Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
laufer3000
#1151 Re: Oprostiti prevaru
Vrlo malo sam procitao, 50 stranica savjeta (mogu zamisliti sta se sve napisalo)
1. ocigledno je da nisi jedini koji zna za prevaru, moras prihvatiti da ce te ismijavati gdje god da se pojavis
2. tebe briga za to jer ONA je sve sto ti zelis u zivotu
3. ne budi glup i zavrsi tu pricu za sva vremena, ne zovi je, ne javljaj joj se, ne seksaj se sa njom, ne ljubi je, ne cestitaj joj praznike i slicna sranja
4 OSTAT CE TI TVOJE DOSTOJANSTVO KOJE TI JE POTREBNO ZA CITAV ZIVOT A NE NEKA KUCKA RADI KOJE CES TI UVIJEK RAZMISLJATI GDJE JE I KO JE J...
Pokusaj popiti kaficu sam sa sobom i shvatices da ona nije ta sa kojom trebas provoditi vrijeme, a kamoli zivot!
1. ocigledno je da nisi jedini koji zna za prevaru, moras prihvatiti da ce te ismijavati gdje god da se pojavis
2. tebe briga za to jer ONA je sve sto ti zelis u zivotu
3. ne budi glup i zavrsi tu pricu za sva vremena, ne zovi je, ne javljaj joj se, ne seksaj se sa njom, ne ljubi je, ne cestitaj joj praznike i slicna sranja
4 OSTAT CE TI TVOJE DOSTOJANSTVO KOJE TI JE POTREBNO ZA CITAV ZIVOT A NE NEKA KUCKA RADI KOJE CES TI UVIJEK RAZMISLJATI GDJE JE I KO JE J...
Pokusaj popiti kaficu sam sa sobom i shvatices da ona nije ta sa kojom trebas provoditi vrijeme, a kamoli zivot!
-
laufer3000
#1152 Re: Oprostiti prevaru
I pokusaj da uradis ovako!
- adnandus
#1154 Re: Oprostiti prevaru
Muškarci ne varaju žene sa kravama nego sa drugim ženama zato pusti se feminizma krivica je podjednaka, ako već tražiš jednakost pa neka bude i u odgovornostiljubav_aha wrote:sanabe,ma mi smo krive jer smo zene,a to znaci atomatski sve smo K--- i kad nismo krive![]()
![]()
zaista ne razumijem kako musakarci mogu istu rijec koristiti za svaki manji problem sa zenom,cak i kad nije vezan za seks
-
dječak sa šibicama
#1155 Re: Oprostiti prevaru
Za prevaru je uvijek potrebno dvoje, pa cak i ako je krava u pitanju.
- fidoremilienko
#1156 Re: Oprostiti prevaru
Nije to, već ramazan, pa ne mogu...ljubav_aha wrote:tipicno musko,odmah se povucefidoremilienko wrote:tu mač for mi
- adnandus
#1157 Re: Oprostiti prevaru
Neznam ja kojim se to ti sportom bavišdječak sa šibicama wrote:Za prevaru je uvijek potrebno dvoje, pa cak i ako je krava u pitanju.
-
dječak sa šibicama
#1158 Re: Oprostiti prevaru
Ja mu drzim stranu, on mi podmece nogu...
- adnandus
#1159 Re: Oprostiti prevaru
šalim se šta si se odma zajapuriodječak sa šibicama wrote:Ja mu drzim stranu, on mi podmece nogu...
-
shin
#1160 Re: Oprostiti prevaru
Sada ozbiljno, ne baitam ovo je 100% istina. Znaci radi se o jednom nacinu prevare.
