"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
femme

#1151 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by femme »

moderator wrote:
femme wrote:Ovo je standardna situacija na parkingu, vecinom vikendom.
Dok je jedan nivo parkinga potpuno prazan, nasim "vrlim" gradjanima ne pada na pamet da se spustaju i parkiraju na prazna mjesta, nego svoja autra parkiraju gdje stignu.
Slike su uslikane 27.02.2010. u 21:00h.

Svaki komentar je suvisan! :lol: :lol: :lol:

Prazan kompletan 3 nivo parkinga :?
Image

Image

Image

Image

DOZVOLA ZA PARKING :thumbup:
Image

Image

Image
Slike download na svoj kompjuter.
onda protumaciti http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 21&t=35560 i postaviti slike tako da svi vidimo slike.

SKONTALA SAM STA SAM URADILA, ISPRAVLJAM STVAR..... BIT CE BRZO
Rambo-Amadeus

#1152 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by Rambo-Amadeus »

Ma nema veze za slike, nek si se ti odmah "poletila" nasmijat "seljacima"...sta ces, k'o drugom jamu kopa... :)
nellington

#1153 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by nellington »

Rambo-Amadeus wrote:Ma nema veze za slike, nek si se ti odmah "poletila" nasmijat "seljacima"...sta ces, k'o drugom jamu kopa... :)
A sad se ti smiješ onom ko se smije seljacima... Nije ni to baš fazon ;)
femme

#1154 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by femme »

Eto slika..... :)
femme

#1155 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by femme »

Gospoda Ministarka wrote:@femme I kao sto i sama rece nije ni ta "zvaka" za svakoga :roll: :-)
Dal se trebam uvrijediti ili? :D
CROZY

#1156 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by CROZY »

Ma ovi ljudi su mi IDOLI !!! Doduse u BBI nevolim parkirati jer onaj ko je pravio parking vjerovatno voza SMART-a ili nesto slicno.

Ali ovi sto parkiraju! Svaka im cast, ovih dana nemoze svako biti glup, zbog konkurencije ... Jbg ipak moras imati talenta....
Rambo-Amadeus

#1157 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by Rambo-Amadeus »

nellington wrote:
Rambo-Amadeus wrote:Ma nema veze za slike, nek si se ti odmah "poletila" nasmijat "seljacima"...sta ces, k'o drugom jamu kopa... :)
A sad se ti smiješ onom ko se smije seljacima... Nije ni to baš fazon ;)
pa mora negdje kraj tom nizu biti...sad bih se treb'o i ja nesto provaliti cim se njoj smijem jel' ? :-D
Cholina_Lokica

#1158 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

sjooo vidila sam ovaj cirkus u subotu :-)

@CROZY
ova parking mjesta su ti mala jedino ako vozis sleper... ako ne znas parkirati, lagano nadjes nekoga ko ce da te nauci... :-)
cica maca

#1159 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

I ja sam protiv ovakvog nacina parkiranja, ali mislim da glavni problem lezi u transportu sa liftom i zato raja parkira auta mimo parking mjesta. Vikendom brat bratu pola sata cekas da se ukrcas na lift sa tog treceg nivoa parkinga jer je zauzet do posljednjeg mjesta, tako da te prodje zelja uopste da dodjes u BBI.
Control panel

#1160 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

ovdje su bili ''majstori'' parkiranja

Image

Image

Image
Neelix

#1161 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Neelix »

cica maca wrote:I ja sam protiv ovakvog nacina parkiranja, ali mislim da glavni problem lezi u transportu sa liftom i zato raja parkira auta mimo parking mjesta. Vikendom brat bratu pola sata cekas da se ukrcas na lift sa tog treceg nivoa parkinga jer je zauzet do posljednjeg mjesta, tako da te prodje zelja uopste da dodjes u BBI.
za tih pola sata mozes 15 puta popeti se i sici stepenicama. mora li se ici liftom?
kurty

#1162 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by kurty »

CROZY wrote:Ma ovi ljudi su mi IDOLI !!! Doduse u BBI nevolim parkirati jer onaj ko je pravio parking vjerovatno voza SMART-a ili nesto slicno.

Ali ovi sto parkiraju! Svaka im cast, ovih dana nemoze svako biti glup, zbog konkurencije ... Jbg ipak moras imati talenta....
nema veze jel vozis smart ili sta vec... kad se projektuje parkin, mjesta se projektuju po dimenzijama 500*225... i to je to... sad sto nekom ko vozi smart, treba 1000*800 da se parkira to je druga prica
cica maca

#1163 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

Neelix wrote:
cica maca wrote:I ja sam protiv ovakvog nacina parkiranja, ali mislim da glavni problem lezi u transportu sa liftom i zato raja parkira auta mimo parking mjesta. Vikendom brat bratu pola sata cekas da se ukrcas na lift sa tog treceg nivoa parkinga jer je zauzet do posljednjeg mjesta, tako da te prodje zelja uopste da dodjes u BBI.
za tih pola sata mozes 15 puta popeti se i sici stepenicama. mora li se ici liftom?
Ja sam i isla stepenicama, al ima ljudi koji nazalost nisu u stanju da se penju stepenicama dragi moj.
Neelix

#1164 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Neelix »

hoces da kazes da su svi ovi, sto se parkiraju na retardiranim mjestima na prvom nivou, invalidi? :-)
cica maca

