dobili smo grupu za poželjeti. Može li se naša reprezentacija, konačno, plasirati na jednu veliku smotru nogometa. Ovaj put na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj?

MISIMOVIĆ: Pa, na prvi pogled grupa je povoljna, reprezentacije protiv kojih se može igrati. Ali, ne bih rekao da trebamo odmah gledati kako smo bolji i od Turske i Grčke i Norveške i Mađarske... U najboljem slučaju, njima smo uz rame. Trebamo se dobro namučiti da ih nadigramo u direktnim duelima i da nam sreća bude naklonjena kako bi se plasirali na EP.

--- SPAM ---: Da li si se ikad pokajao što si prihvatio ponudu bh reprezentacije?

MISIMOVIĆ: Nikad! Zašto bi? Pa, iako sam igrao za mlade selekcije SICG, svjestan sam da me ne bi nikad pozvali u A tim. Javili su se iz bh. saveza i ja se nisam dvoumio. Razgovarao sam sa Bracom Salihamidžićem, i donio odluku zbog koje se nikad nisam pokajao.

--- SPAM ---: Da, ali sam na internetu pročitao tvoju izjavu koju si dao za njemačke medije, a koju je prenio za web site Srpska dijaspora u kojoj si kazao želim po svaku cijenu da igram za Srbiju. Istina, to si rekao 2003. godine u novembru?

MISIMOVIĆ: Zaista se ne sjećam toga, znate kako prenose izjave, nekada to nema veze sa istinom. Igrao sam za Srbiju i Crnu Goru, jer su me zvali. Kada su me pozvali iz Sarajeva, prihvatio sam ponudu i to je kraj svake priče. Mislim da nema potrebe da govorimo o nekim stvarima koje nisu istinite. Nikad se nisam pokajao, dapače, uvijek sam sa zadovoljstvom igrao za reprezentaciju BiH i tako će biti uvijek.

--- SPAM ---: Malo je poznato da si bio na meti i Crvene Zvezde i Partizana.

MISIMOVIĆ: Bilo je to prije tri i po godine. Želio sam otići iz Bayerna, nisam više htio da čekam na klupi. Posredstvom menadžera javili su se iz Zvezde, pa onda i iz Partizana. Trener crno bijelih bio je Lothar Mathaus, a Zvezde Slavoljub Muslin. Nije da nisam bio nezainteresovan, ipak se radi o dva velika kluba. Na kraju od svega nije bilo ništa, tako da sam ostao u Njemačkoj.

--- SPAM ---: Poznato je da voliš Zinedina Zidana. Da li je on tvoj nogometni uzor?

MISIMOVIĆ: Zi Zu je čudo od igrača i definitivno je nogometaš kojeg najviše volim. Ono što on igra na terenu, to je umjetnost. Trudim se da ga oponašam, iako je već u poznim godinama i završio je karijeru, još uvijek je najbolji na svijetu.

--- SPAM ---: Zidana neće biti u srijedu 16. augusta na Koševu kada BiH dočekuje viceprvake svijeta - Francusku.

MISIMOVIĆ: Šteta, zaista bi volio da Zidane zaigra na Koševu, ali eto. Nema sumnje da će doći najjača selekcija Francuske, sa Henryem, Vieirom, Trezeguetom... U Rennesu smo igrali 1:1, pokazali smo da imamo kvalitetu. Francuska na Koševu će biti naša posljednja provjera pred početak kvalifikacija za EP. Moramo odigrati najbolje što umijemo, pokušati pobijediti ili ne izgubiti, kako bi popravili samopouzdanje.

Baljić me poredio sa Sušićem

--- SPAM ---: Neki suigrači iz reprezentacije te čak porede sa Safetom Sušićem?

MISIMOVIĆ: Ha, ma to je Baljić prvi rekao da ga podsjećam na Papeta, pa me je počeo zvati tako. Da ti pravo kažem, ne sjećam se Sušića, ali sam dosta čuo o njemu. Znam da je jedan od najboljih igrača na ovim prostorima. Svakako mi je velika čast kada me porede sa takvim majstorom.
I ne samo s njim, neki kažu da sam stilom igre sličan Dejanu Savićeviću. Još da napravim karijeru kao on i biću presretan čovjek.
mahalaš

#1161 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mahalaš »

saramara wrote:Samo jedno pitanje: pošto je Miske ispao u očima nekih mudonja zajeban otresit, a bez njega se ne može kako pričate i kad prestane igrati fudbal će se ugasiti.
Probo je u Galati :lol: :lol:

