@simpatizeri FK Sarajevo
Okanite se ljudi Zelje i Zeljinog topica i pisite tamo gdje i treba da pisete. Rjesavajte probleme u svojoj avliji a nama ostavite da se borimo sa nasim. Vasa istorija vama a nasa nama. Pustite ljude da ovde pisu o svom voljenom klubu bez toga da se moraju prepucavati sa vama. Ako vam je do prepucavanja i objasnjavanja ko je sta, kako, koga dogovorite se i nadjite se negdje pa sjedite ko ljudi i raspravljajte satima.
Topic "FK Željezničar" ima 48 strana a topic "FK Sarajevo" samo 16. Tri puta veca posjecenost?! Zar vam to nista ne govori? Vi nama niste interesantni i gledamo samo svoj klub, za razliku od vas.
@Neelix
@ultrajvosa 1987
Da nebi dalje pricao o onoj recenici mozemo se naci na kafi (picu) pa nastaviti dalje sa prepucavanjima ALI nikad vi mene necete ubjediti u vasa uvjerenja NITI ja vas u svoja tako da je sve to besmisleno.
@ultrajvosa 1987
Jedina greska je sto sam malo po.ebao mjesto odigravanja one utakmice kad je komentator izgovorio onu recenicu za Osima. J.biga, dugo je vremena proslo otkad su mi pricali za Strausa ... Ja sa svoje 33 godine nisam mogao to cuti ...
P.S. Ovo je bio moj deveti (9) post na ovoj temi i s tim sam zavrsio pisanje na ovom topicu. Ako bude ko raspolozen za zdravu raspravu ima PM pa cemo se dogovoriti.