Neelix wrote:cica maca wrote:I ja sam protiv ovakvog nacina parkiranja, ali mislim da glavni problem lezi u transportu sa liftom i zato raja parkira auta mimo parking mjesta. Vikendom brat bratu pola sata cekas da se ukrcas na lift sa tog treceg nivoa parkinga jer je zauzet do posljednjeg mjesta, tako da te prodje zelja uopste da dodjes u BBI.
za tih pola sata mozes 15 puta popeti se i sici stepenicama. mora li se ici liftom?
jos ako nadjes stepeniste sa kojeg se moze izaci na svakoj etazi, sretan si...
jednom prilikom s posla se vracam i kontam da svratim u konzum... parkirao na -3 etazi, krenuo stepenicama, kad shipak, sva vrata blokirana osim onih koja izlaze na trg... hajde, nema veze, izadjem na trgu, spustim se do konzuma, obavim kupovinu i sa kesama krenem do drugog stepenista... spustam se do -3, kad opet shipak, vrata blokirana... vratim se na -2, i tu vrata blokirana... na kraju sam sa kesama otisao nazad na -1...
kada sam se pozalio onim likovima koji sjede u onom staklenom dijelu na -1 i ceskaju mu*a, oni mi se odvalili smijati, kazu sta ti fali da malo vise hodas, brze ces smrsati...
i sta cu, onda hodao kuda auta idu da bih dosao do svog auta...
zbog parkinga u bbi, zaobilazim taj centar i sirokom luku, nikakve rasprodaje, akcije, povoljnosti me ne mogu natjerati da odem tamo, ni autom, ni pjesice...iz principa...