Haver i ja napravimo na fb profile (zenske) i treceg jarana ufatimo u lozionu koja traje danima, uglavnom planirali smo mu reci poslije dobre zajebancije. Problem je nastao sto sinoc posla slike go ko od majke rodjen
Sada ne znamo sta da radimo, ne mozemo nikome pricati sramotu, a rado bi
Haver i ja napravimo na fb profile (zenske) i treceg jarana ufatimo u lozionu koja traje danima, uglavnom planirali smo mu reci poslije dobre zajebancije. Problem je nastao sto sinoc posla slike go ko od majke rodjen
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1162 Re: Oprostiti prevaru
shin wrote:Sada ozbiljno, ne baitam ovo je 100% istina. Znaci radi se o jednom nacinu prevare.
Haver i ja napravimo na fb profile (zenske) i treceg jarana ufatimo u lozionu koja traje danima, uglavnom planirali smo mu reci poslije dobre zajebancije. Problem je nastao sto sinoc posla slike go ko od majke rodjen![]()
![]()
![]()
i vi se tako slikajte i posaljite njemu, pa cete biti 1:1
-
dječak sa šibicama
#1163 Re: Oprostiti prevaru
Sram te biloshin wrote:Sada ozbiljno, ne baitam ovo je 100% istina. Znaci radi se o jednom nacinu prevare.
Haver i ja napravimo na fb profile (zenske) i treceg jarana ufatimo u lozionu koja traje danima, uglavnom planirali smo mu reci poslije dobre zajebancije. Problem je nastao sto sinoc posla slike go ko od majke rodjen![]()
![]()
![]()
Tako je moj rodjak prijatelja navukao, jos traje ta afera, virtualna
Nije fer, jbg, kad sazna bice lom
-
shin
#1164 Re: Oprostiti prevaru
Ljudi ba
Prvo smo se smijali par dana kakve seljacke upadice pravi. Onda je ovaj haver digo to sve na drugi nivo, nasli na netu setove slika od djevojaka (malo explicitnije), nabacili na profile. Onda je krenuo malo syber sex (kako nam je on prepircao na kafi
).
Kad sinoc posla kralj belegiju, jos ga haver nalozi ''posalji da ti se i faca vidi da se napalim'', nije proslo 5min stize full nude. Probudio sam staru koliko sam se smijao, rekoh sebi kada nisam mlad umro, necu nikad
Prvo smo se smijali par dana kakve seljacke upadice pravi. Onda je ovaj haver digo to sve na drugi nivo, nasli na netu setove slika od djevojaka (malo explicitnije), nabacili na profile. Onda je krenuo malo syber sex (kako nam je on prepircao na kafi
Kad sinoc posla kralj belegiju, jos ga haver nalozi ''posalji da ti se i faca vidi da se napalim'', nije proslo 5min stize full nude. Probudio sam staru koliko sam se smijao, rekoh sebi kada nisam mlad umro, necu nikad
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1166 Re: Oprostiti prevaru
gdje ce vam dushashin wrote:Ljudi ba![]()
![]()
Prvo smo se smijali par dana kakve seljacke upadice pravi. Onda je ovaj haver digo to sve na drugi nivo, nasli na netu setove slika od djevojaka (malo explicitnije), nabacili na profile. Onda je krenuo malo syber sex (kako nam je on prepircao na kafi).
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1167 Re: Oprostiti prevaru
ovako sam ja nešt slično radio kolegama s faxa ali na mircu tada nije bilo fbdječak sa šibicama wrote:Sram te biloshin wrote:Sada ozbiljno, ne baitam ovo je 100% istina. Znaci radi se o jednom nacinu prevare.
![]()
![]()
Sada ne znamo sta da radimo, ne mozemo nikome pricati sramotu, a rado bi![]()
Tako je moj rodjak prijatelja navukao, jos traje ta afera, virtualnakao registrovao se na FB kao neka zenska, i javio se prijatelju kao ej pa gdje si ti, ja sam sjecas me se? upoznali smo se tu i tu (naravno detalji su bitni a on ih zna jer su prijatelji) i ovaj se navukao, razvezao pricu, to prava ljubav cvjeta
vec dogovorili i da se vide, i tako dalje... zaista ne znam kako ce se zavrsiti, ali nece na dobro
![]()
sva sreća da nisam imao fb tada dok sam se ložio na ove prankse
-
PalaSa Marsa
#1168 Re: Oprostiti prevaru
shin wrote:Ljudi ba![]()
![]()
Prvo smo se smijali par dana kakve seljacke upadice pravi. Onda je ovaj haver digo to sve na drugi nivo, nasli na netu setove slika od djevojaka (malo explicitnije), nabacili na profile. Onda je krenuo malo syber sex (kako nam je on prepircao na kafi).
