Izvini druze....imas poseban topic o desavanjima u Srbiji pa mozes tamo linkove da stavis!Koliko znam juzna srpska pokrajina za BiH jos nije zasebna drzava il se nesto promjenilo od sinocS.A.R.S wrote:koga ne mrzi neka skine ovaj dokumentarac (u produkciji RAI tv) o kosovu.
nema sta i pokojni eskobar bi pozavidio na ovakvoj drzavi.
http://rapidshare.com/files/353165849/B ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/353176967/B ... .part2.rar
Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
- felipe kajetano
#1151 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1152 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
uhhhhh dooooobraaaaaaBiH-x wrote:Rachel Uchitel, ljubavnica Tigera Woodsa promovira UCK (tj KOV, Kosovska Oslobodilacka Vojska)
-
dallton
#1153 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
gdje ovaj klub obozavatelja da se i ja prijavim?
- kekec
#1154 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Stvarno ???Otvarali i samofinansirali raznorazne firme kao sto su: Zlatare, Ascince, raznorazne Piterije, Cevabdzince, Pekare, Razne zanatske radnje, itd, itd. Znaci dokazali su se i kao veliki privrednici
Valja nekada i ove ozbiljne teme pogledati. Svasta se tu moze naci. Za nasmijati se, naravno.
-
dallton
#1155 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
pa kad ti albanci nisu nikakvi privrednici i sve gola sirotinja, ko iskesira onoliku lovu u americi za nezavisnost kosova? sto to ovi srpski privrednici nisu platili, gdje su te njihove silne pare koje stekose "mukotrpnim radom"kekec wrote:Stvarno ???Otvarali i samofinansirali raznorazne firme kao sto su: Zlatare, Ascince, raznorazne Piterije, Cevabdzince, Pekare, Razne zanatske radnje, itd, itd. Znaci dokazali su se i kao veliki privrednici![]()
![]()
Valja nekada i ove ozbiljne teme pogledati. Svasta se tu moze naci. Za nasmijati se, naravno.
- kekec
#1156 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
De dalton, matere ti ne kaki. Sta sam ja to napisao o albancima, sirotinji, lovi, nezavisnosti...dallton wrote:pa kad ti albanci nisu nikakvi privrednici i sve gola sirotinja, ko iskesira onoliku lovu u americi za nezavisnost kosova? sto to ovi srpski privrednici nisu platili, gdje su te njihove silne pare koje stekose "mukotrpnim radom"kekec wrote:Stvarno ???Otvarali i samofinansirali raznorazne firme kao sto su: Zlatare, Ascince, raznorazne Piterije, Cevabdzince, Pekare, Razne zanatske radnje, itd, itd. Znaci dokazali su se i kao veliki privrednici![]()
![]()
Pogledaj malo bolje sta pise.
Cevabdzija (a ni ostali navedeni) nije/su privrednik/ci, a jos manje "veliki".
To su ZANATLIJE.
Prema tome, tacno bi bilo da je napisano: ..."dokazali su se kao vrijedne/dobre... zanatlije..."
A "veliki privrednik" je ipak nesto mnogo vise i jace.
I ne budi svakom loncu poklopac.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1157 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
mene zanima koliko danas ima hrvata srba i bošnjaka biznis na kosovu
a koliko albanaca ima biznis u BiH
ima li tih podataka
ima li tih podataka
- Bosnolog
#1158 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Pici hoces i ti da nastradas kao svalercina Tiger pa da i tebi zena slupa auto igrajuci se s ovom vatrompici wrote:uhhhhh dooooobraaaaaaBiH-x wrote:Rachel Uchitel, ljubavnica Tigera Woodsa promovira UCK (tj KOV, Kosovska Oslobodilacka Vojska)

Last edited by Bosnolog on 23/02/2010 20:59, edited 1 time in total.
- BiH-x
#1159 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Znaju Albanci sta je dobar PRpici wrote:uhhhhh dooooobraaaaaaBiH-x wrote:Rachel Uchitel, ljubavnica Tigera Woodsa promovira UCK (tj KOV, Kosovska Oslobodilacka Vojska)

-
dallton
#1160 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
masala, masala, lijepa nezavisnost svakom ko ima ovakav pr (pc je po defaultu iskljucen)
- Bosnolog
#1161 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Sve ide po planu MMF odobrio ekonomsku infuziji Srbiji za kupovinu socijalnog mira http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... a+MMF.html slijedi reintegracija sjevernog dijela Kosova
Fejt: Ne želimo sukob na severu Kosova
Beta | 23. 02. 2010. - 20:38h
Međunarodni civilni predstavnik Piter Fejt izjavio je danas da Međunarodna civilna kancelarija i institucije Kosova ne žele oružani sukob na severu Kosova, ali ni nastavak "hladnog sukoba" koji traje godinama.
