TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cappy_tempo
#1151 Re: TENIS
ja predlazem nadalu da odleti do teretane, nesta je ofalio
.kako to gospodin u 1h vremena sve rijesi 
-
sa2101
#1153 Re: TENIS
Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
- cappy_tempo
#1154 Re: TENIS
majke mi kad nadala prenose meni mrak na oci padne,ne znam sta imam gledat ondje uopste osim sto je fisne iz sve snage pa kako bude i sto je nafakas nevjerovatan.a kad gledam federera pa i djokovica,mureya,rodicka,soderlinga...tu ima neke igra,ima onog smeka koji predstavlja tenis,a pogotovo to federer predstavlja pa milina ga gledati kako igra.ha jedan je kralj 
- Better Man
#1156 Re: TENIS
sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
Eto sad trebalo je biti u 2 seta. A mozda je trebao dobiti Nadal. Vidjelo se da je Nadal iscrpljen i da nije bio bas odmoran i 100% spreman za mec, a tu je i nedavna povreda od koje se tek oporavio. Ipak kad se sve sabere ovo je bila njegova godina u kojoj je potvrdio da je trenutno najbolji na svijetu, Fderer je ovom pobjedom spasio sezonu koja je za njega bila najlosija od kako je prvi put postao broj 1.
-
exc0d14c
#1157 Re: TENIS
Ma ja, baš se umor primjetioBetter Man wrote:sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
Eto sad trebalo je biti u 2 seta. A mozda je trebao dobiti Nadal. Vidjelo se da je Nadal iscrpljen i da nije bio bas odmoran i 100% spreman za mec, a tu je i nedavna povreda od koje se tek oporavio. Ipak kad se sve sabere ovo je bila njegova godina u kojoj je potvrdio da je trenutno najbolji na svijetu, Fderer je ovom pobjedom spasio sezonu koja je za njega bila najlosija od kako je prvi put postao broj 1.
- zimzelen
#1158 Re: TENIS
Glup i zavidan komentar, da znas ista o tenisu znao bi da je najlosiju sezonu Fedex imao kad je izgubio prvo mjesto! Prije nego ti proradi sujeta ili bijes, konzultiraj http://www.atpworld.com, glupko!Better Man wrote:sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
Carobnjak je pokazao Trkacem ko je gdje sada. Steta sto mu Murray sinoc nije uzeo mjeru jer bi Roger jos bio blizi za povratak prvog mjesta. Ovako, oko 3600 bodova je puno, ali da se stici, ako ne kiksa u Melbourne gdje brani 2000 bodova. Sredinom jula, Trkaca koka ce najboljeg ponovo gledati u ledja.
-
sa2101
#1159 Re: TENIS
Jeste, trebalo je biti u dva. Zato sto je Federer u Londonu igrao fantastican tenis, zato sto nije set jedan izgubio, i zato sto je tvrda podloga. Nadal u ovom trenutku jeste najbolji na svijetu - u ovom trenutku, ali neme sanse da je bolji igrac od Federera. Takvo nesto moze reci samo neko ko prati tenis od 2008.Dugo je Nadal tavorio na drugoj poziciji, i da nije bilo mononukleoze ko zna koliko dugo bi tamo i ostao. Ali ajde sad da ne nalazimo izgovor. Nadal jeste dobar igrac, u to nema sumnje, ali sa Federerom se ne moze porediti. U nekom od svojih proslih postova si spomenuo njihov medjusobni omjer. Omjer ide u korist Nadala jer su vecinu svojih medjusobnih duela njih dvojica igrali na sljaci. Svako uzima omjer koji mu odgovara. Mogu i ja reci da je ovo treci put kako je Roger pobijedio Nadala na zavrsnom turniru, pa iz tog izvuci neke zakljucke. Prosle godine, Federer je taj koji je zavrsio godinu na prvom mjestu. Sto se tad nisi javio da trabunjas koje je bolji igrac? Uostalom, ne znam sto se uopste upustam u ovu raspravu. Svako ima razlicit ukus, ti volis gledat Nadala vise nego Federera, a ja mislim da je naspram Federera, naspram njegovog tenisa, Nadal i njemu slicni antihrist ovog sporta. Ali eto, svakom svoje.Better Man wrote:sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