- Mannequin
#1169 Re: Oprostiti prevaru
shin wrote:Ljudi ba![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#1170 Re: Oprostiti prevaru
ah mIRC je posebna prica, je ne mogu razumjeti kako oni napaljeni tipovi nisu skontali da ih neko zajebava, bilo je dovoljno staviti nick recimo Anabela32 ili Manuela29, onako da zvuci jelBlack swan wrote:ovako sam ja nešt slično radio kolegama s faxa ali na mircu tada nije bilo fbdječak sa šibicama wrote:Sram te biloshin wrote:Sada ozbiljno, ne baitam ovo je 100% istina. Znaci radi se o jednom nacinu prevare.
![]()
![]()
Sada ne znamo sta da radimo, ne mozemo nikome pricati sramotu, a rado bi![]()
Tako je moj rodjak prijatelja navukao, jos traje ta afera, virtualnakao registrovao se na FB kao neka zenska, i javio se prijatelju kao ej pa gdje si ti, ja sam sjecas me se? upoznali smo se tu i tu (naravno detalji su bitni a on ih zna jer su prijatelji) i ovaj se navukao, razvezao pricu, to prava ljubav cvjeta
vec dogovorili i da se vide, i tako dalje... zaista ne znam kako ce se zavrsiti, ali nece na dobro
![]()
sva sreća da nisam imao fb tada dok sam se ložio na ove prankse![]()
![]()
![]()
![]()
mIRC je opcenito bio psihopatologija
- malaplavooka
#1171 Re: Oprostiti prevaru
Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam
, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim? 
- Cholina_Lokica
#1173 Re: Oprostiti prevaru
Opsuj i ti njemu
-
dječak sa šibicama
#1174 Re: Oprostiti prevaru
Sta ti je opsovao?malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?
Sunce?
Mozda si ga iznervirala... mozda nisi. Ako te toliko shokiralo, opsuj i ti njemu, ili mu daj jedan tretman ignorisanja kako samo vi zene znate.
Nego kad smo vec kod toga, zasto zene vole da nerviraju muskarce iz razloga neke svoje nesigurnosti ili ne zna sta hoce od sebe i zivota ili se tek zajebava sa tobom, a onda kad reagujes, naljute se?
PMS?
- Ghost_Rider_XXX
#1175 Re: Oprostiti prevaru
Strašno! Nevjerovatno! Za svaku osudu! Jel ti možda palo na um da je čovjek pod stresom, i da mu je prosto izletilo. Opsovao, opsovao, pa šta, čemu tolika drama? Promuhabeti normalno s njim, vidi šta ga nervira, sekira, što tersa i što koji moj psuje na tebe bez razloga (ako je bez razloga).malaplavooka wrote:Nema baš veze s ovom temom ali...ipak pitam, jer se osjećam prevareno,iznevjereno..Do sada je uvijek bio divan, blage naravi...juče mi je opsovao.Dva puta.Bila sam u šoku pa mi se čini da nisam ni osjećala ništa...samo neku prazninu,ma grozno...za mene je to velika uvreda,a on se danas ponaša potpuno nedoraslo situaciji, pokušava da to minimalizira,mijenja temu i sl.Obično ne psuje a ni razloga za psovku i nije baš bilo...ma sva sam zbrkana i ništa više ne kontam.Najviše me boli što sam mislila da ga poznajem i da on to ne bi nikada a ...sada...nisam više sigurna ni u šta.Šta da radim?