"Ne možemo magičnim štapom promeniti ono što se godinama dešava na severu Kosova. Jasno je da ne želimo oružani sukob, ali ni nastavak hladnog konflikta koji već godinama traje", rekao je Fejt tokom rasprave koju je o strategiji o Kosovu organizovao Klub za spoljnu politiku Kosova.
On je rekao da će se međunarodna zajednica konsultovati, ako treba, i sa Beogradom, ali ne o svim aspektima plana.
"Teritorijalni integritet je glavni princip koji treba zaštititi i Međunarodna civilna kancelarija pomaže Vladi Kosova u tome", rekao je Fejt.
Američki ambasador na Kosovu Kristofer Del rekao je da Sjedinjene Američke Države podržavaju strategiju i pozvao sve da je prihvate. On je izjavio da plan o severu obuhvata elemente Rezolucije 1244 i plana Martija Ahtisarija.
"Reakcije Beograda su bile negativne i u nekim slučajevima histerične. Ja verujem da je ovaj plan od koristi Srbiji kao i Kosovu u rešavanju problema i otvara put za saradnju", rekao je Del, dodajući da je najvažnije težiti regionalnoj saradnji sa ciljem integrisanja u strukture Evropske unije.
Zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči rekao je da je cilj integracija severa u kosovski sistem pa je pozvao međunarodnu zajednicu da izvrši pritisak na Beograd da dozvoli Srbima učešće u institucijama Kosova.
Kuči je dodao da, ukoliko Beograd ne želi da bude konstruktivan, Priština će upotrebiti sva demokratska sredstva za sprovođenje strategije.
Zamenik premijera je zatražio od Euleksa i Kfora podršku u naporima da se integriše severni deo Kosova, koji je, kako je rekao, "izmakao kontroli".
"Vlada Kosova ima obavezu da pruži perspektivu svim građanima na severu", rekao je Kuči dodavši da strategija obuhvata planove za demokratizaciju, uspostavljanje javnog reda i mira i raspuštanje kriminalnih grupa.
Strategija je dokument Vlade Kosova i međunarodne civilne kancelarije i obuhvata četiri oblasti - vladavinu zakona, formiranje nove opštine Severna Mitrovica, organizovanje lokalnih izbora u triopštine na severu, kao i društveno ekonomski razvoj.
-
S.A.R.S
#1162 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
naravno.odes lijepo do familije gaši i pitas koliko uvezu prvoklasnog horsa u BiH i rasture ga nasoj omladini.komi wrote:mene zanima koliko danas ima hrvata srba i bošnjaka biznis na kosovu
ima li tih podataka
naravno tu nezavisnost placaju i nasa djeca,jbg gašijevi imaju hors prva ruka.
- and
#1163 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
a kakve veze imaju kriminal i droga sa nezavisnošću jedne države?S.A.R.S wrote:naravno.odes lijepo do familije gaši i pitas koliko uvezu prvoklasnog horsa u BiH i rasture ga nasoj omladini.komi wrote:mene zanima koliko danas ima hrvata srba i bošnjaka biznis na kosovu
ima li tih podataka
naravno tu nezavisnost placaju i nasa djeca,jbg gašijevi imaju hors prva ruka.
i srbija je nezavisna država,pa ne bih rekao da se baš mogu pohvaliti da nema kriminala,a koliko se sjećam iz državnog sefa je nestala veća količina droge,pa ne bih rekao da se i oni ne bave farmacijom.
