Moguce, sta mu ga znas. Ali nakon toga je proslo jos 5-6 godina tako da sumnjam da je to ..ultima_palabra wrote:Vjerovatno konta čovjek na period Gaspartovog predsjednikovanja (2000-03). Samo to nije bio baš toliko dug period da čovjek može samo toga sjećati
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1151 Re: Real Madrid C.F.
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#1152 Re: Real Madrid C.F.
Pa kako vas nije sramota vise misevi katalonski
da poredite barcu sa Najvecim Realom??ali ja vas ovo ozb pitam ?Izgleda da za navijace barce istorija se racuna u zadnjih recimo 10 godina
Zar bilo ko normalan a da se razumije u fudbal moze reci da je barca veliki klub kao REAL??Nego pade mi napamet da niko u istoriji ligi prvaka se nije izblamirao kao mala barca da vas podsjetim
ACMILAN-barca=4-0

- burek_in_space
#1153 Re: Real Madrid C.F.
Pa i nije ti ovo neshto, kad se uzme u obzir da je Liverpool ne tako davno Reala istim rezultatom pobijedio...MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa kako vas nije sramota vise misevi katalonskida poredite barcu sa Najvecim Realom??ali ja vas ovo ozb pitam ?Izgleda da za navijace barce istorija se racuna u zadnjih recimo 10 godina
![]()
Zar bilo ko normalan a da se razumije u fudbal moze reci da je barca veliki klub kao REAL??Nego pade mi napamet da niko u istoriji ligi prvaka se nije izblamirao kao mala barca da vas podsjetim
![]()
ACMILAN-barca=4-0
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1154 Re: Real Madrid C.F.
10.03.2009. Liverpool-Milan 4:0MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa kako vas nije sramota vise misevi katalonskida poredite barcu sa Najvecim Realom??ali ja vas ovo ozb pitam ?Izgleda da za navijace barce istorija se racuna u zadnjih recimo 10 godina
![]()
![]()
ACMILAN-barca=4-0
![]()
(Torres, Gerrard x2, Dossena)
P.S. Bilo je jos blamaza velikih klubova ali sad ne pricamo o njima ..
- kory
#1155 Re: Real Madrid C.F.
ma ne radi se ovdje o blamazama to svako ima svaki tim ima svoj crni peridod nego o tome kako barsa evoposlednjih nekoliko godina postize dobre rezz i svaka im cast na tome i oni se odma porede sa Realom koji ima nekoliko puta vise titula nego barsa..i koji je dugi niz DECENIJA na samom vrhu evropskog fudbala.
PS:koji je klub proglasen najboljim u 20.vijeku.??????
-
Fordas
#1156 Re: Real Madrid C.F.
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa kako vas nije sramota vise misevi katalonskida poredite barcu sa Najvecim Realom??ali ja vas ovo ozb pitam ?Izgleda da za navijace barce istorija se racuna u zadnjih recimo 10 godina
![]()
![]()
ACMILAN-barca=4-0
![]()
Pa dobro bolje je izgubiti od milana 4:0 nego istim rezultatom od amaterske ekipe iz trece lige spanije
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#1157 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam o finalima ali dobro..Niste puno finala imali pa vam oprastamPlavih_11 wrote:10.03.2009. Liverpool-Milan 4:0MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa kako vas nije sramota vise misevi katalonskida poredite barcu sa Najvecim Realom??ali ja vas ovo ozb pitam ?Izgleda da za navijace barce istorija se racuna u zadnjih recimo 10 godina
![]()
![]()
ACMILAN-barca=4-0
![]()
(Torres, Gerrard x2, Dossena)
P.S. Bilo je jos blamaza velikih klubova ali sad ne pricamo o njima ..
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#1158 Re: Real Madrid C.F.
Pa to je ono sto sam ja napisao ali izgleda da necemo dobiti odgovor..Historija kluba se gleda od pocetka a ne u zadnjih 10 godkory wrote:ma ne radi se ovdje o blamazama to svako ima svaki tim ima svoj crni peridod nego o tome kako barsa evoposlednjih nekoliko godina postize dobre rezz i svaka im cast na tome i oni se odma porede sa Realom koji ima nekoliko puta vise titula nego barsa..i koji je dugi niz DECENIJA na samom vrhu evropskog fudbala.