#1165 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

Neelix wrote:hoces da kazes da su svi ovi, sto se parkiraju na retardiranim mjestima na prvom nivou, invalidi? :-)
Nisam to htjela reci, neko ima djecu i sto dr razloga kojih bih ti mogla navesti, nije ni bitno niti hocu da ulazim u diskusiju, rekla sam da nije ok parkirati se na takav nacin i uopce se nisam stavila na stranu onih koji se pogresno parkiraju, navela sam da je jedan od mogucih razloga voznja liftom koju po meni treba da rijesi BBI centar.
Better Man

#1166 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

cica maca wrote:
Neelix wrote:hoces da kazes da su svi ovi, sto se parkiraju na retardiranim mjestima na prvom nivou, invalidi? :-)
Nisam to htjela reci, neko ima djecu i sto dr razloga kojih bih ti mogla navesti, nije ni bitno niti hocu da ulazim u diskusiju, rekla sam da nije ok parkirati se na takav nacin i uopce se nisam stavila na stranu onih koji se pogresno parkiraju, navela sam da je jedan od mogucih razloga voznja liftom koju po meni treba da rijesi BBI centar.
Vožnja liftom ne može biti opravdanje za nepropisno parkiranje.
holowey

#1167 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

Neelix wrote:
jos ako nadjes stepeniste sa kojeg se moze izaci na svakoj etazi, sretan si...

jednom prilikom s posla se vracam i kontam da svratim u konzum... parkirao na -3 etazi, krenuo stepenicama, kad shipak, sva vrata blokirana osim onih koja izlaze na trg... hajde, nema veze, izadjem na trgu, spustim se do konzuma, obavim kupovinu i sa kesama krenem do drugog stepenista... spustam se do -3, kad opet shipak, vrata blokirana... vratim se na -2, i tu vrata blokirana... na kraju sam sa kesama otisao nazad na -1...

kada sam se pozalio onim likovima koji sjede u onom staklenom dijelu na -1 i ceskaju mu*a, oni mi se odvalili smijati, kazu sta ti fali da malo vise hodas, brze ces smrsati...

i sta cu, onda hodao kuda auta idu da bih dosao do svog auta...

zbog parkinga u bbi, zaobilazim taj centar i sirokom luku, nikakve rasprodaje, akcije, povoljnosti me ne mogu natjerati da odem tamo, ni autom, ni pjesice...iz principa...
cica maca

#1168 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

Better Man wrote:
Vožnja liftom ne može biti opravdanje za nepropisno parkiranje.

Daj prijedlog da se problem rijesi, lako je kritikovati bez konstruktivnog prijedloga, ja sam rekla da problem jednim dijelom mozda i jos jednom ponavljam, mozda lezi u voznji liftom, naravno da je glavni razlog seljakluk. Osim toga ako BBI centru i njegovim zaposlenicima to ne smeta i ako ne reaguju na taj pogresan vid parkiranja, sto bih se ja sad trebala cuditi kako se neko parkirao. Svi cemo se smijati ovim fotografijama, reci vidi papaka kako su se parkirali, oni ce se nastaviti tako parkirati, tu se sve zavrsava, a problem nije rijesen. Problem ne lezi u papcima koji se nepropisno parkiraju, nego je do BBI centra koji dopusta nepropisno parkiranje.
cica maca

#1169 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

I da ispricavam se za gore prvi postavljen post da je glavni uzrok voznja liftom, htjela sam reci jedan od mogucih razloga, da ne bi dalje ulazili u diskusiju oko ovoga :wink:
citroen

#1170 Re: "Majstori" parkiranja

Post by citroen »

cica maca wrote:I da ispricavam se za gore prvi postavljen post da je glavni uzrok voznja liftom, htjela sam reci jedan od mogucih razloga, da ne bi dalje ulazili u diskusiju oko ovoga :wink:

Ahhhh...kako lijep nick ;-)
cica maca

#1171 Re: "Majstori" parkiranja

Post by cica maca »

citroen wrote:

Da, mislim da je na ovoj temi jako bitan moj nick :-)
citroen

#1172 Re: "Majstori" parkiranja

Post by citroen »

cica maca wrote:
citroen wrote:

Da, mislim da je na ovoj temi jako bitan moj nick :-)

Izuzetnoooo ;-) ;-)
qayxswedcvfrtgbnhzuj

#1173 Re: Nije zvaka za seljaka! :) - Parking u BBI centru

Post by qayxswedcvfrtgbnhzuj »

legendarno :D
femme wrote:Ovo je standardna situacija na parkingu, vecinom vikendom.
Dok je jedan nivo parkinga potpuno prazan, nasim "vrlim" gradjanima ne pada na pamet da se spustaju i parkiraju na prazna mjesta, nego svoja autra parkiraju gdje stignu.
Slike su uslikane 27.02.2010. u 21:00h.

Svaki komentar je suvisan! :lol: :lol: :lol:

Prazan kompletan 3 nivo parkinga :?
Image

Image

DOZVOLA ZA PARKING :thumbup:

Image

Image

EUPM
Image

Image

Image
Cholina_Lokica

#1174 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

a zaboravih reci da sam nekidan vidila lika iz obezbjedjenja BBI da hoda i zapisuje nest ove sto su parkirali ovako...
Better Man

#1175 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Kod nas ljudi, a prvenstveno mislim na vozače su teški invalidi kojima je mrsko prohodati koji metar. Da mogu s autom bi ušli u BBI ili bilo koji drugi centar i parkirali se ispred radnje u koju su krenuli.
Locked