- Better Man
#1160 Re: TENIS
Znaci zahvaljujuci mononukleozi koju je imao Federer Nadal je dosao do broja jedan. A da li si se zapitao da Nadal prosle godine nije se povrijedio pred French open, da li bi ga Federer ikada osvojio i da li bi se te godine uopce vratio na broj 1 koji je opet izgubio ove godine. Uzmi sve meceve koje su odigrali medjusobno njih dvojica i pogledaj koliko pobjeda ima Nadal, a koliko Federer i bi ce ti jasno da je Nadal bolji. Tako da je smijesno da se ne moze porediti sa Federerom. Dva puta ga je dobio u finalu Wimbledona na podlozi koja je Federerova i da ne spominjem silna finala na drugim turnirima gdje ga je dobio. Nadal ako bude zdrav prestice Federera po broju Gran Slam titula, a i po drugim rezultatima. Federer je proslu godinu zavrsio kao broj jedan, jer nije bilo Nadala koji je bio povrijedjen veci dio te sezone. Najsmjesnije je reci da je trebao dobiti u dva sta jer je igrao fantastican tenis i nije izgubio ni jedan set na turniru. Koliko smo puta gledali neki sport gdje ekipa ili pojedinac igra fantasticno i sve meceve dobiva dok ne naidje na protivnika koji ga pobijedi.sa2101 wrote:Jeste, trebalo je biti u dva. Zato sto je Federer u Londonu igrao fantastican tenis, zato sto nije set jedan izgubio, i zato sto je tvrda podloga. Nadal u ovom trenutku jeste najbolji na svijetu - u ovom trenutku, ali neme sanse da je bolji igrac od Federera. Takvo nesto moze reci samo neko ko prati tenis od 2008.Dugo je Nadal tavorio na drugoj poziciji, i da nije bilo mononukleoze ko zna koliko dugo bi tamo i ostao. Ali ajde sad da ne nalazimo izgovor. Nadal jeste dobar igrac, u to nema sumnje, ali sa Federerom se ne moze porediti. U nekom od svojih proslih postova si spomenuo njihov medjusobni omjer. Omjer ide u korist Nadala jer su vecinu svojih medjusobnih duela njih dvojica igrali na sljaci. Svako uzima omjer koji mu odgovara. Mogu i ja reci da je ovo treci put kako je Roger pobijedio Nadala na zavrsnom turniru, pa iz tog izvuci neke zakljucke. Prosle godine, Federer je taj koji je zavrsio godinu na prvom mjestu. Sto se tad nisi javio da trabunjas koje je bolji igrac? Uostalom, ne znam sto se uopste upustam u ovu raspravu. Svako ima razlicit ukus, ti volis gledat Nadala vise nego Federera, a ja mislim da je naspram Federera, naspram njegovog tenisa, Nadal i njemu slicni antihrist ovog sporta. Ali eto, svakom svoje.Better Man wrote:sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
- Better Man
#1161 Re: TENIS
Pa Fedex je i ovu sezonu izgubio prvo mjesto. 2008. godine kad je prvi put izgubio prvo mjesto Fedex je osvojio 1 ili 2 Gran Slama (nisam siguran), a ove sezone nije ni jedan i zasto mu ova ne bi bila najlosija sezona? I reci da je glup i zavidan komentar je vise nego smijesno.zimzelen wrote:Glup i zavidan komentar, da znas ista o tenisu znao bi da je najlosiju sezonu Fedex imao kad je izgubio prvo mjesto! Prije nego ti proradi sujeta ili bijes, konzultiraj http://www.atpworld.com, glupko!Better Man wrote:sa2101 wrote:Trebalo je biti u dva. Svaka cast Rogeru, kako je samo povaljutao ovu mladez u Londonu. Beauty prevailed.
Carobnjak je pokazao Trkacem ko je gdje sada. Steta sto mu Murray sinoc nije uzeo mjeru jer bi Roger jos bio blizi za povratak prvog mjesta. Ovako, oko 3600 bodova je puno, ali da se stici, ako ne kiksa u Melbourne gdje brani 2000 bodova. Sredinom jula, Trkaca koka ce najboljeg ponovo gledati u ledja.