-
S.A.R.S
#1164 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
pitanje se odnosilo na biznismene sa kosova koji zive i rade u BiH.
ja znam za gašijeve,keljmendijeve i ostale koji zive i rade u BiH i zaposljavaju veliki broj nasih radnika(vecinom dilere za rasturanje horsa).navedeni spadaju u najvece uvoznike u BiH a u isto vrijeme i izvoznike u EU navedenog avganistanskog proizvoda.
o kvalitetu robe najbolje da pitas prvog džankija na kojeg naletis.to je bar lako,ima ih na svakom koraku.
posto inace radim sa navedenom populacijom u BiH koja je u stalnom porastu(odvikavanje i liječenje),kazu da hors koji se uveze sa kosova u BiH zadovoljava sve EU standarde(biznismeni drze do kvaliteta robe).povecanjem broja dzankica raste i stopa krimalnih radnji u BiH a to je ono sto je bitno za ovu zemlju.inace vecina automobila koja se ovde ukradu zavrse na pristinskim ulicama.u pristini golfa IV(sa papirima
) mozes kupiti za 2000 evra.
ja znam za gašijeve,keljmendijeve i ostale koji zive i rade u BiH i zaposljavaju veliki broj nasih radnika(vecinom dilere za rasturanje horsa).navedeni spadaju u najvece uvoznike u BiH a u isto vrijeme i izvoznike u EU navedenog avganistanskog proizvoda.
o kvalitetu robe najbolje da pitas prvog džankija na kojeg naletis.to je bar lako,ima ih na svakom koraku.
posto inace radim sa navedenom populacijom u BiH koja je u stalnom porastu(odvikavanje i liječenje),kazu da hors koji se uveze sa kosova u BiH zadovoljava sve EU standarde(biznismeni drze do kvaliteta robe).povecanjem broja dzankica raste i stopa krimalnih radnji u BiH a to je ono sto je bitno za ovu zemlju.inace vecina automobila koja se ovde ukradu zavrse na pristinskim ulicama.u pristini golfa IV(sa papirima
- felipe kajetano
#1165 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
HorSaska transverzala ide otprilike ovako:prva ruka beduini Osame Bin ladena,druga brkati Turcin negdje u Anadoliji,treca boss brkatog Turcina u Istanbulu,cetvrta jedan od narko kartela koji se zvanicno zovu vladom Kosova,krajnji korisnik je pjegavi Hans po zanimanju frustrirani tinejdzer iz Gelsenkirchena.S.A.R.S wrote:pitanje se odnosilo na biznismene sa kosova koji zive i rade u BiH.
posto inace radim sa navedenom populacijom u BiH koja je u stalnom porastu(odvikavanje i liječenje),kazu da hors koji se uveze sa kosova u BiH zadovoljava sve EU standarde(biznismeni drze do kvaliteta robe).povecanjem broja dzankica raste i stopa krimalnih radnji u BiH a to je ono sto je bitno za ovu zemlju.inace vecina automobila koja se ovde ukradu zavrse na pristinskim ulicama.u pristini golfa IV(sa papirima) mozes kupiti za 2000 evra.
Bice da je tzv.zelena transverzala pozutila dobro
Cuj ovog nobelovca gore "kakve veze ima nezavisnost Kosova sa trgovinom narkotika"? ..ma nikakve..
-
kv99
#1166 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Zaboravio si spomenuti i Turke iz Smrdije ( oni sto vi zovete Srbi ali 500 godina je ostavilo traga ne samo u izgledu, ponasanju vec i u genima ) koji rasturaju drogu a vidim da je bas ovaj ubijen u tvom krajufelipe kajetano wrote:HorSaska transverzala ide otprilike ovako:prva ruka beduini Osame Bin ladena,druga brkati Turcin negdje u Anadoliji,treca boss brkatog Turcina u Istanbulu,cetvrta jedan od narko kartela koji se zvanicno zovu vladom Kosova,krajnji korisnik je pjegavi Hans po zanimanju frustrirani tinejdzer iz Gelsenkirchena.S.A.R.S wrote:pitanje se odnosilo na biznismene sa kosova koji zive i rade u BiH.
posto inace radim sa navedenom populacijom u BiH koja je u stalnom porastu(odvikavanje i liječenje),kazu da hors koji se uveze sa kosova u BiH zadovoljava sve EU standarde(biznismeni drze do kvaliteta robe).povecanjem broja dzankica raste i stopa krimalnih radnji u BiH a to je ono sto je bitno za ovu zemlju.inace vecina automobila koja se ovde ukradu zavrse na pristinskim ulicama.u pristini golfa IV(sa papirima) mozes kupiti za 2000 evra.
Bice da je tzv.zelena transverzala pozutila dobro![]()
Cuj ovog nobelovca gore "kakve veze ima nezavisnost Kosova sa trgovinom narkotika"? ..ma nikakve..![]()
![]()
"Narko-diler iz Srbije likvidiran ispred kumove vikendice
Datum: 23.02.2010 19:23
Autor: Nikola Morača
BANJALUKA - Ruško Pajić (45) iz Banjaluke, poznati kriminalac i narko-diler iz Srbije, ubijen je u klasičnoj sačekuši u ponedjeljak naveče u banjalučkom naselju Čokorska Polja.