Safet treba istrajati u ovome, mora se znati neki red :thumbup:
udrch

#1162 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

Corola wrote:@udrch veze ti nemas sta pises.Protiv Francuske taj isti Miske je sam potvrdio da se igraci nisu drzali dogovora iz svlacionice da su na neki nacin sami krivi sto su syebali koncepciju programa.
Drugo kenjas i to ko foka kad pises kako je Pape patriota nula ili nije pratio repku ni preko tv.
Ocit dokaz da pored veze koju stvarno nemas usput si jako bezobrazan.
Godina 93 Pape u dresu sa Ljilanima i jedan od prvih meceva repke ikada BIH-Kaiserlautern sve u humanitarne svrhe.Sav novac poslan u BIH.
Djabe ti sve te tvoje tekme i kisnjenje glOOve kad si usrao i sefa i stanicu.
Nemoj me tjerati da o čovjeku pričam loše, nemam tu ba namjeru i to ne radim nikad na direktan način, čak i kad je vrijeme da se rastanemo..
Ali brate provociraš, jer si Bordaš, a vama kad se dirne u Papeta ko da vam se oko izbije..
Osim tri stvari, a tiču se Misketa, ostalo neću da spominjem:
1. Smatram da Safet Sušić nije veliki trener i lično ga ne vidim ni u Top 200 najboljih trenera u Evropi
2. Misimović je više zadužio ovu reprezentaciju od njega
3. Misimović je bolji igrač od Ibričića kojem je Sušić dao prednost

Ako se plasiramo na prvenstvo to neće biti rezultat njegovih trenerskih sposobnosti, već rezultat dobre ekipe koju trenutno imamo..on nije ni motivator, a o ostalim stvarima da ne govorim..najbolji dokaz je utakmica koju smo spominjali, protiv Francuske, a sjećamo se i Rumuna..
Kad ekipa nije u formi, rezultat nam je NULA..
O patriotizmu mi ne može pričati neko ko utakmice gleda na TV-u, a prosipa pamet po forumu..

Natjera me čovjek da se poserem po svemu..
strong69

#1163 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by strong69 »

Susic spominje stalno kako Miske ne igra u klubu a koliko sam mogao da upratim ne igraju ni Rahimic, Zahirovic i Ibricic. Usput, debeli i nepokretni Misimovic bolji je od Ibricica, Zeca i Stilica zajedno.
Dammme

#1164 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

strong69 wrote:Susic spominje stalno kako Miske ne igra u klubu a koliko sam mogao da upratim ne igraju ni Rahimic, Zahirovic i Ibricic. Usput, debeli i nepokretni Misimovic bolji je od Ibricica, Zeca i Stilica zajedno.
Upravo to je i Miske dao kao razlog za onu svoju izjavu nakon tekme, jer aršini nisu za sve isti, a Pape se kune u njih. A za ovaj drugi dio se apsolutno slažem. Više je Miske kvalitetnih pasova dao i akcija napravio za 45 minuta nego sav ostataka veznog reda 90 minuta.
emigrazione

#1165 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by emigrazione »

@udrch...lupas gluposti, ok tvoje misljenje ali argumente ne navodis
1. Smatram da Safet Sušić nije veliki trener i lično ga ne vidim ni u Top 200 najboljih trenera u Evropi
1. To da li je on veliki trener ili nije je irelevantno, covjek nas je vec sad odveo u baraz a to je fakat i bolji je vec sad od svih koji su nas vodili do sad
2. Misimovic je( ako cemo po tvome) vise zaduzio reprezentaciju od svih prijeratnih legendi, ne samo Papeta, racunajuci i Ivicu Osima i Halilhodzica i Bazdarevica itd... uostalom kakve veze to ima
3. Zna i Pape kao i svi mi da je bolji, ali mozda ne moze trcati kao Ibricic, tj. nije dovoljno spreman da igra citavu utakmicu
Ako se plasiramo na prvenstvo to neće biti rezultat njegovih trenerskih sposobnosti, već rezultat dobre ekipe koju trenutno imamo..on nije ni motivator, a o ostalim stvarima da ne govorim..najbolji dokaz je utakmica koju smo spominjali, protiv Francuske, a sjećamo se i Rumuna..
Apsolutna glupost, pa pola ovih igraca je on izbacio u prvi plan. Svi su do sad imali na raspolaganju dobru ekipu, sta je falilo Ciri ili Sliskovicu...ja ne mogu da vjerujem da ti ne vidis razliku izmedju Cirine ekipe i ove Papetove, ako nista drugo mocnije izgledaju na terenu. Ne postoji niti jedan jedini parametar gdje smo ispred Francuza pa kako mozes onda poraz protiv njih gledati kao tragediju, a Rumune smo odjebali tako da fakat ne vidim neki razlog za takvo razmisljanje
jeza u ledja