-
Hare_ze
#1162 Re: TENIS
A ko je osvojio Australian Open?Better Man wrote:
Pa Fedex je i ovu sezonu izgubio prvo mjesto. 2008. godine kad je prvi put izgubio prvo mjesto Fedex je osvojio 1 ili 2 Gran Slama (nisam siguran), a ove sezone nije ni jedan i zasto mu ova ne bi bila najlosija sezona?
-
exc0d14c
#1163 Re: TENIS
Hoćeš reći da Soderling ne bi dobio Nadala da on nije bio "povrijeđen"?Better Man wrote: Znaci zahvaljujuci mononukleozi koju je imao Federer Nadal je dosao do broja jedan. A da li si se zapitao da Nadal prosle godine nije se povrijedio pred French open, da li bi ga Federer ikada osvojio i da li bi se te godine uopce vratio na broj 1 koji je opet izgubio ove godine. Uzmi sve meceve koje su odigrali medjusobno njih dvojica i pogledaj koliko pobjeda ima Nadal, a koliko Federer i bi ce ti jasno da je Nadal bolji. Tako da je smijesno da se ne moze porediti sa Federerom. Dva puta ga je dobio u finalu Wimbledona na podlozi koja je Federerova i da ne spominjem silna finala na drugim turnirima gdje ga je dobio. Nadal ako bude zdrav prestice Federera po broju Gran Slam titula, a i po drugim rezultatima. Federer je proslu godinu zavrsio kao broj jedan, jer nije bilo Nadala koji je bio povrijedjen veci dio te sezone. Najsmjesnije je reci da je trebao dobiti u dva sta jer je igrao fantastican tenis i nije izgubio ni jedan set na turniru. Koliko smo puta gledali neki sport gdje ekipa ili pojedinac igra fantasticno i sve meceve dobiva dok ne naidje na protivnika koji ga pobijedi.
Pa baš zbog tih mečeva se pokazuje da je Federer puno bolji, jer je 12 puta dogurao do meča sa Rafom na šljaci, a Rafa njega izbjegavao na betonu i odigrao samo 6 mečeva. Nadal neće biti zdrav da prestigne Federera po broju GS-a, to ne kažem ja već svi sportski doktori.
Dva puta u finalu Wimbledona? Ja se sjećam samo jednog 2008. Silna finala na šljaci i AO?
ps. Federer ove sezone nije osvojio GS? HAHAHAHAHAHA joj teniske neznalice
-
Hare_ze
#1164 Re: TENIS
Svasta betterman naprica. Dva finala na Wimbledonu je dobio Federer i na travi ima 2:1 protiv Nadala. Na tvrdoj podlozi 4:3. Na sljaci ga Nadal dere sa 10:2.
Nastranu sve, ali objektivno gledajuci i sam Nadal priznaje da je Federer bolji, a svakom je jasno da je Fed dosta raznovrsniji igrac, a o tehnici da ne pricamo. Sve u svemu, ja uzivam gledati njihove duele.
Nastranu sve, ali objektivno gledajuci i sam Nadal priznaje da je Federer bolji, a svakom je jasno da je Fed dosta raznovrsniji igrac, a o tehnici da ne pricamo. Sve u svemu, ja uzivam gledati njihove duele.