- ultima_palabra
#1159 Re: Real Madrid C.F.
Haj ba nemojte više trolati i prepirati se oko očiglednih stvari. Svako zna koji je klub osvojio više trofeja u svojoj istoriji. Također, zna se koji je klub uspješniji zadnjih 5-6 godina. Ono što se ne zna i što je najzanimljivije je ko će biti uspješniji u ovoj sezoni, pa dajte da se o tome priča
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... eal-madrid
Evo nešto na temu, 14 odbrambenih igrača koje su mediji povezivali sa Madridom otkako se povrijedio Pepe. Dosta je poprilično neozbiljnih glasina. Ovaj Rat mi izgleda zanimljivo, lijevi bek više posvećen odbrani, iskusan, može igrati u CL, neće igrati na WC, pa se ne bi bunio da bude na klupi. Još ako bi mogao doći na posudbu, pa da se na ljeto lovi neki bolji bek
Evo nešto na temu, 14 odbrambenih igrača koje su mediji povezivali sa Madridom otkako se povrijedio Pepe. Dosta je poprilično neozbiljnih glasina. Ovaj Rat mi izgleda zanimljivo, lijevi bek više posvećen odbrani, iskusan, može igrati u CL, neće igrati na WC, pa se ne bi bunio da bude na klupi. Još ako bi mogao doći na posudbu, pa da se na ljeto lovi neki bolji bek
- kory
#1160 Re: Real Madrid C.F.
ma ja u pravu si,zna se ko je mocniji,ko ima vise trofeja zna se takodjer ko je u poslednjih 5-6 god bolji i svaka im cast potpuno zasluzeno..a ova sezona ce bit veoma interesanta,sledece nece jer ce se realova masinerija uigrat i to je to...ultima_palabra wrote:Haj ba nemojte više trolati i prepirati se oko očiglednih stvari. Svako zna koji je klub osvojio više trofeja u svojoj istoriji. Također, zna se koji je klub uspješniji zadnjih 5-6 godina. Ono što se ne zna i što je najzanimljivije je ko će biti uspješniji u ovoj sezoni, pa dajte da se o tome priča![]()
a sto se tice ovog igraca ja sam cuo da se tu spominje i vidic,ma nacice oni neko dobro rjesenje..
jestel pprocitali ovo za riberia ko fol dogovoer poso za ljeto...
- ultima_palabra
#1161 Re: Real Madrid C.F.
Nisam siguran da bih htio Riberyja, čovjek je češće povrijeđen nego Robben
Nadam se da ima i opcija da odustanu od posla.
- kory
#1162 Re: Real Madrid C.F.
jbg ni ja ga nebih sad ima ono ronaldo,kaka,van de vart,ja bi vise klasicnog napadaca villa,aguero ili tak nestoo
- ultima_palabra
#1163 Re: Real Madrid C.F.
Ma Villa je moj nedosanjani san
Ali trenutno dobro funkcioniše ova formacija sa jednim napadačem, a tu su sad četvorica, a ima i opcija da se vrati Negredo iz Seville.
Kažu da bi Guti mogao u Bolton
Koliko god ga gotivio, više nema mjesta za njega, bilo bi dobro za sviju da ode.
Kažu da bi Guti mogao u Bolton
- kory
#1164 Re: Real Madrid C.F.
ja ba guti je dobar igrac..sila oca mi ja gotivim van de varta..sve je ok samo nedo bog da prodaju marcela i drenthea ono su fantasticni igraci mogu puno puno napredovat....
a sto se tice napadaca ma nacice oni nekog...teba ba njih nek apovreda vam iz prve 11 i njonjo sta onda zato neka ima igraca...sto jaca klupa to boljee
a sto se tice napadaca ma nacice oni nekog...teba ba njih nek apovreda vam iz prve 11 i njonjo sta onda zato neka ima igraca...sto jaca klupa to boljee
- ultima_palabra
#1165 Re: Real Madrid C.F.
Nastavak Primere ovog vikenda i putovanje na vrući teren u Pamploni.
Kaka već dva dana trenira sa ostatkom ekipe, ali nije na spisku za utakmicu jer mu treba još par dana da uđe u ritam.
Sastav pretpostavljam onaj koji smo navikli tokom decembra.