Pajić, koji je u zemljama regiona bio hapšen zbog trgovine narkoticima, ubijen je oko 19 časova, u trenutku kada je parkirao pežo 407 pred vikendicu svog kuma Milenka Macanovića na Čokorskim Poljima. "
- felipe kajetano
#1167 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
@kv
Ako si zainteresovan polemiku mozemo nastaviti na pdf-u Desavanja u Srbiji jer ona po logici stvari pripada tamo...dodushe ja sam malo kriv,zeleci da prozborim koju sa haVerom @ S.A.R.S.-om nadjoh se ovdje
Aj'm odjaVit odaVlen..znas gdje sam
Ako si zainteresovan polemiku mozemo nastaviti na pdf-u Desavanja u Srbiji jer ona po logici stvari pripada tamo...dodushe ja sam malo kriv,zeleci da prozborim koju sa haVerom @ S.A.R.S.-om nadjoh se ovdje
- and
#1168 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
vlada kosova preuzela posao od vlade srbije 
-
kv99
#1169 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Nisam zainteresovan nesto specijalno za polemiku vec samo vidim da po tebi samo talibani i Turci dilaju drogu a kako je bas u tvom komsiluku jucer ubijen diler iz Smrdije onda je on po tebi Turcin ili taliban. Kako je vecina stanovnika Smrdije po izgledu i ponasanju slicna Turcima onda sam po tome mogao da zakljucim da i njega stavljas u tu kategoriju.felipe kajetano wrote:@kv
Ako si zainteresovan polemiku mozemo nastaviti na pdf-u Desavanja u Srbiji jer ona po logici stvari pripada tamo...dodushe ja sam malo kriv,zeleci da prozborim koju sa haVerom @ S.A.R.S.-om nadjoh se ovdje![]()
-
S.A.R.S
#1170 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
pa i to je napredak sto je diler upucan
jedan manje
da ti ga nije zao!
jedan manje
da ti ga nije zao!
- vaca
#1171 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
a ima li još uvijek 'albanke'felipe kajetano wrote: HorSaska transverzala ide otprilike ovako:prva ruka beduini Osame Bin ladena,druga brkati Turcin negdje u Anadoliji,treca boss brkatog Turcina u Istanbulu,cetvrta jedan od narko kartela koji se zvanicno zovu vladom Kosova,krajnji korisnik je pjegavi Hans po zanimanju frustrirani tinejdzer iz Gelsenkirchena.
Cuj ovog nobelovca gore "kakve veze ima nezavisnost Kosova sa trgovinom narkotika"? ..ma nikakve..![]()
![]()
kakvo je to 'zlo' bilo....
-
S.A.R.S
#1172 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
jbg moraš pomoći BiH privredi "kupujmo domaćevaca wrote:a ima li još uvijek 'albanke'felipe kajetano wrote: HorSaska transverzala ide otprilike ovako:prva ruka beduini Osame Bin ladena,druga brkati Turcin negdje u Anadoliji,treca boss brkatog Turcina u Istanbulu,cetvrta jedan od narko kartela koji se zvanicno zovu vladom Kosova,krajnji korisnik je pjegavi Hans po zanimanju frustrirani tinejdzer iz Gelsenkirchena.
![]()
-
S.A.R.S
#1173 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
jbg moraš pomoći BiH privredi "kupujmo domaćevaca wrote:a ima li još uvijek 'albanke'felipe kajetano wrote: HorSaska transverzala ide otprilike ovako:prva ruka beduini Osame Bin ladena,druga brkati Turcin negdje u Anadoliji,treca boss brkatog Turcina u Istanbulu,cetvrta jedan od narko kartela koji se zvanicno zovu vladom Kosova,krajnji korisnik je pjegavi Hans po zanimanju frustrirani tinejdzer iz Gelsenkirchena.
![]()
-
S.A.R.S
#1174 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
![]()
-
kv99
#1175 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Kakvi zao , meni je bas drago a mogu da zamislim kako je tek tebi i kolegi ti iz BL: ubili dilera a jos i porijeklom TurcinS.A.R.S wrote:pa i to je napredak sto je diler upucan
jedan manje![]()
da ti ga nije zao!