- Better Man
#1165 Re: TENIS
Do mene je, jer sam zaboravio na Australiu koja je bila na pocetku godine. Ali to mne umanjuje cinjenicu i podatak da je Nadal u medjusobnim duelima bolji od Federera. I kao sto napisah ako ga povrede zaobidju nadmasice federera po broju Gran Slam titula. Federer je jedan od rijetkih tenisera koji glumi placipizdu kad izgubi Gran slam sto do sad u istoriji tenisa nisam vidio. Koliko god Federer bio mocan ako teniser za mene nikad ne biti kao sto su bili Sampras, Agassi, Rafter, Ivanisevic, Lendl, Becker itd.exc0d14c wrote:Hoćeš reći da Soderling ne bi dobio Nadala da on nije bio "povrijeđen"?Better Man wrote: Znaci zahvaljujuci mononukleozi koju je imao Federer Nadal je dosao do broja jedan. A da li si se zapitao da Nadal prosle godine nije se povrijedio pred French open, da li bi ga Federer ikada osvojio i da li bi se te godine uopce vratio na broj 1 koji je opet izgubio ove godine. Uzmi sve meceve koje su odigrali medjusobno njih dvojica i pogledaj koliko pobjeda ima Nadal, a koliko Federer i bi ce ti jasno da je Nadal bolji. Tako da je smijesno da se ne moze porediti sa Federerom. Dva puta ga je dobio u finalu Wimbledona na podlozi koja je Federerova i da ne spominjem silna finala na drugim turnirima gdje ga je dobio. Nadal ako bude zdrav prestice Federera po broju Gran Slam titula, a i po drugim rezultatima. Federer je proslu godinu zavrsio kao broj jedan, jer nije bilo Nadala koji je bio povrijedjen veci dio te sezone. Najsmjesnije je reci da je trebao dobiti u dva sta jer je igrao fantastican tenis i nije izgubio ni jedan set na turniru. Koliko smo puta gledali neki sport gdje ekipa ili pojedinac igra fantasticno i sve meceve dobiva dok ne naidje na protivnika koji ga pobijedi.
Pa baš zbog tih mečeva se pokazuje da je Federer puno bolji, jer je 12 puta dogurao do meča sa Rafom na šljaci, a Rafa njega izbjegavao na betonu i odigrao samo 6 mečeva. Nadal neće biti zdrav da prestigne Federera po broju GS-a, to ne kažem ja već svi sportski doktori.
Dva puta u finalu Wimbledona? Ja se sjećam samo jednog 2008. Silna finala na šljaci i AO?
-
exc0d14c
#1166 Re: TENIS
Rafter, Ivanišević > Federer HAHAHAHAHAHAHA
A tvoj Steroidni je vjerovatno veći od svih nabrojanih
A tvoj Steroidni je vjerovatno veći od svih nabrojanih
- zimzelen
#1167 Re: TENIS
Eto sad trebalo je biti u 2 seta. A mozda je trebao dobiti Nadal. Vidjelo se da je Nadal iscrpljen i da nije bio bas odmoran i 100% spreman za mec, a tu je i nedavna povreda od koje se tek oporavio. Ipak kad se sve sabere ovo je bila njegova godina u kojoj je potvrdio da je trenutno najbolji na svijetu, Fderer je ovom pobjedom spasio sezonu koja je za njega bila najlosija od kako je prvi put postao broj 1.[/quote]
Glup i zavidan komentar, da znas ista o tenisu znao bi da je najlosiju sezonu Fedex imao kad je izgubio prvo mjesto! Prije nego ti proradi sujeta ili bijes, konzultiraj http://www.atpworld.com, glupko!
Carobnjak je pokazao Trkacem ko je gdje sada. Steta sto mu Murray sinoc nije uzeo mjeru jer bi Roger jos bio blizi za povratak prvog mjesta. Ovako, oko 3600 bodova je puno, ali da se stici, ako ne kiksa u Melbourne gdje brani 2000 bodova. Sredinom jula, Trkaca koka ce najboljeg ponovo gledati u ledja.[/quote]
Pa Fedex je i ovu sezonu izgubio prvo mjesto. 2008. godine kad je prvi put izgubio prvo mjesto Fedex je osvojio 1 ili 2 Gran Slama (nisam siguran), a ove sezone nije ni jedan i zasto mu ova ne bi bila najlosija sezona? I reci da je glup i zavidan komentar je vise nego smijesno.[/quote]
Vise nego smijesno je to sto ti lupetas jer samo nagadjas, dakle ne baratas cinjenicama. Reci da covjek ove godine nije osvojio ni jedan GS je smijesno. Jeste, osovjio je ali je 2008 g. nije osvojio niti jedan masters iz serije 1000, samo Basel (500) i estoril (250), a ove godine, trebam li da brojim, nema potrebe, pored AO, Cincinnati (1000), Basel, Stockholm i zavrsni Masters, sto je, pobogu valjda bolje od te strasne 2008 g. i dana kada je Trkacoj koki prepustio No.1.
A, sad, razguli, dijete! Prvo ispeci, konzultiraj izvore, pa reci!