Iker; Ramos-Albiol-Garay-Arbeloa;Lass-Xabi;Cristiano-VDV-Marcelo;Higuain.
Prijenos je na Hayat u nedjelju u 21.
Kaka već dva dana trenira sa ostatkom ekipe, ali nije na spisku za utakmicu jer mu treba još par dana da uđe u ritam.
Sastav pretpostavljam onaj koji smo navikli tokom decembra.
Iker; Ramos-Albiol-Garay-Arbeloa;Lass-Xabi;Cristiano-VDV-Marcelo;Higuain.
Prijenos je na Hayat u nedjelju u 21.
- kory
#1166 Re: Real Madrid C.F.
nce bit lahko al jbg realno je da real pobijedi tu...
- kory
#1167 Re: Real Madrid C.F.
ehee barsa igrala nerijeseno...jos samo da real u pamploni sdobije i eto nas..to je i realno ocekujemo tri gola i tri boda...
- ultima_palabra
#1168 Re: Real Madrid C.F.
Žuta podmornica je odnijela bod sa Camp Noua, tako da je sutra prilika da se dođe u egal 
Edit: preduhitri me kory
U januaru se igra puno utakmica kupa, Barca bi tu mogla imati problema, još uz nedostatak Tourea i Keite
Edit: preduhitri me kory
U januaru se igra puno utakmica kupa, Barca bi tu mogla imati problema, još uz nedostatak Tourea i Keite
- kory
#1169 Re: Real Madrid C.F.
ma nema veze ba svoji smo vazno je da smo objavili ko je prvi ko drugi...ultima_palabra wrote:Žuta podmornica je odnijela bod sa Camp Noua, tako da je sutra prilika da se dođe u egal
Edit: preduhitri me kory![]()
i sutra abd pobjeda galaktikosa i idemo juris na prvo mjesto....
HALLA MADRID
- kory
#1170 Re: Real Madrid C.F.
03/01-10 Spanish Primera Liga
Round 16. Osasuna Real Madrid C.F.
10/01-10 Spanish Primera Liga
Round 17. Real Madrid C.F. R.C.D. Mallorca
17/01-10 Spanish Primera Liga
Round 18. Athletic Bilbao Real Madrid C.F.
24/01-10 Spanish Primera Liga
Round 19. Real Madrid C.F. Malaga C.F.
31/01-10 Spanish Primera Liga
Round 20. Dep. La Coruna Real Madrid C.F.
evo rasporeda reala u januaru...nije lose samo gostovanje bilbau moze bit malo teze al ocekujemo pobjede...
sto je dobro realu ce(cini mi se)falit samo M.DIARRA u januaru
Round 16. Osasuna Real Madrid C.F.
10/01-10 Spanish Primera Liga
Round 17. Real Madrid C.F. R.C.D. Mallorca
17/01-10 Spanish Primera Liga
Round 18. Athletic Bilbao Real Madrid C.F.
24/01-10 Spanish Primera Liga
Round 19. Real Madrid C.F. Malaga C.F.
31/01-10 Spanish Primera Liga
Round 20. Dep. La Coruna Real Madrid C.F.
evo rasporeda reala u januaru...nije lose samo gostovanje bilbau moze bit malo teze al ocekujemo pobjede...
sto je dobro realu ce(cini mi se)falit samo M.DIARRA u januaru
- ultima_palabra
#1171 Re: Real Madrid C.F.
Ma u zadnje vrijeme nemamo problema u Bilbau
S druge strane u La Coruni imamo to prokletstvo od 20 godina bez pobjede 
- kory
#1172 Re: Real Madrid C.F.
joj ja jbt nevidjo da gostujemo deportivu....19 god cini mi se bez pobjede...joj al znas sta tradicija je tu da s erusi...pa bice abd i to srusenoo 
-
LSD
#1173 Re: Real Madrid C.F.
Realno tri gola i tri boda,hakory wrote:ehee barsa igrala nerijeseno...jos samo da real u pamploni sdobije i eto nas..to je i realno ocekujemo tri gola i tri boda...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1174 Re: Real Madrid C.F.
Kaze onaj bolid od komentatora kad se Ronaldo spremao da izvede slobodni udarac, "Ronaldo je u svom stilu rashirio noge"

- Baltazar_khan
#1175 Re: Real Madrid C.F.
Osasuna