#1166 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

udrch wrote: 1. Smatram da Safet Sušić nije veliki trener i lično ga ne vidim ni u Top 200 najboljih trenera u Evropi
E jesi otkrio Ameriku. :-)
udrch wrote:2. Misimović je više zadužio ovu reprezentaciju od njega
Sta to tacno znaci?
udrch wrote: 3. Misimović je bolji igrač od Ibričića kojem je Sušić dao prednost
Sta znaci bolji igrac? Jel "bolji igrac" znaci zna bolje s loptom? Ako cemo po tome daj da onda stavimo 11 driblera u ekipu i taman.
Cinjenica je da je Susic tacno ubo sa Ibricicem u prvom i sa Misimovicem u drugom.
Dammme

#1167 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

jeza u ledja wrote:
udrch wrote: 3. Misimović je bolji igrač od Ibričića kojem je Sušić dao prednost
Sta znaci bolji igrac? Jel "bolji igrac" znaci zna bolje s loptom? Ako cemo po tome daj da onda stavimo 11 driblera u ekipu i taman.
Cinjenica je da je Susic tacno ubo sa Ibricicem u prvom i sa Misimovicem u drugom.
E jebi ga sada ibričić ispade gazela i tigar u jednom. Niti je brz, niti je nešto jak u duelu. Po tim parametrima jeste bolji od Misimovića, ali nije sigurno od Lulića koji je mogao igrati na desnom krilu. Već sam ti jednom postao formaciju sa istim sastavom -Ibričić +Misimović. Znaći Sejo je mogao na lijevog beka, a Medunjanin na lijevog veznog (svakako se kao play nije vidio). A ko je bolji igrač vidjelo se po onom Misketovom pasu "sa očima" koji "hajdučko srce" nije čak ni sam sebi znao dati u for. Valjda ga izdala snaga u 2 minuti drugog poluvremena :-) . A za Misketa se tvrdi da je debeo i nepokretan.
jeza u ledja

#1168 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Dammme wrote:
strong69 wrote:Susic spominje stalno kako Miske ne igra u klubu a koliko sam mogao da upratim ne igraju ni Rahimic, Zahirovic i Ibricic. Usput, debeli i nepokretni Misimovic bolji je od Ibricica, Zeca i Stilica zajedno.
Upravo to je i Miske dao kao razlog za onu svoju izjavu nakon tekme, jer aršini nisu za sve isti, a Pape se kune u njih. A za ovaj drugi dio se apsolutno slažem. Više je Miske kvalitetnih pasova dao i akcija napravio za 45 minuta nego sav ostataka veznog reda 90 minuta.
Ibricic igra isto koliko i Misimovic u klubu. U reprezentaciji igra mnogo manje od Misimovica.

Zahirovic igra itekako za Spartak Nalchik. Ima duplo vecu minutazu nego ova dvojica.

Jedino je dedo Rahimic iznimka.
strong69

#1169 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by strong69 »

http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ic?cc=5739

Prije nego pocnete bilo koga osudivati pogledajte malo statistiku... Ocito je da Susic nema ujednacen kriterij i sto se mene tice supacki mu je sto samo Misimovica proziva.
IlijaLadin

#1170 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

udrch, kako ti nekad imaš osvježavajuće optimistične postove. a ovo što si napisao stvarno nema smisla.

miješaš kruške, jabuke i šljive. patriotizam, ko je više zadužio, koliki je stručnjak... čovjek je u ovoj utakmici odradio dobre izmjene, i to mu ne možeš osporiti. meni nije jasno kako možeš opravdavati čovjeka koji psuje selektoru, pravi cirkus pred kamerama.

za mene nije ibričić uzeo misketu mjesto u timu. nego medunjanin. kada je miske ušao u igru, nije ušao umjesto ibričića. to prvo.
drugo, selektor je taj koji je bolan BATINA u timu. on se pita. pa kad bi se svi ljutkali što ne počinju utakmicu, pa nikoga ne bi bilo na klupi. ko bi onda kad zatreba pravio prevagu?