Glup i zavidan komentar, da znas ista o tenisu znao bi da je najlosiju sezonu Fedex imao kad je izgubio prvo mjesto! Prije nego ti proradi sujeta ili bijes, konzultiraj http://www.atpworld.com, glupko!
Carobnjak je pokazao Trkacem ko je gdje sada. Steta sto mu Murray sinoc nije uzeo mjeru jer bi Roger jos bio blizi za povratak prvog mjesta. Ovako, oko 3600 bodova je puno, ali da se stici, ako ne kiksa u Melbourne gdje brani 2000 bodova. Sredinom jula, Trkaca koka ce najboljeg ponovo gledati u ledja.[/quote]
Pa Fedex je i ovu sezonu izgubio prvo mjesto. 2008. godine kad je prvi put izgubio prvo mjesto Fedex je osvojio 1 ili 2 Gran Slama (nisam siguran), a ove sezone nije ni jedan i zasto mu ova ne bi bila najlosija sezona? I reci da je glup i zavidan komentar je vise nego smijesno.[/quote]
Vise nego smijesno je to sto ti lupetas jer samo nagadjas, dakle ne baratas cinjenicama. Reci da covjek ove godine nije osvojio ni jedan GS je smijesno. Jeste, osovjio je ali je 2008 g. nije osvojio niti jedan masters iz serije 1000, samo Basel (500) i estoril (250), a ove godine, trebam li da brojim, nema potrebe, pored AO, Cincinnati (1000), Basel, Stockholm i zavrsni Masters, sto je, pobogu valjda bolje od te strasne 2008 g. i dana kada je Trkacoj koki prepustio No.1.
A, sad, razguli, dijete! Prvo ispeci, konzultiraj izvore, pa reci!
-
sa2101
#1168 Re: TENIS
Znaci zahvaljujuci mononukleozi koju je imao Federer Nadal je dosao do broja jedan. A da li si se zapitao da Nadal prosle godine nije se povrijedio pred French open, da li bi ga Federer ikada osvojio i da li bi se te godine uopce vratio na broj 1 koji je opet izgubio ove godine. Uzmi sve meceve koje su odigrali medjusobno njih dvojica i pogledaj koliko pobjeda ima Nadal, a koliko Federer i bi ce ti jasno da je Nadal bolji. Tako da je smijesno da se ne moze porediti sa Federerom. Dva puta ga je dobio u finalu Wimbledona
Na cemu si ti? Vidis, u ovom je problem. Da li je neki igrac bolji od drugog je potpuno subjektivna stvar. Ali ti svoj stav izlazes kao cinjenicu, a veze nemas. Arogantan i bahat, a ne zna osnovne cinjenice. Mozemo se mi raspravljati do sutra ovako: da Federer nije imao mononukleozu Nadal ne bi bio No. 1, da Nadal nije bio povrijedjen Federer se ne bi vratio na tron, i tako ukrug. Mozemo do sutra postavljati rekorde, razglabati o statistikama, ali nece nijedna ni druga strana dokazati da je Nadal ili Federer bolji igrac. Takvo nesto je nemoguce. Obojica su veliki sampioni, i obojica zasluzuju postovanje. Samo se s tobom ne moze voditi normalna rasprava, jer kao prvo ne raspolazes cinjenicama (kao sto si pokazao u ovih zadnjih nekoliko, sramotnih postova), ali se zato postavljas kao da si popio svo znanje svijeta, a kompletno svoje misljenje baziras na njihovom medjusobnom omjeru, kao da ne postoji nijedna druga statistika. Nadal ima sansu da premasi Federera, njegova mladost mu daje prednost, hoce li to uraditi, ne moze niko znati sigurno. Cinjenica da je Federeru 29 godina i da se jos uvijek takmici na najvisem nivou i parira djeci puno mladjoj od njega, je vrijedno hvale. Posebno kada se uzme u obzir da se jedan Borg recimo povukao iz tenisa u 26. godini. Sa svojih 29, Federer je u svijetu tenisa dinosaurus, a jos uvijek uspijeva da igra nevjerovatno dobro i pobjedjuje. i jos nesto, za Nadala nikako ne mozes reci da je bio umoran. Federer je u zadnjih 5 sedmica odigrao puno vise turnira i meceva od Nadala, tako da je iko trebao biti umoran, onda je to on.Better Man wrote:Pa Fedex je i ovu sezonu izgubio prvo mjesto. 2008. godine kad je prvi put izgubio prvo mjesto Fedex je osvojio 1 ili 2 Gran Slama (nisam siguran), a ove sezone nije ni jedan i zasto mu ova ne bi bila najlosija sezona? I reci da je glup i zavidan komentar je vise nego smijesno.
