Hoce sutra popodnepustopoljina wrote:a to s vogosce ce biti na youtube,rek'o mirso.
Evo i ja gledam
Hoce sutra popodnepustopoljina wrote:a to s vogosce ce biti na youtube,rek'o mirso.
HAVANA wrote:Istina živa,udaviću te![]()
![]()
Isfolira ti mene da ne snimaš a šetam ja tamo, vamo,pa u autu...
Hej kurty, jesi ti bio sa njima dole? ... Nisam bas upoznat ko je sve isaokurty wrote:ja ja HAVANA hočeš ti u kadar, a nama vamo govor da ne volis kameru....
ma nema veze kamera voli tebe![]()
![]()
![]()
![]()
... hehehehehehhe ...kurty wrote:jesam...onaj medo u narandjastoj jakni i plavoj trenerci...
Nije slucajnost...kurty wrote:ja sam presretan zbog ovoga svega...vidjeli ste sta i kako je bilo, a sta je sada...zahvaljujuci nama svima....
p.s. Malo prije sam imao poziv iz Irske, i kazu ljudi da su za broj moj culi na nekom kalesiskom forumu....DOBAR GLAS DALEKO SE CUJE![]()
![]()
kurty wrote:http://www.kalesija.co.ba/otvori.php?li ... edem-VIDEO
i oni upoznati sa situacijom, a imaju i ziroracune
kurty wrote:sto li se to lejlatab i teAmica ne javljau???
odlicnokurty wrote:http://www.kalesija.co.ba/otvori.php?li ... edem-VIDEO
i oni upoznati sa situacijom, a imaju i ziroracune
ladyblue18 wrote:odlicnokurty wrote:http://www.kalesija.co.ba/otvori.php?li ... edem-VIDEO
i oni upoznati sa situacijom, a imaju i ziroracunecudo je sta internet radi
nego imal na tjubu prilog od 22 sa Vogosce? nisam bila kuci pa ne gledah
a sutra CD
okkurty wrote: mirso je obecao sutra poslije podne prilo
kurty wrote:i naravno da ne zaboravim naseg Nenu....Nenu koji je tokom prosle sedmice obecao da ce medju bosancima u Australiji skupiti oko 1000 AUD. Medjutim Neno se potrudio i zahvaljujuci bosancima i hercegovcima, koji su AUSTRALIJI, uspjeo da sakupi 1620AUD (australiski dolari), i preko westerna poslao uplatu....Leglo je 1573,09KM.....
Hvala Neno i tebi i tvojim prijateljima....Pravi ste bosanci...![]()
![]()
e hvala puno, naci cu garderobe, vec sam svim drugovima poslao da vide video, javio kad je okupljanje da i oni donesu odjece koliko mogu, pretezno smo 92-ga godista, tako da ce ta odjeca otprilike biti taman, ljudi svaka vam cast za ovo.kurty wrote:visine??? tesko ti tacno mogu reci, ali mislim da je Edis(stariji) visok oko 180, a mladji je par centimetara manji
neno68 wrote:kurty wrote:i naravno da ne zaboravim naseg Nenu....Nenu koji je tokom prosle sedmice obecao da ce medju bosancima u Australiji skupiti oko 1000 AUD. Medjutim Neno se potrudio i zahvaljujuci bosancima i hercegovcima, koji su AUSTRALIJI, uspjeo da sakupi 1620AUD (australiski dolari), i preko westerna poslao uplatu....Leglo je 1573,09KM.....
Hvala Neno i tebi i tvojim prijateljima....Pravi ste bosanci...![]()
![]()
![]()
Hvala ti kurty.Jasta nego da smo pravi
![]()
![]()
Eh, sad bih zelio da se zahvalim ljudima koji su pomogli u donaciji:
Enes H. Asko i Mirsada M. Nusret i Mira S. Goran I Milana R. Elma M. Branko D. Zlatko i Dijana M. Igor P.B. i Ivana M. Milan N. Branko O.
Senad i Dzenana H. Nedzad i Ana K. Fadil K. Ivica i Jadranka R. Jasenko i Mirjana Dj. Lana B.(3 Godine)
Zahvaljujem se i Igoru P.B. i radnicima "Brighton Australia"
Jasmin C. Mujo B. Kristijan N. Safet K. Zaim A. Karlo R. Sasa D. Jusuf O. Mirsad H. Dusan P. Mario S. Mirko G. Dalibor C. Nedeljko O. Mirsad O. Amir B. Zaim B. Nihad K. Yin Ming Wu Tony Hajrudin M. Emir B. Branko T. Mirsad G. Kenan L. Zoran D. Adi S. Edo J. Asmir B.
Jos jednom veliko HVALA,a hvala i svim forumasima![]()
Puno pozdrava iz Sydney-a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()