ne, udrch, ovaj put sigurno nisi u pravu.
jeza u ledja

#1171 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Dammme wrote:
jeza u ledja wrote:
E jebi ga sada ibričić ispade gazela i tigar u jednom. Niti je brz, niti je nešto jak u duelu. Po tim parametrima jeste bolji od Misimovića, ali nije sigurno od Lulića koji je mogao igrati na desnom krilu. Već sam ti jednom postao formaciju sa istim sastavom -Ibričić +Misimović. Znaći Sejo je mogao na lijevog beka, a Medunjanin na lijevog veznog (svakako se kao play nije vidio). A ko je bolji igrač vidjelo se po onom Misketovom pasu "sa očima" koji "hajdučko srce" nije čak ni sam sebi znao dati u for. Valjda ga izdala snaga u 2 minuti drugog poluvremena :-) . A za Misketa se tvrdi da je debeo i nepokretan.
Ibricic se borio i to podobro. Meni je jako glupa prica po defaultu nekoga ocjenjivati na osnovu stereotipa. Ibricic nije gazela ali je fizicki itekako bio mocan na svojoj strani. Od Misimovica nista tako nisam vidio. Susic je imao svoj koncept fizicke igre i tu mu nije odgovarao Misimovic. To je tako prosto i jednostavno da ne moze biti jednostavnije. Cak sta vise, vise je nego ocigledno je bilo da je planirao od samog pocetka uvesti Misimovica na poluvremenu, cak je to haman izjavio prije utakmice ( :-) ), sto je sasvim logicno bilo s obzirom da nam je falilo upravo ono sto Misimovic posjeduje.
Isto mi je glupa prica po defaultu "Misimovic debeo i nepokretan", nije u formi. Sta to znaci majku mu, i dalje isto dodaje ko sto je i prije. :roll:
jeza u ledja

#1172 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

strong69 wrote:http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ic?cc=5739

Prije nego pocnete bilo koga osudivati pogledajte malo statistiku... Ocito je da Susic nema ujednacen kriterij i sto se mene tice supacki mu je sto samo Misimovica proziva.
Halooo, enibadi houm?? Ibricic za repku igra jos mnogo manje od Misimovica. Pa nisi valjda mislio da se samo na njega odnosilo to da treba da se nametne u svom klubu?
just principe

#1173 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by just principe »

strong69 wrote:http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... ic?cc=5739

pa hajd nam ti reci zamjenu za Rahimica, ali svi znamo da je jednostavno nema..Licno ja ne mogu zamisliti prvih 11 bez Rahimica..Dok nam Misketovoj poziciji ima nekoliko kvalitetnih i trenutno boljih igraca. Sto se tice Ibricica on je samo prve utakmice igrao u pocetnom sastavu, ostatak provodio po klupi i tribinama
emigrazione

#1174 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by emigrazione »

Elenejse, polipismeni seljak iz Zavidovica koji veze nema sa selektorskim poslom je usta zavezao stotinama hiljada ''strucnjaka'' u ovoj drzavi koji kopaju i rukama i nogama ne bi li kakav argument isceprkali...sto je ovo a kako nije ovo, itd. Levatina vas sve vodi i to debelo, dok se pojedini slomise da nesto dokazu on nas u baraz odvede, a ko zna mozda i direktno
sistematski pregled

#1175 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by sistematski pregled »

udrch wrote:
Corola wrote:@udrch veze ti nemas sta pises.Protiv Francuske taj isti Miske je sam potvrdio da se igraci nisu drzali dogovora iz svlacionice da su na neki nacin sami krivi sto su syebali koncepciju programa.
Drugo kenjas i to ko foka kad pises kako je Pape patriota nula ili nije pratio repku ni preko tv.
Ocit dokaz da pored veze koju stvarno nemas usput si jako bezobrazan.
Godina 93 Pape u dresu sa Ljilanima i jedan od prvih meceva repke ikada BIH-Kaiserlautern sve u humanitarne svrhe.Sav novac poslan u BIH.
Djabe ti sve te tvoje tekme i kisnjenje glOOve kad si usrao i sefa i stanicu.
Nemoj me tjerati da o čovjeku pričam loše, nemam tu ba namjeru i to ne radim nikad na direktan način, čak i kad je vrijeme da se rastanemo..
Ali brate provociraš, jer si Bordaš, a vama kad se dirne u Papeta ko da vam se oko izbije..
Osim tri stvari, a tiču se Misketa, ostalo neću da spominjem:

Kad ekipa nije u formi, rezultat nam je NULA..
O patriotizmu mi ne može pričati neko ko utakmice gleda na TV-u, a prosipa pamet po forumu..

Natjera me čovjek da se poserem po svemu..
A ako se ne plasiramo onda će Pape biti jedini krivac.
Post Reply