- zimzelen
#1169 Re: TENIS
A, znas li da je na travi i betonu omjer 6:4 za Carobnjaka iz Basela? Da nema zemljane podloge, Trkaci bi ostao na tartan stazi, ne bi vidio 80% trofeja. Hoces li jos jednu cusku!Better Man wrote:Do mene je, jer sam zaboravio na Australiu koja je bila na pocetku godine. Ali to mne umanjuje cinjenicu i podatak da je Nadal u medjusobnim duelima bolji od Federera. I kao sto napisah ako ga povrede zaobidju nadmasice federera po broju Gran Slam titula. Federer je jedan od rijetkih tenisera koji glumi placipizdu kad izgubi Gran slam sto do sad u istoriji tenisa nisam vidio. Koliko god Federer bio mocan ako teniser za mene nikad ne biti kao sto su bili Sampras, Agassi, Rafter, Ivanisevic, Lendl, Becker itd.exc0d14c wrote:Hoćeš reći da Soderling ne bi dobio Nadala da on nije bio "povrijeđen"?Better Man wrote: Znaci zahvaljujuci mononukleozi koju je imao Federer Nadal je dosao do broja jedan. A da li si se zapitao da Nadal prosle godine nije se povrijedio pred French open, da li bi ga Federer ikada osvojio i da li bi se te godine uopce vratio na broj 1 koji je opet izgubio ove godine. Uzmi sve meceve koje su odigrali medjusobno njih dvojica i pogledaj koliko pobjeda ima Nadal, a koliko Federer i bi ce ti jasno da je Nadal bolji. Tako da je smijesno da se ne moze porediti sa Federerom. Dva puta ga je dobio u finalu Wimbledona na podlozi koja je Federerova i da ne spominjem silna finala na drugim turnirima gdje ga je dobio. Nadal ako bude zdrav prestice Federera po broju Gran Slam titula, a i po drugim rezultatima. Federer je proslu godinu zavrsio kao broj jedan, jer nije bilo Nadala koji je bio povrijedjen veci dio te sezone. Najsmjesnije je reci da je trebao dobiti u dva sta jer je igrao fantastican tenis i nije izgubio ni jedan set na turniru. Koliko smo puta gledali neki sport gdje ekipa ili pojedinac igra fantasticno i sve meceve dobiva dok ne naidje na protivnika koji ga pobijedi.
-
Hare_ze
#1170 Re: TENIS
Da ne spominjemo 22 finala na GS turnirima...o polufinalima necu ni pricati. Konstanta je ono sto najvise cijenim u tenisu a tu je Fed neprikosnoven!zimzelen wrote:
A, znas li da je na travi i betonu omjer 6:4 za Carobnjaka iz Basela? Da nema zemljane podloge, Trkaci bi ostao na tartan stazi, ne bi vidio 80% trofeja. Hoces li jos jednu cusku!
- Cyrax
#1171 Re: TENIS
Zna se ko je dingospo 
-
sa2101
#1173 Re: TENIS
a dobro, better man mi je bas izvukao zivacLSD wrote:cuj Nadal antihrist tenisa![]()
-
Desert Wind
#1174 Re: TENIS
to kazu i za murinja u fudbalu - al coek nema premcaLSD wrote:cuj Nadal antihrist tenisa![]()
-
LSD
#1175 Re: TENIS
Ma samo vi nastavitesa2101 wrote:a dobro, better man mi je bas izvukao zivacLSD wrote:cuj Nadal antihrist tenisa![]()
mada nesumnjivo preferiram fedexov nacin igre.
Meni je svejedno, ponekad naletim na ovu temu ali mi smiješno ovo antihrist
Što se mene tice Federer se odlicno drži s obzirom na godine, Nadal je ipak mlađi i trenutno prvi teniser svijeta pa opet ga opet Roger mlatne po ušima s vremena na vrijeme.